2017. január 9. hétfő

jan. 9
14:42
Tenisz: Gyanús meccset találtunk Ausztráliában (Agroinform)
Két aussie srác, akik cimborák és pár napja még együtt nyertek tornát most Sydneyben csapnak össze. Van egy jó tippünk.
jan. 9
14:54
Barca: Piqué odaszólt a liga elnökének – videó (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 17. fordulójában a Barcelona 1–1-es döntetlen játszott a Villarreal otthonában. A mérkőzés lefújása után Gerard Piqué Javier Tebasnak, a liga elnökének szólt oda.
jan. 9
14:56
FIFA-gála: Messi nem lesz ott Zürichben a díjátadón (She)
Lionel Messi nem lesz ott hétfő este a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) zürichi gáláján, amelyen átadják az Év játékosa címet.
jan. 9
14:58
NB II: a Honvéd tehetsége ma már Felcsúton edzett (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint a Honvéd támadója, Prosser Dániel ma már Felcsúton edzett az NB II-es Puskás Akadémiánál.
jan. 9
15:12
Atlétika: Bekele célja Dubaiban és Londonban is a világcsúcs (She)
A legendás etióp hosszútávfutó, Kenenisa Bekele január 20-án a dubai maratonin áll rajthoz, majd áprilisban Londonban futja le a 42.195 kilométeres klasszikus távot, azzal a céllal, hogy megdöntse a világrekordot.
jan. 9
15:48
Videó: amíg a lesgóljukat ünnepelték, az ellenfél betalált (She)
Olyan gólt sem sűrűn látni futballpályán, mint amilyet a portugál Braga második együttese szerzett a Sporting B-csapata ellen. A zöld-fehérek egy szabadrúgás után találtak be, majd annyira örültek, hogy észre sem vették, hogy a játékvezető érvénytelenítette a találatot les miatt. A Braga játékosai azonban szemfülesek voltak, azonnal elvégezték a szabadrúgást, majd míg a Sporting ünnepelte a…
jan. 9
15:50
Képek: legendák fociztak együtt a FIFA-gála előtt (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) január 9-én tartja azt a gáláját Zürichben, amelyen többek között az Év játékosának járó díjat is átadják. Az esemény előtt világsztárok zöme múlatta együtt az időt a futballpályán.
jan. 9
15:52
MU: francia utánpótlás-válogatott érkezhet Monacóból (She)
Angol lapértesülés szerint a Premier League-ben szereplő Manchester United a Monaco középpályásával, Tiemoué Bakayokóval erősítené meg a keretét.
jan. 9
16:06
Honvéd: Botka Endre az FTC-be igazol – hivatalos (She)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online korábbi értesülései – Botka Endre a Ferencvárosban folytatja pályafutását. A hírt a Honvéd közölte a hivatalos honlapján. Úgy tudjuk, vasárnap született meg az egyezség a klubok között, az egyszeres válogatott védő ma már csak azért jelent meg a kispestiek első edzésén, hogy elbúcsúzzon a társaktól.
jan. 9
16:08
Jégkorong: ősztől is Laporte lesz a Volán edzője (She)
A 2017–2018-as szezonban is Benoit Laporte lesz az osztrák jégkorongligában (EBEL) szereplő Fehérvár AV19 vezetőedzője.
jan. 9
16:09
Olasz foci: Nincs pechesebb focista a Genoa kapusánál (Agroinform)
Mattia Perinnek másfél éven belül volt egy váll- és két súlyos térdsérülése.
jan. 9
16:24
Arsenal: Küszöbön áll a hosszabbításom – Giroud (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Arsenal francia támadója, Olivier Giroud hamarosan meghosszabbíthatja szerződését.
jan. 9
16:26
Liverpool: betörtek a sztárhoz, azóta biztonsági emberek őrzik a házát (She)
Roberto Firmino, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool labdarúgója nem könnyű heteken van túl. Nemrég ittas vezetés miatt állt bíróság elé, most pedig kiderült, hogy karácsony előtt néhány nappal betörtek a házába.
jan. 9
16:42
Honvéd: Van egy kassza, ezt fel kell töltenünk – Hemingway (She)
A tabella második helyén telelő Budapest Honvéd megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra. Az első edzésen (melyről a Ferencvárosba igazoló Botka Endre és a Felcsútra tartó Prosser Dániel is hiányzott) George F. Hemingway tulajdonos kedélyesen válaszolt az újságírók, köztük az NSO Tv stábjának kérdéseire. Szóba került természetesen a lehetséges játékosmozgás, kiderült, hogy Kispesten mennyire…
jan. 9
16:44
Vasas: nagy múltú német klub érdeklődik a középpályás iránt (She)
A Nemzeti Sport Online Németországból származó értesülései szerint Berecz Zsombor iránt érdeklődik a német másodosztályban 7. helyen álló, nyolcszoros keletnémet bajnok Dynamo Dresden.
jan. 9
17:00
F1: így szenvednek a szünetben Verstappenék – videó (She)
Bár a 2016-os F1-es idény rekordhosszúságú volt 21 futamával, sokan már kipihenték a szezon fáradalmait, és nagyon várják, hogy elkezdődjön a 2017-es évad. A Red Bull szeretné, ha az F1-es rajongók tudnák, nem csak nekik hiányzik a mozgalmas körözés, és nem csak ők érzik úgy, még nagyon messze van az Ausztrál Nagydíj napja, március 26.
jan. 9
17:16
Férfi kosár: Görögországból érkezik az Olaj új irányítója (She)
A férfi kosárlabda NB I címvédője, a Szolnoki Olaj sajtóközleményben tudatta, hogy szerződtette a 26 éves amerikai Darryl Bryantet. Az irányító a PAOK Szalonikitől érkezik a távozó James Kinney helyére.
jan. 9
17:18
Légiósok: Némethék simán kikaptak a listavezetőtől (She)
Németh Krisztián csapata, az al-Garafa idegenben 3–0-ra kikapott a listavezető Lehvijától a katari élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában. A magyar válogatott támadó végigjátszotta a mérkőzést.
jan. 9
17:19
Kispesten közellenség lett a Fradihoz igazoló védő (Agroinform)
Botka Endre kedvencből áruló lett a szurkolók szemében, még a mezét is elégették.
jan. 9
17:20
Férfi kosár: mínusz 25 pont, 11 perc, győzelem – videó (She)
Az amerikai férfi egyetemi kosárlabda-bajnokságban (NCAA) a Nevada óriási feltámadást bemutatva hosszabbításra mentette a New Mexico elleni meccsét, majd a ráadásban szintén hátrányból felállva egy ponttal nyert.
jan. 9
17:21
Serie A: No Nagy, no party - a magyar nélkül a Bologna halott! (Agroinform)
19 forduló alatt mindössze egyetlen gólt lőtt a Bologna, amikor a magyar válogatott középpályás nem volt a pályán.
jan. 9
17:33
NB II: hárman távoznak Ceglédről, jobbhátvéd jöhet (She)
Három játékos is távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Ceglédtől, a klub eközben védőt igazolna, kiszemeltje a Jászberény fiatal jobbhátvédje.
jan. 9
17:35
Asztalitenisz: Lőrinczi és Pálos utazhat a kopogós vb-re (She)
Egyéniben Lőrinczi Róbert, párosban pedig a Szakál Béla, Zakar Kristóf duó nyerte meg a Marczibányi téri Ormai László Csarnokban rendezett Dulevo kopogós országos bajnokságot.
jan. 9
17:51
FTC: a klubelnök köszöntötte az új szerzeményt – fotó (She)
A szokásoktól eltérően Orosz Pál vezérigazgató helyett Kubatov Gábor klubelnök köszöntötte Botka Endrét a Ferencváros honlapján, a fradi.hu oldalon megjelent, a Honvéd 22 éves labdarúgójának átigazolásától szóló közleményben.
jan. 9
17:54
Követeljük, hogy Courtois lője a szabadrúgásokat! (Agroinform)
Elég rendesen eltalálta a Chelsea kapusa.
jan. 9
17:56
Angol foci: Ez a két gól nagyon sokba fog kerülni a Unitednek (Agroinform)
Anthony Martial két gólra van attól, hogy a Manchester Unitednek a zsebébe kelljen nyúlnia.
jan. 9
18:09
Dopping: Ibrahimovic pert nyert az őt vádoló edző ellen (She)
Ulf Karlssonnak, a svéd atléták korábbi szövetségi kapitányának 24 ezer svéd koronás (775 ezer forint) kártérítést kell fizetnie a Manchester United labdarúgójának, Zlatan Ibrahimovicnak.
jan. 9
18:27
FTC: mégsem csúszik Bognár István szerződtetése? (She)
Bár korábban azt írtuk, hogy Busai Attila és a DVTK egymás közti alkudozása miatt csúszhat Bognár István Ferencvároshoz szerződése, az NSO legfrissebb információi szerint a válogatott kerettag kedden már az FTC edzéseihez is csatlakozhat.
jan. 9
18:29
NB II: a PAFC-nál folytatja a Honvéd tehetsége – hivatalos (She)
Igaznak bizonyultak a Nemzeti Sport Online korábbi információi, hiszen a Honvéd támadója, Prosser Dániel aláírta szerződését az NB II-es Puskás Akadémia labdarúgócsapatához, így a felcsútiaknál folytatja pályafutását.
jan. 9
18:31
Férfi kézi-vb: telt ház lesz a horvátok elleni csoportmeccsen (She)
Biztosan telt ház lesz a szombat esti Magyarország–Horvátország csoportmérkőzésen a franciaországi férfi kézilabda-világbajnokságon.
jan. 9
18:45
FTC: a Fradi-családnak üzent a távozó védő – képek (She)
December közepén az orosz élvonalbeli FK Krasznodar labdarúgócsapata hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződteti a Ferencvárostól Cristian Ramírezt. A magyar bajnoktól távozó ecuadori válogatott január 9-én írta alá új szerződését, egyúttal pedig a Fradi-családnak is köszönetet mondott.
jan. 9
18:47
FIFA-gála: CR lesz az év játékosa? Ki nyeri a Puskás-díjat? A gála élőben az NSO-n! (She)
Hétfő este kerül sor a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség díjátadó gálájára Zürichben. A 2017-es FIFA-gálán eldől, hogy Cristiano Ronaldo, Lionel Messi és Antoine Griezmann közül melyik játékos kapja meg az év legjobbjának járó elismerést, továbbá győztest avatnak az év edzője, az év női játékosa, valamint az év női edzője kategóriákban is, és természetesen az is eldől, hogy ki kapja meg a 2016-os…
jan. 9
18:48
Wozniackit egy kicsit irigyeljük (Agroinform)
A korábbi világelső bikiniben élvezi a napsütést Ausztráliában, miközben mi itt a mínuszokkal harcolunk.
jan. 9
19:03
DVTK: az erdélyi Fülöp István már Diósgyőrben edz (She)
Az FC Botosani engedélyével Fülöp István is részt vett a DVTK hétfő délutáni edzésén – adta hírül a Diósgyőr labdarúgócsapatának honlapja.
jan. 9
19:05
NB II: csatár a Fradiból, kapus Norvégiából – a soroksári recept (She)
A Ferencváros kölcsönjátékosaként a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksárban futballozik a tavasszal Popov Patrik. A XXIII. kerületi klub eközben mindenben megállapodott Steer Bencével is, így a kapus szintén Lucsánszky Tamás együttesében folytatja – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
jan. 9
19:18
NB I: a Honvéd, az MTK és a Kövesd munkába állt – képek (She)
Az NB I-es csapatok közül hétfőn a Honvéd, az MTK és a Mezőkövesd is elkezdte a felkészülést a tavaszi idényre. Az MTK-nál Tamási Zsolt, Mezőkövesden Tomiszlav Szivics tartott edzést az őszi idény zárása óta kinevezettek közül.
jan. 9
19:24
NFL: Pokolian nagy mérkőzések lesznek hétvégén! (Agroinform)
Három bombasztikusan izgalmas találkozót is rendeznek az NFL rájátszásának következő fordulójában.
jan. 9
19:36
Férfi kosárlabda: korábbi Olaj-tréner lett a Sopron edzője (She)
A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Sopron KC irányításáról a hétvégén lemondó Sabáli Balázst a Szolnoki Olajjal korábban bajnokságot és kupát nyerő Dragan Alekszics váltja – adta hírül a sakc.hu.
jan. 9
19:38
Stoke City: hosszabbítottak a 3.5 milliárdért igazolt csatárral (She)
Peter Crouch további egy évvel, a következő szezon végéig meghosszabbította szerződését az angol élvonalbeli Stoke City labdarúgócsapatával.
jan. 9
19:54
FIFA-gála: malajziai játékos kapta a 2016-os Puskás-díjat (She)
A malajziai Mohd Faiz Subri kapta meg a Puskás-díjat a zürichi FIFA-gálán, azaz a szavazók szerint 2016-ban ő szerezte a legszebb gólt a futballpályákon.
jan. 9
20:12
Africa Race: dűnék mélységes óceánja (She)
Méterről méterre küzdötték előre magukat a mély homokban – a Szalay Balázs, Bunkoczi László kettősnek küzdelmes volt az Africa Race hétfői napja. S nem csupán nekik...
jan. 9
20:14
Férfi kézilabda-vb: a németek egyelőre 15 emberrel utaznak (She)
Egyelőre 15 fős kerettel utazik a magyarokkal azonos csoportban szereplő német férfi kézilabda-válogatott a franciaországi világbajnokságra.
jan. 9
20:16
FIFA-gála: Cristiano Ronaldo lett 2016 legjobb labdarúgója (She)
A FIFA szavazásán a portugál Cristiano Ronaldót választották meg 2016 legjobb labdarúgójának. A támadó a Real Madriddal Bajnokok Ligáját, a portugál válogatottal Európa-bajnokságot nyert.
jan. 9
20:18
FIFA-gála: megérdemli Cristiano Ronaldo az újabb elismerést? (She)
Cristiano Ronaldo az Aranylabda megnyerése után a FIFA-gálán is a legjobbnak bizonyult. Ön szerint megérdemli a Real Madrid portugálja az újabb elismerést?
jan. 9
20:30
Férfi kézilabda: így ünnepelték a 40 éves Veszprémet – fotó (She)
Csaknem kétszázan emlékeztek a 40 éve, 1977. január 9-én alakult férfi kézilabdacsapat alapítására hétfő este Veszprémben, a klub otthonául szolgáló Veszprém Aréna előtt.
jan. 9
20:48
NB II: visszatér a felcsúti hátvéd a Csákvárhoz (She)
Visszatér a labdarúgó NB II-ben szereplő Puskás Akadémiától a csoporttárs Csákvárhoz a középső védő, Fényes Szabolcs – számolt be róla a klub honlapja.
jan. 9
20:50
Hoki Mol Liga: újpesti győzelem Belgrádban (She)
Az Újpest a duplázó Martin Frolik vezérletével 4–1-re legyőzte a HK Beogradot Szerbiában a jégkorong Mol Liga hétfő esti mérkőzésén.
jan. 9
20:52
Légiósok: hamarosan eldőlhet Huszti Szabolcs jövője (She)
Német sajtóértesülések szerint az élvonalbeli német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Eintracht Frankfurt meg akarja hosszabbítani Huszti Szabolcs szerződését.
jan. 9
21:06
NB II: ketten távoznak Sopronból; a támadó marad (She)
Szasa Popin és Megyeri Gábor biztosan távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Soproni VSE keretéből, míg Eszlátyi István ígéretet tett arra, hogy marad a klubnál.
jan. 9
21:08
FIFA-gála: Griezmann épphogy felfért a dobogóra – a teljes végeredmény (She)
A Real Madrid négyszeres aranylabdás klasszisa, Cristiano Ronaldo kapta meg a FIFA-gálán az év legjobb játékosának járó elismerést. A nemzetközi szövetség azóta közzétette a teljes sorrendet, amelyből kiderül, hogy a portugál sztár mekkora előnnyel végzett az élen Lionel Messi előtt, valamint az is, hogy az Eb- és BL-döntős Antoine Griezmann épphogy felfért a dobogóra.

Keresés