2017. február 1. szerda

febr. 1
19:05
NHL: menesztette vezetőedzőjét a St. Louis Blues (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő St. Louis Blues szerdán menesztette Ken Hitchcock vezetőedzőt.
febr. 1
19:54
Női kézi NB I: az Érd biztosan nyert Dunaújvárosban (She)
Az Érd magabiztosan, hét góllal nyert a Dunaújváros otthonában a női kézilabda NB I-ben. Szabó Edina együttese ugyan nem kezdte jól a meccset, de miután összeállt a védekezése, előbb utolérte a hazai csapatot, majd a második félidőben fölényessé tette a sikerét.
febr. 1
19:56
Női kosár Euroliga: a Sopron 20, a Győr 19 ponttal kapott ki (She)
Az Uniqa Sopron jó kezdés után hazai pályán 89–69-re kikapott a tavalyi döntős Nagyezsda Orenburgtól a női kosárlabda Euroliga B-csoportjában. Az A-csoportban a Győr 19 pontos vereséget szenvedett Krakkóban.
febr. 1
20:12
Chelsea: „Az Arsenal és az MU a két fő rivális” (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea futballistája, Eden Hazard szerint csapata bajnoki esélyeire az Arsenal és a Manchester United jelenti a legnagyobb veszélyt.
febr. 1
20:14
Férfi kosár NB I: 39 pontos vereség után 19 pontos siker (She)
Az Alba Fehérvár, a PVSK és a Kecskemét otthon, a Sopron és a Kaposvár idegenben nyert a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának 16. fordulójában.
febr. 1
20:16
MLSZ: „Minden feltétel adott” – új német edző az utánpótlásban (She)
Az MLSZ hivatalos honlapján jelentette be: új szövetségi edzőt szerződtetett. A 30 esztendős tréner, Marcus Jahn az U18-as és az U19-es válogatott mellett dolgozik majd.
febr. 1
21:06
Király-kupa: Atlético Madrid–Barcelona élőben az NSO-n! (She)
Szerda este az Atlético Madrid és a Barcelona futballcsapat a Király-kupa elődöntőjében feszül egymásnak, kövesse a mérkőzést online közvetítésünk segítségével!
febr. 1
21:08
Női kosár Euroliga: a Győr 19 ponttal kikapott (She)
A CMB Cargo UNI Győr 66–47-re kikapott a lengyel Wisla Can-Pack Kraków vendégeként a női kosárlabda Euroliga A-csoportjában.
febr. 1
21:21
Úszás: szorosabb együttműködés a Testnevelési Egyetemmel (She)
A sportág fejlesztése, a megfelelő utánpótlás, illetve szakemberképzés reményében szorosabbra fűzte kapcsolatát a Testnevelési Egyetem (TF), illetve a Magyar Úszószövetség (MÚSZ).
febr. 1
21:23
Férfi vízi vb I: döntetlen a rangadón, nem hibázott az Eger (She)
A Eger 12–8-ra legyőzte a Kaposvárt az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság 13. fordulójában. A nap rangadóján nem bírt egymással a Miskolci VLC és az FTC, míg az OSC-Újbuda kiütéses győzelmet aratott a Debrecen otthonában.
febr. 1
21:25
Atlétika: Márton Anita győzött Düsseldorfban (She)
Márton Anita nyerte meg szerdán a női súlylökést a düsseldorfi nemzetközi fedett pályás atlétikai versenyen.
febr. 1
21:39
Labdarúgás: ők voltak a téli átigazolási időszak legdrágább játékosai (She)
Európában sok országban lezárult a téli átigazolási időszak. Vessünk egy pillantást azokra a játékosokra, akikért a legtöbbet fizettek. Érdekesség, hogy a top ötbe mindössze egy kínai váltás került be – igaz, pont az első helyre!
febr. 1
21:57
Női röpi NB I: visszavágott a Vasas az MTK-nak (She)
A Vasas Óbuda csapata nyerte meg a női röplabda NB I szerda esti rangadóját az MTK ellen. Jókay Zoltán együttese nem adott esélyt ellenfelének, a vendégek mindhárom játszmában 17 pontig jutottak.
febr. 1
22:33
Mol Liga: Dunaújvárosban győzött a címvédő DVTK (She)
A címvédő és listavezető DVTK Jegesmedvék csapata 5–2-re győzött a Dunaújvárosi Acélbikák vendégeként a jégkorong MOL Liga egyetlen szerdai mérkőzésén.
febr. 1
22:51
PL: Gabriel Jesus vezérletével kiütéssel nyert a Man. City (She)
A Manchester City 4–0-ra legyőzte a West Ham Unitedet az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 23. fordulójának szerda esti mérkőzésén. Pep Guardiola együttesében először kezdett bajnokin Gabriel Jesus, aki góllal és gólpasszal hálálta meg a bizalmat. A Manchester United nem bírt a Hull Cityvel, míg a Stoke Cityben századik PL-gólját szerezte Peter Crouch.
febr. 1
22:53
Felkészülés: nyert a Vasas, a Debrecen vereséggel kezdett (She)
Három NB I-es csapat játszott felkészülési találkozót február első napján. Közülük csak a Vasas lépett pályára Magyarország közigazgatási határain belül – a Gyirmót Horvátországban, a Debrecen Portugáliában találkozott aktuális ellenfelével. Íme, a három mérkőzés összefoglalója!
febr. 1
22:55
Serie A: Tello duplájával fordított a Fiorentina (She)
A Fiorentina 2–1-re nyert a Pescara vendégeként az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 19. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.
febr. 1
23:09
Király-kupa: a Barcelona győzött az Atlético Madrid otthonában (She)
Az FC Barcelona egy góllal nyerni tudott az Atlético Madrid otthonában a labdarúgó Király-kupa elődöntőjének első felvonásán. Visszavágó egy hét múlva.
febr. 1
23:11
Afrika-kupa: kilencven perc nem volt elég, Egyiptom a döntőben! (She)
Az Afrikai Nemzetek Kupája első elődöntőjében Egyiptom tizenegyesekkel legyőzte Burkina Fasót, és ezzel bejutott a február 5-én, Libreville-ben megrendezendő fináléba.
febr. 1
23:13
PL: zsinórban harmadszor ikszelt az MU, Crouch százados lett (She)
A Manchester United 0–0-s döntetlent játszott a Hull Cityvel az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 23. fordulójának szerda esti mérkőzésén. Az Everton ellen 1–1-et elérő Stoke Cityben a századik angol élvonalbeli gólját szerezte Peter Crouch.
febr. 1
23:15
Olasz Kupa: a Cesena a 97. percig húzta Rómában (She)
A Roma labdarúgócsapata a vártnál sokkal nehezebben jutott túl az Olasz Kupa negyeddöntőjén: Francesco Totti a 97. percben lőtte a „farkasok” győztes gólját a Cesena ellen.
febr. 1
23:27
PL: sorozatban harmadszor ikszelt az MU, Crouch 100. (She)
A Manchester United 0–0-s döntetlent játszott a Hull Cityvel az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 23. fordulójának szerda esti mérkőzésén. Az Everton ellen 1–1-et elérő Stoke Cityben a századik angol élvonalbeli gólját szerezte Peter Crouch.
febr. 1
23:45
Csütörtöki sportműsor: Ferencváros–Újpest, Kamerun–Ghána (She)
A két ősi rivális, a Ferencváros és az Újpest ezúttal a jégkorong Mol Ligában csap össze egymással. Kiderül, hogy a Kamerun, Ghána duóból melyik lesz Egyiptom ellenfele az Afrikai Nemzetek Kupája vasárnapi fináléjában, és hogy a darts szerelmesei se panaszkodhassanak, elkezdődik a Premier League 2017-es szezonja. Íme, a csütörtöki sportműsor.
febr. 1
23:47
Francia Kupa: sima PSG-továbbjutás, góleső a Monaco meccsén (She)
A Paris Saint–Germain 4–0-ra legyőzte a Rennes-t a Francia Kupa 9. fordulójában, így a párizsi csapat jutott tovább a nyolcaddöntőbe. A Monaco kilencgólos meccsen, hosszabbítás után nyert a harmadosztályú Chambly vendégeként, míg a Nancyt a szintén a harmadik vonalban szereplő CA Bastia búcsúztatta.

Keresés