2017. február 16. csütörtök

febr. 16
16:03
Anglia: távozik a neves bíró, irány Szaúd-Arábia! (She)
Az angol professzionális játékvezetőket tömörítő szervezet közleményében bejelentette, hogy az egyik legelismertebb angol játékvezető, Mark Clattenburg távozik Európából, és Szaúd-Arábia felé veszi az irányt.
febr. 16
16:05
F1: még mindig Alonso az első, Bottas lepipálta Räikkönent – a fizetések (She)
Továbbra is Fernando Alonso, a McLaren kétszeres világbajnok spanyol pilótája keresi a legtöbbet a Formula–1-es versenyzők közül.
febr. 16
16:21
Férfi kosár MK: a Körmend simán nyert a vasi derbin (She)
Elsőként a Szeged jutott be a férfi kosárlabda Magyar Kupa elődöntőjébe, miután a nyolcas döntőben 81–74-re legyőzte a Pécs gárdáját. Másodikként a Szolnoki Olaj kvalifikálta magát a következő körbe, miután hosszabbításos meccsen diadalmaskodott a Kaposvár ellen. A ZTE és az Alba Fehérvár csatájából utóbbi jött ki győztesen, utolsóként pedig a Falcót legyőző Körmend jutott be a legjobb négy közé.
febr. 16
16:23
Barcelona: „Ha még egyszer így játszunk…” – ezt mondta Iniesta a társaknak (She)
A katalán Sport napilap exkluzív információkat szellőztetett meg arról, hogy miről beszélgettek a Barcelona labdarúgócsapatának játékosai a Paris Saint-Germaintől elszenvedett 4–0-s vereség után a hazafelé tartó repülőúton.
febr. 16
16:25
Női kézi BL: Szucsánszkit választották a forduló legjobbjának (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) által életre hívott EHF TV minden fordulót követően megválasztja az aktuális kör legjobb játékosait, majd a szurkolókra bízza a szavazás végkimenetelét. A Buducsnoszt elleni teljesítményéért ezúttal a Ferencváros kézilabdázóját, Szucsánszki Zitát is beválasztották a legjobb 3 játékos közé, az FTC klasszisa pedig meggyőző fölénnyel meg is nyerte a voksolást.
febr. 16
16:39
Sílövő-vb: sporttörténelmi amerikai arany 20 km-en (She)
Csütörtökön a férfi 20 km-es versennyel folytatódott a sílövők világbajnoksága az ausztriai Hochfilzenben. A győzelmet az amerikai Lowell Bailey szerezte meg a cseh Ondrej Moravec és a francia Martin Fourcade előtt.
febr. 16
16:39
E-sport: EU LCS 5. Hét - Erős kezdés után papírforma vagy meglepetés? (Agroinform)
Óriási rangadóra kerül sor csütörtökön, hiszen a két csoportelső feszül egymásnak.
febr. 16
16:41
Vizes vb 2017: magyar játékvezető a pólótornán (She)
Molnár Péter személyében magyar játékvezető is közreműködik a nyári, magyarországi vizes világbajnokság vízilabdatornáján.
febr. 16
17:15
El: indul az egyenes kieséses szakasz – eredménykövető az NSO-n! (She)
Csütörtökön elkezdődik az egyenes kieséses szakasz a második számú európai kupasorozatban, a labdarúgó Európa-ligában. 17 órától az exferencvárosi Cristian Ramírezt is a soraiban tudó FK Krasznador a Fenerbachét fogadja, majd 19 órától beindul a nagyüzem, többek között pályára lép a Tottenham Hotspur, a Borussia Mönchengladbach és a Fiorentina is. 21 óra után kezd a Manchester United, valamint két…
febr. 16
17:15
Tenisz: Két óriási szív feszül egymásnak, garantált az over?! (Agroinform)
Egy hazai harcos, Carlos Berlocq ellen szenvedhet meg David Ferrer a Buenos Aires-i tenisztorna első fordulójában.
febr. 16
17:33
Újpest: kérdéses a válogatott játékos Videoton elleni játéka (She)
Enisz Bardi, a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest macedón válogatott játékosa a klub hivatalos oldalának beszélt sérüléséről, amelyet a ZTE elleni szombati Magyar Kupa-mérkőzésen szedett össze.
febr. 16
18:09
Real: mesés összeggel udvarol az új mezszponzor (She)
Az Adidas 1998 óta támogatja a Real Madridot, a játékosok azóta viselik a cég sportfelszerelését. A jelenlegi szerződés 2020-ig érvényes, de a Marca szerint könnyen előfordulhat, hogy a közös projekt előbb véget ér.
febr. 16
18:09
Vajon Trump eladja Alaszkát az oroszoknak? (Agroinform)
Az egyik brit fogadóiroda oddsokat kínál néhány egészen nagy baromságra a regnáló USA-elnökkel, Donald Trumppal kapcsolatban. Íme a legidiótább fogadások: Trumpról repteret neveznek el Oroszországban - 13.00 Az elnök regnálása alatt minden évben Oroszországba megy nyaralni - 34.00 Trump és Putyin megosztott Nobel-békedíjat kapnak - 67.00 Trump eladja Alaszkát az oroszoknak - 101.00 A fogadóiroda…
febr. 16
18:11
Tenisz: Venus és a gorillatenisz? – Kirúgták a kommentátort (She)
Doug Adler, a csatorna korábbi teniszkommentátora beperli az ESPN-t, amiért az rasszizmusra hivatkozva elbocsátotta. Adler szerint félreértették, és Venus Williams taktikájára nem a gorilla, hanem a gerilla szót használta.
febr. 16
18:11
Bulvár: Visszanyalt a fagyi, csúnyán tökön szúrták magukat a bukmékerek (Agroinform)
Egy angol fogadóiroda 350 ezer fontot bukott egy promón, amelyet a Bayern München - Arsenal BL-meccsre talált ki.
febr. 16
18:13
BL: Hummels kimaradna a történelemkönyvekből (She)
A Bayern München szerdán 5–1-re legyőzte az Arsenalt a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén. Az összecsapás után a Nemzeti Sport riportere a vegyes zónában várta a játékosokat, és Mats Hummelsszel el is beszélgetett.
febr. 16
18:27
BL: Thiago Silva „retteg” a Barcától, emiatt nem játszott? (She)
Meghökkentő pletykák terjengenek a francia médiában Thiago Silváról, a Paris Saint-Germain brazil sztárjáról, melyek azt állítják, a védő nem is sérülés miatt hagyta ki csapata Barcelona elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőjének odavágóját (4–0).
febr. 16
18:29
Vízilabda: „Nem szeretem a cicaharcot, de” – nem vágott vissza Mezei a világklasszisnak (She)
A Magyarország–Horvátország (9–7) felkészülési vízilabda-mérkőzés emlékezetes jelenete volt, amikor Sandro Sukno, a horvátok olimpiai bajnok klasszisa fejen rúgta a magyar válogatott centerét, Mezei Tamást.
febr. 16
18:45
F1: megvan a barcelonai teszt első hiányzója (She)
Az Autosport értesülései szerint a Sauber német pilótája, Pascal Wehrlein kihagyja az első 2017-es Formula–1-es tesztet, mivel nem épült fel a sérüléséből.
febr. 16
19:03
Betis: három korábbi játékost is bundázással vádolnak (She)
A spanyol bíróság többek között három korábbi Real Betis-futballista ellen is vádat emelt első osztályú mérkőzések végeredményének befolyásolásával kapcsolatban.
febr. 16
19:03
Vélemény: Miért akarják a megmaradt szurkolók kedvét is elvenni? (Agroinform)
Ők tartják életben ezt az egészet, de akkor miért kell őket hátráltatni, ha egyszer az lenne a lényeg, hogy legyen néző?
febr. 16
19:05
El: Ramírez győzelemmel debütált, törököt fogott a Krasznodar (She)
Megkezdődött a labdarúgó Európa-liga egyenes kieséses szakasza, a 16 közé jutásért vívott első mérkőzések sorát az orosz FK Krasznodar és a török Fenerbache összecsapása nyitotta. Az 1–0-s hazai győzelemmel záruló találkozót végigjátszotta a télen a Ferencvárostól szerződtetett Cristian Ramírez, akinek ez volt az első tétmeccse az orosz együttes színeiben.
febr. 16
19:07
Videó: Dzsudzsák nagy gólt vágott szabadrúgásból (She)
Dzsudzsák Balázs is gólt lőtt az al-Vahdában az al-Sardzsa elleni meccsen az Arab Emírségek labdarúgó-bajnokságának 19. fordulójában.
febr. 16
19:09
Strandfoci: feszült hangulatú döntőn veszítettünk (She)
A magyar fülnek kedves hangzású, 6–3-as eredmény született a thaiföldi négycsapatos felkészülési strandlabdarúgó-torna döntőjében, de ezúttal az ellenfél örülhetett: Japán a hajrában szerzett gólokkal legyőzte Magyarországot.
febr. 16
19:21
Tenisz: Babosék visszaléptek a páros mérkőzéstől (She)
A Babos Tímea, Darja Kaszatkina magyar, orosz duó visszalépett a dohai női tenisztorna páros versenyétől.
febr. 16
19:23
NB II: az élvonalból érkezett 25 éves csatár a Szparihoz (She)
A Nyíregyháza Spartacus a tavaszi idényre szerződtette Takács Tamást, a Debrecentől távozó 25 éves középcsatárt.
febr. 16
19:25
El: söröző bánta a Legia- és az Ajax-hívek randevúját – videó (She)
Varsóban csütörtökön mérkőzik meg egymással a Legia és az Ajax a legjobb 16 közé jutásért az Európa-ligában. A szurkolók már előbb összecsaptak egymással a lengyel fővárosban.
febr. 16
19:39
Az ellenfél ütőjével szerzett gólt (Agroinform)
Az OHL-ben, vagyis az ontariói hokiligában az Erie 5-1-re nyert a London Knights ellen. Az Erie ötödik gólját Dylan Strome ütötte, akinek korábban kivette a kezéből az ütőjét az ellenfél, mire ő felszedett egy másik, a jégen heverő botot, és azzal talált be.
febr. 16
19:57
Atlétika: Baji megdöntötte az országos csúcsot 60 gáton! (She)
Megdöntötte a 60 méteres gátfutás országos rekordját Baji Balázs a lengyelországi Lódzban megrendezett atlétikai versenyen.
febr. 16
19:59
Man. City: doppingellenes szabályzat megsértéséért bűnhődnek (She)
A BBC beszámolója szerint a Manchester City labdarúgócsapatának 35 ezer fontos (több mint 12 és fél millió forintos) bírságot kell fizetnie, amiért megsértette az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) doppingellenes szabályzatát.
febr. 16
20:01
Arsenal: Sánchez engedélyt kapott, külföldre utazott (She)
A szerdai Bayern München–Arsenal (5–1) Bajnokok Ligája-mérkőzés után Alexis Sánchez kimenőt kapott Arsene Wengertől. A chilei játékos egy jó barátjával Olaszországba utazott egy nagyon rövid kiruccanásra. Úgy tűnik, nem árt a pihenés a 28 éves támadónak...
febr. 16
20:03
Női kosár Ek: kettős vereséggel búcsúzott a Cegléd (She)
A Cegléd hazai pályán 77–70-re kikapott a Good Angels Kosice kosárlabdacsapatától a női Európa-kupa  negyeddöntőjének visszavágóján, így kettős vereséggel kiesett.
febr. 16
20:15
Bulvár: Ledobta a textilt a gyönyörű teniszezőnő (Agroinform)
A 22 éves Eugenie Bouchard egy szál bikiniben pózolt a Sport Illustrated fotósainak.
febr. 16
20:30
Videó: most már biztos, David Luiznál nincs lazább labdarúgó (She)
David Luiz, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Chelsea védője egy laza mozdulattal csillogtatta meg technikai tudását a csapat edzőközpontjának egyik medencéjében. Vajon elsőre sikerült neki?!
febr. 16
20:32
Férfi kézi: Szilágyi karrierjének valószínűleg vége sérülése miatt (She)
Szilágyi Viktor, az osztrák válogatott korábbi kiváló irányítója súlyos sérülést szenvedett a német férfi kézilabda-bajnokság szerdai játéknapján, és ezzel valószínűleg véget ért játékos-pályafutása.
febr. 16
20:34
Női röpi: a Vasas vereségével a BRSE a KeL-elődöntőben (She)
Hiába nyerte meg az első szettet, nem sikerült győznie a Vasasnak a cseh Olomouc otthonában, így a piros-kékek végül az ötödik helyen zárták a Közép-európai Liga alapszakaszát és nem jutottak be az elődöntőben. Ennek viszont Békéscsabán örültek, hiszen így a Linamar-BRSE ölébe pottyant az elődöntő.
febr. 16
20:48
Hoki Mol Liga: folytatódik a Fradi és a DAB csodája (She)
A feje tetejére állt az erősorrend a jégkorong Mol Liga rájátszásában. Az alapszakaszt megnyerő DVTK és a 3. helyezett Újpest is 0–2-re áll a negyeddöntőben a Ferencváros, illetve a Dunaújváros ellen. A MAC Budapest is 2–0-ra vezet, a Fehérvári Titánok elleni újabb sikere azonban kevésbé meglepő.
febr. 16
20:50
Női röplabda NB I: kevés volt a Kaposvár, nyíregyházi siker (She)
Nem bírt az újdonsült Magyar Kupa-bronzérmes Fatum-Nyíregyháza csapatával az 1. MCM-Diamant Kaposvári Egyetem együttese a női röplabda NB I csütörtöki, tévés mérkőzésén. A szabolcsiak 10, 16, majd 17 pontot engedélyeztek ellenfelüknek a 67 perces találkozón, népes szurkolótábor előtt.
febr. 16
21:06
El: Manchester United–Saint-Étienne élőben az NSO-n! (She)
Csütörtökön 16 mérkőzéssel folytatódik a labdarúgó Európa-liga 2016–2017-es kiírása, a Pogba testvérek találkoznak a Manchester United–St.-Étienne mérkőzésen.
febr. 16
21:08
El: kellemetlen Tottenham-vereség; Dzeko volt a Roma hőse (She)
A labdarúgó Európa-liga legjobb 16 csapata közé jutásért zajló párharcok első mérkőzésére került sor csütörtök este. A 19 órakor kezdődő találkozók legnagyobb meglepetését a Tottenham okozta azzal, hogy a Gent vendégeként 1–0-s vereséget szenvedett.
febr. 16
21:42
Férfi kézi BL: Császár Gábor hét gólt lőtt a Barcelonának (She)
A Barcelona 31–24-re nyert a Császár Gáborral felálló Schaffhausen otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában. A svájci csapat magyar irányítója hét gólt dobott.
febr. 16
22:00
Férfi kézi BL: Császár Gábor hét gólt lőtt a Barcelonának (She)
A Barcelona 31–24-re nyert a Császár Gáborral felálló Schaffhausen otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában. A svájci csapat magyar irányítója hét gólt dobott, ezzel a mezőny legjobbja volt.
febr. 16
22:02
Videó: Ibra szabadrúgását nem tudta védeni a kapus (She)
Zlatan Ibrahimovic góljával szerezte meg a vezetést a Manchester United a Saint-Étienne ellen a labdarúgó Európa-liga csütörtöki játéknapján.
febr. 16
22:18
Darts PL: Taylor nyerte meg a leedsi el Clásicót (She)
Angol győzelemmel ért véget a darts el Clásicója, tehát Phil Taylor legyőzte Raymond van Barneveldet a Premier League harmadik állomásán, Leedsben.
febr. 16
22:36
Kosárlabda: Volt bennem és a csapatban feszültség – Hanga (She)
A spanyol férfi kosárlabda Király-kupa negyeddöntőjében a Tenerife ellen a Baskoniát 16 ponttal győzelemhez segítő Hanga Ádámot a győzelem mámorában az sem zavarta, hogy a szokásosnál kevesebb időt töltött a pályán.
febr. 16
23:12
El: Ibra triplázott az MU-ban; remek Roma-siker Spanyolországban (She)
A labdarúgó Európa-liga legjobb 16 csapata közé jutásért zajló párharcok első mérkőzésére került sor csütörtök este. A 21 óra után kezdődő találkozók legnagyobb meglepetését a Roma fölényes, a Villarreal otthonában aratott győzelme okozta. Az olaszok legjobbja a mesterhármasig jutó Edin Dzeko volt. A Manchester United hazai pályán szintén egy triplázónak, nevezetesen Zlatan Ibrahimovic három…
febr. 16
23:14
Kajak-kenu: három új programot indít a Kolonics-alapítvány (She)
Ritmusváltásra készül idén a Kolonics György Alapítvány, az eddigi kiállítások, emlékversenyek, pályázatok mellett három nagyszabású, akár fiatalok ezreit érintő programot indítanak útjára – hangzott el az alapítvány Pakson tartott rendezvényén csütörtök este.
febr. 16
23:15
Darts: Taylor nyerte az idegek harcát, Van Gerwen megizzadt a győzelemért (Agroinform)
Izgalmas meccseket hozott a Premier League harmadik fordulója, íme a leeds-i állomás összefoglalója.
febr. 16
23:16
Videó: Kádár gólpasszt adott, a Dinamo 2–1-re nyert (She)
A Dinamo Kijev Marbellában edzőtáborozó labdarúgócsapata 2–1-re nyert a dán Hobro ellen felkészülési mérkőzésen.
febr. 16
23:48
NS: Kubatov reagált; Wengernek távoznia kell? – péntek (She)
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

Keresés