2017. február 20. hétfő

febr. 20
18:57
BL: a Barca az élen, a Man. City és a Napoli a sereghajtó (She)
A svájci székhelyű Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) legújabb kutatásában a Bajnokok Ligájában még talpon lévő 16 csapat játékosaival foglalkozott, hogy melyik csapat hány játékost nevelt ki a nyolcaddöntő mezőnyének.
febr. 20
18:59
Szerbia: rasszista inzultus miatt bezárták az FK Rad stadionját (She)
Rasszista inzultus miatt bezárta hétfőn az FK Rad stadionját a szerb labdarúgóliga.
febr. 20
19:39
Bulvár: Pápai Jocival nincs sok esélyünk a 2017-es Eurovízión (Agroinform)
Az irodák szerint hatalmas meglepetés lenne a magyar siker, a 2017-es dalversenynek egyelőre az olaszok az esélyesei.
febr. 20
19:51
NB II: 43 centi mélyen fagyott a talaj, veszélyben a meccs (She)
Nagy valószínűséggel elmarad a vasárnapra kiírt Kisvárda–Szolnoki MÁV mérkőzés a labdarúgó NB II-ben – tudtuk meg a szabolcsi klub hivatalos honlapjáról.
febr. 20
20:09
FA-kupa: ezért csoda az ötödosztályú csapat remeklése – fotók (She)
A Sutton United továbbírná a csodát az Arsenal ellen hétfőn az angol labdarúgó FA-kupában a nyolcaddöntőben. Az ötödosztályú csapat szereplése elképesztő meglepetés (akárcsak a másik ötödosztályú gárda, a Lincoln Cityé is). Képek, amelyek megmutatják, hogy miért.
febr. 20
20:11
Tenisz: Federer reméli, hogy Nadal oldalán játszhat párost (She)
Roger Federer reméli, hogy a szeptemberi Laver-kupa elnevezésű teniszversenyen régi riválisa, Rafael Nadal oldalán játszhat páros mérkőzést.
febr. 20
21:21
BL: Roger Schmidt show-ra készül az Atlético ellen (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének keddi játéknapján a Bayer Leverkusen az Atlético Madriddal csap össze. A hétfő esti sajtótájékoztatón a németek képviseletében Roger Schmidt vezetőedző és Kevin Kampl, a spanyoloktól pedig Diego Simeone és Gabi nyilatkozott.
febr. 20
21:39
Roma: Tottiék öltönyben látogatták meg megműtött társukat (She)
Mint azt korábban megírtuk, az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma középpályásának, Alessandro Florenzinek ismét elszakadt a keresztszalagja. A csapattársak a kórházban látogatták meg barátjukat.
febr. 20
22:15
Tenisz: Bukta és Stollár negyeddöntős Budapesten (She)
Bukta Ágnes és Stollár Fanny  továbbjutott a negyeddöntőbe hétfőn a 250 ezer dollár (72.7 millió forint) összdíjazású budapesti női kemény pályás tenisztornán.
febr. 20
22:17
BL: Ízekre szednek vagy az egekbe emelnek – Guardiola (She)
Sem Pep Guardiola (Manchester City), sem Leonardo Jardim (Monaco) nem ígér speciális taktikát az egymás elleni BL-nyolcaddöntőre, amelynek első felvonását kedd este vívják meg labdarúgóik az angliai városban.
febr. 20
23:09
Championship: a Newcastle visszavette az első helyet (She)
Az angol másodosztályú labdarúgó-bajnokság hétfői esti meccsén a Newcastle United hazai pályán 2–0-ra legyőzte az Aston Villát. A „szarkák” ezzel ismét az élre ugrottak.
febr. 20
23:45
Keddi sportműsor: BL-nap a Man. Cityvel és az Atlético Madriddal (She)
Kedden tovább folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája kieséses szakasza. A nyolcaddöntő első fordulójában az Atlético Madrid idegenben játszik a Leverkusennel, míg a Manchester City otthon fogadja a francia bajnokságot vezető, gólerős Monacót.
febr. 20
23:47
NS: az olimpia ne legyen pártügy!; Mervó szabad – kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Keresés