2017. február 4. szombat

febr. 4
13:54
Férfi vízi ob I: a Honvéd lemaradt a felsőházról (She)
Az élvonalbeli férfi vízilabda-bajnokság 14. fordulójában a VasasPlaket nyolc góllal nyert a KSI vendégeként. Nyolc gól esett Tatabányán, ahol a házigazdák döntetlent játszottak a Racionet Honvéddal.
febr. 4
14:12
DVSC: megsérült az új csatár, kihagyja a mai meccset (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC két hete igazolt kameruni támadója, Justin Mengolo sérülést szenvedett, így kihagyja a dán Aarhus elleni ma esti felkészülési mérkőzést a parchali Atlantic-kupán. A csatárra további vizsgálatok várnak, hogy felállítsák a pontos diagnózist.
febr. 4
14:14
Téli olimpia: nincs egyezség az NHL-esek 2018-as játékáról (She)
Továbbra sincs egyezség arról, hogy az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) játékosai részt vehetnek-e a 2018-as pjongcsangi téli ötkarikás játékokon, pedig a megbeszélésekbe immár Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke is bekapcsolódott.
febr. 4
14:30
Super Bowl: kilenc nyelven kommentálnak, az egyik a magyar (She)
Mindössze kilenc nyelven közvetítenek a Super Bowl helyszínéről, és ebből az egyik a magyar lesz – írja az amerikai ESPN, amely riportot készített a Sport Tv kommentátorkettőséről, Faragó Richardról és Bencsics Márkról.
febr. 4
14:32
Dk: nincs változás, Fucsovics és Balázs játszik párost (She)
A megadott határidőig Köves Gábor és Miloslav Mecir sem cserélt, így a csütörtökön nevezett játékosok lépnek pályára a párosok párharcában.
febr. 4
14:34
DVTK: új fejezet kezdődött az épülő stadion életében – fotó (She)
A DVTK hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint új fejezet kezdődött a rekonstrukció alatt álló Diósgyőri Stadion életében, ugyanis a déli oldalon befejezték az alapozást, ahol így megkezdődött az előre legyártott betonelemek felállítása. Ezzel egyidejűleg napokon belül látható lesz a lelátó egyik része is. A dvtk.eu egy fotót is közölt a munkálatokról.
febr. 4
14:48
Csoóri Sándorra emlékeztek születésének évfordulóján (Behaviour)
Balog: Csoóri azt kutatta, ami fontos az egyén, a magyar és a közösség életében.
febr. 4
15:03
Olasz foci: Szenzációs meccsekre fogadunk hétvégén - tippek a fordulóra (Agroinform)
Az előttünk álló hétvége gólokkal és rangadókkal fűszerezett játéknap lesz, ráadásul még keddre is jut az izgalmakból.
febr. 4
15:06
La Liga: biztonsági okok miatt elmaradhat a Real meccse (She)
Az Északnyugat-Spanyolországot sújtó zord időjárási körülmények miatt valószínűleg elhalasztják a vasárnapra tervezett Celta Vigo–Real Madrid spanyol bajnoki labdarúgó-mérkőzést.
febr. 4
15:08
Felkészülés: az FTC fordított a Tatran Presov ellen (She)
A labdarúgó NB I tavaszi idényére készülő Ferencváros felkészülési mérkőzésen 2–1-re legyőzte a szlovák élvonalbeli Tatran Presovot a Népligetben.
febr. 4
15:10
Női kézi BL: FTC–Thüringer HC élőben az NSO-n! (She)
A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének második fordulójában az FTC-Rail Cargo Hungaria a német Thüringer HC-t fogadja. Kövesse a mérkőzést élő, szöveges tudósításunk segítségével!
febr. 4
15:12
Videó: könyöklős, fantasztikus, röhejes – a Chelsea góljai a londoni derbin (She)
A Chelsea 3–1-re nyert az Arsenal elleni londoni derbin az angol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. A listavezető góljai emlékezetesre sikerültek, hiszen Marcos Alonso Héctor Bellerín lekönyöklése miatt véleményes, míg Eden Hazard a félpályáról indulva fantasztikus gólt szerzett. A harmadik találat előtt pedig Cesc Fabregas a Chelsea korábbi kapusától, Petr Cechtől kapta a gólpasszt. Nézze meg…
febr. 4
15:14
Európa Top 16: Pótának ezúttal sem jött össze az elődöntő (She)
Póta Georgina kikapott a szombati negyeddöntőben, így a folytatásban az 5-8. helyért játszhat az asztaliteniszezők Európa Top 16-bajnokságán, a franciaországi Antibes-ben.
febr. 4
15:24
Videó: élete gólja? Hazard a félpályáról indulva talált be (She)
Marcos Alonso gólja után Eden Hazard növelte kettőre a Chelsea előnyét az Arsenal elleni rangadón a Premier League 24. fordulójában. A belga középpályás találata meglehetősen extrára sikeredett, ugyanis a félpályáról indulva mindenkit lerázott és kicselezett, mire az „ágyúsok" kapujába lőtt. Nézze meg videón a fantasztikus találatot!
febr. 4
15:26
Felkészülés: kikapott az MTK cseh ellenfelétől Belekben (She)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen az MTK 2–1-es vereséget szenvedett a cseh Bohemians Prahától.
febr. 4
15:42
Bundesliga: Hertha BSC–Ingolstadt élőben az NSO-n! (She)
Dárdai Pál Herthája az Ingolstadt ellen szerezné meg első pontjait ebben az évben – kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
febr. 4
15:44
PL: a Chelsea legyőzte odahaza az Arsenalt is (She)
A Chelsea az Arsenal legyőzésével tovább menetel a bajnoki cím felé, a londoni derbin 3–1-re nyertek a „kékek” a ráadásban szépítő „ágyúsok” ellen.
febr. 4
15:46
La Liga: hozta a papírformát Málagában az Espanyol (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában az Espanyol egy góllal legyőzte a hazai pályán futballozó Málaga csapatát.
febr. 4
15:48
Videó: Cech kihagyhatatlan helyzetbe hozta Fabregast (She)
Marcos Alonso véleményes és Eden Hazard fantasztikus gólja után Cesc Fabregas is betalált a Chelsea színeiben az Arsenal ellen a Premier League 24. fordulójának rangadóján. A spanyol középpályás nem mástól kapta a gólpasszt, mint ellenfelétől, a kékek korábbi kapusától, Petr Cechtől. Nézze meg videón!
febr. 4
16:00
Téli universiade: kétszáz doppingvizsgálatot terveznek (She)
Mintegy kétszáz doppingvizsgálatot végeznek a 28. téli universiadén, amely vasárnap óta a kazahsztáni Almatiban zajlik.
febr. 4
16:02
Felkészülés: a DVTK kiütötte a Kazincbarcikát (She)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a DVTK nyolcgólos meccsen felülmúlta a Kazincbarcikát.
febr. 4
16:04
Felkészülés: simán győzött a Mezőkövesd a Kassa ellen (She)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Mezőkövesd háromgólos győzelmet aratott a Lokomotiv Kosice (Kassa) felett.
febr. 4
17:12
Videó: íme, Hajnal Tamás és Varga Roland pompás gólja! (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata 2–1-re legyőzte a szlovákiai Tatran Presovot felkészülési mérkőzésen. Az első félidő 31. percében az eperjesiek szereztek vezetést egy kontratámadás után, hat perccel később azonban Hajnal Tamás remek szabadrúgásból egyenlített. Az FTC győztes találatát a 83. percben a csereként beálló Varga Roland jegyezte, miután a Lovrencsics Gergőtől kapott passz és pimasz, de…
febr. 4
17:14
Kajak-kenu: honvédos sikerek az idénynyitó ergométeres kupán (She)
A Bp. Honvéd versenyzői két elsőséget is begyűjtöttek a kajakosok szombati idénynyitó versenyén, a Káposztásmegyeren hatodik alkalommal megrendezett Aquaworld Ergométeres és Medencés Sárkányhajó Kupán.
febr. 4
17:30
Videó: Messi éles szögből szerzett szabadrúgásgólt (She)
Lionel Messi is gólt szerzett az Athletic Bilbao ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság szombat délutáni meccsén.
febr. 4
17:32
Férfi kézi: Meg fogok változtatni dolgokat – Vranjes (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitányi és a Telekom Veszprém vezetőedzői posztját nyáron átvevő Ljubomir Vranjes többek között azt mondta az M1 hírcsatornának adott exkluzív interjúban, hogy ha kell, barátként is igyekszik segíteni a játékosainak.
febr. 4
17:34
Videó: Szalai csereként duplázott a Hoffenheimben (She)
Szalai Ádám szerezte a Hoffenheim harmadik és negyedik gólját volt csapata, a Mainz ellen a német labdarúgó-bajnokság szombat délutáni mérkőzésén. Íme, a két gól!
febr. 4
17:36
Super Bowl: yardeső lesz, pontzápor nem, simább végjáték – tippek (She)
Az NFL idény utolsó meccse előtt sem maradnak el a tippelgetések, Bátor Jóska szerint megszakad a Patriots első negyedbeli átka, az Atlanta és a New England hétfő 0.30-kor kezdődő meccsén rengeteg yardot haladnak majd a csapatok, de a pontokat tekintve bőven elmaradnak az átlagtól.
febr. 4
17:39
Olasz foci: Ha csak a 10 százalékát megfogadtam volna Totti tanácsainak - Cassano (Agroinform)
Jelenleg nincs csapata a zseniális képességű fenegyereknek, aki már tudja, mikor hozott rossz döntéseket.
febr. 4
17:48
Bundesliga: Két gól Szalai Ádámtól! Nyertek Dárdaiék is! (She)
Szalai Ádám két góllal járult hozzá a Hoffenheim 4–0-s győzelméhez a Mainz ellen a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 19. fordulójának szombati játéknapján. Jó napja volt Dárdai Pálnak is: csapata, a Hertha 1–0-ra győzött az Ingolstadt ellen, azaz két vereség után megvan az első idei sikere.
febr. 4
17:50
Dk: bravúr Fucsovicséktól, 2:1-re vezetünk Szlovákia ellen (She)
A Fucsovics Márton, Balázs Attila duó öt játszmában legyőzte a Martin Klizan, Andrej Martin párost a Davis-kupa euro-afrikai zónájának I-es csoportjában zajló Magyarország–Szlovákia ütközet vasárnapi játéknapján, ezzel összesítésben 2:1-re vezet a párharcban.
febr. 4
17:57
Szalai-dupla a Hoffenheimben (Agroinform)
A válogatott csatár a 69. percben állt be, és előbb besodort egy beadást, majd fejjel is eredményes volt korábbi csapata, a Mainz ellen. A Hoffenheim 4-0-ra győzött.
febr. 4
18:06
Rp. gyorskori-vk: Liu Shaoangot kizárták; nincs magyar érem (She)
Három magyar jutott döntőbe szombaton a rövid pályás gyorskorcsolya világkupa drezdai állomásán, de egyikük sem tudott dobogós helyen zárni.
febr. 4
18:08
Tenisz: Babos korábbi párospartnere egyéni döntőben (She)
Julija Putyinceva három játszmában legyőzte a második helyen kiemelt szlovák Dominika Cibulkovát a Szentpéterváron zajló, 710 ezer dollár (206,6 millió forint) összdíjazású kemény pályás női tenisztorna szombati második elődöntőjében. Putyinceva ellenfele a fináléban Kristina Mladenovic lesz.
febr. 4
18:21
PL: hiába kezdett egyszerre Mané és Coutinho, kikapott a Liverpool (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a Liverpool hiába támadta végig a második félidőt, N'Diaye az első, míg Niasse a második félidőben volt eredményes, így a Hull City 2–0-s győzelmet ünnepelhetett. A nap teljesítménye Romelu Lukaku nevéhez fűződik: az Everton támadója négy gólt szerzett az AFC Bournemouth ellen.
febr. 4
18:23
La Liga: nem kegyelmezett a Barcelona a Bilbaónak (She)
A spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokság 21. fordulójában az FC Barcelona sima, 3–0-s győzelmet aratott az Athletic Bilbao felett. A katalánok ezzel továbbra is tapadnak a tabellát vezető Real Madridra – jövő kedden az Atlético Madrid elleni kupamérkőzés vár rájuk.
febr. 4
18:39
Bundesliga: Borussia Dortmund–Leipzig élőben az NSO-n! (She)
A Bundesliga heti rangadóját a Lipcse és a Borussia Dortmund vívja egymással: onlive, élő közvetítés ITT!
febr. 4
18:41
NB II: megvan a kilencedik téli távozó Ceglédről (She)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Cegléd szerződést bontott Csordás Szabolccsal.
febr. 4
18:42
Beckham a pénzéhes lovag? (Behaviour)
Feltörték a korábbi futballsztár levelezését és csúnya dolgokat találtak. Menedzsere cáfol.
febr. 4
18:51
Kézilabda: Kemény és védekező típusú edzőnek tartja magát az új kapitány (Agroinform)
Ljubomir Vranjes a gyors kézilabdát szereti, és játszatni fogja a fiatalokat, mert nem fél a változtatástól.
febr. 4
18:57
Vívó-vk: Szatmári András nyerte a kardozók padovai viadalát (She)
Szatmári András nyerte a férfi kardozók egyéni világkupa versenyét az Padovában.
febr. 4
18:59
FTC: Bognár nagy vágya; Hajnal ebből kovácsolna előnyt – videó (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata felkészülési meccsen 2–1-re legyőzte a szlovákiai Tatran Presovot. A pompás gólt szerző Hajnal Tamást és a télen szerződtetett Bognár Istvánt kérdeztük a spanyolországi edzőtábor tapasztalatairól, a bő keretről, illetve utóbbi esetében a csapaton belül betöltött szerepéről.
febr. 4
19:01
Felkészülés: Lisztes kémkedett, a Honvéd győzött (She)
Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Budapest Honvéd 2–1-re legyőzte a Cibalia Vinkovcit Telkiben.
febr. 4
19:12
Ligue 1: Falcao-dupla a derbin, már 100 gólos a Monaco (She)
A Monaco 3–0-ra legyőzte a Nice-t a két éllovas Cote d'Azur-i derbijén a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 23. fordulójának szombati játéknapján.
febr. 4
19:14
Videó: Lukaku meg sem állt négy gólig (She)
Az Everton 6–3-as győzelmet aratott a Bournemouth ellen az angol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. A liverpooliak belga támadója, Romelu Lukaku bombaformában játszott, hiszen négy gólt szerzett. Nézze meg az összes találatát videón!
febr. 4
19:16
Női kézi EHF-kupa: elmaradt a bravúr, kikapott a Fehérvár (She)
Az Alba Fehérvár hazai pályán 31–24-re kikapott az orosz Kubany Krasznodartól a női kézilabda EHF-kupa B-csoportjának 5. fordulójában.
febr. 4
19:48
Videó: a liverpooli már azelőtt gólt ünnepelt, hogy elrúgta volna a labdát (She)
Emlékezetes mérkőzést vívott az Everton az AFC Bournemouth ellen az angol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. Már a 6–3-as végeredmény sem nevezhető a mai futballban szokásosnak, ahogy az sem, hogy Romelu Lukaku egymaga négy gólt szerzett. Szintén egy liverpooli játékoshoz, Ross Barkley-hoz fűződik a szokatlan esemény, hogy már azelőtt gólt ünnepelt, mielőtt elrúgta volna a labdát. Nézze meg…
febr. 4
19:50
Férfi kézi SEHA-liga: a Veszprém simán nyert a Metalurg ellen (She)
A Telekom Veszprém 33–21-re legyőzte a macedón Metalurg Szkopjét a férfi kézilabda SEHA-liga szombati játéknapján.
febr. 4
20:03
Davis Kupa: Fucsovicsék ötszettes drámával kerültek a nagy bravúr kapujába (Agroinform)
A magyar csapat behúzta a párost, így az utolsó két egyest 2-1-es vezetésről kezdi a szlovákok ellen.
febr. 4
20:06
NB II: kétgólos előnyről bukott a ZTE, négyet kapott a Siófok (She)
Számos másodosztályú labdarúgócsapat pályára lépett szombaton felkészülési mérkőzésen. A ZTE hazai pályán már két góllal is vezetett a horvát NK Zagreb ellen, a végén mégis kikapott 3–2-re. A Siófok 4–3-as vereséget szenvedett a szintén horvát NK Slaven Koprivnicától, a Kozármisleny le tudta győzni a horvát harmadik ligában szereplő NK Varteks Varazdint. A Békéscsaba döntetlent játszott az ASU…

Keresés