2017. február 7. kedd

febr. 7
16:24
NFL: a gyönyörű teniszezőnő tudta, de mégis tartozik egy randival (She)
Eugenie Bouchard, a 22 éves kanadai teniszező is megnézte az 51. Super Bowlt. Amikor 28–3-ra vezetett az Atlanta Falcons, a világranglista 45. helyezettje olyat írt ki a Twitterre, amit valószínűleg már megbánt...
febr. 7
16:24
Vasember a Roma védelmét erősíti (Agroinform)
Antonio Rüdigerben az sem tesz kárt, ha edzés gyanánt egy-két csapattársa rááll.
febr. 7
16:26
Alpesi sí: meglepetésarany a vb nyitó napján (She)
Kedden a svájci St. Moritzban megkezdődött az alpesisí-világbajnokság. A nyitó napon a hölgyek mérték össze az erejüket szuper-G-ben. A győzelmet némi meglepetésre az osztrák Nicole Schmidhofer szerezte meg.
febr. 7
17:00
Edzőképzés: Storck nem hagyta szó nélkül az őt ért kritikát (She)
Bernd Storck, a válogatott szövetségi kapitánya, sportigazgató az Origónak elküldött közleményben reagált az interjúra, amelyben Szalai László értetlenségét fejezte ki a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) korábbi edzőképzését érintő kritika miatt.
febr. 7
17:02
NB II: a tartalékokkal készül a Békéscsaba támadója (She)
Továbbra is a Békéscsaba második csapatával tréningezik a 27 esztendős támadó, Birtalan Botond – tudta meg a Nemzeti Sport.
febr. 7
17:04
Férfi kézi: a kupakudarc után korábbi csapattársa lett Császár Gábor edzője (She)
Peter Kukuckát nevezték ki a Császár Gábort is a soraiban tudó svájci Kadetten Schaffhausen férfi kézilabdacsapatának vezetőedzőjévé.
febr. 7
17:06
Férfi kézi: Iváncsik Gergő is lemondta a válogatottságot (She)
Iváncsik Gergő, a Telekom Veszprém kézilabdázója kedden bejelentette, hogy többé nem lép pályára a magyar válogatottban.
febr. 7
17:18
Leicester: továbbra is él a „megingathatatlan támogatás” (She)
Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Leicester City teljesítménye a bajnoki címet követően jelentős mértékben visszaesett – Claudio Ranieri csapatát mindössze egy pont választja el a kiesőzónától. Sokan az olasz szakemberben keresik a gyengélkedés okát, a „rókák” vezetősége azonban közleményben tudatta: kiáll Ranieri mellett.
febr. 7
17:20
Férfi kézi: Ljubomir Vranjes trófeával távozna a Flensburgtól (She)
Az SG Flensburg csapatkapitánya, Tobias Karlsson már december vége óta hallotta a pletykákat, hogy edzőjük, Ljubomir Vranjes elhagyhatja a kézilabdacsapatot, de úgy érzi, ez nem zavarta meg a fejeket. A nyártól a Telekom Veszprémet és a magyar válogatottat irányító szakember elárulta: trófeával búcsúzna el a német csapatától.
febr. 7
17:36
NB II: „A bennmaradáshoz a mérkőzések felét meg kellene nyerni” (She)
A Ferencváros utánpótlásában is nevelkedő kapus, Prokop Rostislav már biztosan az NB II-es SZEOL labdarúgócsapatában folytatja pályafutását, eközben a szegediek négy játékostól, Fülöp Tibortól, Németh Lászlótól, Schrammel Ádámtól és Dongó Dénestől elköszöntek. Halkó Pál, a klub ügyvezetője pedig azt is elmondta, hogy a bennmaradáshoz a mérkőzések felét meg kellene nyerni.
febr. 7
17:36
Egy pörgetéssel egy vagyont kaszált a ruletten - videó (Agroinform)
Egy brazil üzletember egy uruguayi kaszinóban 100 000 dollárt tett fel a ruletten a 32-es számra, és óriási szerencséjére a gép ki is pörgette neki. Így 3,5 millió dollárt, azaz mintegy 350 millió forintot zsebelt be.
febr. 7
17:38
Kézilabda: hosszabbított a franciát nem beszélő edző a PSG-nél (She)
A PSG férfi kézilabdacsapata meghosszabbította a vezetőedző, Zvonimir Serdarusic valamint segítője, a kétszeres világbajnok és négyszeres Európa-bajnok Staffan Olsson szerződését. A két szakember 2018-ig marad.
febr. 7
17:38
Bajnokok Ligája: Európa második legfélelmetesebb támadósora már a Realra feni a fogát (Agroinform)
A Napoli 23 forduló után 55 gólnál jár a Serie A-ban, Hamsik Maradonát készül megelőzni, az elnök pedig nagyot álmodik.
febr. 7
17:54
Női kézi: kilenc év után távozik Penáék edzője (She)
A spanyol válogatottal két Európa-bajnoki ezüstérmet és egy-egy világbajnoki, valamint olimpiai bronzérmet szerző szövetségi kapitány, Jorge Duenas kilenc év után távozik posztjáról. A szakembertől az FTC-Rail Cargo Hungaria átlövője, Nerea Pena közösségi oldalán búcsúzott.
febr. 7
18:12
Ünnepség: felköszöntötték a 95 éves Szepesi Györgyöt (She)
Kilencvenötödik születésnapja alkalmából köszöntötték Szepesi György legendás sportriportert kedden a Nagy Béla Hagyományőrző Egyesületben.
febr. 7
18:30
Férfi vízi BL: kikapott Görögországban az OSC (She)
Az OSC 7–4-re kikapott a listavezető, s továbbra is veretlen görög Olympiakosz vendégeként a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában, kedden.
febr. 7
18:48
Légiósok: „Számomra Huszti Szabolcs egy igazi példakép!” (She)
Mint azt korábban jeleztük, Huszti Szabolcs kínai visszatérésének ténye hivatalos: a futballista átesett az orvosi vizsgálaton és mindkét fél aláírta az 1+1 éves szerződést (a plusz egy év akkor lép életbe, ha a játékos a folytatás mellett dönt). Huszti Szabolcs mától együtt is készül a Csangcsun Jataj csapatával a koreai edzőtáborban. A transzfer részleteiről a harminchárom éves futballista…
febr. 7
18:50
FTC: „Kell egy kis idő, hogy az új játékosok teljesen beilleszkedjenek" (She)
Hajnal Tamás és Vladan Csukics is egyetért abban, hogy jól sikerült a Ferencváros valenciai edzőtábora. Ugyanakkor nincs már sok idő csiszolni a csapat játékát, hiszen szombaton rangadó következik a Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Budapest Honvéd ellen. Bíznak a jó rajtban.
febr. 7
19:06
Tenisz: Komoly büntetést kapott a bírót fejbe bombázó játékos (Agroinform)
Denis Shapovalovot 7 ezer dollárra büntették, miután a hétvégi Davis Kupa-meccsén arcon ütötte labdával a székbírót.
febr. 7
19:24
Ázsiai BL: Dzsudzsák visszatért, feljutottak a főtáblára (She)
Dzsudzsák Balázs klubja, az arab emírségekbeli al-Vahda hazai pályán 3–0-ra győzött a jordániai al-Vihdat ellen a labdarúgó ázsiai Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában, és ezzel feljutott a 32 csapatos főtáblára.
febr. 7
19:26
NB II: a Szpari szoros meccsen kikapott orosz ellenfelétől (She)
Az NB II-ben érdekelt Nyíregyháza Spartacus felkészülési mérkőzésen 2–1-re kikapott az orosz Anzsi Mahacskalától.
febr. 7
19:42
Tenisz: Piros 6:0-ra megnyert szett után kikapott a pesti tornán (She)
Az 1. fordulóban vereséget szenvedett Piros Zsombor a budapesti kemény pályás tenisztornán. A juniorok Australian Openjén győztes magyar versenyző 6:0-re megnyerte az első játszmát Edward Corrie ellen, de utána a brit nagyobb rutinja érvénysült.
febr. 7
20:00
Férfi kézi MK: döntetlennel jutott a hat közé a Csurgó (She)
A Csurgói KK 24–24-es döntetlent játszott a Ceglédi KKSE vendégeként a férfi kézilabda Magyar Kupa keddi játéknapján, ezzel bejutott a legjobb hat csapat közé.
febr. 7
20:00
Nemzetközi foci: Bundagyanú Portugáliában, kínaiak keze lehet az ügyben (Agroinform)
A szövetség vizsgálatot indított a Feirense-Rio Ave mérkőzés kapcsán, ahol hatalmas tét érkezett be a H/H-ra.
febr. 7
20:18
Férfi kézi: nem volt kérdés, a Veszprém könnyedén nyert (She)
A Telekom Veszprém simán, 37–28-ra verte az Egert a K&H Liga 15. fordulójában, saját csarnokában.
febr. 7
20:36
Női röplabda CEV-kupa: parádés békéscsabai győzelem (She)
A Békéscsaba szetthátrányból fordítva, fantasztikus mérkőzésen 3:1-re legyőzte a vendég francia Béziers-t a női röplabda CEV-kupa nyolcaddöntőjének keddi első felvonásán.
febr. 7
20:54
Király-kupa: Barcelona–Atlético Madrid élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó spanyol Király-kupában a Barcelona idegenbeli egygólos győzelem után fogadja odahaza az Atlético Madridot. A tét a döntőbe jutás – kövesse a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
febr. 7
20:54
Újabb ikon mondta vissza a válogatott szereplést (Agroinform)
Zubai Szabolcs után Iváncsik Gergő is visszavonul a magyar válogatottól. "Nem így képzeltem az utolsó perceimet a válogatottban, nem így szerettem volna visszavonulni" - nyilatkozta a 35 éves játékos kedden a Veszprém Megyei Napló internetes oldalán. Iváncsik arra utalt, hogy a januári franciaországi világbajnokságra csak tartalékként utazhatott, ott pedig végül nem került a keretbe.
febr. 7
21:12
Férfi vízi ob I: 12 gólos meccs, pécsi győzelem (She)
A Pécs csapata 8–4-re múlta felül a vendég KSI együttesét a férfi vízilabda ob I múlt hétről elhalasztott és kedden pótolt összecsapásán.
febr. 7
21:14
Női röpi NB I: spanyol centerrel erősített, és nyert a Jászberény (She)
Nem történt meglepetés a női röplabda NB I kedd esti mérkőzésein: a dobogós Nyíregyháza a vártnál magabiztosabban győzte le a visszafogottan teljesítő Gödöllőt, a Jászberény pedig 3:0-s sikere ellenére is megizzadt a TFSE ellen.
febr. 7
21:30
Női röplabda Challenge-kupa: Vasas-búcsú öt játszmában (She)
A Vasas ötjátszmás mérkőzésre kényszerítette a belga Asterix Avo Beverent, azonban így is kettős vereséggel búcsúzott a női röplabda Challenge-kupa nyolcaddöntőjében.
febr. 7
21:32
Német Kupa: közel járt a negyedosztályú csapat a csodához (She)
A negyedosztályú Astoria Walldorf csapata nagyon közel járt ahhoz, hogy csodát vigyen véghez a Német Kupa nyolcaddöntőjében, ugyanis tizenegyespárbajra kényszerítette a Bundesliga 2-ben szereplő Arminia Bielefeld csapatát, de végül kiesett. A Hamburg 2–0-ás győzelemmel jutott tovább az 1. FC Köln ellen.
febr. 7
21:48
NFL: óriási tömeg ünnepelte a SB-győztest Bostonban – képek (She)
Sírni csak a győztesnek szabad – mondta Székely Éva, korábbi olimpiai bajnok úszónőnk. Azonban úgy tűnik, az 51. Super Bowlt nyerő New England Patriots már túl van a drámai pillanatokon, hiszen a játékosok és a stábtagok már hazautaztak, és Bostonban szurkolóik előtt ünnepelték meg a csapat ötödik SB-győzelmét.
febr. 7
21:50
Német Kupa: Pintér Ádám durva volt, azonnal kiállították (She)
Hideg zuhany a javából: Pintér Ádámot, a Greuther Fürth magyar légiósát kiállították a Borussia Mönchengladbach elleni kedd esti, labdarúgó Német Kupa-mérkőzésen.
febr. 7
21:52
Bayern: Philipp Lahm a szezon végén visszavonul – hivatalos (She)
Miközben a Bayern München Német Kupa-meccset játszott a VfL Wolfsburg ellen az Allianz Arénában, robbant a bomba a német sajtóban. A Sport Bild arról ír, hogy Philipp Lahm, a bajorok csapatkapitánya döntött, a szezon végén befejezi profi pályafutását. Lahm kedd este a Kickernek megerősítette elhatározását.
febr. 7
22:06
Német Kupa: közel járt a negyedosztályú csapat a csodához (She)
A negyedosztályú Astoria Walldorf nagyon közel járt ahhoz, hogy csodát vigyen véghez a Német Kupa nyolcaddöntőjében, ugyanis tizenegyespárbajra kényszerítette a Bundesliga 2-ben szereplő Arminia Bielefeldet, de végül kiesett. A Hamburg 2–0-s győzelemmel jutott tovább az 1. FC Köln ellen.
febr. 7
22:42
Serie A: nagy pofonba szaladt bele a Fiorentina Rómában (She)
Az olasz első osztályú labdarúgó-bajnokság (Serie A) 23. fordulójában a Roma hazai pályán 4–0-s győzelmet aratott a Fiorentina felett.
febr. 7
23:00
Német Kupa: Douglas Costa lőtte tovább a Bayernt; Pintért kiállították (She)
A Bayern München Douglas Costa megpattanó lövésével jutott tovább a Wolfburg ellen a Német Kupa nyolcaddöntőjében. A Borussia Mönchengladbach a bő tíz percet játszó Bénes Lászlóval a soraiban 2–0-ra verte az a Greuther Fürthöt, melyben Pintér Ádám kezdő volt, csak éppen már a 18. percben kiállították.
febr. 7
23:18
Német Kupa: Douglas Costa lőtte tovább a Bayernt (She)
A Bayern München Douglas Costa megpattanó lövésével jutott tovább a Wolfburg ellen a Német Kupa nyolcaddöntőjében. A Borussia Mönchengladbach a bő tíz percet játszó Bénes Lászlóval a soraiban 2–0-ra verte az a Greuther Fürth-öt, melyben Pintér Ádám kezdő volt, csak éppen már a 18. percben kiállították.
febr. 7
23:20
Király-kupa: a Barcelona nagy csatában kiütötte az Atlético Madridot (She)
Az idegenbeli egygólos siker után a Barcelonának elég volt a hazai 1–1 az Atlético Madrid ellen ahhoz, hogy döntőbe jusson a labdarúgó spanyol Király-kupában.
febr. 7
23:22
Felkészülés: a DVSC a negyedik helyen zárt Portugáliában (She)
A portugáliai Atlantic-kupa harmadik helyéért játszott, Sahtar Doneck elleni mérkőzésen a Debrecen 2–1-es vereséget szenvedett, így a negyedik helyen zárt.
febr. 7
23:24
Ligue 1: a Monaco nehezen, a PSG még nehezebben nyert (She)
A Monaco és a Paris Saint-Germain is győzött a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) keddi játéknapján, így változatlanul három pont az éllovas hercegségbeliek előnye a tabellán.

Keresés