2017. február 8. szerda

febr. 8
16:26
Befejezi pályafutását a Bayern München ikonja (Agroinform)
Bejelentette visszavonulását a Bayern München és a német válogatott kiválósága, Philip Lahm. A 33 éves játékos a szezon végén akasztja szögre a stoplist. Lahm világbajnokként, BL-győztesként és többszörös német bajnokként vonul majd be a históriás könyvekbe.
febr. 8
16:42
Felkészülés: a Vasasnak csak ikszre futotta a SZEOL ellen (She)
A téli időszak nyolcadik, egyben utolsó felkészülési mérkőzésén a Vasas hazai pályán 1–1-es döntetlent ért el a labdarúgó NB II sereghajtója, a SZEOL SC ellen.
febr. 8
17:00
Úszás: Risztov megerősítette, visszavonul – hivatalos (She)
A 2012-es londoni olimpián 10 kilométeres nyílt vízi úszásban aranyérmet szerző Risztov Éva megerősítette a korábbi sajtóhíreket: valóban felhagy az aktív sporttal.
febr. 8
17:00
Visszavonul az olimpiai bajnok úszónőnk (Agroinform)
"Harmincegy éves vagyok, az embernek néha tudnia kell valamit abbahagyni, valahol pedig el kell kezdeni egy civil életet" - mondta a Facebook-oldalán a 2012-es londoni olimpián 10 kilométeren győztes Risztov Éva, aki a jövőben a TMC menedzseriroda sport divíziójában dolgozik majd.
febr. 8
17:02
NB II: a Budaörs kikapott NB III-as ellenfelétől, nyert a Cegléd (She)
Szerdai felkészülési mérkőzésén a Budaörs másodosztályú labdarúgócsapata 2–1-re kikapott az NB III-as RKSK-tól, míg a Cegléd 1–0-ra legyőzte a szintén harmadik ligás Jászberényt.
febr. 8
17:02
Nemzetközi foci: Hét bajnokcsapat, amely kiesett - a Leicester lesz a nyolcadik? (Agroinform)
A Manchester City, a Milan és a Juventus is azok között van, akik aranyérem után estek ki a következő szezonban.
febr. 8
17:18
Német Kupa: Pintér Ádámot két mérkőzésről tiltották el (She)
Két Német Kupa-mérkőzéstől eltiltották Pintér Ádámot, a Greuther Fürth magyar válogatott labdarúgóját, akit kedden kiállítottak a Borussia Mönchengladbachhal szemben 2–0-ra elveszített találkozón.
febr. 8
17:20
Felkészülés: Bacsa duplázott, simán kikapott a Mezőkövesd (She)
Az NB I-ben szereplő Mezőkövesd hazai pályán 3–0-ra kikapott az NB II-es Kisvárdától a két labdarúgócsapat szerdai felkészülési mérkőzésén.
febr. 8
17:54
MTK: A stadionok nem tudnak focizni – Deutsch a nézőszámokról (She)
Mint beszámoltunk róla, a labdarűgó NB I-ben szereplő MTK Budapest jelentősen csökkentette jegyárait annak érdekében, hogy 2020-ra telt házas mérkőzéseket rendezhessenek az Új Hidegkuti Nándor Stadionban. A klub sajtótájékoztatóján az egyesület elnöke, Deutsch Tamás nemcsak errő beszélt, hanem kifejtette véleményt a teljes magyar bajnokság látogatottságával kapcsolatban. Elmondta, hogy szerinte…
febr. 8
17:56
Bayern München: meglepődtek Philipp Lahm bejelentésén (She)
A Bayern München labdarúgócsapatának vezetőségét meglepte, hogy Philipp Lahm bejelentette: az idény végén befejezi aktív pályafutását.
febr. 8
18:30
Férfi kézi: Valóra vált számomra ez az álom – Iváncsik Gergő (She)
A válogatottságot lemondó Iváncsik Gergő elégedettem tekint vissza a nemzeti csapatban befutott karrierjére.
febr. 8
18:30
E-sport: Ötmillió fogadásnál tart a sportág és a lendület csak növekszik (Agroinform)
Hihetetlen ütemben fejlődik a világon az E-sport, már többen fogadnak rá, mint a jégkorongra.
febr. 8
18:32
Barca: Mascherano megsérült, kérdéses a PSG elleni játéka (She)
Az Atlético Madriddal szembeni hazai kupaelődöntő visszavágóján megsérült, így kérdéses, pályára tud-e lépni a Paris Saint-Germain elleni, jövő keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen Javier Mascherano, a Barcelona labdarúgócsapatának argentin védője.
febr. 8
19:03
Kép: meghekkelték Michelisz Norbert interjúját! (She)
A WTCC a hivatalos oldalán közölt interjút Michelisz Norberttel, aki 2017-ben is a Hondánál versenyez. A túraautó-világbajnokság honlapját ezután feltörték, és meghekkelték a magyar pilótával készült beszélgetést.
febr. 8
19:05
Női kézi NB I: a Győr könnyedén nyert a Vác ellen (She)
A Győri ETO hazai pályán magabiztosan, tizenegy góllal legyőzte a Vácot a női kézilabda NB I-ben.
febr. 8
19:06
Kis híján eltörte a világbajnok lábát Pintér Ádám - videó (Agroinform)
Nem sikerült jól a Fraditól a Fürth-höz szerződő Pintér Ádám bemutatkozása, miután a Mönchengladbach elleni kupameccsen a 18. percben piros lappal kiállították.Pintér áldozata a világbajnok Christoph Kramer volt.
febr. 8
19:21
Tenisz: Fucsovics győzelemmel ünnepelte 25. születésnapját (She)
A szabadkártyás Balázs Attila kétszettes vereséget szenvedett az olasz Gianluigi Quinzitől szerdán a budapesti 64 ezer euró összdíjazású ATP-challenger férfi tenisztorna első fordulójában.
febr. 8
19:24
TipPics: Dárdai Paliék segítették a 390 ezres nyereményt - kép (Agroinform)
A TipPics eddigi legszebb kaszálása előtt hajtunk fejet, egy fogadónk 78-szoros szorzóval nyert brutális összeget.
febr. 8
19:39
Férfi vízi BL: az Eger a 3. negyed feléig bírta Barcelonában (She)
A Szolnok hazai pályán 12–7-re legyőzte a Spandaut a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának 5. fordulójában.
febr. 8
19:57
Férfi kosár Ek: a Körmend távol került a negyeddöntőtől (She)
Az Egis Körmend hazai pályán 99–78-ra kikapott a francia Elan Chalontól a férfi kosárlabda Európa-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 8
19:59
Serie A: az élvonalban megúszta két Juventus-góllal a Crotone (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 18. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Juventus 2–0-ra legyőzte a Crotonét.
febr. 8
20:15
Videó: a brazil játékos „leordította” az ellenfél fejét – ezért (She)
Felipe Melónak, a Palmeiras heves vérmérsékletű brazil labdarúgójának nem tetszett, hogy az ellenfél egyik játékosa feldobta magát a mérkőzésen. A Botafogo-futballista szabadrúgást szeretett volna kapni, ám nemhogy nem kapott, a sokat látott 33 éves középpályás nemes egyszerűséggel még a fejét is „leordította”.
febr. 8
20:33
Női kézi: Kovács Péter lett a Vasas vezetőedzője (She)
A női kézilabda NB I/B nyugati csoportjában listavezető Vasas a 2017–2018-as szezon végéig Kovács Pétert nevezte ki vezetőedzőjének. A poszton a közelmúltban távozó Csík Jánost váltja.
febr. 8
20:35
Német Kupa: a Schalke továbbment, Király korábbi csapata nem (She)
A Schalke 4–1-re legyőzte a másodosztályú SV Sandhausen csapatát, a harmadosztályú Sportfreunde Lotte pedig 2–0-ra az 1860 Münchent, ezzel a két csapat továbbjutott a Német Kupa negyeddöntőjébe.
febr. 8
20:51
Német Kupa: Borussia Dortmund–Hertha élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Német Kupában Dárdai Pálék a Dortmundhoz látogatnak – kisebbfajta csoda történik, és továbbjutnak a berliniek? Megtudhatja, ha követi a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
febr. 8
21:09
Ligue 1: zászlós Lang futkosott a Dijon mérkőzésén (She)
A Dijon labdarúgócsapata Lang Ádám nélkül 2–1-re kikapott a Metz otthonában a francia élvonalbeli bajnokság 24. fordulójában.
febr. 8
21:27
Dopping: elvennék Oroszországtól a 2021-es sílövő-vb-t (She)
A Nemzetközi Sílövő Szövetség (IBU) felszólította az orosz szövetséget, hogy mondjon le a 2021-es világbajnokság rendezési jogáról a feltárt doppingbotrányok miatt.
febr. 8
21:29
Férfi kézi: az utolsó perc döntött a Flensburg–Kiel derbin (She)
A listavezető Flensburg 30–29-re nyert hazai pályán a Kiel ellen a német férfi kézilabda-bajnokság szerdai rangadóján, ezzel három pontra növelte előnyét északi riválisával szemben.
febr. 8
21:31
Videó: szenzáció, 92 pontot dobott egyetlen meccsen! (She)
Hihetetlenül ponterős mérkőzése volt a középiskolás LaMelo Ballnak – a Chino Hills játékosa egyetlen mérkőzésen kilencvenkét (igen, 92) pontot dobott. A fiatal kosarasnál a Los Osos elleni, 146–123-ra megnyert mérkőzésen szakadt ki a zsák – magasabb szinten is ritkaságnak számít az ilyesmi, az NBA-ben Wilt Chamberlain 100 pontja a rekord. Ball ráadásul hét gólpasszt is kiosztott – nem is mondanánk…
febr. 8
21:45
Női kosár Ek: Fun Factory előtt Cegléd – Kassán tör újabb bravúrra a magyar csapat (She)
Egy óra különbséggel látni Miskolcot és Kassát felettébb érdekes. Amikor egy borsodi illetőségű kollégának felvetettem, hogy a két város bizony hasonlít egymásra, azt a választ adta, hogy valóban, de Kassa rondább. Meg hogy bár mindkettő ipari jellegű, Kassa „iparibb" város. Viszont a szlovákiai településnek is megvan a maga Avasa, egy brutális lakótelep-szörny a hegyoldalban. Nem vitás, hogy…
febr. 8
22:03
Asztalitenisz: Boll lehetetlen helyzetből ütött nyerőt – videó (She)
A német Timo Boll szerezte az asztaliteniszezők múlt heti Európa Top 16 versenyének egyik legemlékezetesebb pontját.
febr. 8
22:05
Bocskai emlékverseny: négy magyar továbbjutó, több hiányzó (She)
A szerdán ringbe lépett 13 magyar közül négy jutott tovább a 61. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékversenyen, Debrecenben.
febr. 8
22:21
Légiósok: Nikolicsnak nem csak a foci megy jól – videó (She)
Régóta tudjuk, hogy a Chicago Fire csatára, Nikolics Nemanja kiváló futballista. A huszonkilenc esztendős játékos Chicagóba érkezése után nem sokkal NBA-mérkőzésen is járt, ezúttal pedig megcsillogtatta kosaras erényeit. Szerencsére a chicagói klub megörökítette támadónk próbálkozását – nem is ment neki rosszul!
febr. 8
22:23
Női kosár Euroliga: a Sopron 17 ponttal kikapott (She)
Az Uniqa Sopron 84–67-re kikapott a Salamanca otthonában a női kosárlabda Euroliga B-csoportjának 12. fordulójában.
febr. 8
22:39
Férfi kézi EHF-kupa: tatabányai sikerrel indult a csoportkör (She)
A Grundfos Tatabánya hazai pályán 27–24-re legyőzte az izraeli Maccabi Tel-Avivot a férfi kézilabda EHF-kupa csoportkörének első fordulójában.
febr. 8
22:41
Videó: öt nap alatt a második piros lap Nagy Ádámról! (She)
Rövid idő alatt a második játékost állították ki Nagy Ádámról az olasz élvonalban, a Napoli elleni meccs után a Milan ellenin is villant a piros, amikor a magyar középpályással szemben szabálytalankodtak.
febr. 8
22:57
Német Kupa: Huszti egyik korábbi csapata kiejtette a másikat (She)
A Német Kupa nyolcaddöntőjében az Eintracht Frankfurt 2–1-re győzött a másodosztályú Hannover felett, ezzel továbbjutott a negyeddöntőbe.
febr. 8
22:59
Serie A: a Milan kilenc emberrel nyert Nagy Ádámék ellen (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 18. fordulójában elhalasztott mérkőzésen a Milan 1–0-ra nyert a Bologna otthonában.
febr. 8
23:01
NB II-es felkészülés: Lavezziék ellen ikszelt a Puskás AFC (She)
Szerdai felkészülési mérkőzésén a Puskás Akadémia NB II-es labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent játszott a többek között Ezequiel Lavezzit is a soraiban tudó, Manuel Pellegrini által irányított kínai első osztályú Hopej China Fortune ellen Marbellán. A Nyíregyháza szintén ikszelt a kazah első ligás Irtisz Pavlodar ellen, míg a Cigánd a szlovák másodosztályú Spisska Nova Ves ellen remizett. Az újra…
febr. 8
23:03
Király-kupa: az Alavés lesz a Barca ellenfele a döntőben (She)
Az Alavés labdarúgócsapata lesz a Barcelona ellenfele a spanyol Király-kupa idei döntőjében, miután a baszk gárda a Celta Vigo elleni elődöntő visszavágóján 1–0-ra nyert hazai pályán.
febr. 8
23:33
FA-kupa: a Leicester ráadásban rúgott bombagólokkal nyert (She)
Az angol labdarúgó FA-kupa 4. fordulójának visszavágóján a bajnok Leicester City hosszabbításban 3–1-re legyőzte a másodosztályú Derby Countyt, így bejutott a nyolcaddöntőbe, ahol a harmadosztályú Millwall lesz az ellenfele.
febr. 8
23:35
Német Kupa: a Hertha 11-esekkel elbukott Dortmundban (She)
A Borussia Dortmund tizenegyesekkel legyőzte hazai pályán a Dárdai Pál által irányított Herthát a labdarúgó Német Kupa nyolcaddöntőjében.

Keresés