2017. március 18. szombat

márc. 18
19:45
Ligue 1: az eredmény, aminek együtt örül a Monaco és a PSG (She)
A bajnoki címért versengő Nice csak 1–1-es döntetlent játszott a Nantes vendégeként a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 30. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 18
20:03
Vizes sportok: újabb fontos pólótornát rendezhet Budapest (She)
Budapest ad otthont április 14–15-én a női vízilabda LEN-kupa négyes döntőjének az európai szövetség (LEN) vezérkarának szombati döntése értelmében.
márc. 18
20:05
Serie A: fordulatos meccsen szerzett pontot az Inter (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 29. fordulójában az Inter fordulatos mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott idegenben a Torinóval.
márc. 18
20:07
Északisí-vk: Rydzek nemcsak a versenyt, a vk-t is elbukhatta (She)
Szombaton a kanadai Québecben a sífutók, a németországi Schonachban pedig az északiösszetett-versenyzők mérték össze erejüket. Kanadában két norvég – Marit Björgen és Johannes Hösflot Kläbo, Németországban pedig egy hazai versenyző, Eric Frenzel diadalmaskodott.
márc. 18
20:09
Topligák: Újra nyert a Real Madrid, ismét kikaptak Dárdaiék (Agroinform)
Bilbaóban nyert a Királyi Gárda, a Hertha ismét kikapott idegenben, míg a Chelsea egyre közelebb a bajnoki címhez.
márc. 18
20:39
PL: Afobe „másfél” góljával nyert a Bournemouth (She)
A Bournemouth 2–0-ra legyőzte a Swansea Cityt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 29. fordulójának szombat esti mérkőzésén.
márc. 18
20:41
Férfi vízi ob I: az Eger legyőzte a Vasast, tarolt a Szolnok (She)
A címvédő Szolnok és a legutóbb bajnoki ezüstérmes Eger a fővárosban, a tavaly harmadikként záró OSC Miskolcon győzött a férfi vízilabda-bajnokság középszakaszának szombati játéknapján.
márc. 18
20:43
Férfi kosár NB I: újabb nagy halat fogott az Atomerőmű (She)
A férfi kosárlabda NB I 24. fordulójában az Atomerőmű SE folytatta kiváló szereplését, és 91–87-re megverte idegenben a Pécset.
márc. 18
20:45
Alpesisí-vk: Vlhová megtréfálta Shiffrint szlalomban (She)
Szombaton az amerikai Aspenben a férfi óriás-műlesiklással és a női szlalommal folytatódott az alpesi sízők világkupadöntője. A férfiaknál az osztrák Marcel Hirscher győzött, a nőknél a szlovák Petra Vlhová nyerte meg a versenyt.
márc. 18
20:47
Bundesliga: Dárdaiék üldözője „elképesztő izgalmak” közepette ikszelt (She)
Az Eintracht Frankfurt gól nélküli döntetlent játszott a Hamburggal a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 25. fordulójában.
márc. 18
20:49
Női kosár NB I: a Győr simán nyert a sereghajtó otthonában (She)
A női kosárlabda NB I 12. fordulójának januárból elhalasztott mérkőzésén az MTK-Budapest a CMB CRGO UNI Győrt fogadta. A tabella utolsó helyén álló fővárosiak a harmadik negyed elején még hat pontra megközelítették a Győrt, a vendégek aztán felőrölték ellenfelüket, és simán nyertek 71–49-re.
márc. 18
21:15
La Liga: a Sociedad nem tudta kihasználni a Villarreal botlását (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 28. fordulójában az Alavés Deyverson találatával 1–0-ra legyőzte a Real Sociedadot.
márc. 18
21:17
Videó: Schmeichel óriási bravúrján múlt a Leicester-siker (She)
Mint arról beszámoltunk, a Leicester 3–2-re legyőzte idegenben a West Ham Unitedet az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában. A győzelem kulcsa – persze a gólok mellett – Kasper Schmeichel bravúrja volt a 92. percben.
márc. 18
21:33
Női kézilabda: válogatottunk újra legyőzte Horvátországot (She)
A pénteki könnyed győzelem után szombaton Győrben zárt kapus, nem hivatalos felkészülési mérkőzésen is felülmúlta (24–19) a magyar női kézilabda-válogatott Horvátországot.
márc. 18
21:51
Röpi: a Kazincbarcika kezdte győzelemmel a bronzcsatát (She)
A tavalyi döntős Kazincbarcika magabiztos játékkal nyert a Magyar Kupa-győztes Szolnok ellen a férfi röplabdabajnokság harmadik helyéért zajló párharcának első találkozóján.
márc. 18
22:27
Tenisz: Federer győzött, „svájci” döntő Indian Wellsben (She)
Roger Federer bejutott az Indian Wells-i kemény pályás tenisztorna döntőjébe, miután két szettben legyőzte az amerikai Jack Sockot.
márc. 18
23:03
La Liga: a Betis simán elintézte a sereghajtót (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 28. fordulójában a Betis Rafael Navarro és Rubén Castro találatával 2–0-ra legyőzte a tabella utolsó helyén álló Osasunát.
márc. 18
23:05
Légiósok: Gyurcsó bosszantóan gyors volt, villant a piros (She)
Gyurcsó Ádámról kiállítottak egy embert, a Pogon Szczecin több mint egy félidőn át emberelőnyben játszott, de így sem tudta legyőzni vendégét, az éllovas Jagielloniát: a két csapat 0–0-ra végzett a lengyel labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának szombati játéknapján.
márc. 18
23:39
MLS: a volt Barca-edző csapata nagyon megverte Nikolicsékat (She)
Nikolics Nemanja először volt részese vereségnek az Egyesült Államok profi labdarúgó-bajnokságában (MLS): a ligához az idén csatlakozó Atlanta United hazai pályán 4–0-ra lelépte a Chicago Fire-t.

Keresés