2017. március 8. szerda

márc. 8
19:33
FIFPro: Marozsán bekerült a 2016-os álomcsapatba (She)
Marozsán Dzsenifer bekerült a futballistákat képviselő nemzetközi érdekvédelmi szervezet, a FIFPro által összeállított 2016-os női álomcsapatba.
márc. 8
19:51
Női kézi NB I: a Győr kilenc góllal volt jobb a DVSC-nél (She)
Már az első félidőben kialakult a végső, kilencgólos különbség a Győr–Debrecen mérkőzésen a K&H női kézilabdaliga szerdai mérkőzésén.
márc. 8
19:53
Sífutó-vk: otthonukban vágott vissza a norvégoknak Nilsson (She)
A norvégiai Drammenben klasszikus stílusú sprintversennyel folytatódott szerdán a sífutók világkupája. A győzelmet a férfiaknál a norvég Eirik Brandsdal, a nőknél pedig a svéd Stina Nilsson szerezte meg.
márc. 8
19:55
BL: a Barca szélső védők nélkül esik a PSG-nek, kezdőcsapatok (She)
Luis Enrique és Unai Emery is kijelölte kezdőcsapatát a Barcelona–PSG BL-nyolcaddöntő visszavágójára. A két csapat párizsi meccsét a franciák 4–0-ra megnyerték.
márc. 8
19:57
Nemzetközi foci: Tíz játékossal jobb lenne a labdarúgás? (Agroinform)
Semmi értelme az Európa Ligának és a jelenlegi válogatott mérkőzések miatti szüneteknek sem. Reformok kellenek.
márc. 8
20:09
BL: ezzel a kezdővel áll ki a Dortmund a Benfica ellen (She)
Íme, a Dortmund–Benfica BL-mérkőzés kezdőcsapatai.
márc. 8
20:11
Férfi vízi ob I: a Szolnok legyőzte és megelőzte az Egert (She)
Érdekes gólpárbaj végén a Szolnok nyerte meg a férfi vízilabda ob I középszakasza negyedik fordulójának rangadóját az Eger ellen.
márc. 8
20:27
Férfi kézi BL: nyert a Flensburg, jöhet a veszprémi csata (She)
A Flensburg 31–26-ra nyert otthon a Schaffhausen ellen, ezzel biztossá vált, hogy a szombati Veszprém–Flensburg mérkőzésen dől el a harmadik hely sorsa a férfi kézilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában.
márc. 8
20:45
BL: Barcelona–PSG nyolcaddöntő élőben az NSO-n! (She)
Ha az FC Barcelona labdarúgócsapata a párizsi 4–0-s vereség után fordítani tud a PSG ellen, akkor bizonyítja, hogy lehetetlen valóban nem létezik. A papírforma természetesen most már francia továbbjutást ígér a Bajnokok Ligája nagy érdeklődéssel várt nyolcaddöntőjében – kövessék figyelemmel a találkozó alakulását a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével!
márc. 8
20:47
Férfi kézi BL: Löwen–Szeged – élőben az NSO-n! (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 14., utolsó fordulójában a Szeged a Löwen csapatával mérkőzik meg Frankfurtban. A magyar csapat csak akkor érheti el fő célját, a harmadik helyet, ha legyőzi a németeket. Tartsanak velünk, kövessék figyelemmel élő, percről percre frissülő közvetítésünket, szóljanak hozzá, kommentálják az eseményeket!
márc. 8
20:49
Vívás: bronzérmes a férfi párbajtőrcsapat a junior Eb-n (She)
A magyar férfi párbajtőrcsapat bronzérmes lett a vívók Plovdivban zajló junior Európa-bajnokságán.
márc. 8
20:51
BL: Borussia Dortmund–Benfica élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Borussia Dortmund helyzete nem nehéz, de biztosan pokolian nehéz csata vár a németekre az odahaza egy góllal nyerő Benfica ellen. Kövesse a mérkőzést onlive, szöveges közvetítésünk segítségével!
márc. 8
21:03
Videó: Luis Suárez már a 3. percben betalált a Barcelonában (She)
Luis Suárez góljával az FC Barcelona már a 3. percben megszerezte a vezetést a PSG ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján.
márc. 8
21:21
Jégkorong Mol Liga: a DVTK és a MAC is döntőbe jutott (She)
A címvédő és alapszakaszelső DVTK Jegesmedvék és a MAC Budapest játssza a döntőt a jégkorong Mol Ligában, miután mindkét csapat sikerrel vette az elődöntő 5. felvonását.
márc. 8
21:23
Elismerés: edzők, tanárok vehették át a Mol Mester-M díjat (She)
A kiemelkedő munkát végzett utánpótlásedzők és tehetséggondozó tanárok közül idén is tízen vehették át a Mol Mester-M díjat.
márc. 8
21:39
Férfi röpi NB I: egyenlített a Pénzügyőr az elődöntőben (She)
Szerda este Budapesten játszották le a Pénzügyőr–Kazincbarcika férfi NB I-es bajnoki elődöntő második mérkőzését. Az idén Magyar Kupa-döntőt játszó fővárosiak érvényesítették a hazai pálya előnyét, és a 3:0-ra megnyert találkozó után egyenlítettek a párharcban.
márc. 8
22:33
Tenisz: Babosék búcsúztak Indian Wellsben (She)
Babos Tímea – oldalán Anasztaszija Pavljucsenkovával – nem jutott a 16 közé az Indian Wells-i kemény pályás tenisztorna páros versenyében.
márc. 8
22:51
BL: a Dortmund négyet vágott odahaza a Benficának (She)
Az idegenbeli egygólos vereség után a Borussia Dortmund odahaza 4–0-ra megverte a Benficát a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.
márc. 8
22:53
BL: minden idők egyik legnagyobb fordítása, nyolc között a Barcelona! (She)
A Barcelona szívós és áldozatos munkával ledolgozott három gólt a Párizsban összeszedett négygólos hátrányból, ám Edinson Cavani szépítő gólja úgy tűnt, eldöntötte a továbbjutás sorsát a PSG elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőben. A végén még Neymar is beköszönt kétszer, de ez is kevés lett volna – de aztán a 95. percben Sergi Roberto egy felívelés után megszerezte a hatodikat, a Barcelona…
márc. 8
23:09
Videó: káprázatos végjáték, így nyert a Barca – összefoglaló (She)
Mint arról beszámoltunk, a Barcelona 6–1-re megnyerte a PSG elleni visszavágót a labdarúgó BL nyolcaddöntőjében, így 6–5-tel bejutott a negyeddöntőbe.
márc. 8
23:15
Bajnokok Ligája: A sporttörténelem egyik legnagyobb csodáját hozta össze a Barcelona (Agroinform)
Megtörtént, amire az első meccs után nem sokan számítottak, a Barcelona 6-1-re győzött a PSG ellen. A Dortmund simázott.
márc. 8
23:27
PL: a Manchester City nem bírt a Stoke Cityvel (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában a Manchester City 0–0-s döntetlent játszott a Stoke Cityvel.

Keresés