2019. április 24. szerda

ápr. 24
20:48
Mk: Bízom benne, a döntőben is védhetek – Horváth András (She)
A Budapest Honvéd 3–0-ra nyert a Soroksár ellen a labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján, így 5–1-es összesítéssel jutott a döntőben. A mérkőzés után a több bravúrt is bemutató Horváth András értékelt a kispestiektől.
ápr. 24
20:50
Férfi kézi Bl: parádés győzelem! Hat góllal verte a Flensburgot a Veszprém (She)
A Telekom Veszprém 28–22-re legyőzte a Flensburgot idegenben, ezzel nagy lépést tett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntője felé.
ápr. 24
20:52
Német Kupa: Werder Bremen–Bayern München élőben az Nso-n (She)
A labdarúgó Német Kupa elődöntőjében a Werder Bremen a Bayern Münchent fogadja. A német kupatörténet két legeredményesebb csapata arról dönt az összecsapáson, hogy május 25-én melyik döntőzhet az RB Leipziggel Berlinben. Kövesse a találkozó alakulását élőben a Nemzeti Sport Online-nal!
ápr. 24
20:54
Férfi vízi Bl: búcsúzik az Eger és a Szolnok (She)
A ZF-Eger 15–13-ra kikapott a Dinamo Moszkvától a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában, ezzel eldőlt, hogy Dabrowski Norbert együttese nem jut be a nyolcas döntőbe.
ápr. 24
20:56
Gólrekorddal taszította le a Liverpoolt az élről a derbit nyerő Man. City (She)
A Liverpoolt megelőzve élre állt az angol labdarúgó Premier League-ben a Manchester City, miután az Old Traffordon 2–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet Bernardo Silva és Leroy Sané góljával a bajnokság 31. fordulójából elhalasztott találkozón. Ha a tizenegyes bajnoki sikersorozatban menetelő City legyőzi a Burnley, a Leicester City és a Brighton
ápr. 24
21:06
Hatgólos veszprémi előny a negyeddöntőben (Infostart)
A Veszprém 28-22-re győzött a német Flensburg-Handewitt otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első, szerdai mérkőzésén.
ápr. 24
21:06
Horváth András – Bízom benne, hogy a döntőben is én védem a Honvéd kapuját (She)
.
ápr. 24
21:09
Hatgólos veszprémi előny a negyeddöntőben (Azenpenzem)
A Veszprém 28-22-re győzött a német Flensburg-Handewitt otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első, szerdai mérkőzésén.
ápr. 24
21:12
Vízilabda Bajnokok Ligája: már nem juthat tovább a Szolnok (Infostart)
A Szolnok hazai környezetben 6-6-os döntetlent játszott az olasz BPM Sport Management együttesével, ezzel eldőlt, hogy a sorozat 2017-es győztese nem lesz ott a nyolcas döntőben.
ápr. 24
21:12
Románia: Lang Ádámék nem jutottak kupadöntőbe (She)
Nem jutott döntőbe a Román Kupában a kolozsvári CFR, Lang Ádám csapata ugyanis a 3–1-es hazai vereség után a szerdai visszavágón csak döntetlent játszott az Astra Giurgiu otthonában. A legutóbbi bajnoki találkozón mellőzött magyar válogatott védő ezúttal végig a pályán volt az erdélyi együttesben.
ápr. 24
21:18
Férfi vízi Bl: búcsúzott az Eger és a Szolnok, továbbment az Ftc (She)
A ZF-Eger 15–13-ra kikapott a Dinamo Moszkvától a férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjában, ezzel eldőlt, hogy Dabrowski Norbert együttese nem jut be a nyolcas döntőbe.
ápr. 24
21:27
A Fradi ott lesz a BL nyolcas döntőjében, a Szolnok és az Eger lemaradt róla (m4sport.hu)
A Ferencváros hazai pályán győzött, a Szolnok döntetlent játszott, az Eger kikapott Moszkvában, ezzel biztossá vált, hogy a három magyar csapat közül csak a Fradi lesz ott a vízilabda Bajnokok Ligája hannoveri nyolcas döntőjében.
ápr. 24
21:29
City-támadó megszerzése lehet a Bayern nagy dobása a nyáron (m4sport.hu)
Távozás lesz az utóbbi hetek mellőzésének következménye?
ápr. 24
21:30
Mk: a korábbi honvédosnak élmény volt a Soroksár szereplése (She)
A Soroksár minden tőle telhetőt megtett, de csak helyzetekig jutott a Budapest Honvéd elleni Magyar Kupa-elődöntő visszavágóján. A kispestiek 3–0-ra nyertek idegenben, így 5–1-es összesítéssel jutottak a döntőbe. A korábbi Honvéd-játékos, Kundrák Norbert beszélt a párharcról az NSO Tv-nek.
ápr. 24
21:36
Továbbjutottak a BL-ben a Ferencváros pólósai (Infostart)
A Ferencváros házigazdaként magabiztosan nyert a román Steaua Bucuresti ellen a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 13. fordulójában, így az utolsó játéknap eredményeitől függetlenül biztosította helyét a nyolcas döntőben.
ápr. 24
21:36
La Liga: bajnokavatás elnapolva – ötgólos rangadót nyert az Atlético (She)
Az Atlético Madrid hazai pályán 3–2-re legyőzte a Valenciát, ezzel megakadályozta, hogy a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (La Liga) 34. fordulójában matematikailag is biztossá váljon a Barcelona bajnoki címe.
ápr. 24
21:38
Mk – A korábbi Honvéd játékos életében pozitív élmény a Soroksár szereplése (She)
.
ápr. 24
21:39
Az Atlético elnapolta a Barcelona bajnokavatását (m4sport.hu)
A Valencia kétszer egyenlített, harmadjára nem volt ereje.
ápr. 24
21:42
Kép: hatalmasat trollkodott a Fulham a Juventusszal (She)
Mint arról beszámoltunk, kiszivárgott a Juventus a 2019–2020-as idényre tervezett hazai meze, amely egyik felén fehér, a másikon fekete, középen pedig rózsaszín csík választja el a kettőt egymástól. Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Fulham úgy döntött, trollkodik egyet az olasz klubbal.
ápr. 24
21:48
Asztalitenisz-vb: európai érem vegyes párosban (She)
Szerda este lejátszották a vegyes párosok negyeddöntőit a budapesti asztalitenisz-világbajnokságon, amelynek végére eldőlt, hogy két kínai és egy japán duó mellett egy német kettős lesz ott a csütörtök esti elődöntőben.
ápr. 24
21:51
Nyíregyházán is öt szettben kerekedett felül a Vasas az Extraliga döntőjében (m4sport.hu)
A Vasas a második mérkőzést is 3:2-re nyerte a kupagyőztes Nyíregyháza ellen a női röplabda Extraliga döntőjében, szerdán.
ápr. 24
21:54
Drámai meccsen győzött az Atleti, még egy kicsit várhatnak a Barcelonánál (Infostart)
Az Atlético Madrid 3-2-re legyőzte a vendég Valenciát a spanyol labdarúgó-bajnokság 34. fordulójának szerdai játéknapján, így a címvédő és éllovas FC Barcelona még nem ünnepelheti 26. aranyérmét.
ápr. 24
21:54
Női kosár Nb I: hatból hat – továbbra is megy a Beac-nak (She)
A BEAC Újbuda házigazdaként hat ponttal legyőzte a Vasas Akadémiát a női kosárlabda NB I alsóházi rájátszásának szerdai játéknapján.
ápr. 24
22:12
Asztalitenisz-vb: 30 éves negatív rekordot állítottak be a kínaiak (She)
Legutóbb 30 éve, az 1989-es dortmundi vb-n fordult elő, hogy csupán egy számban rendeztek kínai házidöntőt. Most úgy áll a helyzet, hogy Budapesten ez legfeljebb női egyesben történhet meg, de még ott sem lefutott a dolog.
ápr. 24
22:15
Nem hiszed el, itt fotózták le Marco Rossit (Ripost)
A magyar válogatott szövetségi kapitánya kilátogatott az NB I egyik élcsapatának az edzésére.
ápr. 24
22:30
Bernardo Silva góljával vezet a Manchester City (She)
Bernardo Silva az 54. percben megszerezte a vezetést a Manchester Citynek a Manchester United elleni városi rangadón. A portugál játékos befelé cselezett, majd egy ütemtelen lövéssel betalált a rövid alsó sarokba. Nem sokkal később Leroy Sané is betalált, ezzel megduplázva a City előnyét.
ápr. 24
22:36
La Liga: szépségdíjas fejessel nyert a Bilbao – Leganés-játékos szerezte (She)
Fontos pontot szerzett a kiesés elől menekülő Celta Vigo az Espanyol otthonában, miután 1–1-es döntetlent játszott a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 34. fordulójában. A biztos Európa-liga-indulásra hajtó (ám matematikailag még a Bajnokok Ligája-selejtezőre is esélyes) Athletic Bilbao egy öngóllal győzte le idegenben a Leganést (0–1).
ápr. 24
22:38
Férfi kézi Bl: a Barcelona héttel nyert idegenben (She)
A Barcelona nagy lépést tett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntője felé, miután 32–25-re legyőzte a Nantes-ot Franciaországban.
ápr. 24
22:48
Pl: a Wolverhamptontól is hármat kapott az Arsenal (She)
A Wolverhampton 3–1-re legyőzte az Arsenalt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 31. fordulójából elhalasztott mérkőzésén.
ápr. 24
22:54
Német Kupa: fordulatos meccsen, nehezen jutott döntőbe a Bayern (She)
A Bayern München labdarúgócsapata 3–2-re nyert Brémában a Werder vendégeként, és ezzel bejutott a Német Kupa fináléjába. Niko Kovac sorozatban harmadszor vezette fináléba aktuális csapatát, és ehhez gyakorlatilag kétszer kellett megnyernie az elődöntőt, miután együttese egy percen belül leadta kétgólos előnyét a meccsen, ám egy vitatható büntető mé
ápr. 24
22:56
Olasz Kupa: a Lazio nyert Milánóban, döntő a jutalma (She)
A Lazio 1–0-ra nyert Milánóban az Olasz Kupa elődöntőjének visszavágóján, így bejutott a május 15-i fináléba, amelyben a Fiorentina vagy az Atalanta lesz az ellenfele.
ápr. 24
23:03
Simán nyert a City a manchesteri rangadón, náluk az előny az őrült bajnoki hajrában (444.hu)
A Liverpool egy pontos hátrányban van, miközben már csak három meccs van hátra az évből.
ápr. 24
23:03
A Bayern lesz Gulácsiék ellenfele a Német Kupa döntőjében (m4sport.hu)
A finálét május 25-én a berlini Olimpiai Stadionban rendezik.
ápr. 24
23:05
Milánói sikerével kupadöntőbe jutott a Lazio (m4sport.hu)
A római csapat hetedszer hódíthatja el a trófeát.
ápr. 24
23:06
Pl: győzött a derbin, és az élre vágott a Manchester City (She)
A Liverpoolt megelőzve élre állt az angol labdarúgó Premier League-ben a Manchester City, miután az Old Traffordon 2–0-ra legyőzte a Manchester Unitedet Bernardo Silva és Leroy Sané góljával a bajnokság 31. fordulójából elhalasztott találkozón. Ha a tizenegyes bajnoki sikersorozatban menetelő City legyőzi a Burnley, a Leicester City és a Brighton
ápr. 24
23:08
Férfi kosár Euroliga: Hanga remekelt, de hátrányban a Barca (She)
A harmadik negyedben kinyílt az olló, így sima vereséget szenvedett a Barcelona Lassa az Anadolu Efesszel szemben a férfi kosárlabda Euroliga rájátszásában, a negyeddöntő harmadik mérkőzésén. Hanga Ádám csapata legjobbja volt.
ápr. 24
23:18
Légiósok: Szoboszlai Dominik beállt, majd gólpasszt adott (She)
A Salzburg az utolsó percekben fordított a Wolfsberger AC ellen az osztrák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság rájátszásának 4. fordulójában. A sikerben kulcsszerepet játszott Szoboszlai Dominik, aki az egyenlítő találatnál gólpasszt adott.
ápr. 24
23:18
Ronaldo megelőzte a magyarokat, egy vagyont költött a szomszédban (Ripost)
Aranylabdás vakáció: ráment egy garzonlakás ára a háromnapos húsvéti kiruccanásra a horvát tengerparton.
ápr. 24
23:21
Nagyot lépett az Old Traffordon a bajnoki cím felé a Manchester City (m4sport.hu)
Sima meccset hozott a manchesteri derbi, az erőtlen MU nem tett szívességet a Liverpoolnak.
ápr. 24
23:24
Ebel: a Klagenfurt nyerte meg a bajnokságot (She)
A Klagenfurt nyerte meg az osztrák jégkorong-bajnokságot, miután a döntőben hat mérkőzésen legyőzte a Vienna Capitalst.
ápr. 24
23:39
Premier League – A City nyerte a manchesteri derbit, így újra az élen (Azenpenzem)
A Manchester City vendégként 2-0-ra legyőzte városi riválisát, a Manchester Unitedet, így a 31. fordulóból pótolt rangadó megnyerésével ismét élre állt az angol labdarúgó-bajnokságban.
ápr. 24
23:48
Csütörtöki sportműsor: Vardar–Szeged a férfi kézi BL-ben (She)
Az olasz labdarúgókupában kialakul a döntő párosítása, a spanyol La Ligában bajnoki meccseket rendeznek, a női NB I-ben a Ferencváros és az MTK egymással játszik rangadót. A Szeged férfi kézilabdacsapata is megkezdi a Bajnokok Ligája negyeddöntőjét. Folytatódik a hazai rendezésű asztalitenisz-világbajnokság, a budapesti ATP-tenisztorna és a férfi r

Keresés