2020. augusztus 20. csütörtök

aug. 20
13:54
Edzősors: menesztés – Bölöni egy lépéssel közelebb a kispadhoz (She)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokság előző idényében másodikként záró Gent a hivatalos honlapján bejelentette Jess Thorup távozását, így még egy lépéssel közelebb került Bölöni László a kispadhoz.
aug. 20
14:06
Tottenham: Mourinho visszavinné Londonba Bale-t (She)
Spanyol lapértesülések szerint José Mourinho és a Tottenham megpróbálja visszacsábítani Londonba Gareth Bale-t. A walesi szélső évi 17 millió eurós fizetése ugyanakkor továbbra is problémát jelent...
aug. 20
14:12
Férfi vízi MK: Mindenki játszani akart – Vári Attila (She)
Vári Attila, a Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) elnöke szerint a csapatok nagyon örültek, hogy befejezik a BENU férfi Magyar Kupa küzdelemsorozatát.
aug. 20
14:18
A Bayernben nélkülözhetetlen Thomas Müller még mindig a világ egyik leginkább alábecsült futballistája (Eurosport)
A világbajnok, BL-győztes támadót sokféle jelzővel illették már, pedig egy szóval lehetne jellemezni igazán: világklasszis.
aug. 20
14:30
Játékossors: öngyilkos akart lenni a Videoton volt ugandai légiósa (She)
Az akkor 25 éves Martin Mutumba 2010 nyarán érkezett a Videotonhoz a svéd AIK-tól, ám mindössze fél év – és három NB I-es bajnokin 70 perc játéklehetőség – után vissza is tért a stockholmi gárdához. Az augusztus végén megjelenő önéletrajzi könyvében bevallotta, visszavonulása után olyan súlyos depresszió gyötörte, hogy kétszer is megpróbált véget v
aug. 20
14:54
Csak a gól hiányzott a Lyon játékából a Bayern München ellen (Eurosport)
A franciák ígéretesen kezdtek, de mindent kihagytak. Robert Lewandowskiék nem tették meg ezt a szívességet.
aug. 20
15:24
BL: a Fradi megmutatta, hogyan kell érvényesíteni a papírformát (She)
A Ferencváros Djurgarden elleni BL-selejtezős sikere (2–0) után a meccs fontosabb statisztikái (elsősorban az InStat Football számai) segítségével megvizsgáljuk, mely tényezők eredményezték a magyar bajnok győzelmét, és melyek a legfontosabb tanulságok a selejtező 2. fordulója előtt, melyben már a jóval nagyobb játékerőt képviselő skót Celtic vár S
aug. 20
15:26
Kézi BL: két lebonyolítási tervvel rukkolt elő az Ehf a nőknél (She)
A koronavírus-járvány miatt korántsem biztos, hogy az eredeti elképzelések szerint fogják tudni megrendezni a női kézilabda Bajnokok Ligáját, ezért orosz sajtóhírek szerint az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) felvette a BL-ben szereplő klubokkal a kapcsolatot, hogy kikérje a véleményüket arról, mit szólnak az általa javasolt alternatív megoldáshoz
aug. 20
15:30
Női vízilabda: koronavírus egy női élvonalbeli klubnál (She)
A női vízilabda ob I-ben szereplő III. kerületi TVE bejelentette, hogy koronavírus gyanúja vetődött fel egyik játékosánál – a szövetség megerősítette, hogy a klub egyik játékosának valóban pozitív lett a tesztje.
aug. 20
15:42
Serie A: a Fiorentina 4 milliós fizetéssel csábítja Thiago Silvát (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina helyi hírek szerint évi 4 millió eurós fizetést ajánlott Thiago Silvának.
aug. 20
15:42
Döntöttek a pólósoknál, ekkor pótolják a koronavírus miatt elhalasztott Magyar Kupát (Ripost)
A sorozat végjátéka múlt héten a Margitszigeten zajlott, amikor kiderült, hogy a címvédő FTC-Telekom négy játékosa koronavírusos.
aug. 20
16:00
NB I: fiatal moldovai válogatott védőt igazolt a Honvéd (She)
Hivatalos honlapján jelentette be a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd, hogy két évre szóló szerződést kötött a kolozsvári Universitateától érkező Artur Craciunnal.
aug. 20
16:18
Belgium: Bölöni László lett a Gent vezetőedzője (She)
Mint azt előre jeleztük, Bölöni László a belga bajnokságban szereplő Gent vezetőedzője lett. A Belgiumban korábban a Standard Liege-nél és a Royal Antwerpnél is dolgozó magyar tréner kétéves szerződést írt alá.
aug. 20
16:30
Bajnokok Ligája, Adatbank, 2020–2021 (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája 2020–2021-es selejtezőjének, csoportkörének és kieséses szakaszának menetrendje, eredményei egy helyen. A döntőt 2021. május 29-án az isztambuli Atatürk Olimpiai Stadionban, Törökországban rendezik meg.
aug. 20
16:36
Európa-Liga, Adatbank, 2020–2021 (She)
A labdarúgó Európa-liga 2020–2021-es selejtezőjének, csoportkörének és kieséses szakaszának menetrendje, eredményei egy helyen. A döntőt 2021. május 26-án a lengyelországi Gdanskban rendezik meg.
aug. 20
16:48
Női jégkorong: keretet hirdetett a magyar válogatott (She)
Keretet hirdetett a női jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya, Lisa Haley, akinek együttese jövő héten két felkészülési mérkőzést játszik Dániával.
aug. 20
16:50
BL: rutinos olasz bíró vezeti a Psg–Bayern München döntőt (She)
Daniele Orsato vezeti a vasárnapi Paris Saint-Germain–Bayern München Bajnokok Ligája-döntőt – olvasható az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) közleményében.
aug. 20
17:00
Liga 1: bosnyák-svéd csatárral erősített a Sepsi OSK (She)
Svéd csatárral erősített két nappal a bajnoki rajt előtt a Sepsi OSK: a 25 éves, boszniai állampolgársággal is rendelkező Admir Bajrovic a görög Panetolikosztól érkezik a székelyföldi csapathoz.
aug. 20
17:00
Thomas: “Egyszer úgyis vissza akartam térni a Giróra” (Eurosport)
A brit versenyző 2017-es bukását követően próbálkozhat ismét az olasz körön.
aug. 20
17:06
El: izraeli, horvát és ciprusi bíró vezet a magyar csapatoknak (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyilvánosságra hozta az Európa-liga első selejtezőkörének bíróküldését, vagyis kiderült, hogy melyik magyar csapatnak ki vezeti a mérkőzését.
aug. 20
17:08
NL: fiatal spanyol keret, Ansu Fati is meghívót kapott (She)
Fiatal átlagéletkorú keretet jelölt ki Luis Enrique, a Nemzetek Ligájára készülő spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
aug. 20
17:18
Djokovicék készek a bojkottra is két karanténba került játékostársuk védelmében (Eurosport)
Guido Pella és Hugo Dellien nem vehet részt a Cincinnati Mastersen.
aug. 20
17:24
Alpesi sí: idén nem lesz észak-amerikai vk-verseny (She)
Idén egyetlen észak-amerikai helyszínen sem rendeznek futamot az alpesisí-világkupában.
aug. 20
17:42
Női kézi: szombathelyi vezetés tízgólos ferencvárosi győzelem (She)
A Ferencváros női kézilabdacsapata 36–26-ra legyőzte a Szombathelyt felkészülési mérkőzésen az Elek Gyula Arénában.
aug. 20
17:54
Marco Asensio exbarátnőjével jár Zinédine Zidane fia (She)
Marco Asensio korábbi barátnőjével, Marina Muntanerrel jár Luca Zidane, Zinédine Zidane második legidősebb fia – számolt be róla a Marca.
aug. 20
18:00
Meseszerű vagy bálványromboló lesz a Pirlo-sztori? (She)
Lehet-e Andrea Pirlo az a Juventusnak edzőként, ami Zinedine Zidane lett a Real Madridnak? Ez a legfontosabb kérdés a torinói klub történetének egyik legnagyobb kockázattal járó döntése után. Mert a Pirlo-sztorinak kétféle kimenetele lehet: meseszerű vagy bálványromboló.
aug. 20
18:12
Jégkorong: a német élvonalból erősített az FTC (She)
A jégkorong Erste Ligában címvédő FTC szerződtette a német élvonalbeli Krefeldtől érkező Justin Hodgmant.
aug. 20
18:12
Az NBA arca lesz hamarosan a Dallas másodéves szlovén zsenije, olyan fenomenálisan játszik (Eurosport)
Luka Doncic szédületes szezont produkált a Mavericksben, már nem is csiszolatlan gyémánt, hanem az NBA tíz legjobb játékosának egyike.
aug. 20
18:18
Atlético: Zágrábból érkezett kapus négy évre (She)
Horvátországból igazolt kapust az Atlético Madrid, a 24 esztendős Ivo Grbic négyéves szerződést kötött a spanyol élvonalbeli labdarúgócsapattal – számolt be róla a klub a hivatalos honlapján.
aug. 20
18:18
Tagadja a szexi tévés, hogy Ibrával kavar – 18+ fotók (BorsOnline)
Az olasz tévés, Diletta Leotta cáfolta azokat a pletykákat, miszerint romantikus kapcsolatban áll az AC Milan focistájával, Zlatan Ibrahimoviccsal.
aug. 20
18:51
"Egy nap aztán búcsúlevél írásába kezdtem" - öngyilkos akart lenni az NB I-es idegenlégiós (Ripost)
A svéd játékos önéletrajzi könyvében írt megpróbáltatásairól.
aug. 20
19:06
Bilbao: bekerült a válogatottba, 2025-ig hosszabbítottak vele (She)
További két évvel, 2025-ig meghosszabbította első számú kapusa, Unai Simón szerződését a spanyol élvonalbeli Athletic Bilbao vezetősége – adta hírül a baszk futballklub a hivatalos honlapján.
aug. 20
19:18
NB II: bocsánatot kért tettéért a hat meccsre eltiltott játékos (She)
Mint beszámoltunk róla, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága hat mérkőzésre eltiltotta Sejben Viktort, a Csákvár labdarúgóját, amiért az Ajka elleni hétvégi bajnokin (0–5) két kézzel meglökte a játékvezetőt. A játékos az NB II-es csapat honlapján bocsánatot kért tettéért.
aug. 20
19:24
Csupasport: a nyári síelés is lehet kifizetődő (She)
Augusztus végéig lehet jelentkezni a Síoktatók Magyarországi Szövetségének tanfolyamára, és mint megtudtuk, népszerű a képzés és egyre több oktatóra van szükség Magyarországon.
aug. 20
19:30
Férfi kézi: a Kielce időn túli hetessel győzött Csurgón (She)
A szerdán Tatabányán egygólos vereséget szenvedő lengyel Kielce férfi kézilabdacsapata csütörtökön a Csurgó otthonában játszott felkészülési mérkőzést, és időn túli hetessel legyőzte magyar ellenfelét.
aug. 20
19:32
Ftc: Orosz Pál nagyobb ellenállást várt a svéd bajnoktól (She)
Orosz Pál, az FTC Zrt. vezérigazgatója több kreativitást várt a Djurgarden együttesétől, amelyet a Ferencváros szerda este 2–0-ra legyőzött a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének első fordulójában.
aug. 20
19:36
Tour de France: nem indul a tavalyi harmadik helyezett (She)
Nem indul a jövő szombaton rajtoló Tour de France országúti kerékpáros-körversenyen a legutóbb harmadik helyezett Steven Kruijswijk – számolt be a cyclingnews szakportál.
aug. 20
19:36
Piálás után detoxmasszázst kapott Lindsey Vonn (BorsOnline)
A 35 éves Lindsey Vonn élvezte az első detoxikáló masszázsát, miután hazatért Los
aug. 20
19:38
Új kezekben a Roma, Totti és Pochettino állhat a „farkasfalka” élére (She)
A koronavírus és a gazdasági világválság árnyékában sem szünetel az átigazolási időszak, s mint 2008 óta mindig, ezúttal is megkíséreljük ráncba szedni a topligák jöttek-mentekjeit. A negyedik hetet szokásainknak megfelelően Angliában kezdtük, és Olaszországban folytatjuk.
aug. 20
20:00
El: két feröeri csapat is továbbment az előselejtezőből (She)
Két-két feröeri és északír, valamint egy montenegrói csapat továbbjutását hozta a labdarúgó Európa-liga előselejtezőjének csütörtöki játéknapja. A program nem volt teljes, egy pozitív koronavírusteszt miatt az egyik meccset elhalasztották.
aug. 20
20:02
Fft: az amerikai kapus, aki egy német kastélyban élt (She)
Kasey Keller, miután nagyokat védett a Millwallban, és Ligakupát nyert a Leicesterrel, egy német kastélyban élt.
aug. 20
20:12
Kép: a Highbury ihlette az Arsenal új idegenbeli mezét (She)
Az Arsenal labdarúgócsapata hivatalosan is bemutatta az új, a 2020–2021-es idényre készített idegenbeli mezét.
aug. 20
20:18
NB II: bocsánatot kért tettéért a hat meccsre eltiltott játékos (She)
Mint beszámoltunk róla, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága hat mérkőzésre eltiltotta Sejben Viktort, a Csákvár labdarúgóját, amiért az Ajka elleni hétvégi bajnokin (0–5) két kézzel meglökte a játékvezetőt. A játékos az NB II-es csapat honlapján bocsánatot kért tettéért.
aug. 20
20:20
Mls: Jonathan Klinsmann három évre aláírt a Galaxyhez (She)
Az MLS-ben szereplő Los Angeles Galaxy szerződtette Jonathan Klinsmann kapust, Jürgen Klinsmann fiát, aki a Hertha BSC-nél kapta meg első profi szerződését.
aug. 20
20:24
NB II: változhat a jövő heti Vasas–Dvsc rangadó időpontja (She)
A Vasas hivatalos honlapjának csütörtök esti híre szerint várhatóan nem vasárnapi, hanem szombati játéknapon fogadják a DVSC-t – a labdarúgó NB II rangadója minden bizonnyal augusztus 29-én lesz.
aug. 20
20:36
Salakmotor: Zagar nyerte meg a Debreceni Nagydíjat (She)
A szlovén Matej Zagar diadalmaskodott csütörtökön a 45. Salakmotoros Debrecen Nagydíjon.
aug. 20
20:42
Díjugratás: magyar siker a Nemzeti Lovardában (She)
Ifjabb Szabó Gábor révén magyar sikert hozott a csütörtöki nyitó nap záró száma a Nemzeti Lovardában zajló rangos nemzetközi díjugratóversenyen.
aug. 20
20:48
Röplabda: Bleicher Réka a román bajnoknál folytatja (She)
A román bajnok CSM Volei Alba Blaj (Balázsfalva) csapatánál folytatja pályafutását a röplabdázó Bleicher Réka.
aug. 20
20:54
Serie A: két Torino- és egy Napoli-játékos fertőzött (She)
A Torino két, a Napoli egy futballistájának koronavírustesztje lett pozitív – jelentették be csütörtökön az olasz élvonalbeli klubok.
aug. 20
21:24
Barcelona: Messi találkozott Koemannal – nem szolgált számára jó hírekkel (She)
Lionel Messi, az FC Barcelona hatszoros aranylabdás csillaga félbeszakította a szabadságát, hogy találkozzon csütörtökön Ronald Koemannal, a katalán klub új vezetőedzőjével – számoltak be róla a délelőtti órákban a spanyol lapok. Estére a RAC1 kiderítette, hogy mi hangzott el a megbeszélésen.

Keresés