2017. április 2. vasárnap

ápr. 2
16:09
Ken Levine az új játékáról beszélt (PC Guru)
Ken Levine február végén alakította meg új stúdióját, a Ghost Story-t, most pedig elmondta, hogy milyen játékot szeretne készíteni.
ápr. 2
16:39
Áprilisban bőven lesz mivel játszani (SG)
Az áprilisi kínálat robbanásszerű növekedést mutat a márciusihoz képest, szóval tavasszal lesz mivel játszani a PC-s és konzolos játékosoknak egyaránt.
ápr. 2
16:39
Dota 2 - a Valve lehúzza a skinek készítőit? (GameStar)
Úgy tűnik, hogy a Valve elfelejtett szólni a Dota 2 közösségének arról, hogy megváltoztak a skinek kifizetésével kapcsolatos szabályok.
ápr. 2
17:00
Jöhet PC-re az első Bayonetta? (Game Channel Online)
Bár a PC-s játékosok egyre kevesebb játékot irigyelnek a konzolosoktól, de a Bayonetta határozottan ilyennek tekinthető a múltból, ellenben úgy tűnik, hogy a Sega hamarosan ezt a problémát is áthidalja majd. Történt ugyanis, hogy a kiadó a minap elérhetővé tett a Steam kínálatában egy 8-bites ingyenes Bayonetta-játékot, ame...
ápr. 2
17:15
Tavasszal még négy Xbox One PlayIT Show vár! (GameStar)
Budapest után még ebben a szezonban ellátogat az Xbox One PlayIT Show Debrecenbe, Pécsre és Szegedre is.
ápr. 2
17:15
Bemutatta kapszuláját a Blue Origin (SG)
A cég méretes ablakokkal újítana, hogy jobban kiszolgálják az űrturistákat.
ápr. 2
18:06
Itt A múmia legújabb előzetese (Hírstart)
Alig néhány perce futott be Tom Cruise legújabn filmjének, A múmianak a legújabb előzetese, mely még több látványvilágot és akciót mutat meg nekünk. Idén júniusban érkezik a hazai mozikba a rebootolt A múmia, melyben egy gonosz ókori királynő kel életre, hogy beteljesítse egykori végzetét és halált hozzon a föld lakóira. ...
ápr. 2
18:09
A múmia - a legújabb előzetes bedurvul (GameStar)
A félkész, hibás hangú előzetes után most egy igazán ütős trailert kaptunk. A múmiahölgy felébredt és nagyon morcos.
ápr. 2
18:15
Június elején visszatér a WipEout (PC Guru)
A futurisztikus versenyjátékok alfája és omegája, a WipEout újra megjelenik, hogy egy felújított kiadásban szórakoztassa a rajongókat.
ápr. 2
19:03
Szavazz: szerinted melyik volt a legjobb márciusi játék? (GameStar)
Már az április tapossuk, szóval éppen itt az ideje, hogy megkérdezzünk benneteket arról, mi volt a kedvenc márciusi játékotok.
ápr. 2
19:06
Újabb világrekordot állítottak fel a DDR4-es memóriák kapcsán (Game Channel Online)
A memóriamodulok piacán sokáig a DDR3-as modulok uralták a terepet, melyet a DDR4-es memóriák első hulláma sem tudott megtörni, az Intel és az alaplapokkal foglalkozó vállalatok azonban egy második hullámmal erősítettek. Azóta már a DDR4-es modulok is egyre népszerűbbek, ráadásul az AMD Ryzen processzorok megjelenése még na...
ápr. 2
20:03
Brexit-botrány - May telefonált Gibraltárra (Napi)
London soha nem engedi meg, hogy Gibraltár akarata ellenére más ország fennhatósága alá kerüljön - közölte vasárnap Theresa May brit miniszterelnök.
ápr. 2
20:03
Megnyílt a Blizzard eStadium, Tajvanon (PC Guru)
Mindenki kedvenc fejlesztője megnyitotta az első, esportnak szentelt arénáját, hogy rögtön egy nagy Overwatch bajnokságot tartson benne.
ápr. 2
20:09
Halálos iramban DLC-t kap a Rocket League (Game Channel Online)
Úgy tűnik, hogy lassan minden autós franchise tiszteletét teszi a Rocket League keretein belül, így a Psyonix a minap bejelentette, hogy a legújabb Halálos iramban mozifilm tiszteletére egy kapcsolódó DLC csomaggal örvendeztetik meg a rajongókat. A The Fate of the Furious címre keresztelt legújabb DLC-ben #kover#a készítők ...
ápr. 2
20:15
Brutális sport a jövő frizbije - GameStar Wars: Disc Jam 1. rész (GameStar)
Új sorozatot indítunk, amelyben a GameStar szerkesztőségének tagjai küzdenek meg egymással különböző mókás játékokban. Az első minibajnokságon a Disc Jamet vettük elő.
ápr. 2
20:17
A soha el nem fogyó kakaó (GameStar)
Mutatunk egy tápegységet, ami akkor is működni fog, ha elromlik - nemhogy nem fagy le a PC, de még egy képkocka sem esik ki.
ápr. 2
20:18
Csúcsmobil a Telekomnál (Hírstart)
A Telekom üzleteiben mától elérhetőek az iPhone 7 és iPhone 7 Plus (PRODUCT)RED Special Edition verziói vibráló vörös alumínium kivitelben.
ápr. 2
20:33
FPS történelem 3. rész - a bűn jelképe (GameStar)
A kezdeti sikerek után töretlenül halad előre az FPS műfaj, viszont a csúcsra vezető út még így is tele van nehézségekkel.
ápr. 2
20:33
Szinkronos előzetest kapott a Jégkorszak készítőinek új animációja (SG)
Decemberben érkezik a mozikba a Ferdinand.
ápr. 2
21:06
Megérkezett a Samsung Galaxy S8 és S8+a határtalan okostelefon (Hírstart)
A Galaxy S8 és S8+ lenyűgöző, gyakorlatilag keretmentes Infinity Display-jel, összekapcsolt szolgáltatás-ökoszisztémával és intelligens kezelőfelülettel csábít
ápr. 2
21:45
Hőskori leletek - Gothic (GameStar)
Kardok, mágia, szörnyek és egy nagy, szabadon bejárható terület. Ezek sok mai játékban alap dolognak számítanak, ám a 2000-es évek elején kevés olyan jól összerakott alkotás volt, mint a Piranha Bytes játéka.
ápr. 2
22:03
Diablo III - ezeket az újdonságokat hozza a tizedik szezon (GameStar)
Mind a PC-s mind a konzolos Diablo III változatban elérhetővé váltak a tizedik szezon frissítésének újdonságai.
ápr. 2
22:18
Helló Magyarország! Az OTRS Business Solution megérkezett! (x) (hup.hu)
Az OTRS-megoldások csapata és az OTRS AG örömmel jelenti, hogy 2017. március 1-jétől minden felhasználó számára magyar nyelven elérhetővé vált az OTRS Business Solution program kezelőfelülete, dokumentációja és a kapcsolódó magas szintű szolgáltatások. 2017-ben minden magyar vállalkozás kedvezményes bevezető áron tehet szert az OTRS Business Solution nyújtotta előnyökre! Akár 30% kedvezmény,…

Keresés