2013. január 1. kedd

jan. 1
5:15
Újra itt vannak a tűsarkú cipők (NLC)
Lassan, de biztosan lejár a magas platformcipők ideje, és ismét kecsesebb tűsarkakban járhatunk, ha bírja a lábunk. A kínálat már most elég nagy, mi pedig megkerestük a legjobban kihasználható darabokat.
jan. 1
10:21
Így fogyunk le idén? – Az űrkutató módszere (NLC)
Megfogadom, hogy... mondjuk vagy nem mondjuk, de sokan gondoljuk: év elején muszáj lesz fogyózni. Ehhez egyre többen választják az Ongaro-módszert, amely kézenfekvő tanácsokkal indított „diétaforradalmat”.
jan. 1
10:23
Ne félj 2013-tól! (NLC)
Mindannyian félünk valamitől. Az új év kezdetével pedig egyre inkább vágyunk arra, hogy a következő évünk megnyugvással teljen, megszabaduljunk attól, ami korábban nyomasztónak vagy aggasztónak tűnt. De biztos, hogy a félelmeink az ellenségeink?
jan. 1
11:15
Vágykeltő recept: Fügés-májas-garam masalás rozé kacsa (NLC)
Soma Mamagésa vallja: a főzés és az evés is lehet a szexuális öröm forrása. Legújabb könyvében pedig olyan recepteket ad az olvasóknak, amikkel ez az öröm fokozható. Ma fügés-májas-garam masalás rozé kacsa lesz terítéken.
jan. 1
13:03
Oláh Gergő: „Nem fogom megcsalni a feleségemet” (NLC)
X-faktor-beli diadala óta mindenki azt találgatja, vajon a siker kifordítja-e majd önmagából a szerény salgótarjáni fiút. Túl sok elrettentő példát látott már a közönség ahhoz, hogy a találgatások elinduljanak. Hiszen Gergővel most száznyolcvan fokot változott minden. Felkapott lett, már pénze is van, és nyilvánvalóan jönnek majd a kísértések – a női rajongók személyében.
jan. 1
15:27
Nagy karrierhoroszkóp 2013-ra (NLC)
2013-ban nem lesz olyan sok változás, mint 2012-ben volt. A bolygók szokásos, éves útjaikat teszik. Kivétel Jupiter, a Nagy Szerencse bolygója lesz, ami nyáron átlép a Rák jelébe, és kb. 12 hónapot itt lesz. Ez elsősorban a Rákoknak hoz szerencsét, de a Skorpióknak és a Halaknak sem lesz okuk panaszra. De nézzük, mire számíthat a 12 jegy 2013-ban!

2013. január 2. szerda

jan. 2
4:57
Befutott Csobot Adél (NLC)
Revüsztár lett az X-Faktor harmadik helyezettje, sőt februárban már önálló estje lesz. A 18 éves erdélyi tehetség immár több felkérést kap, mint Antal Timi vagy akár a verseny győztese, Oláh Gergő – írja a Bors.
jan. 2
8:15
Foltügyi kisokos: még a kenyér is tisztít (NLC)
A kedvenc blúzodon zsíros pacát hagyott a töltött káposzta, narancslé ömlött a drága szőnyegre, vagy a gyerekek dolgozták el a rágót a szőnyegben? Olcsó házi praktikák az ünnepek után maradt foltokra.
jan. 2
8:51
Erre is jó a karácsonyfaégő! (NLC)
Ha szeretnéd, hogy az ünnepek után se tűnjön el a lakásból a meghitt hangulat, akkor hasznosítsd újra a karácsonyfaégőket a hálószobában!
jan. 2
9:09
99 tornyú mesebeli lengyel kastélyban jártunk (NLC)
Bányászként kezdte a leleményes lengyel, majd a fia már iparmágnás és nemes lehetett egyszerre, és a család jó dolgában egy Disney-mesékbe illő kastélyt épített. Dél-Szilézia felfedezetlen kincseiből mutatunk be néhányat.
jan. 2
9:27
Családon belüli összeesküvés (NLC)
Frusztráció, félelem, féltékenység: csak néhány azok közül az alattomos jelenségek közül, amelyek nap mint nap próbára teszik az ember házasságát, párkapcsolatát, tűrőképességét, eszét és lelkét. Hogy ez a harc a kapcsolat erősítését és épülését szolgálja, a Nők Lapja Café legújabb sorozatában a párterapeuta házaspár, Baktay Zelka és Baktay Miklós is besegít, és válaszol olvasóink kérdéseire.…
jan. 2
10:39
Anyatejből készül a trendi medál (NLC)
Te hordanád a nyakadban az anyatejed?
jan. 2
11:15
Meleget kapunk 2013 elejére (NLC)
Ma köd borítja az ország nagy részét, holnaptól melegedés jön, 9 fok lehet napközben.
jan. 2
11:17
2013 a smaragdzöld és a hasvillantás éve (NLC)
Modern gésának vagy smaragdvárosi lakosnak is öltözhetünk az idén, de akiknek hiányoztak a divatból a bermudanadrágok, azok is örülhetnek. Trendelőrejelzés.
jan. 2
11:33
Oláh Gergő: „Nem fogom megcsalni a feleségemet” (NLC)
X-faktor-beli diadala óta mindenki azt találgatja, vajon a siker kifordítja-e majd önmagából a szerény salgótarjáni fiút. Túl sok elrettentő példát látott már a közönség ahhoz, hogy a találgatások elinduljanak. Hiszen Gergővel most száznyolcvan fokot változott minden. Felkapott lett, már pénze is van, és nyilvánvalóan jönnek majd a kísértések – a női rajongók személyében.
jan. 2
11:35
Sütivel küzd rosszullétei ellen Kate Middleton (NLC)
Népi gyógymódot vet be a terhességgel járó reggeli rosszullétek ellen Katalin hercegnő. Megtaláltuk a „módszer” receptjét, akár te is megsütheted!
jan. 2
12:09
Holdhatás: Januári holdnaptár (NLC)
A hold ereje januárban is nagy hatással lesz a testünkre, lelkünkre.
jan. 2
13:03
Könnyen megjósolható, kiből lesz vezető? (NLC)
Kétféle viselkedésből meg lehet jósolni, kiből válik majd vezető – állítja a British Columbia Egyetem tanulmánya.
jan. 2
13:05
Gyomorkímélő tippek ünnepi lakmározás után (NLC)
Süteményhegyek, csirkecombok, szaloncukor-áradat: nehéz volt ellenállni az ünnepi finomságok csábításának – de ilyenkor talán nem is muszáj mindenáron. Ha ilyenkor teltségérzet és gyomorproblémák kínoznak, arra is van néhány tippünk!
jan. 2
14:15
Tarolt Rowan Atkinson (NLC)
A BBC Entertainment csatorna európai és közel-keleti nézői arról szavazhattak, hogy melyik minden idők legjobb brit komédiája.
jan. 2
14:17
Kevesebb méreg van a magyarokban (NLC)
Az aktív, illetve a passzív dohányzás az egyik legsúlyosabb kockázati tényező az emberi szervezetből kimutatható káros kémiai anyagok szempontjából, az alapozó arcfestékek gyakori használata pedig a higany koncentrációjának növekedéséhez vezethet.
jan. 2
14:33
Saját rajzfilmet készítettek a szülők a gyerekeiknek (NLC)
Egy brit család gyerekei saját rajzfilmet kaptak a szüleiktől. Ma már több százezren követik az interneten a mesesorozatot.
jan. 2
15:27
2013-as kínai horoszkóp (NLC)
2013 a Kígyó, méghozzá a Fekete Kígyó éve a kínai asztrológusok szerint. A holdújév idén február 10-ére esik, ezután számíthatunk erősebben a Kígyó hatására. A hagyomány szerint a Kígyó éve pont olyan hullámzó, mint maga a névadó állat mozgása. Ebben az évben nagy mélységeket és nagy magasságokat is megjárhatunk az életünk valamennyi területén. 2013-as kínai horoszkópunkból az is kiderül, mit…
jan. 2
15:29
Babázásból a munkába – de hogyan? (NLC)
Idén térnél vissza a "teljes anyaságból" a "félig munkába"? Akár tettvágyból, akár anyagi megfontolásból döntesz így, tervezz tudatosan! Még az is lehet, hogy új álmokat tudsz megvalósítani...
jan. 2
15:45
Tovább élnek az enyhén túlsúlyosak (NLC)
Néhány pluszkiló nem árt az egészségnek, sőt.

2013. január 3. csütörtök

jan. 3
7:03
Peller Mariann: Átverés vagy életmentő az őssejt? (NLC)
Sok mókás kismamakaland után műsorvezető bloggerünknek ezúttal egy komoly dilemmában kellett döntenie: mi legyen a hamarosan érkező baba őssejtjeivel. És ha már körüljárta a témát, megosztja mindenkivel a legfontosabb tudnivalókat.
jan. 3
8:15
Hajléktalanoknak segít szülinapján a kisfiú (NLC)
Az ajándékára szánt pénzt is a rászorulóknak ajánlja fel a jószívű gyerek.
jan. 3
10:03
Nem fogadom meg, hogy... (NLC)
Bevallom, nekem már évek óta nincsenek újévi fogadalmaim. Eleinte (éveken át) éreztem a vonzást, hogy az új év olyan, mintha tiszta lappal kezdenénk az évet, és nagy lelkesedéssel fogalmaztam meg (mert megfogalmazni könnyű), mi mindent nem fogok és fogok csinálni, de újra és újra csalódnom kellett magamban, és csak a frusztráló tény maradt: na, ehhez is gyenge voltál!
jan. 3
10:57
Ki lehet Jamie Oliver felesége? (NLC)
Jamie szakácskönyvei, televíziós főzőműsorai, éttermei és egyéb vállalkozásai 150 millió fontos vagyont hoztak össze az Oliver családnak. Úgy tűnik azonban, ebben a háztartásban nem a férj az egyedüli, aki ismeri az üzleti siker receptjét. Felesége, a modellből főállású anyává előlépett Jools gyermekruhamárkája nagy népszerűségnek örvend világszerte.
jan. 3
11:15
A 10 kedvenc trendünk 2012-ből (NLC)
Ezek voltak a 2012-es év legszerethetőbb irányzatai, legalábbis szerintünk. Visszatekintés.
jan. 3
11:33
Internetfüggő vagy? Teszteld! (NLC)
Nem újdonság, hogy az online világ és az internet egyre nagyobb területet foglal el az életünkben, kihat a barátságokra, a családi életre, a munkára, a vásárlási szokásokra. De vajon mennyire függsz te a világhálótól? Tesztünkből kiderül.
jan. 3
11:35
Ultrahangbuli a legújabb őrület (NLC)
Te hívnál vendégeket az ultrahangvizsgálatodra?
jan. 3
12:09
11 ok, amiért még mindig szeretjük Tom Cruise-t (NLC)
Botrányok ide vagy oda, még ma is bármikor letagadhat 15 évet, lehengerlően kedves a rajongóival, és olyankor a legszerethetőbb, amikor genyó. Új filmje, a Jack Reacher kapcsán próbáltunk rájönni, miért szeretjük még mindig.
jan. 3
12:11
Pataki Zita: „Megtaláltam a férjem” (NLC)
Pataki Zita több mint egy évtizede mond időjárási híreket az egyik kereskedelmi televíziós csatornán. Vőlegénye mit sem tudott erről, amikor az első randevún találkoztak. Mindketten előítéletek nélkül vágtak bele egymás megismerésébe. Mára nem titok, hogy tavasszal esküvőre készülnek. Hosszú, seprő fekete szempillái még inkább kiemelik valószínűtlenül áttetsző, zöld szemét. A mosoly lételeme,…
jan. 3
12:45
Máris itt az év első szuperapája (NLC)
Elbűvölő videót készített arról, hogyan játszott végig egy délutánt az egyéves kisfiával, amíg anya elment dolgozni.
jan. 3
13:03
2013 – mi változik idén? (NLC)
Az idénre tervezett belső fejlődésért magunk felelünk, ám ezúttal is adódik jó néhány tényező, ami akaratunktól függetlenül befolyásolhatja a mindennapjainkat. Íme a legfontosabb 2013-as változások.
jan. 3
13:39
A betonmanikűr a legújabb körömtrend (NLC)
Ha ráuntál a szokványos körömlakkokra, ezt neked találták ki...
jan. 3
15:09
Még egy érv a leszokás mellett (NLC)
Nem igaz, hogy a cigi segít oldani a feszültséget: aki leszokik, az sokkal jobban érzi magát utána.
jan. 3
15:11
Gyógynövénnyel a téli depresszió ellen (NLC)
Az ünnepek elmúltával levertnek, kedvetlennek érzed magad? Hívd segítségül az egyik legismertebb depresszió ellen ható gyógynövényünket, az orbáncfüvet!
jan. 3
16:03
Erre indul be Sarka Kata (NLC)
Több hazai és külföldi híresség is kedveli a Szürke ötven árnyalata trilógiát. Hollywoodban például Kim Kardashian, míg itthon Sarka Kata nem tudta letenni a botránykönyvet.
jan. 3
16:05
Így lábalj ki gyorsan a hasmenésből! (NLC)
Immunrendszerünk a tél előrehaladtával egyre megviseltebb állapotba kerül, a családon átsöprő betegségeket mi is rendre elkapjuk, és az azokból való kilábalás is jóval hosszabb időbe telik. Ezért fontos, hogy a gyógyulási folyamat során szedjünk probiotikumokat – hasmenés és hányás esetén ez különösen indokolt.
jan. 3
20:15
Végre megszólal Soma férje! (NLC)
Spitzer Gyöngyi, pontosabban – ahogy az ország ismeri – Soma Mamagésa férje hangtechnikatanár. Szegő András beszélgetett vele.
jan. 3
22:21
Visszérbarát piacmustra (NLC)
Két idénynövény, amelyek nemcsak finomak, de a lábaid is hálásak lesznek érte.
jan. 3
23:15
Pszichológiai rendellenességek gyermekkorban (NLC)
„Tapasztalataim szerint az egyik legkomolyabb baj az, hogy a felnőtt környezet gyakran nem tudja, vagy nem akarja azonosítani, illetve elfogadni a gyermek pszichológiai rendellenességét.”

2013. január 4. péntek

jan. 4
4:33
Botrány! Pucérkodás a Voice-ban (NLC)
Mező Misi kiakadt a tehetségkutató pénteki adásának főpróbáján. Bűdi Szilárd produkciója alatt ugyanis a táncosnők ledobták magukról a melltartót. A kreatív producer szerint a mester túlságosan prűd – írja a Blikk.
jan. 4
4:51
Zsűritag lesz Rúzsa Magdi (NLC)
A Dal című műsor ítészgárdájában kapott helyet az egykori megasztáros. Mások mellett ő dönthet arról, ki képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon – írja a Blikk.
jan. 4
5:45
Elhagyja az országot a műsorvezető (NLC)
Rosszul áll anyagilag Müller Attila, aki februárban már pultosként akar kezdeni Kínában. Reméli, az idei év jobb lesz számára, mint az elmúlt két esztendő – írja a Bors.
jan. 4
8:09
Hétvégi horoszkóp január 4-től (NLC)
Lustaság, erotika és diplomácia – a hétvégénk három lényeges eleme szokatlan kombinációkat ígér. Most sokan szeretnék változásra rávenni a társukat, de ő túl lusta lesz ehhez. Mások viszont a legszívesebben két napig ki sem mozdulnának a hálószobából. A szinglik számára ez a felkészülés és az önelemzés ideje.
jan. 4
9:03
Hétvégi programok: pótszilveszter vagy csiribiri-délután (NLC)
Játéktechnós utószilveszteri buli vagy kuckómozi kisbabáknak? Milyen programokat tartogat az új év első hétvégéje? – Íme!
jan. 4
9:05
Fillérekből rendezte be otthonát az anyuka (NLC)
Ahelyett, hogy új holmikra költött volna, olyan tárgyakkal tette komfortossá a házát, melyek másoknak már nem kellettek. Ügyes.

Keresés