Betegség

Az Ön testsúlya az ideális tartományba esik? Ellenőrizze le
2017 november 22.   WebBeteg
Az egészséges élethez alapvető fontosságú, hogy a testsúly a nomál tartományba essen, hiszen mind a túlsúly, mind pedig a soványság komoly betegségeket idézhet elő. BMI (testtömeg-index) kalkulátorunk segítségével megtudhatja, hogy mennyi az Ön BMI értéke, és az melyik tartományba esik.
Elhunyt Pál László volt miniszter
2017 november 22.   Hírstart
A család keddi közlése szerint a volt szocialista politikust hosszú, súlyos betegséget követően 76. életévében Budapesten érte a halál.
Meghalt Pál László, a Horn-kormány ipari minisztere
2017 november 22.   Népszava
Hosszú betegség után, életének 76. évében kedden hunyt el.
"Tüdőrákom van, de már mindegy"
2017 november 22.   HáziPatika.com
A tüdőrákkal sikeresen megküzdők tapasztalatai fontosak, hogy népszerűbbé váljon a rendszeres tüdőszűrésre járás, és visszaszoruljon a szemlélet, hogy inkább ne derüljön ki a betegség, mert akkor már "úgyis mindegy". ...
A torokfájás kezelése
2017 november 22.   WebBeteg
Az enyhe torokfájás otthon is kezelhető, azonban ha a tünetek két-három napon belül nem enyhülnek jelentősen, akkor feltétlenül orvoshoz kell fordulni. A krónikus torokfájás súlyos betegséget is jelezhet.
Angliai professzor lerántja a leplet: a rákos sejteknek van ellenszere!
2017 november 21.   HarmoNet
Mindent gyógyító csodaszer helyett - valódi és természetes eredmények a tumoros betegségeknél.
A kézmosás akár életet is menthet
2017 november 21.   Hírstart
A statisztikák szerint hétből egy ember biztos, hogy nem mos kezet WC-használat után. Sokak számára még mindig nem egyértelmű, miért is fontos a kézmosás. Pedig, ha tudnák, hányféle betegséget lehet elkerülni vele!
Meghalt Pál László egykori miniszter
2017 november 21.   NLCafé
Hosszú, súlyos betegség után, életének 76. évében érte a halál. Pál László 1994 júliusától egy évig vezette az Ipari és Kereskedelmi Minisztériumot.
Ha egészséges bélrendszert szeretnél, egyél ebből minél többet
2017 november 21.   Női NetCafe
Ha szeretnénk, hogy bélrendszerünk tökéletes egészségnek örvendjen, érdemes minél több lazacot fogyasztani. Az omega-3 zsírsavban gazdag étkezés ugyanis segít elkerülni a fájdalmas betegségeket, pl. a Crohn-betegséget, illetve egyensúlyban tartja a bélflórát.
Diszlexia gyermekkorban: ezek a tünetek figyelmeztetnek
2017 november 21.   Femcafe
Nem betegség és nem is fogyatékosság, hanem egy állapot, amit lehet korrigálni.
Elhunyt Stadler József
2017 november 21.   ma.hu
Sokan bíztak abban, hogy ezt a betegséget is átvészeli, ahogy annyi mindent az életben eddig... most nem sikerült győznie.
Elhunyt Pál László volt miniszter
2017 november 21.   Híradó
A család keddi közlése szerint a volt szocialista politikust hosszú, súlyos betegséget követően 76. életévében Budapesten érte a halál.
Demenciára utaló panaszokat észlel? Mutatjuk, kihez kell fordulnia
2017 november 21.   WebBeteg
A demencia olyan betegségcsoport, melyet a lassú, fokozatos, több funkciót is érintő mentális leépülés jellemez. Ha az idős korú beteg, vagy hozzátartozója memóriazavart, beszéd lassulást, személyiségváltozást észlel, fontos időben szakemberhez fordulni, mert bár végleges gyógyulás ritkán lehetséges, de megfelelő kezelés mellett az érintettek egy r
Elhunyt Pál László, volt ipari és kereskedelmi miniszter
2017 november 21.   ma.hu
A szocialista politikust hosszú, súlyos betegséget követően 76. életévében Budapesten érte a halál.
Miről szól egy homeopátiás kezelés?
2017 november 21.   HarmoNet
Tünetek alatt azt értjük, amit a páciens szubjektív módon érez. Azokat a tüneteket is ismernie kell a homeopatának, amik a születés óta történtek és a visszatérő betegségeket is. Ismernie kell továbbá a családi kórtörténetet, beleértve a szülők és a nagyszülők betegségeit is. A kikérdezés során rákérdezünk egy adott tünet vagy tünetegyüttes mikéntjére. Hogy hogyan éli meg azt a beteg, mi is a…
Meghalt Pál László, a Horn-kormány egykori minisztere
2017 november 21.   HVG
Az egykori ipari és kereskedelmi tárca vezetőjét hosszú, súlyos betegséget követően 76. életévében Budapesten érte a halál.
Pajzsmirigyzavart jelezhet a feledékenység
2017 november 21.   HáziPatika.com
A feledékenységet legtöbbször az Alzheimerhez hasonló betegségekkel kapcsolják össze, pedig akár pajzsmirigyzavar is állhat mögötte. ...
Milyen betegségek fenyegetnek, ha nem mozgok eleget?
2017 november 21.   WebBeteg
A mozgáshiány negatív egészségügyi következményei különféle formában nyilvánulhatnak meg, a legismertebb példa a túlsúly, melynek szövődményei például ízületi problémák, porckopás (artrózis), szív- és érrendszeri betegségek, cukorbetegség (diabetes mellitus) vagy köszvény lehetnek.
A leggyakoribb tévhitek a hüvelygombáról
2017 november 21.   HáziPatika.com
A hüvelygomba tünetei sajnos nagyon sok nőnek ismerősek. De számos tévhit kering a betegséggel kapcsolatban, amelyekkel itt lenne az ideje leszámolni. ...
Migrén, cluster, tenziós – a kínzó fejfájás-betegségekről
2017 november 21.   Ridikül
A fejfájás nagyon zavaró érzés: még enyhe formában is általános lehangoltságot okoz, hát még ha fokozódik! Ugyan a népesség kis százalékát érintik a krónikus fejfájások, akiket viszont igen, azok rettenetesen szenvednek tőle.