Ingatlanmaffia

Ingatlanmaffia! A község történetének legnagyobb csalása volt készülőben...
2009 december 11.   168 Óra Online
A közelmúltban a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Cibakházán alig két nap alatt harminc házra tettek ajánlatot egy szabolcsi székhelyű cég emberei – adta hírül a Szoljon.hu.
Hullanak a fejek a telekmaffia miatt
2009 szeptember 19.   168 Óra Online
Beismerte hibáját a szlovák Geodéziai, Kartográfiai és Kataszteri Hivatal (ÚGKK) a törvénytelen dél-szlovákiai földátíratásokkal kapcsolatban. Eddigi értesülések szerint a telekmaffia legkevesebb 12 földtulajdonost károsított meg a Dunaszerdahelyi járásban – adta hírül a pozsonyi Új Szó.
Magyar szál a szlovák telekmaffia ügyében?
2009 szeptember 15.   168 Óra Online
A dél-szlovákiai dunaszerdahelyi járásban minden bizonnyal szervezett telekmaffia dolgozik, az eddigi ismeretek szerint 12 földtulajdonost károsított meg – a szálak Magyarországra vezetnek. A kataszteri hivatal nem vette észre a csalásokat, bejegyezte a tulajdonosváltást. Mindenre véletlenül derült fény, amikor a földeket egy harmadik személyre írták át - írta a pozsonyi Új Szó.
Magyar telekmaffia Szlovákiában?
2009 szeptember 14.   Adó1százalék
Telekmaffia garázdálkodik Csallóközben; a Dunaszerdahelyi járásban az eddigi ismeretek szerint legalább egy tucatnyi földtulajdonost károsított meg, s a szálak Magyarországra vezetnek - írja az Új Szó című szlovákiai magyar napilap hétfőn.
Lakásokat árul az APEH
2009 január 23.   BorsOnline
Lakott családi házat, garázst, erdőt és vágóhidat is lehet vásárolni hamarosan az adóhivatal árveréses oldalán. A Pénzügyminisztérium így – regisztrált licittel – kívánja az ingatlanmaffiát kiszorítani az aukciókról. A kilakoltatást viszont az új tulajdonosnak kell megoldania.
Két vádlott "ingatlanmaffia"-ügyben
2008 július 30.   Adó1százalék
Őrizetbe vett a rendőrség két férfit a Dél-Baranyában az elmúlt időszakban uzsorakamatra folyósított kölcsönökkel összefüggésben - közölte a baranyai rendőrség megbízott szóvivője az MTI-vel szerdán.
Őrizetbe vettek két embert egy ingatlanmaffia-ügyben
2008 július 30.   Blikk
Ingatlanmaffia szállta meg az Ormánságot
2008 július 10.   hirado.hu
A rendőrség jogosulatlan pénzügyi tevékenység miatt nyomoz az ügyben
Ingatlanmaffia működik Budapest belvárosában
2008 június 20.   hirado.hu
Az ügyben két személy már előzetes letartóztatásban van
Ne dőljön be a maffiának!
2008 június 20.   Privátbankár
Ingatlanmaffia tevékenykedik a Belvárosban, a bűnözők önkormányzati bérlakások pályázati elnyerését, majd megvásárlását ígérik az érdeklődőknek. Még Rogán Antal aláírását is hamisítják.
Maffia tartja kézben az APEH árveréseket
2008 március 26.   BorsOnline
Több ingatlanmaffia is befolyásolja az APEH árveréseit - véli a Borsnak nyilatkozó jogász. Az adóhatóságnál is tudják, hogy vannak visszaélések a licitálások körül, azonban bizonyítékok hiányában nem léphetnek fel. A megoldást a telkek illetve házak internetes árverés jelentené, erre azonban a törvény nem ad lehetőséget.
Állami birtokokkal ügyeskedik az ingatlanmaffia?
2007 november 3.   HírTV
Ingatlanmaffia által alkalmazott módszerekkel játszottak át Bábolnán 240,7 hektárnyi állami földet vállalkozók kezére – állítja Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója.