Ingatlanmaffia

Magyar szálak a csallóközi telekmaffiaügyben
2009 szeptember 14.   HVG
Telekmaffia garázdálkodik Csallóközben; a Dunaszerdahelyi járásban az eddigi ismeretek szerint legalább egy tucatnyi földtulajdonost károsított meg, s a szálak Magyarországra vezetnek - írja az Új Szó című szlovákiai magyar napilap hétfőn.
Magyar telekmaffia Szlovákiában?
2009 szeptember 14.   Népszava
Telekmaffia garázdálkodik Csallóközben; a Dunaszerdahelyi járásban az eddigi ismeretek szerint legalább egy tucatnyi földtulajdonost károsított meg, s a szálak Magyarországra vezetnek - írja az Új Szó című szlovákiai magyar napilap hétfőn.
Megtámadták az uzsorásoknak hadat üzenő polgármestert
2008 szeptember 2.   HVG
Szombat éjszaka egy sörözőben megtámadták és életveszélyesen megfenyegették Mali Zoltánt, Drávapiski polgármesterét, aki még júniusban "borította" az ormánsági ingatlanmaffia ügyet - írja a Dunántúli Napló.
Két vádlott "ingatlanmaffia"-ügyben
2008 július 30.   Népszava
Őrizetbe vett a rendőrség két férfit a Dél-Baranyában az elmúlt időszakban uzsorakamatra folyósított kölcsönökkel összefüggésben - közölte a baranyai rendőrség megbízott szóvivője az MTI-vel szerdán.
Őrizetbe vettek két embert egy ingatlanmaffia-ügyben
2008 július 30.   Blikk
Vigyázat! Lakásmaffiák hálójába kerülhet!
2008 június 27.   HVG
Minden jel szerint több ingatlanmaffia is garázdálkodik Budapest belvárosában. A rendőrség a közelmúltban fülelt le egy csapatot, amelyik kedvező lakásvásárlási ajánlatokkal húzott ki milliókat az emberek zsebéből. Egy másik banda szintén belvárosi önkormányzati ingatlanokat kínált megvételre. A két társaság ugyanazokkal a hamisított önkormányzati papírokkal igazolta magát a hiszékeny, nem egyszer…
Ingatlanmaffia a Belvárosban
2008 június 20.   HVG
Ingatlanmaffia tevékenykedik a Belvárosban, a bűnözők önkormányzati bérlakások pályázati elnyerését, majd megvásárlását ígérik az érdeklődőknek - erősítette meg az egyik napilap pénteki számában megjelent értesülést az V. kerület alpolgármestere.
Ne dőljön be a maffiának!
2008 június 20.   Privátbankár
Ingatlanmaffia tevékenykedik a Belvárosban, a bűnözők önkormányzati bérlakások pályázati elnyerését, majd megvásárlását ígérik az érdeklődőknek. Még Rogán Antal aláírását is hamisítják.
Ingatlanmaffia-ügyben Torgyán fia
2008 június 16.   HVG
Ingatlancsalási ügybe keveredett Torgyán József fia - írja a Blikk.
Állami birtokokkal ügyeskedik az ingatlanmaffia?
2007 november 3.   HírTV
Ingatlanmaffia által alkalmazott módszerekkel játszottak át Bábolnán 240,7 hektárnyi állami földet vállalkozók kezére – állítja Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója.