Ingatlanmaffia

Lakásokat árul az APEH
2009 január 23.   BorsOnline
Lakott családi házat, garázst, erdőt és vágóhidat is lehet vásárolni hamarosan az adóhivatal árveréses oldalán. A Pénzügyminisztérium így – regisztrált licittel – kívánja az ingatlanmaffiát kiszorítani az aukciókról. A kilakoltatást viszont az új tulajdonosnak kell megoldania.
Két vádlott "ingatlanmaffia"-ügyben
2008 július 30.   Adó1százalék
Őrizetbe vett a rendőrség két férfit a Dél-Baranyában az elmúlt időszakban uzsorakamatra folyósított kölcsönökkel összefüggésben - közölte a baranyai rendőrség megbízott szóvivője az MTI-vel szerdán.
Őrizetbe vettek két embert egy ingatlanmaffia-ügyben
2008 július 30.   Blikk
Ne dőljön be a maffiának!
2008 június 20.   Privátbankár
Ingatlanmaffia tevékenykedik a Belvárosban, a bűnözők önkormányzati bérlakások pályázati elnyerését, majd megvásárlását ígérik az érdeklődőknek. Még Rogán Antal aláírását is hamisítják.
Maffia tartja kézben az APEH árveréseket
2008 március 26.   BorsOnline
Több ingatlanmaffia is befolyásolja az APEH árveréseit - véli a Borsnak nyilatkozó jogász. Az adóhatóságnál is tudják, hogy vannak visszaélések a licitálások körül, azonban bizonyítékok hiányában nem léphetnek fel. A megoldást a telkek illetve házak internetes árverés jelentené, erre azonban a törvény nem ad lehetőséget.
Állami birtokokkal ügyeskedik az ingatlanmaffia?
2007 november 3.   HírTV
Ingatlanmaffia által alkalmazott módszerekkel játszottak át Bábolnán 240,7 hektárnyi állami földet vállalkozók kezére – állítja Budai Gyula, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) szövetségi igazgatója.