Viniczai Tibor

"A szlovák kormány nemcsak a magyarságot, de az Európai Uniót is arcul csapta"
2009 július 6.   Népszava
Európában nem működhet egyetlen ország, így Szlovákia sem "szigetként", és nem diszkriminálhatja egyetlen kisebbségét sem - jelentette ki Viniczai Tibor, az MDF alelnöke hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
Vajon ki támogatja az MDF-et?
2009 április 17.   Népszava
A Magyar Demokrata Fórum (MDF) a héten már leadta ajánlószelvényeik egy részét: a leadott szelvények száma megközelítette a 20 ezer darabot - mondta Viniczai Tibor, az MDF európai parlamenti választási kampányfőnöke pénteken az MTI-nek.
Az MDF is elkezdte az ajánlószelvények gyűjtését
2009 április 7.   Népszava
Az MDF is elkezdte az ajánlószelvények gyűjtését a június 7-ei európai parlamenti (EP) választásra - közölte Viniczai Tibor kampányfőnök kedden az MTI-vel.
Az EU-hoz fordulna az MDF a magyar kisebbség védelmében
2008 november 8.   Népszava
Az MDF felszólítja a magyar kormányt, hogy kezdeményezze az Európai Unió fellépését a szlovák kormánnyal szemben, a magyar kisebbség védelmében - közölte Viniczai Tibor, a párt országos elnökségének tagja szombaton az MTI-vel.
Újabb kihívója akadt Dávid Ibolyának
2008 augusztus 26.   HírTV
Újabb elnökjelöltje van a Magyar Demokrata Fórumnak. Viniczai Tibort, az MDF alelnökét hétvégi ülésén jelölte a Fejér megyei választmány. Almássy Kornéllal és Olajos Péterrel együtt így már három kihívója lesz a szeptemberi választáson Dávid Ibolyának - tudta meg a Független Hírügynökség Takács Jánostól, az MDF Fejér megyei elnökétől.
Pártszponzor toplista 2006
2007 május 2.   HVG
Viniczai Tibor 60 millió forinttal, az Esma Kft. 50 millió forinttal támogatta az MDF-et tavaly, ám a győztes pártszponzor mégis az SZDSZ-t 154 millió forinttal segítő Új Kezdet Liberális Alapítvány volt 2006-ban – derül ki a HVG eheti számából.

Közélet