Doktor House

Doktor House elérzékenyült a mesés festmény meglelése miatt
2014 december 2.   Blikk
Doktor House is megszólalt a Stuart Little magyar festményéről - fotó
2014 december 2.   HVG
Megtiszteltetésnek nevezte a Twitteren a Doktor House főszereplőjeként is ismert Hugh Laurie, hogy korábbi filmje, a Stuart Little, kisegér segített megtalálni egy magyar műkincset.
"Mi lett volna, ha Doktor House használhatta volna a Twittert?"
2014 november 11.   HVG
3D-s gyógyszer- és művégtagnyomtatás? Minden betegségre megoldást találó szuperszámítógép? Egyelőre elég futurisztikusan hangzanak, pedig már itt vannak a nyakunkon. Meskó Bertalan egy saját maga által kreált szakmában, az orvosi jövőkutatásban lett világszerte ismert szakember. Az orvostudomány és a sci-fi-szerű technológiák találkozása egyre életszerűbb folyamat, erre készíti fel az egyetemi…
Büszkén szoptat a Doktor House sztárja – fotó
2014 augusztus 6.   NLC
Nagyon jól áll az anyaság Olivia Wilde-nak.
Viszkizett a színpadon Hugh Laurie
2014 július 20.   Blikk
Budapest – Amilyen morózus volt Doktor House szerepében a televízióban, olyan oldottan mókázott a Budapest Kongresszusi Központ színpadán első magyarországi koncertjén.
Budapesten koncertezik Doktor House
2014 július 17.   Blikk
Bár Hugh Laurie elsősorban színészként ismert, zenészként is sikeres. Budapesten zenekarával, a The Copper Bottom Banddel lép fel szombat este a Kongresszusi Központ színpadán.
Férjhez ment a Doktor House szexi sztárja – fotó
2014 május 26.   NLC
48 évesen mondta ki az igent Lisa Edelstein.
Kisfiúnak adott életet Olivia Wilde – galéria
2014 április 24.   NLC
A tervezettnél két héttel korábban született meg Olivia Wilde, Doktor House tizenhármasának gyermeke.
Együtt moziztunk Doktor House szerelmével
2014 április 21.   NLC
Gustavo Sampaio gondolt egyet, és idén először megszervezte a North Hollywood-i CineFest Filmfesztivált. De Hollywoodban bizony merész vállalkozás újabb filmszemlét szervezni, hiszen kis filmfesztiválokkal tele van a város. Gustavónak ez valahogy mégis bejött… Így történhetett meg, hogy a dr. House egykori szerelmét alakító Lisa Edelstein közvetlen közelében ültem a fesztiválon. Csak mellette volt…
Steven Seagal és Hugh Laurie fellép a Budapest Kongresszusi Központban
2014 április 10.   Infostart
Két zenészként is aktív világhírű filmszínész, Steven Seagal és a Doktor House-ként ismert Hugh Laurie lép fel nyáron a Budapest Kongresszusi Központban a Modern Art Orchestra vendégeként. A Hollywood Music Fesztivál keretében Seagal június 27-én, Laurie július 19-én lesz látható és hallható.
Ragyogó kismama Olivia Wilde – fotó
2014 március 10.   NLC
A Doktor House egykori lázadó doktornője, Olivia Wilde várandóssága hetedik hónapjában szebb, mint valaha.
Doktor House mentette meg a beteg életét
2014 február 10.   HáziPatika
Egy német férfi furcsa panaszokkal került kórházba. Sokáig nem tudták kideríteni, mi a baja, míg az egyik orvos, aki a Doktor House sorozat nagy rajongója volt, az egyik epizód alapján be nem azonosította a problémát. ...
Doktor House a valóságban is életet mentett
2014 február 7.   Blikk
A Doktor House sorozatból jött rá, miben szenved a betege
2014 február 7.   NLC
A valóságban is életet mentett a tévés doki. Sorozatbeli diagnózisa alapján ismert fel egy ritka kórt egy House-rajongó, német orvos.
A Doktor House segített azonosítani egy betegséget Németországban
2014 február 7.   HVG
Doktor House a valóságban is életet mentett: sorozatbeli diagnózisa alapján ismert fel egy ritka kórt egy német orvos, House nagy rajongója.
Befutott hírességek, akik videoklipben domborítottak
2014 február 5.   NLC
Doktor House ripacsot alakít, Bruce Willis kitalált figurákat üldöz a sivatagban, de mindez csak a jéghegy csúcsa. Nem ők az egyedüliek, akik szívesen igent mondtak egy videoklipre.
Jön a Doktor House-mozi?
2013 december 27.   NLC
Láttunk már olyat, amikor egy sikeres sorozatból mozifilm készült, sőt még annak is volt folytatása. A Doktor House rajongói azonban másfél éve hiába várják a nagy bejelentést, hogy filmet forgatnak a sorozatukból.
Amerika főműsoridőben 4: A televíziózás keresztesháborúja
2013 november 20.   comment:com
Kereszteslovag - ez a figura áll az Amerika főműsoridőben negyedik, befejező részének középpontjában, ami azért szorul némi magyarázatra. A kereszteslovag alatt egy olyan hőst értenek, aki mindenáron harcol azért, amiben hisz. Az epizód ismét az AXN jóvoltából teljes hosszában az Indexen, a poszt aljára ágyazva.  A kereszteslovag némiképpen fedésben van a független nőben ábrázolt erős női…
Mi lett a Doktor House szereplőivel?
2013 szeptember 20.   NLC
Van, aki új tévésorozatra váltott, van, aki visszavonult a kamerák elől, de még főállású szerelmest is találtunk a Dr. House egykori színészei között.
Sorozatsztárok autói
2013 szeptember 11.   Vezess
Kíváncsi vagy, mivel jár Doktor House vagy Hank Moody? Akkor ez a cikk neked készült.