2008. január 6. vasárnap

jan. 6
3:12
Külföldiek sérültek meg az M5-ösön történt balesetben (Infostart)
Legkevesebb hárman megsérültek egy balesetben, amely szombaton este kilenc óra körül történt az M5-ös autópályán - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
jan. 6
6:21
A pasik megőrülnek, amikor peteérésem van! (Életforma)
Peteérés alatt a nők sokkal vonzóbbnak tartják a férfias külsőt, hangot, illatot, izomzatot, mely összefüggésbe hozható a magas tesztoszteron szinttel. Ez a jó genetikai adottságokat bizonyítja, mely az egészséges utód nemzésénél előnyös tényező.
jan. 6
7:14
Megpróbáltak kirabolni egy mentőautót a Hős utcában - képgalériával (Infostart)
Ismeretlenek megpróbáltak kirabolni egy mentőautót szombat este Budapesten a X. kerületi Hős utcában - közölte Sütő Katalin ügyeletes főorvos.
jan. 6
7:24
Imádom a szőrös mellű férfiakat! És te? (Életforma)
Engem lázba hoz, amikor a mellén végigsimítva eljátszadozhatom pihe-puha szőrszálaival. Nem is értem miért borotválják simára a pasik ott is, ahol nem kéne? Mióta "divat"a csupaszság?
jan. 6
8:01
Erotikus klipet forgatott a húgával Penelope Cruz - nézze meg! (Infostart)
Erotikus videoklipben szerepel a saját húgával Penelope Cruz. A lányok ugyanis beleegyeztek, hogy részvételükkel segítik sikerre vinni az öccsük, Eduadro új dalát.
jan. 6
8:22
Kelj fel és...fürödj meg a hóban! (Életforma)
Ráfagy a mosoly is az arcunkra a nagy hidegtől. Szidjuk az időt és a havat, utáljuk a depressziós telet, pedig akár élvezhetnénk is! Például így!
jan. 6
8:24
Most ingyenes szépészeti műtétet nyerhetsz! (Életforma)
"Ferde és nagy az orrod?" "Szeretnél eggyel nagyobb vagy éppen kisebb méretű melltartót hordani?", "Vagy csak nem tetszel magadnak és ezért kevés az önbizalmad?" - most lehetőséget kapsz egy újévi átváltozásra, ha megnyered az ingyenes plasztikai beavatkozást.
jan. 6
8:44
Hogyan őrizzük meg könnyen az egészségünket - 15 praktikus jó tanács (Infostart)
Az év végén mindig sokan megfogadják, hogy január elsejétől változtatnak az életmódjukon, de a legtöbben nem tartják be a fogadalmaikat. Most szakértők adnak praktikus tanácsot arra, hogy lehetünk - vagy maradhatunk - egészségesek.
jan. 6
9:06
Januári jóslatok (NLC)
Az 1500-as években kezdett általánossá válni a naptár használata és a születések regisztrálása. Persze a kor boszorkányainak és jósnőinek fantáziája is elindult, s a születési napok alapján is jóslatokba bocsátkoztak.
jan. 6
9:07
Milliókba kerülnek a parlamentnek a galambok (Infostart)
Évente 8000 fontjába (2,7 millió forintjába) kerülnek a galambok a skót parlamentnek: ennyit költenek a madárürülék elpucolására, miután a szárnyasok távoltartása érdekében hozott intézkedések hatástalannak bizonyultak.
jan. 6
9:08
Új partnere van Ördög Nórának! (NLC)
Szujó Zoltán új szerepkörben próbálja ki magát. Az már biztos, hogy reggelizni nem egyedül fog, hiszen új társával, a csinos Ördög Nórával régóta jó barátságban vannak.
jan. 6
9:24
Ma van Vízkereszt, vagy amit még akartok... (Életforma)
Ez a nap a három király járás napja, a bibliai napkeleti bölcseket megszemélyesítő alakoskodók köszöntő szokása. Arról azonban, hogy milyen összetett ünnep is ez, honnan ered és hogyan került be a keresztény ünnepek sorába, s hogy régebbi ünnep, mint a karácsony, biztosan kevesebben tudnak.
jan. 6
10:20
Ne a kutyádon vezesd le a haragod! (Életforma)
Az, ahogyan az állatainkkal viselkedünk, gyakran tükrözi, mi megy végbe a tudatalattinkban. Az állat gyakran a katalizátora annak, ami egy viszonyban megtörténik vagy nem történik meg".
jan. 6
11:22
Ez egy fantasztikusan jó ebéd! Főzd meg! (Életforma)
Nehéz kitalálni, különösen így ünnepek után, mivel is lehetne a család étvágyát ismét felgerjeszteni. Mi összeállítottunk egy menüt mára! Ízleni fog!
jan. 6
12:21
Nyolcszáz nevető, boldog szempár csillogott... (Életforma)
Összesen 800 fogyatékossággal élő és hátrányos helyzetű gyermek táborozott Csillebércen a 2007-2008 évi Egyenlő Esélyek Téli Táboraiban. A harmadik turnus jelenleg is tart, amelyben 329 gyermek vesz részt január másodika és hatodika között.
jan. 6
13:07
Eltűnt a Tiszában egy szomáliai határsértő (Infostart)
Eltűnt a Tiszában egy szomáliai férfi, aki három társával tiltott határátlépést követett el vasárnap a magyar-ukrán határszakaszon, Tiszakerecseny közelében - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa.
jan. 6
13:08
Világsztárok, akiktől elbúcsúztunk 2007-ben (NLC)
Mindig fáj elköszönni valakitől. 2007-ben több híres sztár, zenész, író, modell hiányát kellett elfogadnunk. Neves világsztárok, hírességek hagytak itt bennünket – volt, aki már nagyon idősen, de olyan is, aki fájón fiatalon.
jan. 6
14:24
Na, éppen olyan vagy, mint az anyád! (Életforma)
"Nézd meg az anyját, vedd el a lányát!"- tartja a mondás. Minden nőben kiütközik valamiképpen anyja jelleme, kár is volna ezt bárhogy cáfolni, és rendszerint egészen apró dolgok teszik őket egymáshoz annyira hasonlatossá.
jan. 6
15:17
Miért szeretjük a nőies férfiakat? (Életforma)
Figyelni kell ránk, ha mi is figyelünk, ez ami egy egyszerű férfinak nem megy. (Egy "nőies férfinak" ez megy.) Meg kellene tanulni egy közös nyelvet és ez nem a régi...
jan. 6
16:22
Asszony! Már megint felszarvaztál? (Életforma)
Egy kicsit félrelépünk a férjünk háta mögött, és máris nőni kezdenek a szarvai. Még szerencse, hogy ez fordítva nem így van! Közlekedni sem tudnánk az agancs erdőtől...!?
jan. 6
16:32
Február elején nősül "Európa legjobb partija" (Infostart)
Bár politológusok szerint részben a Carla Bruni egykori modellel folytatott viszonya miatt csökkent elnökké választása óta először 50 százalék alá Nicolas Sarkozy népszerűsége, a francia államfő feleségül veszi barátnőjét. Az esküvő eldöntött tény, időpontja pedig valószínűleg február 9.
jan. 6
16:59
A hatos lottó 1. heti nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint az 1. héten megtartott hatos lottó számsoroláson a következő számokat húzták ki: 8, 29, 36, 38, 40, 44.
jan. 6
17:21
Ha a talpát masszírozod, a lelkét is simogatod! (Életforma)
Számtalan betegség gyógyítható vele, de hozzáértő kezekre van szükség a gyógyuláshoz. Vagy mégis elkezdhetjük mi is "házilag"? Azért csak vigyázzunk...!
jan. 6
18:20
Ne kábítsd magad téves szex-mítoszokkkal! (Életforma)
Ha olyan valakivel kerül kapcsolatba a férfi, aki még szűz, az hálás lesz neki egy életre a beavatásért- tartja a mítosz.
jan. 6
19:09
Egy igazi vallás, melynek még neve sincs (Életforma)
Mindannyian úgy születtünk, hogy rátalálhassunk erre az útra. Erre a nem vallásra. Erre a ki nem fogyó energiaforrásra.
jan. 6
20:08
Kilenc segélyhívás ellenére sem mentek ki a haldoklóhoz (Infostart)
Sem a mentők, sem a rendőrök nem értek ki időben egy ausztráliai strandra, ahol egy családot fiatalok támadtak meg. A családfő belehalt a sérüléseibe, pedig a hozzátartozói kilencszer is hívták a segélyvonalat, illetve a helyi rendőrséget.

Keresés