2008. január 7. hétfő

jan. 7
0:08
Olvassatok bele a holnapután megjelenő Nők Lapjába! (NLC)
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő kettes számába! Schell Judit; Segítség, megőrült a mamám; Anyu, meleg vagyok - 3; Egy sors gazdát keres; A szocializmus divatja...
jan. 7
0:12
Hiányzó donorok, várólistáról meghalt betegek (HáziPatika)
Sor került az 5600. tervezett hazai szervátültetésre. Hatalmas szám. Négyszáz beteget műtenek évente. Jelenleg nyolcszázan várnak transzplantációra. Nem az orvosokon múlik, hogy minden évben azért halnak meg betegek, mert nincs...
jan. 7
5:17
Nem tudja, mi a lustaság? Nézze meg a múzeumban! (Infostart)
Lustaságmúzeum nyílt Bogotában. A kiállítás szervezői azt remélik, hogy sikerül elgondolkodtatniuk az embereket arról, mi is valójában a lustaság.
jan. 7
5:43
Tíz lányból négy veszíti el a szüzességét 15 éves korára (Infostart)
Nagy-Britanniában a fiatalok hamarabb kezdik a szexuális életüket, mint európai kortársaik - derül ki az Egészségügyi Világszervezet (WHO) jelentéséből, amelyet ma hoznak nyilvánosságra.
jan. 7
5:59
"Olyat teszek, ami címpalokra kerül majd világszerte" (Infostart)
Kevin Federline attól félt, Britney Spears agyonlövi a gyermekeiket, ezért riasztotta a rendőröket, akik végül háromórás vita után szállították kórházba az énekesnőt. Britney-t ugyan a hétvégén kiengedték a kórházból, félő azonban, hogy végleg elveszíti gyermekei láthatási jogát.
jan. 7
6:10
Ez a téli sminkdivat (Blikk)
Az idei tél sminkdivatja elsősorban az igéző szemre helyezi a hangsúlyt
jan. 7
6:20
Fújjunk folyékony gumit a péniszre! (Életforma)
Fejlesztés alatt az új óvszersray, melyet várhatóan az idén dobnak piacra. Érdekes játék lesz, ahogy a folyékony védelmet majd ráfújjuk párunk legféltettebb kincsére...
jan. 7
6:20
Volt barátjával vigasztalódik a botrányhős énekesnő - képekkel (Infostart)
Míg a férje a rácsok mögött várja, hogyan alakul a sorsa, Amy Winehouse a volt barátjával mulat egy karib-tengeri üdülőhelyen. Lehet, hogy valami nagy meglepetést tartogat Blake Fielder-Civilnek?
jan. 7
6:22
Halálos áldozatot követelt a lakástűz - képgaléria (Infostart)
Tűz ütött ki egy lakásban vasárnap este Budapest X. kerületében a Kemence utcában, egy nő életét vesztette.
jan. 7
7:09
Disney World: tiltott terület a gyerekek számára (Infostart)
A világhírű floridai Disney World egyes részeit elzárják a gyerekek elől: kitiltották a 21 évesnél kisebbeket a park legelegánsabb étterméből.
jan. 7
7:20
Lezuhant egy kamion az egyik szegedi hídról - képekkel (Infostart)
Két ember súlyosan megsérült, amikor Szegeden lezuhant egy török kamion a Bertalan hídról hétfő reggel - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
jan. 7
7:25
Mit mondanak a csillagok január 2. hetére? (Életforma)
Sok izgalmat tartogat 2008. második hete a csillagok szerint. Érdemes figyelni magunkra a telihold (jan.08.) idején is!
jan. 7
7:25
Baltával vágta fejbe nevelőapját (Infostart)
Baltával támadt nevelőapjára egy tiszabezdédi 18 éves lány vasárnap, mert előző éjjel a férfi ittasan elzavarta a családját otthonról - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője.
jan. 7
8:14
Rossz hír a fiataloknak: öreg kutya is tanul új trükköket (Infostart)
Azt mondják, hogy öreg kutya már nem tanul új trükköket - ezt azonban minden valószínűség szerint fiatal ember találta ki, és nem volt igaza. A legújabb kutatások ugyanis azt bizonyítják, hogy a kor előre haladtával egyre nő az agy teljesítőképessége.
jan. 7
8:24
Nem mindig jó, ha 2 van az 1-ben! (Életforma)
Spórolni akarunk a pénzzel is, és a flakonokkal is, ezért választjuk gyakran a 2in1 termékeket. A döntésünk azonban néha helytelen, a különböző hatóanyagok miatt!
jan. 7
8:58
Cukorbetegség fenyegetheti az alvászavarosakat (Vital)
tovább
jan. 7
9:00
Miről árulkodik a gyűrűsujjunk? (Vital)
tovább
jan. 7
9:10
Demcsák Zsuzsa: Két gyerek, két műsor (NLC)
Fiatal kora ellenére régi motoros a televíziós szakmában, tíz éve állandó képernyős szereplő. Az utóbbi időben azonban kicsit háttérbe szorult számára a munka, hiszen két gyermeke született. Demcsák Zsuzsa nemrég tért vissza a képernyőre.
jan. 7
9:12
2008 nagy szerelmi horoszkópja (NLC)
Párra lelsz vagy csalódás vár? Gyerek vagy gyűrű? Szerelem vagy magány? Mit hoz 2008? Részletes horoszkópunkból minden kiderül. A párra várók és a párban élők is megtudhatják, mit tartogat számukra az új év!
jan. 7
9:14
Fotó az önéletrajzban (NLC)
Az Egyesült Államokban tilos, Angliában nem szokás úgy feladni az álláshirdetést, hogy fényképes önéletrajzot is kérjenek. Nálunk azonban megszokott gyakorlat, hogy a papírokhoz egy fotót is csatoljanak a jelentkezők.
jan. 7
9:23
Mindenkinek van harmadik szeme! (Életforma)
A harmadik szem egy isteni adomány, melyet csak a kiérdemelt, tiszta lelkek kaphatnak meg. Mindenki ezzel a képességgel születik a világra, mert tiszta lappal indul. Ám ezt el is vesztheti...
jan. 7
10:09
Világsztárok gyerekként és most 1. – fotóval (NLC)
Miből lesz a cserebogár? Mindenki volt egyszer gyerek, még a sztárok is. Szerencsére vannak, akik vállalni merik a gyermekkorukat, sőt büszkék is rá. Hiszen ők is elindultak valamikor a sztárság felé.
jan. 7
10:11
Vezesd le a feszültséget: írj önismereti naplót! (NLC)
Gondolnád, hogy egy ilyen egyszerű módszer mennyit segíthet napi feszültségeid feldolgozásában, problémáid átlátásában, megoldásában? Fogj egy füzetet, egy tollat, és láss neki!
jan. 7
10:28
Ezt szedjed megfázásra (Blikk)
Köhögés, torokfájás – vajon érdemes miattuk orvoshoz menni?
jan. 7
10:29
Tom Cruise a szcientológusok második embere? (Infostart)
Jövő héten kerül a boltokba Andrew Morton Tom Cruise-ról szóló könyve, melyben a korábban több botrányos könyvet író szerző azt állítja, hogy a Tom Cruise a Szcientológia Egyház második embere. A korábban Diana walesi hercegnőről és Monica Lewinskyről is könyvet írt szerző azt is állítja, hogy nem kizárt: Tom Cruise és Katie Holmes gyermekének biológiai apja az egyházalapító L. Ron Hubbard.
jan. 7
10:38
A fiatalkori dohányzás károsíthatja az agyat és a hallást (Vital)
tovább
jan. 7
10:51
Megfőzte a barátnőjét - aztán kihívta a rendőrséget (Infostart)
Megölte, felszeletelte, majd megfőzte a barátnőjét egy férfi az Egyesült Államokban - majd kihívta a rendőröket, és bevallotta nekik, hogy mit tett.
jan. 7
11:06
Angelina Jolie legnagyobb félelme (NLC)
A nemrégiben a világ legszexibb színésznőjének választott Angelina Jolie feltárta, mi élete legnagyobb félelme – és ez nem Jennifer Anistonnal kapcsolatos, ahogy azt sokan feltételezték.
jan. 7
11:23
"Gyere, most megtanítalak jót sütni!" (Életforma)
"Gyere, most megtanítalak kelt tésztát sütni!- mondta nagyanyám, és odahúzott maga mellé, miközben könyékig benne volt a kovászban. Alig tizenévesen még nem nagy hangulatom volt a sütés-főzéshez, ám most hálás vagyok neki erőszakosságáért. Amúgy a kelt tészta azóta családom kedvence lett, s talán nem véletlenül...
jan. 7
12:06
Újra nálunk a Yamato (NLC)
Ismét dübörögnek a japán taiko dobok, idén azonban új köntösbe öltözik a műsor, és teljesen új helyszínen, az Arénában lép majd fel a híres Yamato. Aki látta már a fergeteges show-műsort, újra ott lesz, aki nem, az most semmiképp ne hagyja ki!
jan. 7
12:08
Mitől soványak a sztárok? (NLC)
Nehéz elképzelni, hogy minden híresség alkatilag vékony. A sztárok sem születtek soványnak, sőt nap mint nap megszenvednek a kívánt súly eléréséért.
jan. 7
12:23
Kínai csodarecept a stesszes időkre (Életforma)
A kínai gyógyászat eljárásait egyre többen ismerik, és kezdik használni Magyarországon. Nem véletlenül, hiszen szinte bármilyen betegségre kaphatunk a kínai medicinából természetes, gyógyszer nélküli segítséget, így a szembetegségekre, látásproblémákra is.
jan. 7
13:06
Leonardo DiCaprio tanulságos utolsó órája (NLC)
Hogyan szabadulhat meg egy világsztár a lesifotósoktól? Leonardo DiCaprio rájött a megoldásra.
jan. 7
13:23
"Időnk csapása, hogy bolond vezet vakot" (Életforma)
:"A test lámpása a szem. Ha azért a te szemed tiszta, a te egész tested világos lesz." (Új testamentum, Máté ev.)Feltettem a szemüvegemet, (mert anélkül már egy betűt se) és ahogy lapozgattam, talán nem volt véletlen, hogy erre a mondatra vetődött a tekintetem.
jan. 7
13:44
Napfénnyel a nem-Hodgkin limfóma ellen (Metropol)
A napozás segít a nyirokcsomókat érintő tumor megelőzésében – állítják ausztrál kutatók az International Journal of Cancer januári számában.
jan. 7
14:01
Szeretkezz és fogyj! (Blikk)
Számold ki, melyik pozícióval veszíted a legtöbb kalóriát
jan. 7
14:07
12. Az ötödik hét (NLC)
Asszonyom, gratulálok! – A legtöbb anyuka az ötödik héten szerez tudomást gyermeke érkezéséről. Vannak, akik kitörő örömmel fogadják a hírt, másoknak időre van szükségük, hogy megbarátkozzanak a helyzettel.
jan. 7
14:09
Kik voltak 2007 listavezető zenészei? (NLC)
Nem az aktuális popkedvencek, az biztos. A tavalyi évben olyan zenészeket hallgattunk elsősorban, akik már régóta a zenei ipar csúcsán szerepelnek.
jan. 7
14:13
Százmilliós fejlesztés az egri kórházban (Metropol)
Százmillió forint értékű szolgáltatás- és eszközfejlesztés valósult meg az egri Markhot Ferenc kórházban az egészségügyi tárca által a megtakarítások nyomán visszautalt forrásból – jelentette be hétfőn az intézmény főigazgatója.
jan. 7
14:24
Szeretkezz csukott szemmel! Hogy mindent láss... (Életforma)
Behunytam a szemem, amikor megcsókolt. Ő pedig rettentő dühös lett rám. Másként értette, és másképp csinálta. Pedig nagyobb az élvezet is, behunyt szemmel...
jan. 7
14:59
Ismét szabad a Váci út (Infostart)
Ismét járható a Váci útnak az a szakasza, amelyet még péntek reggel zártak le, miután egy bontás alatt álló épület fala az úttestre dőlt.
jan. 7
15:22
Pornót néz a gyerekem. Mit tegyek? (Életforma)
Szinte mindenkinél van már odahaza tévé, internet, a gyerektől egyre nehezebb távol tartani azokat az információkat, amikhez még nem elég érett. Tehetünk valamit, vagy bíznunk kell a szerencsénkben?
jan. 7
15:22
Plüssállat és bringakerék a kamionroncs alatt: képriport (Infostart)
Két ember súlyosan megsérült, amikor Szegeden lezuhant egy török kamion a Bertalan hídról hétfő reggel.
jan. 7
16:26
5 remek tipp, hogy a kicsi ne féljen az orvostól (Életforma)
Talán nincs is olyan gyerek, aki nem fél az orvostól, és cirkusz nélkül tűri a vizsgálatot. De mit tehetünk,hogy ez egyszerűbb legyen? Vannak tippjeink.
jan. 7
17:23
Akkor vagy a legszebb, amikor nem vagy tökéletes! (Életforma)
Szavakkal nehezen leírható az a bizonyos valami, ami néhány embert utánozhatatlanná tesz: azonnal észreveszik őket, a figyelem középpontjába kerülve meghódítják és magukkal ragadják a körülöttük lévőket, holott nem tesznek ezért semmi különöset.
jan. 7
18:03
Képriport: brutálisan összenyomott autók a soltvadkerti balesetben (Infostart)
Három ember sérült meg súlyosan, amikor az 54-es főúton Soltvadkert közelében hét jármű összeütközött.
jan. 7
18:20
Akkor élvezem, ha tele a markom veled... (Életforma)
Legszebb halál, két mell közé "beszorulni"- mondta férfiismerősöm. A férfiak nagy része ezt bámulja meg először, vagy a fenék után másodszor.
jan. 7
19:24
Ilyenkor már legjobb a fürdőkádban... (Életforma)
A napi stressz, ráadásul a hétfői munkanap után, nincs jobb, mint egy élvezetes ülőfürdő. Kényeztesse magát, itt az ideje! Ebben a hidegben különösen jój esik...
jan. 7
20:04
Havazni fog az éjszaka (Infostart)
Elsősorban havazás várható az éjszaka folyamán Magyarország északkeleti felében, ónos esőre pedig az ország közepén és a Duna-Tisza közén kell számítani - mondta az Országos Meteorológiai Szolgálat ügyeletese.
jan. 7
20:16
"Kétségbeesetten keresem a sógorom" (Infostart)
Újabb kutatást indított 2001-ben eltűnt sógora után a Guns'n'Roses volt gitárosa, Slash. Ivan Pablo Padilla hat éve, decemberben tűnt el Hollywoodban.

Keresés