2008. február 11. hétfő

febr. 11
0:14
Olvassatok bele a holnapután megjelenő Nők Lapjába! (NLC)
Olvassatok bele a Nők Lapja holnapután megjelenő négyes számába! Till Attila; Ajándék kisfüzet: Legyőzzük a téli depressziót!; Ezotéria – hogyan kerüljük el a sarlatánokat?; Moziba hív a Nők Lapja – Szerelem kolera idején...
febr. 11
0:16
Hatásos fogínyvédelem (HáziPatika)
Sok embernek keserítik életét a fogínnyel kapcsolatos problémák és az ennek következtében tönkremenő fogak - állítja dr. Sárdy László fogszakorvos. Már létezik egy olyan új módszer, mely segíti az íny természetes gyógyulását.
febr. 11
0:20
Demencia = halálos ítélet öt éven belül? (HáziPatika)
Egy új brit kutatás szerint a demenciával (időskori elbutulással) diagnosztizált betegek átlagosan csak négy és fél évet élnek a betegség felfedezése után.
febr. 11
0:24
Angyal a gyermekünk (HáziPatika)
Egy meg nem született gyermek elvesztése hatalmas érzelmi terhet jelent. A vetélés utáni felépülés fizikailag gyors lehet, az érzelmi feldolgozásra viszont időt kell hagyni. Mivel kell számolnunk, ha túl vagyunk egy vetélés utáni...
febr. 11
0:53
A szerelem baleset? (NLC)
A költők és írók évezredek óta nyavalyognak azon, hogy a szerelem így, meg a szerelem úgy, de soha senki nem teszi fel azt az egyszerű kérdést: tulajdonképpen mi a fene ez a szerelem? De jó-e egyáltalán tudni, mi van a párizsiban?
febr. 11
1:12
Könnyebben és hatásosabben diagnosztizálható a tüdőrák (Vital)
tovább
febr. 11
1:16
Hogyan neveljen türelmes és szófogadó gyermeket? (Vital)
tovább
febr. 11
5:16
A szomorú ember mélyebben nyúl a zsebébe (Infostart)
A szomorú, kissé depressziós, önmagukkal elfoglalt emberek óvatosan induljanak vásárolni, mert józan ítélőképességük ilyenkor elpárolog - állítja a Psychological Science című amerikai szaklapban megjelent tanulmány.
febr. 11
5:32
UFO-invázió a szigetország felett (Infostart)
Nagy-Britannia 40 százalékkal több azonosítatlan repülő tárgyról érkezett bejelentés a brit védelmi minisztériumhoz 2007-ben, mint egy évvel korábban.
febr. 11
5:48
Naiv szigetlakókra vadásznak a tolvajok (Infostart)
Autóik bezárására kérte fel a brit rendőrség az Orkney-szigetek lakosait, mivel megrögzött szokásuk, hogy nyitva hagyják kocsijukat, és még az indítókulcsot sem húzzák ki a helyéről.
febr. 11
6:13
Szeretőim egymásnak adták a kilincset... (Életforma)
Ő lakonikus rövidséggel imígyen foglalta össze életbölcsességét: " A szeretőim mindig okossági sorrendben távoztak ". Mi pedig irigyeltük aktuális kedvencei miatt.
febr. 11
6:16
Kártevővel tévesztették össze, csaknem belepusztult (Infostart)
Állatvédők és -orvosok küzdenek annak az ausztrál levelibékának az életéért, amelyet néhány gyerek egy aga varanggyal tévesztett össze és csaknem halálra rugdosott.
febr. 11
6:18
Szépítő növények (Blikk)
Az otthoni szépségápolásban is felhasználhatjuk ételeinket
febr. 11
6:26
Harmincnyolc éve szökésben a családját kiirtó férfi (Infostart)
Aligátorcsipeszt illesztett felesége és két nagyobbik gyermeke fülére, majd árammal üttette meg őket, a harmadik kicsit pedig egy kalapáccsal verte agyon Elmer Kyle Crawford az ausztráliai Glenroyban. A férfi 1970-ben követte el szörnyű tettét, és azóta is szökésben van.
febr. 11
6:37
Kilenc tehenet ér a hollywoodi csillag fürdőruhája (Infostart)
Több mint 16 ezer svéd koronáért (457 ezer forint) árverezte el szombaton egy svéd jótékonysági szervezet Nicole Kidman hollywoodi filmsztár fürdőruháját, s a bevételből kilenc tehenet vásárol szegény indiai családoknak.
febr. 11
6:48
Kezdődik: nagyon rosszul járhat Paul McCartney (Infostart)
A várható "végkielégítés" összegéről szóló találgatások és újabb botránysztorik közepette veszi kezdetét hétfőn Sir Paul McCartney és neje, Heather Mills válópere, amely az előzetes vélemények szerint jogtörténeti precedenst teremthet.
febr. 11
7:33
Az Ön horoszkópja február 11-17-ig (Életforma)
Van, aki a tavaszt érzi, és az érzelmi életére figyel most. De olyanok is akadnak, akiknek a hivatás, a munka területén várhatók most fontos változások. Nézzük, hogy kinek, mit ígérnek erre a hétre a csillagok?!
febr. 11
8:32
A Depressziós,az Idióta és a Pattogós.Kik ők? (Életforma)
Biztosan vannak tippjei,hogy kikről is lehet szó. Még ma is köztünk élnek, talán éppen az Ön közelében...Rájuk ismer?
febr. 11
9:17
Elbúcsúztak a fiatal színésztől (NLC)
Eltemették Heath Ledgert. A január végén elhunyt színészt ausztráliai szülővárosában, Perthben helyezték örök nyugalomra, szűk családi körben. Kollégái csak később búcsúznak tőle.
febr. 11
9:31
Botrány! Pinokkió még mindig elhiteti velünk a meséit! (Életforma)
Néha nem tudjuk hogy mikor vagyunk ébren és mikor álmodunk. Mikor halljuk a mesét és mikor az igazságot? Mindannyian meseszereplők vagyunk...
febr. 11
10:18
Sztárok Berlinben! (NLC)
A Berlini Filmfesztivál alkalmával Martin Scorsese és a Rolling Stones zenekar mellett olyan hírességek is bemutatkoznak, mint Julia Roberts, Daniel Day-Lewis és Penélope Cruz.
febr. 11
10:20
Hernádi Judit: Szeretem, ha meglepnek! (NLC)
Évtizedek óta „a nemzet dívája”. Filmekben, színházi előadásokban, tévéműsorokban, lemezeken csodáljuk a tehetségét, humorát, energiáját. Hernádi Judit most filmben is szerepel.
febr. 11
10:34
Inkább "rút kiskacsa" lennék, mint Hófehérke! (Életforma)
A királykisasszonyok szépségüknek köszönhetően nyerik el a királyfik szerelmét, és jutnak mesés gazdagsághoz. De mi lesz a rút kis kacsákkal? Őket ki veszi észre?
febr. 11
11:14
A csontsovány Kirsten Dunst is elvonókúrán! (NLC)
Az utóbbi hónapokban egyre rosszabb állapotba került a Pókember főhősnője. Kirsten Dunst bevonult egy utahi rehabilitációs klinikára – tudatta egy, a színésznőhöz közel álló forrás a múlt héten az amerikai People magazinnal.
febr. 11
11:29
Hihetetlen, de igaz: gyógyuljon a tündérekkel! (Életforma)
Hallott már arról, hogy mesével is lehet gyógyulni, gyógyítani? Pedig a technika egyáltalán nem új, sőt! A legenda szerint az első, aki alkalmazta a mesét gyógyírként, nem más volt, mint Seherezádé...
febr. 11
11:37
Mi most randizunk (NLC)
A világ legelcsépeltebb kifejezése a sztárpár. De most két olyan ismert ember jött össze, akiknek nagyon örülünk, hogy együtt vannak. A Sugarloaf énekesnője és az RTL Klub műsorvezetője két hónapja járnak együtt. És most erről mesélnek nekünk.
febr. 11
12:16
Csézy lett a befutó (NLC)
Tizenöt előadó lépett színpadra péntek este az Eurovíziós Dalfesztivál nemzeti döntőjén. A zsűri és a nézők véleménye és szavazatai alapján a szép énekesnő, Csézy romantikus dala képviseli majd hazánkat az elődöntőn, Belgrádban.
febr. 11
12:30
Különleges, de egyszerű egytálételek a mai napra (Életforma)
Közelednek az ünnepek, a gyomort megterhelő vendégváró lakomák. Ha nem tartunk előtte méregtelenítő kúrákat, azért mégis jó lenne, ha most néhány napig könnyedebb ételeket készítenénk. Most ebben segítünk néhány recepttel!
febr. 11
13:31
Tuti tippek, hogyan nyírhatod ki a Valentin-napot (Életforma)
Nagyszerű történeteink vannak arra, hogyan lehet tökéletesen elrontani a szerelmesek napját. Romlott csoki, művirág és gyomorrontás.
febr. 11
14:16
Miniszteri expozé és vita az egészségbiztosítási törvényről (Metropol)
Az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényjavaslat a módosításokkal már megfelelő garanciákat tartalmaz, a felállítandó egyes testületekben pedig erősödik a civil kontrollt – mondta az egészségügyi miniszter expozéjában.
febr. 11
14:17
Újra kezdődhetnek a forgatások? (NLC)
Nagy esély van rá, hogy újra forgatni kezdik kedvenc sorozatainkat! Befejeződhet a hollywoodi forgatókönyvírók három hónapja tartó sztrájkja. A sztrájkot sok film- és sorozatsztár támogatta.
febr. 11
14:31
A leggyönyörűbb szerelmes idézetek (Életforma)
Nagyon nehéz saját szavainkkal elmondani, amit kedvesünk iránt érzünk, igaz szerelemmel. Néha elég egy szál virág, egy gyönyörű dal, apró ajándék, vagy egy szép szerelmes verssor. Válogasson!
febr. 11
15:15
Elfogták a nyíregyházi szatírt (Infostart)
Többször molesztált egy 12 éves kislányt egy 29 éves férfi Nyíregyházán. Az elkövetőt a járókelők és a gyermek apja fogta el.
febr. 11
15:31
Érdekes! Hát Seherezádé sem a szultánnal szexelt...? (Életforma)
Európában a legtöbb férfinak (de még a nőknek is) a "hárem" szó hallatán azonnal beindul a fantáziája, és a fülledt erotikát juttatja eszébe. Szex az valóban volt is, de legtöbbször nem a szultánnal...
febr. 11
15:42
Ki issza a legtöbb sört Európában? (Blikk)
A kutatásból az is kiderült, kivel koccintanánk a legszívesebben
febr. 11
15:59
Szaúd-Arábiában betiltották a vörös rózsát (Infostart)
Szaúd-Arábiában a vallási rendőrség megtiltotta a Valentin-napi ajándékok, köztük a vörös rózsa árusítását.
febr. 11
16:23
Vitáznak az egészségbiztosítási törvényről (Metropol)
Az SZDSZ szerint nem lehet konszenzus a pénztártörvény kapcsán, a KDNP úgy látja, se szeri, se száma a törvénytervezet hiányosságainak, az MDF-nek alkotmányossági kifogásai vannak az előterjesztés kapcsán.
febr. 11
17:11
Értük vannak oda a férfiak (Blikk)
Az istennő, a cicababa, az anya, a vetélytárs és az igazi társ
febr. 11
17:34
Te is csoportos szexről álmodozol? (Életforma)
A fantáziák mindenki szexuális életének fontos részei. Amikor szexre kerül a sor, de talán az élet más területein is, a képzelet és a fantázia ugyanolyan fontosak vagy még fontosabb, mint a valóság maga.
febr. 11
18:03
Elfogadták az egészségbiztosítási törvényt (Metropol)
A törvényjavaslatról a képviselők a Fidesz kezdeményezésére név szerint nyilvánítottak véleményt. A szavazáskor 202-en voksoltak igennel és 174-en nemmel. Az MSZP-frakció - egy kivétellel - igennel, a Fidesz, a KDNP és az MDF, valamint Gyenesei István független képviselő nemmel szavazott.
febr. 11
18:29
Ismét lövöldözés volt egy amerikai iskolában (Infostart)
Lövöldözés tört ki egy amerikai középiskolában a Tennessee állambeli Memphis városban, egy diák súlyosan megsebesült - közölte a rendőrség.
febr. 11
18:29
Miért ne szexelj a szerelem napján? (Életforma)
A nyers testi vággyal, annak "felelőtlen" kiteljesedésével és kiélésével szinte szembeszegül a Valentin nap és annak üzenete. Mit is jelent mindez?
febr. 11
20:18
Vallásos turistákat vár a reggae hazája (Infostart)
Jamaica be kívánja indítani a vallásos turizmust, hogy fellendítse hanyatló gazdaságát - jelentették be kormánytisztviselők és üzleti vezetők.
febr. 11
20:29
Ha újramelegíted a szerelmet, ehető lesz? (Életforma)
Gyanús, hogy a régi íz utáni nosztalgia, vagy holmi érzelmi-szexuális éhség beszél csak belőle. De közben meg ki tudja?
febr. 11
20:56
Természetes alapanyagokból készül az "egészséges" kóla (Infostart)
Azt hihette volna az ember, hogy a "kólaháború" véget ért, a két nagy gyártó már nem tud kitalálni semmi újat, hogy lenyomja az ellenfelét. Tévedés: a Pepsi ugyanis újra kezdte a csatát egy új, "egészséges" kóla piacra dobásával.
febr. 11
21:07
Törvényesen verik át az utasokat a taxis cápák (Infostart)
A bukaresti taxis cápák törvényesen, erkölcsileg mégis vitatható módon verik át a tapasztalatlan utasokat, akik merő figyelmetlenségből esnek csapdába.
febr. 11
21:23
Az asszony bánja, ha kikap a csapat (Infostart)
A családtagjaikon élik ki a dühüket a férfiak, ha kikap a kedvenc focicsapatuk. Skóciában például jelentősen megnőtt az otthoni erőszak november 17-én, amikor a válogatott otthon kikapott 2-1-re az olaszoktól az EB-selejtezőn - derült ki a hivatalos statisztikákból.
febr. 11
21:34
Képek a budapesti tömegbalesetről (Infostart)
Négyen sérültek meg, amikor Budapesten a XI. kerületi Budaörsi úton négy személygépkocsi összeütközött hétfő este.
febr. 11
21:45
Börtön túl erős kézszorításért? (Infostart)
Túl erős kézszorítás miatt, bántalmazás címén vádat emeltek egy floridai ügyvédnő ellen.
febr. 11
21:55
Újabb bizonyíték a felmelegedésre: medúzák jelentek meg a Volgában (Infostart)
A mediterrán vizekben honos medúzákat találtak a Volgán, a Tveri illetve Jaroszlavli területen lévő Ribinszki víztározóban, s a tudósok a jelenséget az általános felmelegedésnek tulajdonítják.

Keresés