2008. február 14. csütörtök

febr. 14
0:14
Auránk és titkos vágyaink (NLC)
A testünk által kisugárzott elektromágneses részecskék számos rétege adja a személyes auránkat. Színe, egyenletessége sokat elárul rólunk, testi-lelki bajainkról, sőt mesél titkos vágyainkról is.
febr. 14
0:17
Szmogriadó az anyaméhben? (HáziPatika)
Ausztrál kutatók ultrahangos méréssel megállapították, hogy a légszennyezésnek kitett terhes anyák magzatai kisebb méretűek - jelent meg az Environmental Health Perspectives című nemzetközi folyóiratban.
febr. 14
0:21
Hósportok izomláz nélkül (HáziPatika)
Akár hiszi, akár nem, nem kell a síelésből izomláztól merev lábakkal hazatérnie. Az előedzés és nyújtás a kulcsszavak.
febr. 14
0:34
A testmozgás enyhíti a depresszió tüneteit (Vital)
tovább
febr. 14
0:38
Működik a dohányzási tilalom: csökken a szívrohamok száma (Vital)
tovább
febr. 14
0:52
Rosszul bánok a gyerekemmel! (NLC)
Egy 4 éves kislány és egy 7 hónapos kisfiú anyukája vagyok. A lányom nem fogad szót, hisztizik, sokszor étvágya sincs. Egy darabig megértő vagyok, aztán robbanok: tárgyakkal dobálom, és borzasztó dolgokat ordítok.
febr. 14
5:17
Újabb rejtélyes öngyilkosság: "Miért?" (Infostart)
Felakasztotta magát egy 16 éves brit lány, aki modell akart lenni. Chelsea Smith holttestét anyja találta meg, amint hazaért a vásárlásból.
febr. 14
5:27
Véletlenül saját magát betegítette meg HIV-vírussal a nővér (Infostart)
Egy véletlen szúrás miatt fertőződött meg a HIV-vírussal egy skót nővér, aki később bele is halt a betegségbe.
febr. 14
5:38
Kártérítési per fenyegeti a Bush családot (Infostart)
Visszapereli az eljegyzési gyűrűt George Bush amerikai elnök volt sógornőjétől az egykori vőlegény. A 78 éves üzletember szerint a 11 karátos gyémántgyűrű 434 ezer dollárt ér.
febr. 14
6:05
A férfiak korán halnak: meghúzták a vészharangot (Infostart)
A férfiak korán halnak - legalábbis Németországban így alakíthatnák át József Attila egyik híres sorát a legfrissebb felmérések eredménye fényében. A német alkalmazottak betegbiztosítója most közétett tanulmányában meghúzta a vészharangot, miután egyértelműen bebizonyosodott, hogy a férfiak nem fordítanak kellő figyelmet egészségük védelmére és ezért átlagosan hat évvel korábban halnak meg, mint a…
febr. 14
6:27
Szívesebben flörtölünk a neten, mint szóban (Infostart)
Egy felmérés szerint a megkérdezettek több mint fele állította, hogy szívesebben flörtöl interneten keresztül, mint élőszóban. A legakítvabbak a finnek, a magyarok viszont igen tartózkodónak bizonyultak.
febr. 14
6:32
Valentin napi szerelmes sms-ek! (Életforma)
Küldjön egy sms-t kedvesének! Így éreztetheti, hogy a mai nem egy átlagos munkanap, hanem a szerelmesek világnapja. És persze ezzel máris előkészítette az este meghitt perceit...
febr. 14
6:38
Apasági kereset lett egy internetes szexárverés vége (Infostart)
Egy német bíróság kötelezett egy internetes oldalt, amelyen egy nő szexaukción árulta a bájait, hogy adja meg az árverésen nyertes hat férfi nevét, miután a nő egyiküktől teherbe esett, és meg akarja tudni, melyikük a gyermek apja.
febr. 14
7:32
Menstruáció alatt nem szabad hajat mosni? (Életforma)
Ősi mítikus képzet szerint a havi vérzés a megtermékenyülés elmaradását sirató méh könnyezése.
febr. 14
9:15
Elhunyt a Cápa-filmek sztárja (NLC)
Elhunyt Roy Scheider amerikai filmszínész, a Cápa-filmek rendőrfőnökének megformálója. A kórházi szóvivő nyilatkozata szerint a 75 éves sztárt két éven át csontvelőrákkal kezelték.
febr. 14
9:32
Szandi megverte Norbit? (Életforma)
A Nagy fogyást István nyerte, akit Béres Alexandra tréningezett. Most akkor ő a jobb edző?
febr. 14
9:49
Ökosztüm - ruhademonstráció (Életforma)
Mindennapjaink egyik legmeghatározóbb kulturális, társadalmi és szociális tényezője a viselt ruha. A testünket borító legkülső réteg, amely egy materiálisan is determinált formai világ. Borít, fed, burkol, leplez és jelez, ápol és eltakar, véd és oltalmaz. A ruha kialakulásának eredeti okai és annak elsődleges ősi funkciói a kulturális igények, a társadalmi szokások, a trendek, a divat hatására…
febr. 14
9:54
Újabb fordulat az átvágott torkú diáklány ügyében (Infostart)
Elképzelhető, hogy a korábbi hírekkel ellentétben mégsem erőszakolták meg azt a brit diáklányt, akit tavaly novemberben öltek meg az olaszországi Perugiában.
febr. 14
10:11
A furcsa öngyilkosság: halálra éheztette magát (Infostart)
Németországban egy férfi úgy vetett véget életének, hogy elhagyta a civilizációt, egy erdei házban húzódott meg és halálra éheztette magát.
febr. 14
10:17
A szerelem az evolúció trükkje? - Avagy a süket és vak kerítőnő (NLC)
Nem biztos, hogy szeretnénk belegondolni ebbe, de bizony lehet, hogy nem a szerelem, hanem az evolúció hálójában vergődünk, mikor fél méterrel a föld fölött lebegve azt az egy szót suttogjuk: Józsi!
febr. 14
10:19
Extrém Valentin-nap (NLC)
Többen meglepődtek, amikor az egyik hétvégén felismerték egy rockbulin Hoffmann Mónikát, hiszen a bájos megasztáros lány eddig inkább a lágyabb dallamokról és a visszafogottságáról volt ismert.
febr. 14
10:21
Szerelem a kolera idején (NLC)
Nehéz fanyalgás nélkül beszélni a Gabriel García Márquez világhírű regényéből készült filmről, de az is az igazsághoz tartozik, hogy kár lenne kihagyni. A szerelemről szól, és úgy beszél róla, mint a legszentebb csodáról.
febr. 14
10:33
Az erotikus masszázst nem kell tanítani, egyszerű a titok (Életforma)
Mi lenne szebb ajándék a párodtól, mintegy nem mindennapi érzéki élménynél? Könnyű megtanulni, figyelj!
febr. 14
11:18
Válóper egy vagyonért? (NLC)
Mintha egy örökkévalóság óta tartana Sir Paul McCartney és Heather Mills válópere. A hírek szerint az exfeleség már 10 millió fonttal is beérné, noha eredetileg 50 millió fontot, azaz 18 milliárd forintot akart lecsípni férje vagyonából.
febr. 14
11:20
Virágos tavasz (NLC)
Az egyik legmenőbb 2008-as tavaszi–nyári divattrend a virágminta lesz. Nem kell megijedni, a klasszikus nőiestől a bohém diáklányosig minden stílusirányzat viselhető – lássunk hát egy-két kiegészítőt!
febr. 14
11:22
Édes kis semmiségek - Csokoládéhab (NLC)
Megédesítenéd az estédet egy ellenállhatatlan desszerttel? Most igazán ne fogd vissza magad, a Valentin-nap nem arról szól, hogy száraz répát rágicsáljunk kinyúlt pamutpizsiben. Egy igazi csokihabnak senki nem tud ellenállni
febr. 14
11:29
Ki/mi a kedvenc magyar divatterveződ/márkád? (NLC)
Egy éven át szavaztatok, szakadatlanul. A múlt évben összesen 18 425 szavazat érkezett a Ki/Mi a kedvenc magyar divatterveződ/márkád kérdésre a HazaiDivat.hu-n.
febr. 14
11:32
5 jó indok arra, hogy miért ne legyünk szerelmesek! (Életforma)
Ma mindenki szerelmes hangulatba kerül, hiszen Valentin napja van. De miért csak ma? És különben is, jó-e szerelmesnek lenni, amikor mindig azt hallhatjuk, hogy a "szerelem sötét verem", vagy éppen "átkozott gyötrelem"? Miért vágyunk mégis rá?
febr. 14
12:18
Cosmopolitan Valentin napi VIP parti a Westend Jégteraszon! (NLC)
Mi a programod február 14-én, Valentin napon? Fogd kézen kedvesedet, vagy hívd fel barátaidat, és irány a Westend Jégterasz! A korcsolyát ne hagyjátok otthon, hiszen ez lesz az év legjobb koribulija!
febr. 14
12:20
Nézőcsalogató sztárszex? (NLC)
Az Oscar-díjas rendező ismét megtalálta a siker kulcsát: két gyönyörű színésznőt összezárt egy kamrában. Egy forró szerelmi jelenet Penélope Cruz és Scarlett Johansson között a legújabb Woody Allen-filmben.
febr. 14
12:34
9 és fél randi Valentin napon (Életforma)
Sas Tamás 9 és fél randi című romantikus vígjátékát a merci támogatásával láthatjuk Valentin napon a mozikban.
febr. 14
13:14
Ki az erősebb nem lakásvásárláskor? (NLC)
Minden család életében nagy vitákat okoz, ha felmerül a kérdés: Hova költözzön a család, ha kinőttük régi lakásunkat?
febr. 14
13:16
Ciki? A rocknagyi leénekelte Beyoncét! (NLC)
A szervezők mindent megtettek azért, hogy sikeres legyen az 50. Grammy-gála. A 2000-ben hivatalosan is visszavonuló Tina Turner megmutatta Beyoncénak, hogyan kell szórakoztatni a közönséget!
febr. 14
13:31
Fontos feladat az egynapos sebészet elterjesztése (Metropol)
Az egynapos sebészet elterjesztésének fontosságára hívta fel a figyelmet az egészségügyi miniszter csütörtökön Vecsésen, egy nemrég átadott rendelőintézetben tett látogatásakor, hozzátéve, hogy a tárca támogatásával az év végéig megközelítően 40 ilyen kórház működik majd szerte az országban.
febr. 14
13:34
Ilyen a tökéletes randiruha - képekkel (Életforma)
Ha már túl vagyunk a nehezén, azaz megbeszéltük a randit, jön a második legbonyolultabb dolog: kiválasztani, mit is vegyünk fel. Fontos, hogy csinosak legyünk, de ne tűnjünk könnyűvérűnek, azonban apácának sem.
febr. 14
13:44
Kommandósok csaptak le a körözött bűnözőre Nyíregyházán (Infostart)
Nyíregyházán kommandósok fogtak el szerdán egy több mint három éve bujkáló férfit - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
febr. 14
13:56
Esztergagép vágta le egy férfi fejét Nagykanizsán (Infostart)
Saját műhelyében vágta le az esztergagép egy férfi fejét Nagykanizsán - közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
febr. 14
14:30
Milyen a személyiséged? Ebben dögös lehetsz! - Képgalériával (Életforma)
Ha mással nem is készülünk a Valentin-napra, egy kellemes esti összebújás, egy kis szex mindenképpen megéri. Ma pedig még okunk is van rá, hogy egy különleges, talán nem is a legolcsóbb fehérneműbe bújjunk, és abban csábítsuk el kedvesünket.
febr. 14
15:04
Figyelmeztető lövés fékezte meg a nyírmihálydi tömegverekedést (Infostart)
A rendőrök figyelmeztető lövése fékezett meg egy tömegverekedést Nyírmihálydiban, ahol két, régóta haragos viszonyban lévő család mintegy 25 tagja bántalmazta egymást csütörtökön - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtóügyeletese.
febr. 14
15:32
Kísértetjárás a 300 éves fogadóban... hátborzongató (Életforma)
Furcsa neszek, megmagyarázhatatlan zajok - erre riadtam néhány napja, amikor az éjszakai nyugodt (?) alváshoz készülődtem az ország egyik legszebb városában, egy háromszáz éves épületben...
febr. 14
16:05
Mi okoz merevedési zavart? (Blikk)
febr. 14
16:22
Valóban mindent tudsz a fogyókúráról? (Blikk)
Már megint ez a súlyos téma
febr. 14
16:33
Szobor az egészségért (Életforma)
A Semmelweis Orvostörténeti Múzeumban a magyar orvostudomány nagyjainak szobrai között elhelyezték Dr. Béres Józsefnek, a Béres Csepp megalkotójának mellszobrát. Dr. Béres József Széchenyi-díjas kutató ma, február 7-én lenne 88 éves.
febr. 14
17:30
Intimitás ajtók nélkül (Életforma)
A megrögzött agglegény különleges adottságú lakásának elrendezése jól láttatja az elfoglalt üzletemberi életmódot. A kétszintes, tőtéri lakásban alul kapott helyet a konyha és a nappali, azaz a társasági élet színtere, a felső rész pedig az intimszféra. A hálószoba és a fürdő egy helyiségbe került, csupán a szeparált vécé ékelődik a két tér közé. Bár maga a fürdőszoba nem nagy, mégis tágas és…
febr. 14
18:32
Autóvezetés közben bukott le a vak rokkantnyugdíjas (Infostart)
Elvesztette nyugdíját egy 72 éves olasz férfi, aki negyven évig vaknak tetette magát, hogy rokkantnyugdíjat kapjon, miután egy ellenőrzéskor gépkocsija volánjánál találták.
febr. 14
20:07
Melyik a legdrágább betegség? (Infostart)
A szívbetegségek ellátására költik a legtöbb pénzt az Egyesült Államokban, a rosszindulatú daganatok kezelése csak a harmadik helyen áll - vált ismertté az Amerikai Egészségügyi Minisztérium egyik részlege, az Agency for Healthcare Research and Quality statisztikai adataiból.
febr. 14
20:29
Bizarr szerelmi kaland a börtönben (Infostart)
Egy mentálisan beteg páciensével létesített szexuális kapcsolatot egy nagy-britanniai börtön pszichológusa. A férjezett asszony most gyermeket vár a börtönlakótól.
febr. 14
20:35
A fogadóirodát pereli a nagyot bukó szerencsejátékos (Infostart)
Kétmillió font (csaknem 704 millió forint) miatt perel egy fogadóhálózatot egy megrögzött brit szerencsejátékos: a férfi azt mondja, azért veszthette el az összeget, mert a cég gondatlan volt.
febr. 14
21:08
Film készül a tragikus sorsú Romy Schneider életéről (Infostart)
Életre kel az osztrákok tragikus sorsú, mindmáig rajongásig szeretett és nagy becsben tartott sztárja, Romy Schneider - legalábbis a filmvásznon.
febr. 14
21:20
Könnyített háziőrizet a zöld padon (Infostart)
Könnyített háziőrizetre ítéltek egy milánói hajléktalant, aki jobb híján egy városi park padját adta meg állandó lakcíméül.

Keresés