2008. február 16. szombat

febr. 16
0:16
A szexualitás és a társadalom (HáziPatika)
A nemi ösztön mindenkivel együtt születik, alakul ki, de ember módjára kezelni, szocializálni csak tanulási folyamat útján lehet.
febr. 16
0:18
Az autoimmun betegségből ki lehet gyógyulni (NLC)
Pártos Csilla eszik. Nem volna ez különleges mondat, ha nem tudnánk, hogy három hónapja nem fordult elő, hogy a negyvenéves táncos-koreográfus, Pécsi Ildikó menye jóízűen egyen.
febr. 16
6:18
Süss te is pizzát otthon! (Blikk)
A könnyen és gyorsan tálalható étellel biztos a siker
febr. 16
6:35
14 évesen: túl az abortuszon, szemközt az anyasággal (Életforma)
Döbbent csend a lányok részéről. Zavart kuncogás a fiús részlegről. 14 éves, vékony, álmodozó tekintetű kislány. Pár hónappal később már nem jött iskolába, magántanuló lett, aztán néhány hónap múlva édesanya.
febr. 16
6:45
A szellemek és a szörnyek is tiltólistára kerültek (Infostart)
Megtiltották a serdülőkorúakra veszélyes kép- és hangfelvételek előállítását és terjesztését Kínában, így a szellemek, démonok és más ijesztő lények is feketelistára kerültek a pekingi olimpiára készülő országban.
febr. 16
7:18
Felakasztotta magát a kisfiú, aki lány akart lenni (Infostart)
Újabb rejtélyes öngyilkossági eset történt Nagy-Britanniában: szobájában felakasztotta magát egy tízéves fiú, aki korábban azt mondta, hogy lány szeretne lenni.
febr. 16
7:34
Te is szexelsz a volt pasiddal? (Életforma)
A választ nem könnyű megadni, mivel sokan a világ minden kincséért sem vallanák be, a régi emlékek néha az ágyban újra valósággá válnak. Szégyelljük vagy sem?
febr. 16
8:19
Megválasztották a világ legszexibb modelljeit - nézze meg őket! (Infostart)
Heidi Klumot választotta a világ legszexibb modelljévé a models.com honlap szakmai zsűrije. A német szupermodell megelőzte többek között Naomi Cambellt és Kate Mosst is.
febr. 16
8:30
Szörnyű! Nyakig beássák, és halálra kövezik a hűtlen nőket (Életforma)
Ez a halál várt a házasságtörésért elítéltekre, akiket megkötöztek, gyakran beásták őket a földbe- a férfiakat derékig, a nőket lejjebb, és halálra kövezték őket.
febr. 16
9:19
Csipetnyi Nox, nagy kanál munka? (NLC)
A Nox együttes énekesnője ismert arról, hogy sosem ijedt még meg egy kis pluszmunkától, és ha szükséges, ő is segít az együttes tagjainak. Péter Szabó Szilvia most igazán új dologba kezdett!
febr. 16
9:25
Szétzúzták az összeesküvés-elméletet Diana halála ügyében (Infostart)
Kénytelen volt elismerni a bizonyítékok hiányát és korábbi hazugságát John McNamara, aki Mohamed Al-Fayed saját vizsgálatát vezette Diana walesi hercegnő és Dodi Al-Fayed 1997-es halála ügyében. A férfi a tragédia körülményeit feltáró hivatalos esküdtszék előtt tett vallomást.
febr. 16
10:19
Britney megházasodott? (NLC)
Amerikai sajtóértesülések szerint Britney Spears újabb őrültségbe keveredett. Úgy tűnik, nem hiába viselte többször is a régi menyasszonyi ruháját: az énekesnő harmadszorra is az oltár elé állt.
febr. 16
10:30
Először ültettek be műszívet Magyarországon (Életforma)
Magyarország első műszívét 2008. február 15-én egy súlyos állapotban lévő szívátültetésre váró 58 éves férfibeteg kapta meg Budapesten, a Semmelweis Egyetem Városmajori Klinikai Tömbjében.
febr. 16
11:14
Miért tökéletes a sztárok frizurája? 3. (NLC)
A csillogó, ápolt haj és az aktuális trendnek megfelelő frizura elvárás a hírességekkel szemben. A tökéletes hajkoronáért olykor meg kell szenvedni, és nem csak az elismerő pillantások miatt éri meg. Loknik, fürtök és műhajak!
febr. 16
11:19
Kutyák öltek meg egy egri férfit (Infostart)
Kutyák marcangoltak halálra egy férfit Egerben - közölte a rendőrség.
febr. 16
11:31
Gyógyszert a patikából (Életforma)
Alig nőtt a patikán kívüli gyógyszervásárlások aránya, elkezdődött a vevőkért és a költésekért folytatott verseny.
febr. 16
12:16
Egy tragikus sors a filmvásznon (NLC)
A tragikus sorsú, mindmáig rajongásig szeretett osztrák színésznő, Romy Schneider életre kel a filmvásznon. Botrányoktól sem mentes életének megszemélyesítőjét nem volt könnyű megtalálni.
febr. 16
12:31
Olaszos pulykamell cukkinis rizzsel. Próbálja ki ön is! (Életforma)
Szeretem a tepsiben süthető ételeket. Gyorsan előkészíthető, hipp-hopp, "beszórjuk" a tepsibe, bedobjuk a sütőbe, s amíg elkészül, teríthetünk, vagy befejezhetjük a takarítást. Ráadásul már zamatos paradicsom és zsenge cukkini is kapható. Egy kis mediterrán ízt varázsolhatunk az asztalra ezzel a recepttel.
febr. 16
12:54
Halottá nyilvánították a milliárdost (Infostart)
Az Egyesült Államokban 5 hónappal eltűnése után hivatalosan is halottá nyilvánították Steve Fossettet. Nevada állam bírósága a 63 éves üzletember feleségének kérésére döntött így.
febr. 16
13:05
Véres véget ért a mosómedve-mentés - képriport (Infostart)
Egy mosómedve miatt kellett kivonulniuk a tűzoltóknak a III. kerületbe, de végül a riadt állat magától leszaladt a fáról, befutott egy másik udvarba, ahol a kutyák széttépték - mondta el az Inforadio.hu-nak a Rex Alapítvány munkatársa.
febr. 16
13:17
Madonna gondtalanul lehet mocsok (NLC)
Madonna megnyugodott, láthatóan a ráncai is kisimultak, amit nem csak a plasztikai műtéteknek köszönhet. Az énekesnő első saját rendezésű filmje többségében pozitív kritikákat kapott a nemzetközi sajtótól.
febr. 16
13:31
Kalandozzunk a francia konyhában! (Életforma)
Igazán egyszerű francia recept, kevésbé ráérős hétvégére vagy piknikre.
febr. 16
14:33
Nem értjük az egészségügyi reformot? (Életforma)
Száz emberből csak egy érzi úgy, hogy teljes mértékben érti az egészségbiztosítással kapcsolatos reformterveket - derül ki a Medián HVG megbízásából készített felméréséből.
febr. 16
15:17
"Szex tetszés szerint a nap 24 órájában" (Infostart)
A mesterséges intelligencia egyik szakértője szerint az évszázad közepére bevett dolognak számít majd egy robotnővel fenntartott viszony.
febr. 16
15:34
Sármos férfiak, avagy mire buknak a nők? (Életforma)
Jó, ha Mr. Szívtipró jóvágású, ad magára, igényes, de a belső értékei azok, melyek szépnek láttatják kedvese számára. S ne feledkezzünk meg a szemekről. Ha valaki elégedett önmagával, elfogadja környezetét, büszke arra, amit elért, s vannak céljai, szereti az életet, akkor az a szemeinek ragyogásában fejeződik ki.
febr. 16
17:18
Rákok pusztíthatják el az egyedülálló élővilágot (Infostart)
A tudósok attól tartanak, hogy a tenger vizének melegedése miatt megtelepedhetnek a rákok az Antarktiszi-félsziget körüli sekély tengerekben, ami végzetes lehet az ottani egyedülálló élővilág számára.
febr. 16
17:34
Változó korban élünk (Életforma)
Ez az állítás ezúttal nem az ötven esztendő felettiekről szól, hanem mindannyiunkról. Arról, hogy rohamosan változó korunkban változik az ötven év felettiek helyzete, változik a tájékozódás, kapcsolattartás igénye, módja, gyorsasága és gyakorlata.
febr. 16
18:30
Megállíthatatlan az öngyilkossági sorozat (Infostart)
Újabb két bridgendi fiatal akasztotta fel magát, sokkolva egész Nagy-Britanniát. A dél-walesi kisvárosban immár tizenhatra emelkedett az egy éven belül öngyilkosságot elkövetett fiatalok száma. Mindannyian 15 és 26 év közöttiek voltak.
febr. 16
19:26
Egy város, ahol minden nő kivillantotta (Infostart)
A nagy viking település, Birka hölgyei a IX-X. században sokkal ledérebben és színesebben öltözködtek, mint ahogyan ezt korábban feltételezték. Ez a szokás csak akkor változott meg, amikor egy évszázaddal később megjelentek a keresztény hittérítők.
febr. 16
19:54
Eladó az egyetlen Beatles-lakás (Infostart)
Eladó az egyetlen lakás, amelyben együtt lakott a Beatles mind a négy tagja. A brit főváros egyik luxusnegyedében található ingatlant mintegy 600 millió forintért árulják.
febr. 16
20:34
Az ötös lottó 7. heti nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
Az ötös lottó 7. heti sorsolásán a következő számokat húzták ki: 2, 24, 26, 34, 88.
febr. 16
21:04
Stabilizálódott az első magyarországi műszíves állapota (Metropol)
Fokozatosan stabilizálódott a műtétet követő 24 órában az első magyarországi műszíves állapota, már felébredt, kezet szorít, de még lélegeztető gépen van - mondta az MTI-nek Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem Ér- és Szívsebészeti Klinika Kardiológiai Intenzív Osztályának vezetője szombaton.

Keresés