2008. február 22. péntek

febr. 22
0:20
Főangyal az Angyalok konyhájában (NLC)
Kata sikertörténete, ahogy ő fogalmaz, a lehető legbanálisabb. Mivel „saját bőrén” gyűjtötte élete vállalkozásához a tapasztalatokat, hiteles és jó, amit csinál. Persze, az már más kérdés, hogy ehhez a megtapasztaláson kívül még megannyi pozitív tulajdonságra volt szüksége.
febr. 22
0:21
Rákdiagnosztika biopszia nélkül? (HáziPatika)
Jelenleg edzőtermekben alkalmazzák azt a technológiát, melyre alapozva Jey Smith kifejlesztette a legújabb módszert, mely alkalmas a rák kimutatására a költséges, időigényes és olykor veszélyes biopszia (szövetmintavétel) nélkül...
febr. 22
0:25
Az ugrálás okosabbá tesz (HáziPatika)
Kisgyermekkorban készül fel az agy számos olyan feladatra, amelyet majd iskoláskorban kell elvégeznie. Nem is gondolná az ember, hogy a kúszás, a mászás, a pörgés, hintázás hiánya évekkel később milyen komoly tanulási és...
febr. 22
5:16
"Mit szeretek Obamában? Azt, ahogy tálalják" (Infostart)
Az egész világon figyelemmel kísérik Hillary Clinton és Barack Obama párharcát a demokrata párt elnökjelöltségéért, de Kenyában, ahonnan az illinoisi szenátor édesapja származik, egy másik Obama is hasznot húz az izgalmas csatából. Ezt az Obamát azonban barna üvegben árulják, a neve pedig Szenátor sör.
febr. 22
5:33
Sótlanul slankulunk (Életforma)
A gyermekek só fogyasztásának csökkentése a megivott cukrozott üdítőitalok mennyiségét is csökkenti. Ezáltal csökken az elhízás, a magas vérnyomás és felnőttkorban kialakuló szívinfarktus és stroke kockázata - derül ki az Amerikai Szívtársaság által kiadott Hypertension folyóirat legfrissebb számából.
febr. 22
5:39
Madonna, Marilyn Monroe és egy meztelen kép - nézze meg! (Infostart)
Ami az utóbbi évek egyik legszenzációsabb felfedezése lehetett volna, az az utóbbi idők egyik legnagyobb bukása lett. A mozibolond amerikai Lawrence Nicastro ugyanis hatalmas hírverés közepette mutatott be egy eddig ismeretlen képet a meztelen Marilyn Monroe-ról, ám gyorsan kiderült, hogy az alkotás valójában Madonnát ábrázolja.
febr. 22
5:49
A só miatt hízunk el? (Infostart)
A sós rágcsálnivalókat és sós ételeket kedvelő gyerekek gyakran nyúlnak a kalóriadús cukros üdítők után, ezért esetükben a sófogyasztás visszaszorításával sikeresen lehet küzdeni a fölösleges kilók ellen - állapította meg egy brit tanulmány.
febr. 22
6:06
Megérkezett a gyilkos (Infostart)
Már Skóciában is felfedezték a "halálos" katicabogarat, amely súlyos veszélyt jelent a helyi rovarvilágra. Az eredetileg Kelet-Ázsiában honos Harlequin katicát valószínűleg véletlenül hurcolták be a turisták Angliából.
febr. 22
6:17
Csótány a híradóban - harminc embert rúgtak ki (Infostart)
Harminc ember állása bánja egy csótánynak a vakmerő bátorságát a türkmén állami televízióban. Az állat az esti híradó idején a műsorvezetőnő asztalán mászkált.
febr. 22
6:33
"Lefeküdtem vele, aztán otthagyott" (Életforma)
Az elmúlt két napban már hat férfiról esett szó, melyeket nem szeretnénk az ágyunkban látni. Most azonban két olyan férfitípusra szeretném felhívni a figyelmet, akiket ugyan szívesen látnánk meztelenül, mégis jobban tennénk, ha jó messziről elkerülnénk őket...
febr. 22
7:17
Kevesebb alvás - több tévénézés (Infostart)
Kevesebbet esznek, alszanak és mozognak az ausztrálok, mint korábban, viszont egyre több időt töltenek a számítógép és a tévé előtt - derül ki a legfrissebb statisztikákból.
febr. 22
7:28
"Ha rám nézel, kinyírlak" (Infostart)
Nem csak Kenyában vannak veszélyben a turisták, Namíbiában is előfordul, hogy fegyveres banditák rabolják ki a külföldieket. Ez történt azzal a kilenc turistával is, akiket egy szafarin rohantak le a banditák.
febr. 22
7:39
A sztár vallomása: "vannak, akik ölnének ezért" (Infostart)
Májusban jelenik meg az amerikai színésznő, Scarlett Johansson első lemeze. Az Anyway I Lay My Head című albumon a 24 éves sztár Tom Waits-feldolgozásokat énekel.
febr. 22
7:50
"Az év könyve lesz" (Infostart)
Önéletrajzán dolgozik Eminem, a jól értesültek már a könyv címét is tudni vélik. A hírt a rapperrel szerződést kötő kiadó képviselője is megerősítette, kijelentve, az Eminem: Ilyen vagyok címet viselő mű "az év könyve lesz".
febr. 22
7:55
Hétköznapi bosszúságok (Blikk)
Kíváncsi vagy rá, miért esik a vajas kenyér mindig a tartalmas felére?
febr. 22
8:01
Nőies, célratörő és makacs az elnökjelölt (Infostart)
Dmitrij Medvegyev, az orosz elnökválasztás legnagyobb esélyesének kézírását elemeztette a Komszomolszkaja Pravda című lap grafológusokkal, és azok csupa olyan tulajdonságot olvastak ki a betűkből, amelyek előnyösek egy ilyen felelős tisztség betöltéséhez.
febr. 22
8:07
Lennon és a vámpírkomédia (Infostart)
John Lennon kisebbik fia, Sean szerzi a Rosencrantz és Guildenstern nem halott című vámpírkomédia filmzenéjét - értesült a Hollywood Reporter cím szaklap.
febr. 22
8:18
Botrány: bemutatott a rendőri vezető a házelnöknek (Infostart)
Fejek hullanak az ukrán rendőrségnél egy kijevi utcán történt incidenst követően. A parlament elnöke ugyanis azt állítja, hogy egy Porsche Cayenne sofőrje beintett neki az ukrán fővárosban. A házelnök lenyomoztatta a titokzatos sofőrt, aki legnagyobb megdöbbenésére egy magas rangú rendőri vezető.
febr. 22
8:40
Három év, hét gyerek - és az anya még csak 16 éves! (Infostart)
Harmadszor szült három év alatt, és ebből kétszer hármas ikreket egy 16 éves argentin kamasz.
febr. 22
8:49
Mutáns vírus gyógyíthatja az agydaganatot (Vital)
tovább
febr. 22
8:51
Rájöttek a tudósok, miért megyünk cikcakkban a hegyre (Infostart)
A juhok, a kecskék - és a túrázók is magától értetődő természetességgel a hosszabb, cikcakkos utat választják, ha fel akarnak jutni egy hegyre. Lehet, hogy ők nem gondolkoztak el soha ennek az okán - kutatók azonban igen, és meg is fejtették a nagy rejtélyt.
febr. 22
9:16
Sztárok a Brit Awardson – fotóval (NLC)
A zenei élet jó pár jeles képviselője is felbukkant a 2008-as Brit Awardson. Megjelent többek közt a nagy visszatérő, a Take That, a brit örök kedvenc, Sir Paul McCartney és a mindig megújuló díva, Kylie Minogue is.
febr. 22
9:34
Megtanítunk pálmamagot csíráztatni házilag - tippek (Édenkert)
A feladat szépségét az adja, hogy az első pillanattól kezdve megfigyelhetjük, hogyan lesz a magból törékeny termemtű magonc, hogyan nyitja ki növényünk első levélkéit.
febr. 22
9:37
Graffitik miatt kényszerült bocsánatkérésre az ENSZ (Infostart)
Az ENSZ-nek bocsánatot kellett kérnie a nyugat-szaharai függetlenségi mozgalomtól (Polisario), amiért békefenntartó katonák összefirkálták az Ördög-hegyen található sivatagi barlang történelem előtti rajzaira.
febr. 22
9:58
Képek az Üllői úti balesetről (Infostart)
Eddig ismeretlen okból kisodródott és egy villanyoszlopnak ütközött egy személyautó Budapesten, az Üllői úton.
febr. 22
10:09
Megszülettek Jennifer Lopez ikrei - hatmillió dollárt érnek az első képek! (Infostart)
Jennifer Lopez és férje, Marc Anthony ünnepel: a párnak megszülettek az ikrei - egy kisfiú és egy kislány.
febr. 22
10:17
A Spice Girls lányok a gyerekeikkel koncerteznek (NLC)
A Spice Girls lányok a saját gyermekeikkel dobják fel utolsó műsoraikat. A kilencvenes évek legsikeresebb együttese most a gyér érdeklődés és a jövőbeni tervek miatt vonul vissza.
febr. 22
10:19
Buddhának volt ideje - Avagy a stressz leküzdhető (NLC)
Talán nem hiszed, de minden időzavarnak, stressznek, kapkodásnak a vágyakozás az okozója. A sóvárgás korunk kulcsszava. Legalábbis Buddha szerint, már 2500 éve megfejtette a globalizáció legnagyobb titkát.
febr. 22
10:20
Betiltanák a motorokat (Infostart)
Egy terv szerint be kellene tiltani a motorkerékpáros közlekedést, a közúti halálos kimenetelű balesetek számának csökkentése érdekében.
febr. 22
10:21
Kismamaként is maradj a súlyodnál! - Tippek a sporthoz és az étkezéshez (NLC)
A terhesség nem könnyű időszak. Ilyenkor meg kell békülnöd azzal, hogy elveszíted korábbi alakodat, és igyekezned kell minél nyugodtabban átélni ezt a korszakot.
febr. 22
10:23
Úszó dekorációk – 5 pofonegyszerű ötlet (NLC)
Néhány látványos úszó dekorációval az otthonunkba csalogathatunk egy cseppnyi tavaszt. Öt pillanatok alatt elkészíthető, ám annál látványosabb dekorációt mutatunk be nektek.
febr. 22
10:32
Ártalmas szabadság: Sokkal több fiú hal meg, mint lány (Infostart)
Kétszer annyi fiatal fiú hal meg az utakon, mint lány - derül ki egy brit kormányzati felmérésből, amely leszögezi: közúti biztonságtechnikai tréninget kellene tartani az iskolás fiúknak.
febr. 22
10:32
Próbálkozz a buszon vagy a kávézóban! Csak összejön... (Életforma)
Ismerkedni bárhol lehet, ha elég ügyes és leleményes vagy. Személyiségfüggő, hogy ki milyen "jól bevált módszert" alkalmaz és milyen csalafinta trükköket vet be, ha párt akar keresni.
febr. 22
11:18
Tekerem, csavarom, göngyölöm (NLC)
Volt egykoron a töltike. Ez is amely más népek konyhájában is megtalálható. Erdélyben hívják így, mások dolmasnak vagy dolmadesnek, ha éppen a török–görög konyhát vesszük alapul. Nekünk viszont töltött káposztánk van. Húsos, szaftos, laktató.
febr. 22
11:20
Egyszerű vérvizsgálattal kimutatható a petefészekrák (Vital)
tovább
febr. 22
11:20
Előbújt a kengurubébi! Képekkel (NLC)
Egyre többet látni abból a kiskenguruból, amely még tavaly tavasszal született a fővárosi Állatkertben. Az elmúlt hónapokat a kicsi az erszény rejtekében töltötte, mostanában viszont egyre gyakrabban nézegetett ki onnan.
febr. 22
11:22
Drew tanácsokat oszt! (NLC)
Drew Barrymore nem csak nagyszerű színészi képességeiről híres. A színésznő hamar megismerkedett a drogokkal és az alkohollal, fiatalkorában botrány botrányt követett az életében. Most a problémákkal küzdő sztároknak segít.
febr. 22
11:37
Elájult az állapotos világsztár a repülőn (Infostart)
Komolyan aggódnak a szerettei Angelina Jolie-ért, az állapotos sztár ugyanis elájult a repülőgépen, amikor Irakból tartott vissza Londonon keresztül Los Angelesbe.
febr. 22
11:50
Az uniós tagállamok felében van vizitdíj (Metropol)
Nem magyar találmány a vizitdíj, az Európai Unió számos országában létezik – mondta Hegyi Gyula, az MSZP európai parlamenti (EP) képviselője pénteken Budapesten sajtótájékoztatón. Az uniós tagállamok felében van vizitdíj, különböző összegű, attól függően, hogy az adott országban milyenek a jövedelmi viszonyok – közölte az EP környezetvédelmi és közegészségügyi bizottságának tagja.
febr. 22
12:19
Pinknek elege lett! (NLC)
Szakított a sztár! Két év házasság után Pink elvált férjétől, Carey Hart motorversenyzőtől. Bár mindenki boldognak hitte őket, az első pletykák decemberben kaptak szárnyra, miszerint még sincs minden rendben.
febr. 22
12:33
Ínycsiklandó és különleges szárnyas receptek (Életforma)
A szárnyas ételek kedvelői biztosan találnak néhány csemegét az alábbi receptek között! Az olykor szokatlan hozzávalók garantálják a különleges, ugyanakkor könnyű végeredményt.
febr. 22
13:34
Kiabálok, tehát vagyok! (Életforma)
Hol vannak már azok a finoman szárnyaló "eee" hangocskák?
febr. 22
13:40
Börtönben hal meg az ipswich-i rém (Infostart)
Élethossziglan tartó börtönbüntetésre ítélték pénteken az ipswich-i sorozatgyilkost. Steve Wright másfél hónap leforgása alatt öt prostituáltat fojtott meg, és kérdés: nem követett-e el előzőleg ennél több gyilkosságot?
febr. 22
14:12
Sportautóval akarta megvesztegetni a rendőrt a bankkártya-csaló (Infostart)
Három orosz bankkártya-csalót fogtak el a rendőrök; egyikük kétmillió forintot és egy sportautót ajánlott fel a szabadulásáért - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).
febr. 22
14:21
70. születésnapot ünnepeltek! (NLC)
Együtt ünnepelte hetvenedik születésnapját hétfőn este Budapesten a két Oscar-díjas filmrendező, Jirí Menzel és Szabó István. Az ünnep kapcsán tréfásan megjegyezték: ugye senki nem hiszi, hogy egy kripta előhírnökei lennének?
febr. 22
14:34
"Ki van a tököm!" - a világ 6 legidegesítőbb dolga! (Életforma)
"Ki van a tököm!" - ki ne hallotta volna már? De vajon tényleg elgondolkodtunk-e azon, hogy nekünk miből van elegünk?
febr. 22
15:13
Spanyol szuperautó a láthatáron (Blikk)
A 700 lóerős autó 340 km/órás végsebesség elérésére lesz képes
febr. 22
15:16
A rügyvizsgálat támpontot nyújt a metszéshez (Édenkert)
A virágrügyek még a tél végén is károsodhatnak, ha az ősz nem kedvez a rügyek beérésének. Az enyhe tél eleji napok csökkentik a lappangó élettevékenységet és az ellenállóképességet.
febr. 22
15:31
"Nem bírtam ki 30 napig szex nélkül!" (Életforma)
Amikor megmondta a barátjának, hogy 30 napig nem fekszik le vele, az röhögőgörcsöt kapott. Pedig az elkövetkező egy hónap nem volt olyan vicces.
febr. 22
15:47
Önkéntes prostitúció (Blikk)
Szexuális szolgáltatást nyújtani mindenkinek alkotmányos joga

Keresés