2008. február 27. szerda

febr. 27
0:19
Haditudósítás (NLC)
„Nem, mama!” „Nem, daddy!” Nem, én, ededüj!” „Nem alszunk!” „Nem, Ani nénihez!” „Lola nem eszik!” „Az nem jó!” „Nem brümm, brümm, én sétájok!” „Mama, ide csüccs!” „Mama angojul beszéj!” „Daddy nem munkába!” Nem, nem és nem.
febr. 27
0:53
Sikk lett vetkőzni a hírességek körében? (NLC)
Meztelenül pózolni egy magazin címlapján még a nyolcvanas években is a pályafutás végét jelentette volna minden olyan színésznőnek, aki művészi hitelességről álmodik. Ezzel szemben ma már gyakran éppen a bájak felfedése ad lökést a karriereknek.
febr. 27
1:31
A krumplitól a burgonyáig - Tamással, sülve-főve (NLC)
De legalább nem árulunk zsákbamacskát! Mielőtt lecsaphatnánk az újkrumplira, ideje elhasználni a régi készleteket, és ha elolvassák Tamás ajánlatait, ez senkinek sem fog nehezére esni.
febr. 27
2:04
Büszke vagyok magamra! - Szeresd meg a tested! (NLC)
Elég makacs vagyok, rosszul tűröm, ha beleszólnak a dolgaimba. Hadd mondjam meg én, mit csináljak a gyerekeimmel, ha már én szültem őket! - olvasd el nagy sikerű sorozatunk új részét.
febr. 27
2:36
Anyával, bölcsődében, bébiszitterrel? - Nők Lapja-vita (NLC)
Néhány hete feltettük a kérdést: meddig marad(jon) otthon az anya a kisgyerekkel? Ezúttal – a Nők Lapja Cafén fórumozó olvasóink segítségével – azt nézzük meg, mi a helyzet a hazai bölcsődékkel.
febr. 27
3:09
A fiatalok házasodni vágynak (NLC)
Szerelem, szeretet, hűség és gyerekek – ezt várják a mai tizenhét-huszonegy évesek a házasságtól. Legalábbis ez derült ki abból a kis felmérésből, amelyet 84 fős mintán, három különböző középiskolában végeztünk.
febr. 27
3:42
Mindennek eljön az ideje… - Szulák Andrea az e heti Nők Lapja címoldalán (NLC)
Iszonyúan hiányzik, hogy valaki időnként azt mondja: lányom, ezt jól csinálod, vagy rosszul. De sajnos, sem az én anyukám, sem a páromé nem él már… Most sokszor a gyerekem segít.
febr. 27
5:18
Micsoda születésnap: 180 forintot megjátszva kétmilliót nyert (Infostart)
Hatvanadik születésnapján lett milliomos az a férfi, aki lóversenyre fogadva egy vagyont nyert 50 penny (180 forint) megjátszásával.
febr. 27
5:29
Sharon Stone és a vetkőzés: "már úgyis láttak mindent" (Infostart)
Különös felajánlást tett az Oscar-gálát követő immár hagyományos partiján Elton John. Az énekes ugyanis saját nadrágját ajánlotta fel jótékonysági célokra, és arra kérte a jelenlévőket, hogy csatlakozzanak hozzá. Sharon Stone színésznő a felkérést sajátos humorral hárította el.
febr. 27
5:37
"Hetente egyszer cserélek fehérneműt..." (Életforma)
Manapság a nők rendkívül jól el vannak látva az intimhigiénia kellékeivel. A 80-as évek végén hazánkban is beköszöntött az intimbetétek kora, és azóta könnyebbé vált a nők élete. Olyannyira, hogy egyesek még a fehérneműiket se cserélik, csupán tisztasági betéteket használnak. Ez azonban nem feltétlenül mindig jó megoldás.
febr. 27
5:42
Húszéves ruhában parádézott az Oscar-díjas színésznő (Infostart)
Az Oscar-gála nem csupán a film-, de legalább annyira a divatvilág seregszemléje is, hiszen a legnevesebb tervezők tülekednek azért, hogy a sztárok az ő kreációjukat viseljék. Éppen ezért egyedi Jane Russell színésznő esete, aki saját bevallása szerint egy először húsz éve viselt ruhájában jelent meg.
febr. 27
5:48
Hol folyik a világ legízletesebb csapvize? (Infostart)
Kaliforniában és Kanadában folyik a világ legfinomabb csapvize, legalábbis ezt állapította meg a zsűri azon a nemzetközi vízfesztiválon, amelyet az Egyesült Államokban rendeztek meg.
febr. 27
5:58
A színésznő meglepő vallomása: "a rasszizmusnak köszönhetem a sikereim" (Infostart)
Vanessa Williams szerint a rasszizmusnak köszönheti színészi és énekesi sikereit. Az afroamerikai művésznő egy interjúban azt mondta: gyerekkorában annyi méltánytalanság érte, hogy később az akkor felgyülemlett lendületből táplálkozott.
febr. 27
6:31
Többmilliárdos ékszerrablás az Oscar-gála örve alatt (Infostart)
Filmbe illő módon raboltak ki egy milánói ékszerészetet, miközben a tulajdonosok Los Angelesben adtak Oscar-partit filmsztároknak. A rablók közel 3,5 milliárd forint értékben vittek magukkal ékszereket.
febr. 27
6:36
Megdőlt a rekord: 20 éve nem volt ilyen meleg! (Életforma)
Új országos rekord dőlt meg tegnap, a hőmérséklet elérte a húsz fokot is - írta az Origo.
febr. 27
7:10
Brazíliában elkapták a szuperbűnözőt (Infostart)
A brazil szövetségi rendőrség elfogta a latin-amerikai ország története eddigi legnagyobb, 2005 augusztusában végrehajtott bankrablásának fő gyanúsítottját.
febr. 27
7:37
Vége a házhoz szállított nápolyi pizzának? (Infostart)
Olaszország azzal a kéréssel fordult az Európai Unióhoz, hogy nyilvánítsa a nápolyi pizzát "garantáltan hagyományos specialitásnak". Ha Brüsszel rábólint a kérésre, az azt is jelenti, hogy a nápolyi pizzát csak készítése helyszínén lehet elfogyasztani.
febr. 27
7:48
Imád meztelenkedni a sztárszínésznő (Infostart)
Imád meztelenül mászkálni Kate Hudson. Az amerikai színésznő szerint eme szokását anyjától, Goldie Hawntól és mostohaapjától, Kurt Russelltől örökölte, ám azt hangsúlyozza, hogy ez csak a saját lakásában történhet meg...
febr. 27
7:59
Féltékeny volt feleségére, ezért megölte gyermekét az apa (Infostart)
Egy féltékeny férfi azért ölte meg négyéves fiát, hogy így álljon bosszút feleségén, aki megcsalta és elhagyta őt. Christopher Hawkins leszúrta a négyéves Ryant, és meg akarta ölni 14 éves lányát, Donnát is.
febr. 27
8:10
Saját márkát indít Amy Winehouse (Infostart)
Saját márka indításáról döntött az ötszörös Grammy-győztes Amy Winehouse. A zavaros magánéletéről és különc öltözködéséről is ismert énekesnő a jelek szerint nem csupán a lemezeladások terén szeretné kihasználni sikerét.
febr. 27
8:21
A mozihálózat ellen indul harcba Rambo (Infostart)
Kis híján megbukott a legújabb Rambo-film Nagy-Britanniában és Írországban, hiszen az általában legerősebbnek számító nyitóhétvégét csak a harmadik helyen zárta a Hipervándor és a Be Kind Rewind mögött. Az okok azonban nem mindennapiak...
febr. 27
8:32
Hihetetlen képek: szellemek mégis léteznek? (Életforma)
Ön hisz bennük? Netalán már tapasztalta, saját bőrén érezte jelenlétüket? Vagy bolondnak, őrültnek tartja azokat, akik úgy tartják, hogy szellemek igenis léteznek? Teljesen biztosan nem állíthatjuk, hogy szellemek, vagy ha úgy tetszik, kísértetek, a földön "ragadt" bolyongó lelkek vannak, ám nem talán nem véletlen, hogy a téma régóta érdekli az emberiséget.
febr. 27
9:04
Amikor utoljára látták, a lábánál fogva vonszolta a mélybe a cápa (Infostart)
Sohasem találták meg annak a fiatal kutatónak a holttestét, akit még 2005-ben támadott meg egy nagy fehér cápa. A férfi társa azt mondta: volt náluk cápariasztó eszköz, de nem viselték, mert zavarta volna őket a munkában.
febr. 27
9:13
Egy fehérje hozhat áttörést a rákkezelésben (Vital)
tovább
febr. 27
9:15
Nem minden a szépség, de sokat számít (Vital)
Az életben máshogy zajlik a párválasztás, mint a tündérmesékben – állítják a professzorok. A szép királylány nem csókolja meg a csúnya békát, a szép és vonzó nők ugyanis csak a jóképű pasikat veszik észre, és ez fordítva is igaz. A békák pedig barátkozzanak csak egymással.tovább
febr. 27
9:17
Lady Diana fiának sem egyszerű az élet (NLC)
Vilmos herceg kapcsolata több válságot is megért már. Most legalább egy évre „jegelte” kapcsolatát a brit trónörökös és polgári származású kedvese, Kate Middleton.
febr. 27
9:19
D. Tóth Kriszta: Haditudósítás (NLC)
„Nem, mama!” „Nem, daddy!” Nem, én, ededüj!” „Nem alszunk!” „Nem, Ani nénihez!” „Lola nem eszik!” „Az nem jó!” „Nem brümm, brümm, én sétájok!” „Mama, ide csüccs!” „Mama angojul beszéj!” „Daddy nem munkába!” Nem, nem, és nem.
febr. 27
9:27
Gyerekjóga (HáziPatika)
Mindannyiunk meglepetésére énekelni kezdett. Gyönyörű hangjával elkápráztatott, és csodák csodája a gyakorlat is sikerült. A jóga, valami olyan tudás is, ami segít megszabadítani a stressztől, feloldja a rejtőző akarást, erősíti a...
febr. 27
9:28
Tavaszi virágtrend képekben - színes szürke a nyerő (Édenkert)
A virágok ragyogást kölcsönöznek környezetüknek, így a szürke soha nem válik unalmassá. Ez ihlette a tavaszi viráginspiráció sokatmondó elnevezését is: színes szürke.
febr. 27
9:32
Tragédia jön: megfullad a Föld a szeméttől! (Életforma)
Föld, víz, levegő: életünk nélkülözhetetlen feltételei. Vélhetnénk, ma is ugyanannyi van belőlük, mint évezredekkel ezelőtt, de ez csak a látszat. Elérkezett az idő, amikor szembe kell néznünk a tényekkel, hogy ha nem őrizzük életterünk egyre pusztuló elemeit, mi is elpusztulunk.
febr. 27
9:55
Tavaszi virágtrend képekben - színes szürke a nyerő (Édenkert)
A virágok ragyogást kölcsönöznek környezetüknek, így a szürke soha nem válik unalmassá. Ez ihlette a tavaszi viráginspiráció sokatmondó elnevezését is: színes szürke.
febr. 27
10:15
Tavaszi autós nagytakarítás (Blikk)
Olcsóbban megússza, aki a profikra bízza
febr. 27
10:17
Nagyobb és könnyebb az új Mazda6 kombi (Blikk)
RAPALLO – Újjászületett a Mazda6-os kombija is: hosszabb és magasabb lett, ami a belső térben és a csomagtartó méretén is meglátszik. A növés ellenére a megújult modell 50 kilóval könnyebb elődjénél.
febr. 27
10:19
Mindennek eljön az ideje… - Szulák Andrea az e heti Nők Lapja címoldalán (NLC)
Iszonyúan hiányzik, hogy valaki időnként azt mondja: lányom, ezt jól csinálod, vagy roszzul. De sajnos, sem az én anyukám, sem a páromé nem él már… Az a csodálatos, hogy sokszor a gyerekem segít.
febr. 27
10:19
Mopedautó: ez lesz a kispénzűek járműve? (Blikk)
Kis távolságokra elég volna a 45 km/órás sebességű, 2-3 literes üzemanyag-fogyasztású négykerekű járművel közlekedni, ami után nem kell se súlyadót, se parkolási díjat fizetni, és a kötelező biztosítás csak évi négyezer forint.
febr. 27
10:21
Egy legenda a porondon (NLC)
A Uriah Heep dalait mindennap hallani a zenei csatornákon. A zenei élet színes palettáját tekintve szíveket melengető tavaszi hír, hogy a banda hazánkba látogat.
febr. 27
10:23
Sikk lett vetkőzni a hírességek körében? (NLC)
Meztelenül pózolni egy magazin címlapján még a nyolcvanas években is a pályafutás végét jelentette volna minden olyan színésznőnek, aki művészi hitelességről álmodik. Ezzel szemben ma már gyakran éppen a bájak felfedése ad lökést a karriereknek.
febr. 27
10:32
Vigyázz! Veszélyben a spermáid! (Életforma)
Azoknál a férfiaknál, akik naponta négy óránál többet beszélnek mobiltelefonon, csökken a spermaszám.
febr. 27
10:34
14 évesen szült először: 16 évesen 7 gyereke van! (Életforma)
Egy 16 éves argentin lány nemrég hármasikreket hozott világra - immáron másodszor. Annak az esélye hogy valaki hármasikreket hozzon a világra: nyolcezer az egyhez.
febr. 27
10:37
Borzalmas halál: apjuk dobta a kútba a tizenéves fiúkat (Infostart)
Két tizenéves fiú holttestére bukkantak egy kútban a dél-olaszországi Bari közelében. A gyerekek halála valószínűleg apjuk lelkén szárad. A nyomozók azt vizsgálják, éltek-e még a fiúk, amikor a kútba kerültek.
febr. 27
10:54
Sorban feneklenek meg a hajók a Dunán (Infostart)
Megfeneklett a Dunán egy román tolóhajó Dunaföldvár közelében.
febr. 27
11:19
A krumplitól a burgonyáig - Tamással, sülve-főve (NLC)
De legalább nem árulunk zsákbamacskát! Mielőtt lecsaphatnánk az újkrumplira, ideje elhasználni a régi készleteket, és ha elolvassák Tamás ajánlatait, ez senkinek sem fog nehezére esni.
febr. 27
11:21
Óriási káosz az M0-áson: az M5-östől a Dunáig tart a dugó (Infostart)
Kevéssel 11 óra előtt több kilométeres kocsisor alakult ki az M0-áson, miután egy kamion elmozdult rakománya miatt útzárat rendeltek el.
febr. 27
11:21
Tilda Swinton nem csak Oscar kedvence (NLC)
A különös szépségű színésznőt nemrég Tarr Béla fimjében, A londoni férfiban láthattuk. Akkor Tilda Swinton főszerepet játszott a magyar rendező alkotásában, most egy mellékszerep díjak sorát hozta számára.
febr. 27
11:32
Számtalanszor megerőszakolta kislányát az édesapa! (Életforma)
Minden második nőt bántalmazzák legalább egyszer családon belül. Megdöbbentő arány, főleg akkor, ha hozzátesszük: más becslések szerint a gyengébbik nem tagjainak hetven százalékát veri vagy bántalmazza más módon valamelyik családtagja. A helyzet a gyerekek esetében sem túl rózsás...
febr. 27
11:44
Nasival kényeztetni a bőrt (Vital)
A masszázshoz használt hidratálókrémek, olajok, aromák ideje lejárt, mert itt vannak az édes finomságok! A mézes, csokis és joghurtos masszázsok mára egyre kedveltebb relaxációs és pihentető masszázsfajtáknak számítanak.tovább
febr. 27
12:20
Büszke vagyok magamra! - Szeresd meg a tested! (NLC)
Elég makacs vagyok, rosszul tűröm, ha beleszólnak a dolgaimba. Hadd mondjam meg én, mit csináljak a gyerekeimmel, ha már én szültem őket! - olvasd el nagy sikerű sorozatunk új részét.
febr. 27
12:22
Csernus doki nem pihen (NLC)
A közkedvelt pszichológus legújabb kötete A nő címmel tavaly november végén jelent meg. Dr. Csernus Imre könyve óriási érdeklődést váltott ki, és elemi erővel hatott az olvasóira. A mű témája most illusztrációkon is megtekinthető.
febr. 27
12:32
Figyelj! Néha így születik a csoda... (Életforma)
Van, aki az imádságokban, van, aki meditációs gyakorlatokban, van, aki az "agykontroll" módszereiben hisz, és zaklatott világunkban így próbálja lecsendesíteni, megnyugtatni lelkét. És figyelni mélyen legbelülre: önmagára.
febr. 27
12:34
Béres Alexandra nagyot bukott! Bevonták a termékeit! (Életforma)
Eltűntek a Spar üzletek polcairól a Súlykontroll-termékek - írja a Blikk. Béres Alexandra felvágottja és virslije az élelmiszerforgalmazó szerint nem lett sikeres, így megváltak tőlük.

Keresés