2008. február 6. szerda

febr. 6
0:15
Mennyire veszélyes a síelés és a snowboard? (HáziPatika)
A statisztikák szerint eléggé veszélyesek, de kevés sporttevékenység mozgat meg ilyen jól, ráadásul tiszta levegőn, gyönyörű tájakon. Lebeszélés helyett - hiszen nagyon egészséges - inkább rábeszélés a baleset-megelőzésre.
febr. 6
0:16
Mama, nem dark! (NLC)
Három- és hatéves korom között hetente kétszer átmenekültem valamelyik felnőtt felmenőm ágyába. Ez volt az egyetlen esély a túlélésre. Rémálmaim voltak, és rettenetesen éreztem magam… Mostanában Lola is hasonló gondokkal küzd.
febr. 6
0:48
Itt van a fánk, tele a szánk! - Tamással, sülve-főve (NLC)
Séfünk, Tamás ezúttal három egészen elképesztően finom fánk-recepttel ajándékoz meg minket, melyek egymástól sokban különböznek, valami nagyon lényegesben hasonlítanak: isteniek!
febr. 6
1:26
Írországban sincs kolbászból a kerítés - Megéri külföldön dolgozni? (NLC)
„Elmegyek Nyugatra” – valami különös romantika veszi körül ezt a mondatot. A kaland, a jólét ígérete, a kitörés lehetősége. Mi van a romantika mögött? Írországban jártunk, és kinti magyarokkal beszélgettünk. Azokkal, akik kimentek, és kint is maradtak
febr. 6
1:59
Rajzold oda apát is! - Mentsük meg a férfiakat! (NLC)
A férjem nemrég egy baráti vacsorán büszkén mondta: másfél évembe került, míg visszakerültem a lányom rajzára… és tényleg visszakerült. Ahogy családba is. Így mentette meg az édesapját – a lányom.
febr. 6
2:32
Kell-e választani karrier és anyaság között? (NLC)
Régen azt mondták, hogy a gyereknek – hároméves koráig – az anyja mellett a helye. Ma egyre többször hallani, hogy a „minőség” nem a mennyiség számít... Vajon hol az „igazság”? Létezik esetleg arany középút?
febr. 6
3:04
Marsi Anikó: Rohanós az élet, de boldog vagyok - Az e heti Nők Lapja címloldalán (NLC)
Nemrég egy anyuka így panaszkodott: könnyű a sztároknak összeegyeztetni a karriert és a kismamaságot, neki bezzeg választania kellett. Úgy gondoltuk, alaposabban körbejárjuk a témát
febr. 6
4:30
Meglepő meleg jön, eső és szél! (Életforma)
Mire várhatunk a következő napokban? Lesz-e eső, szél, mint a múlt héten, vagy csak enyhe, szép, kora tavaszi időben lesz részünk?
febr. 6
5:15
Náci tudós nevét kapta a német iskola (Infostart)
Komoly felháborodást keltett, hogy egy német kisváros egy olyan náci tudósról nevezte el iskoláját, aki segített kifejleszteni a V2 ballisztikus rakétát.
febr. 6
5:26
Nem tartják tovább a gyertyát a kínaiaknak (Infostart)
Kikelt magából az Európai Gyertyaöntők Szövetsége: a főként német és holland gyertyagyártókat tömörítő szervezet azt kérte Brüsszeltől, indítson eljárást a dömpingáron Európába özönlő kínai gyertya ellen.
febr. 6
5:53
Ötszáz éves gyilkosságra derült fény (Infostart)
Megmérgezték Polizianót és Pico della Mirandolát, az 1494-ben rejtélyes körülmények között elhunyt két reneszánsz filozófust - erre a következtetésre jutott a hét hónappal ezelőtt exhumált holttesteket vizsgáló kutatócsoport.
febr. 6
6:15
Kifakadt a kebelcsoda: "Utálom a testemet!" - képekkel (Infostart)
Nincs megelégedve a legújabb plasztikai műtétek eredményével a csak Jordanként ismert brit kebelcsoda, Katie Price. A modell ezért már most újabb szépészeti operációkat tervez: tovább akarja kisebbíttetni a melleit.
febr. 6
6:26
Beckhamék is Afrikából fogadnának örökbe (Infostart)
Egy kislányt szeretne örökbe fogadni a Beckham házaspár. A világhírű focista az UNICEF jószolgálati nagyköveteként négy napot töltött Sierra Leonéban - ekkor érett meg benne az elhatározás, hogy Afrikából fogadna örökbe egy kisgyereket.
febr. 6
6:30
A világ öt legfurcsább szexuális szokása! (Életforma)
Egyre gyakrabban hallunk olyan házaspárokról, akik a nyelvi, kulturális és szokásbeli különbségek ellenére egymást választották életük társául. A távolság azonban gyorsan kiütközik egy kapcsolatban, és nem csak a kommunikációban, az étkezésben, hanem olyan helyen is, amelyre nem is gondolnánk: az ágyban. A világ legfurcsább szexuális szokásaiból válogattunk.
febr. 6
6:37
Genetikai vizsgálattal azonosították az 54 éves tetemet (Infostart)
Genetikai vizsgálat révén azonosították annak a francia hegymászónak a holttestét, aki 54 évvel ezelőtt tűnt el a Mont Blanc környékén.
febr. 6
6:42
Drágul a temetés, kelendő a papírkoporsó (Infostart)
Most már meghalni is drága - mondják a csehek azt követően, hogy a Mirek Topolánek vezette jobbközép kormány pénzügyi reformja keretében a kormány január elsejével megszüntette a temetések eddigi 5000 koronás, azaz mintegy 50 ezer forintos, állami támogatását.
febr. 6
6:53
Hatvanötmilliárd forint hever az utcán (Infostart)
A britek évente és személyenként 3,80 fontot (1319 forintot) szedegetnek össze a járdán heverő apróból, ami azt jelenti, hogy őfelsége II. Erzsébet alattvalói 186 millió fontot, azaz csaknem 65 milliárd forintot szórnak szét az utcán - derül ki egy brit internetes közvélemény-kutató legújabb felméréséből.
febr. 6
7:09
"Feltűnő és élvhajhász" - sokkolta a hercegnő a bulvársajtót (Infostart)
Felháborítja "feltűnősködő és élvhajhász" viselkedésével a japán bulvársajtót Maszakó hercegnő. A trónörökös felségének nagy a "bűne": az utóbbi időben többször is étteremben vacsorázott a barátaival.
febr. 6
7:29
10 dolog, amivel biztosan elűzöl egy nőt (Életforma)
Vannak helyezetek, amikor egy férfi jobban tenné, ha inkább hallgatna. De ha már mindenképpen mondania kell valamit, legalább jót szólna. De általában az alábbi, őrjítő megjegyzésekkel jön.
febr. 6
7:52
Kiváltotta az igazságszolgáltatás haragját a meztelen fenék (Infostart)
Gyermekpornográfiának találta a lett Állami Operaház egyik plakátját a balti ország igazságszolgáltatása.
febr. 6
8:14
Mosógépbe szorult egy kisfiú (Infostart)
Tűzoltók szabadítottak ki a mosógépből egy belepottyant és beleszorult négyéves kisfiút az egyesült államokbeli Doverben.
febr. 6
8:34
Sóoldatos orröblítéssel gyorsabban gyógyul a nátha (Vital)
tovább
febr. 6
8:36
Hideg borogatás és forró tea narkolepszia ellen? (Vital)
tovább
febr. 6
9:00
Tragikus: rajongója lőtte fejbe a spanyol énekesnőt (Életforma)
Az elmúlt évben szinte minden populáris zenei stílus lemezeladási adatai csökkentek az Egyesült Államokban, kivéve egyet, amely 2006-hoz képest öt százalékkal nőtt. Még ha az előadók műfaji felosztása kissé szükségszerűen erőltetett is, a lényegen nem változtat, a latinpop népszerűbb Amerikában, mint valaha. Sőt, nemcsak ott, hiszen Shakira és Ricky Martin sikerei után tavaly Juanes, az RBD és…
febr. 6
9:07
Nem tudod fizetni a hitelt? (Blikk)
Hasznos tippeket olvashatsz, miként kerüld el a csődöt
febr. 6
9:16
Michael Jackson gyermekei fátyol nélkül! – fotóval (NLC)
Amióta megszülettek, most először jelentek meg fátyol vagy sál nélkül Michael Jackson gyermekei, Prince Michael és húga, Paris.
febr. 6
9:18
D. Tóth Kriszta: Mama, nem dark! (NLC)
Három- és hatéves korom között hetente kétszer átmenekültem valamelyik felnőtt felmenőm ágyába. Ez volt az egyetlen esély a túlélésre. Rémálmaim voltak, és rettenetesen éreztem magam... Mostanában Lola is hasonló gondokkal küzd.
febr. 6
9:31
Hihetetlen: ezeket nem tudtuk a férfiakról! (Életforma)
Egyre több szingli kel évente útra, hogy megtalálja az igazit, ha kell, a világ másik végén. Hiszen ami Magyarországon nem sikerül - megtalálni a nagy ő-t -, az más országban igenis összejöhet. Ám a nagy párkereső akció előtt érdemes néhány információt szereznünk az adott ország férfiairól, ugyanis nem mindenhol ugyanaz a csábítási technika a nyerő!
febr. 6
10:16
Varnus Xaver meglepő vallomása! (NLC)
Az ismert orgonaművész bevallotta: csak DVD-nézésre használja tévékészülékét. Varnus Xaver egyáltalán nem néz tévét, ezért minden információ új a számára, hiszen kicsit mindig le is marad az aktuális hírekről.
febr. 6
10:18
Itt van a fánk, tele a szánk! - Tamással, sülve-főve (NLC)
Séfünk, Tamás ezúttal három egészen elképesztően finom fánk-recepttel ajándékoz meg minket, melyek egymástól sokban különböznek, valami nagyon lényegesben hasonlítanak: isteniek!
febr. 6
10:20
Laár András: Nem hiszem, hogy fura lennék (NLC)
Laár András rendkívül sokoldalú és bölcs ember, sokkal többet tud a világról, mint amennyit vélni róla. Szelídségről, filozófiáról, életszemléletről és életvezetésről beszélgettünk.
febr. 6
10:22
Áldozata vérbe fagyott holttestével szexelt a séf (Infostart)
Megölt, majd megerőszakolt egy fiatal modellt egy brit séf. A férfi tagadja a gyilkosságot, azt azonban elismerte, hogy a saját vértócsájában heverő lány holttestével volt szexuális kapcsolata.
febr. 6
11:16
Chris Rea Budapesten koncertezik (NLC)
A füstös hangú gitárvirtuóz - aki már több mint 30 millió lemezt adott el világszerte - március 3-án koncertet ad a Papp László Budapest Sportarénában.
febr. 6
11:18
Sharon Stone ismét jó formában? (NLC)
Az Elemi ösztön sztárja mintha éveket fiatalodott volna. Elképesztő, hogy a szőke színésznő, Sharon Stone milyen változásokon megy keresztül időről időre.
febr. 6
11:20
Írországban sincs kolbászból van a kerítés - Megéri külföldön dolgozni? (NLC)
„Elmegyek Nyugatra” – valami különös romantika veszi körül ezt a mondatot. A kaland, a jólét ígérete, a kitörés lehetősége. Mióta beléptünk az Európai Unióba, hét régi tagállam nyitotta meg előttünk a lehetőséget, hogy komoly akadályok nélkül munkát vállaljunk bennük. De megéri-e elmenni? Mi van a romantika mögött? Egyáltalán, valójában mi történik, ha mindent újrakezdünk külföldön? Írországban…
febr. 6
11:27
Távirányítású fogamzásgátló (Blikk)
LONDON – Távirányítású, beültetett billentyű szabályozhatja hamarosan a férfiak nemzőképességét. Brit tudósok fejlesztése az elmés szerkezet, amely az ondóvezetékbe ültetve elzárja a spermiumok útját a hímvesszőn át, ám egyetlen rádiójelre kinyílik, és újra szabad utat enged az ivarsejteknek.
febr. 6
11:30
Meghökkentő képek: UFO-nyomok a Földön? (Életforma)
Ön hisz bennük? Sokan teljesen meg vannak győződve arról hogy földönkívüliek, ismertebb nevükön az UFO-k márpedig léteznek, sőt gyakran el is látogatnak a Földre. Hogy mivel tudják ezek az emberek bizonyítani igazukat? A most következő képekből kiderül!
febr. 6
12:16
Hisztissé teszi a terhesség a sztárt! (NLC)
Jessica Albának a pocakja növekedésével arányosan fogy a türelme. Gyakori hangulatváltozásai miatt kapcsolata Chris Warrennel nem éppen felhőtlen – a színésznő ugyanis nem engedte be közös házukba a párját.
febr. 6
12:18
Rajzold oda apát is! - Mentsük meg a férfiakat! (NLC)
A férjem nemrég egy baráti vacsorán büszkén mondta: másfél évembe került, míg visszakerültem a lányom rajzára… és tényleg visszakerült. Ahogy családba is. Így mentette meg az édesapját – a lányom.
febr. 6
12:19
Egymilliót is spórolhatsz autóvásárláskor! (Blikk)
A bevált típusok áraiból inkább engednek a gyártók
febr. 6
12:29
Rák, szívbetegségek ellen - a fekete tea csodája! (Életforma)
A fekete tea pozitív hatásait már évezredek óta ismeri az emberiség. Szerte a világon emberek milliói fogyasztják nap mint nap, nem véletlenül. A fekete csoda ugyanis megvédi a szervezetet, összetevői csökkenthetik olyan komoly betegségek kialakulásának esélyét, mint a rák, a szívbetegségek és a stressz okozta egészségügyi problémák.
febr. 6
12:31
A gyalugépben halt meg a fiatalember (Infostart)
Munkahelyi balesetben meghalt egy férfi Tuzséron - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
febr. 6
13:16
Karneváli hangulatban! – fotóval (NLC)
Hajnalig tartó felvonulással kezdődött Rio de Janeiróban a szambaiskolák versenye, a karnevál legfontosabb eseménye. Vasárnap estétől hétfő hajnalig hat iskola mutatott be egyenként 80 perces műsort.
febr. 6
13:18
Kell-e választani karrier és anyaság között? (NLC)
Régen azt mondták, hogy a gyereknek – hároméves koráig – az anyja mellett a helye. Ma egyre többször hallani, hogy a „minőség” nem a mennyiség számít... Vajon hol az „igazság”? Létezik esetleg arany középút?
febr. 6
13:28
Ízletes görög saláták pár perc alatt! (Életforma)
Tzatziki, gyros, fetasajt, úzó és Metaxa...ugye ismerős? Még annak is, aki sosem járt Zorba földjén. A kedvelt görög salátákból ajánlunk néhányat...
febr. 6
13:54
A tüdőrák olcsó betegség (Metropol)
Az elhízás megelőzése és a dohányzásról való leszoktatás életeket menthet, ám nem jelent megtakarítást a társadalom számára - állítják a héten megjelent tanulmányukban holland kutatók.
febr. 6
14:17
Nőből nő! - Szeresd meg a tested! (NLC)
Nőből nő! volt címe a karakán levélnek, melyet Szabó Klára küldött nekünk. Azt írta, szeretné, ha mindenki tudná: van élet a mellrák után is! Nem nyugodott bele, hogy a sors így elbánt vele, vállalta a mellplasztikát.
febr. 6
14:19
Marsi Anikó: Rohanós az élet, de boldog vagyok (NLC)
Nemrég egy anyuka így panaszkodott: könnyű a sztároknak összeegyeztetni a karriert és a kismamaságot, neki bezzeg választania kellett. úgy gondoltuk, alaposabban körbejárjuk a témát...
febr. 6
14:21
Ami árt és ami nem (Metropol)
Kicsi a valószínűsége, hogy a kávéivás vagy a mellimplantátum rákot okozna - állítja új, kockázatokat rangsoroló módszere eredményeinek alapján Bernard Stewart ausztrál rákspecialista.
febr. 6
14:23
Bíróság elé kerülhet a vizitdíjat nem szedő kunhegyesi fogorvos ügye (Metropol)
A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Egészségbiztosítási Pénztár 327 ezer forint megfizetésére kötelezte azt a kunhegyesi fogorvost, aki tavaly februári bevezetése óta nem szedi be a betegektől a vizitdíjat. Az ügy várhatóan a bíróság elé kerül.

Keresés