2008. február 9. szombat

febr. 9
0:17
Légy profi a szexben - légy gyengéd a férfihoz! (HáziPatika)
Vannak nők, akik azt hiszik, ha hetente fodrászhoz mennek, súlyos ezreseket költenek kozmetikusra, és szép ruhába bújnak, akkor - ahogy mondani szokás - csípőből vonzókká és hódítókká válnak. A kép viszont sokkal árnyaltabb. A...
febr. 9
0:17
Árulkodó anyajegyek (NLC)
Ahogy a tenyér vonalaiból a szakértő szem számára feltárulnak a legféltettebb titkaid, úgy a testünk jelei is árulkodnak személyiségünkről, sorsunkról, egészségi állapotunkról.
febr. 9
0:26
A jól táplált gyermekek jobban keresnek felnőttkorukban (Vital)
tovább
febr. 9
6:19
Hangtompítót a kakasokra! (Infostart)
Jelentősen szigorítja a kakasok tartásának feltételeit egy kaliforniai város, miután egy helyi férfinak elege lett a szomszédból áthallatszó kukorékolásból.
febr. 9
6:51
A hálapénz mellett a miniszoknyát is betiltják (Infostart)
Egyebek mellett az ajándékok elfogadását és a miniszoknya viselését is betiltotta a kórházakban a szerb egészségügyi minisztérium.
febr. 9
7:51
"Lenéztem, és a vértócsában lábakat láttam" (Infostart)
Vallomást tett a szomszéd a Sally Anne Bowman 2005-ös meggyilkolását vizsgáló esküdtszék előtt. A bűncselekménnyel továbbra is egy szakácsot gyanúsítanak.
febr. 9
8:30
Félórás isteni mustáros-baconos hús lustáknak! (Életforma)
Hozzávalók: 8 szelet kicsontozott karaj, mustár, 3 fej vöröshagyma, 10 dkg húsos bacon, 2 dl tejföl, só, bors.
febr. 9
8:51
A Botox átka: rettegj, Hollywood! (Infostart)
Napjaink színészei számára igen fontos, hogy arcuk fiatalos, sima, ránctalan legyen, ezért nem restek mindenféle szépészeti beavatkozásnak alávetni magukat. Az sem tartja őket vissza, hogy ezt színészi teljesítményük bánja.
febr. 9
9:15
El a kezekkel az Oscartól? (NLC)
Hollywood kedvenc átlagembere, Tom Hanks egyre idegesebben tekint a jövőbe: a kétszeres Oscar-díjas sztár ugyanis pont az amerikai filmakadémia közelgő díjátadója miatt nyugtalankodik.
febr. 9
9:49
Halála után gyalázzák a filmsztárt (Infostart)
Éles bírálattal emlékezett meg Heath Ledger haláláról a színész temetése előtt a New York Post publicistája, aki nemtörődömnek, kapzsinak és önzőnek minősítette a fiatalon elhunyt ausztrál művészt.
febr. 9
10:12
Megrázó képriport: autóverseny okozhatta a családi tragédiát (Infostart)
A szalagkorlátnak ütközött, majd az árokba zuhant egy autó éjszaka a főváros III. kerületében, a Bécsi úton. Egy ember meghalt, kettő pedig súlyos sérülést szenvedett. Szemtanúk szerint versenyzés okozta a tragédiát.
febr. 9
10:18
Fenyő Iván dalos kedvében van! (NLC)
A tavalyi év sikerfilmje volt az S.O.S. szerelem. Aki látta, egyhamar nem felejti el azt a jelenetet, amikor Ullmann Mónika a Magna Cum Laude dalát, a Vidéki sanzont énekli Csányi Sándor zongorajátékával kísérve. Most Fenyő Ivánra került a sor!
febr. 9
10:30
Hat áldozatot követelt a bankrablás Brazíliában (Infostart)
Hat ember, köztük három rendőr, halt meg Brazíliában, amikor fegyveresek kiraboltak egy kisvárosi bankot.
febr. 9
10:40
Sokkolta az orvosokat a vizsgálat eredménye (Infostart)
Szinte újjászületett egy brit férfi, aki súlyos alvászavara miatt 17 éven keresztül nem volt képes kipihenni magát, ám az oxigénmaszk segített rajta.
febr. 9
10:57
Határsértőket fogtak el a magyar határon (Infostart)
Röszkénél nyolc albán határsértőt és egy szerb embercsempészt fogtak el a határrendészek.
febr. 9
11:16
Mi lesz veled, Britney? (NLC)
Újabb botrány a popsztár körül! Miután Britney Spears a kelleténél egy héttel hamarabb elhagyta a kórházat, az énekesnő szülei hangot adtak lányuk iránti mélységes aggodalmuknak és értetlenségüknek.
febr. 9
12:14
Laár András a Sztárfórum vendége volt (NLC)
Laár András ott van a mindennapjaidban, de nem csak azért, mert tőle tudhattad meg, hogy Elisabeth egy buta lány. A KFT zenekar és a L’art pour l’art Társulat egyik vezető egyénisége válaszolt kérdéseitekre.
febr. 9
12:30
Ha tombolnak a hormonjaim, tapadnak rám a férfiak! (Életforma)
A tavasz nem csak romantikus lelkületűek számára a szerelem évszaka - a jó idő libidónkra gyakorolt jótékony hatása tudományosan is bizonyított. Az összes érzékszervünket számos erős és igen kellemes hatás éri a tavasz beköszöntével. "A nap melengeti a bőrünket, a színek élénkebbek, a virágok illatoznak - mondja Helen Fisher antropológus. - Ezek a kellemes apróságok stimulálóan hatnak ránk -…
febr. 9
13:14
Megtalálták az Ausztriában lezuhant helikoptert (Infostart)
Holtan találták meg annak a helikopternek a pilótáit, amely pénteken tűnt el Stájerország hegyvidéki részén.
febr. 9
14:00
Összeomlott lelkileg az ország kedvenc énekese! (Életforma)
Az elmúlt napokban mindenki csak találgatott, vajon válságba került-e az énekes házassága, valóban elhagyta-e feleségét és kislányát egy másik nő miatt.
febr. 9
16:38
Szili szerint az állam nem vonulhat ki teljesen az oktatásból és az egészségügyből (Metropol)
Az állam nem vonulhat ki teljes egészében az oktatás és az egészségügy területéről, jelentette ki Szili Katalin szocialista házelnök szombaton az Élőlánc a kisiskolákért címmel rendezett tanácskozáson. Az Országgyűlés elnöke úgy fogalmazott: vannak olyan kérdések, amelyeket nem lehet teljes egészében "kilökni" a versenyszférába.
febr. 9
20:39
Az ötös lottó 6. heti nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
Az ötös lottó 6. heti sorsolásán a következő számokat húzták ki: 14, 16, 28, 46, 58.
febr. 9
21:52
Eltemették Heath Ledgert (Infostart)
Szülővárosában, a nyugat-ausztráliai Perthben, a legszűkebb családi körben temették el Heath Ledger filmszínészt.
febr. 9
22:08
Hárman szenvedtek szénmonoxid-mérgezést egy zuglói házban (Infostart)
Három személy, két felnőtt és egy gyermek szenvedett szénmonoxid-mérgezést szombat este Budapest XIV. kerületében a Fráter György utcában egy családi házban.

Keresés