2008. március 10. hétfő

márc. 10
0:02
Mire figyeljen, ha nagy trauma érte? (HáziPatika)
A súlyos traumákat követő ún. poszttraumás stressz zavarok későbbi betegségekre is hajlamosítanak - állítják vietnámi háborús veteránok vizsgálata alapján amerikai kutatók a The Journal of Nervous and Mental Disease-ben megjelent...
márc. 10
0:06
Kampánycsendet sértett a HáziPatika.com? (HáziPatika)
Tegnap volt a vizit- és napidíj ügyében döntő népszavazás. Reggelre Budapest szinte minden szegletében plakátok jelentek meg a következő felirattal: "Ne várjon arra, hogy más törődjön az Ön egészségével". Valóban kampánycsendet...
márc. 10
0:10
Az Ön szívügye a mi szívügyünk (HáziPatika)
A szív- és érrendszeri betegségek száma szerte a világon növekvő tendenciát mutat, de ami nekünk magyaroknak talán a legijesztőbb, hogy hazánkban vezető helyen áll a halálozást okozó betegségek sorában.
márc. 10
0:29
Hamarosan beoltathatjuk magunkat magas vérnyomás ellen (Vital)
tovább
márc. 10
1:20
Az elektonikai kütyük már az ágyunkba is beférkőztek (Vital)
tovább
márc. 10
4:53
Borzalmas titkot cipelt a sztárénekesnő (Infostart)
Drámai történetet mesélt gyermekkoráról a Nolan Sisters egyik tagja. Anne Nolan szerint kiskorában az apja rendszeresen molesztálta, ám ezt a családból senki sem vette észre. Az énekesnő szerint a házasságát is ez a nehéz titok tette tönkre.
márc. 10
5:04
Ahogy öregszik az ember, úgy lesz egyre liberálisabb (Infostart)
Az általános véleménnyel ellentétben az emberek egyre liberálisabbak és toleránsabbak lesznek, ahogy öregszenek, nem pedig egyre konzervatívabbak és merevebbek - derült ki egy amerikai kutatásból.
márc. 10
5:15
Akkor most veletek vagyok, vagy ellenem? (Életforma)
Miért változtatják meg véleményüket a magukat kisebbségben érző emberek a többség véleményének javára? Ennek két fő oka lehet. ..
márc. 10
5:15
Új házat kell vennie a sztárfocistának, hogy visszafogadja felesége (Infostart)
Új házat kell vennie a Chelsea angol válogatott futballistájának, Ashley Cole-nak, mert felesége azt gyanítja, hogy a labdarúgó hitvesi ágyukban is megcsalta őt.
márc. 10
5:57
Gyerekkori álmát valósítja meg az Oscar-díjas rendező (Infostart)
Argentínában forgatja új filmjét Francis Ford Coppola, mert úgy érzi, eljött az idő fiatalkori álmainak megvalósítására.
márc. 10
6:08
Férje dobta fel a tolvajt (Infostart)
A férje buktatott le egy tolvaj bankpénztárosnőt, aki 1,1 millió euróval (270 millió forinttal) rövidítette meg volt munkáltatóját.
márc. 10
6:08
Mennyire egészségesek a magyarok? (Blikk)
Gyakori a szív- és érrendszeri betegség
márc. 10
6:10
Tízperces a jó szex (Blikk)
A hét percnél rövidebb aktus is kielégítő lehet még
márc. 10
6:19
Vigyázat! Ettől is lehet merevedési zavarod (Életforma)
Valóban merevedési zavarokkal küzdenek a cukorbeteg férfiak? Vagy más tényező miatt marad el az élvezet? Van segítség ...!
márc. 10
7:16
Horoszkóp március 10-16-ig! Igaz lesz vagy nem? (Életforma)
Mindig valami jobbra vágyunk! Lássuk, ezen a héten mi vár ránk, a csillagok szerint...is.
márc. 10
8:18
Mindegy mennyi van, szabadulni akarunk tőle! (Életforma)
Van, akinek több van, és sűrű. Van, akinek ritka és kevés, de mindenki szabadulni akar tőle. Idegesek vagyunk, egy-egy kóbor száltól is. Írtsd ki!
márc. 10
9:02
Nincs kedvetek mandulafát ültetni? (Édenkert)
Az édenkert.hu főkertésze, Bálint gazda tette fel nekünk ezt a kérdést - és rögtön el is mesélte, mi ebben a biznisz.
márc. 10
9:17
Három igen, három nem: mi így döntöttünk! (Életforma)
Tegnap szavaztunk. Ki erre, ki arra. Választottunk két lehetőség közül, meggyőződésünk szerint, ám előtte még jó nagy adag politikai koktélban volt részünk, ez folyt a tévéből, a rádióból, az újságokból. Mi ezen a héten másféle választásra, szavazásra hívjuk Önöket! Válassz - a boldog életért!
márc. 10
10:20
Aki nem váltja vissza az üveget, a pokolra kerül - mondja a Vatikán (Infostart)
Az örökkévalóságig senyvedhet a pokolban az, aki nem ügyel a szelektív hulladékgyűjtésre, és nem próbálja meg az újrahasznosítható anyagokat ismét felhasználni - állítja a Vatikán. A szentszék összeállítottak napjaink fő bűneinek listáját.
márc. 10
10:20
Mit suttog rólad egy csepp véred? (Életforma)
A vérszegénységnek, az alacsony,- vagy magas vérnyomásnak furcsa lelki okai vannak. Mindent elárul rólunk, érzelmeinkről, problémáinkról, lelkünkről.
márc. 10
11:15
Vörös a nap és a háború színe is! (Életforma)
Vörös: nagy valószínűség szerint a legellentmondásosabb az összes szín közül. A vörös szín mellett nem lehet csak úgy elmenni. Felhívja magára a figyelmet, megtorpanásra késztet és asszociációk véget nem érő láncát indítja meg az agyban.
márc. 10
11:17
Isteni, gyors főzelékek! (Életforma)
Főzeléket mindenki másképp főz. Pont úgy, ahogy az édesanyjától tanulta. Az esküvő után aztán beleszól az anyós is.Lehet, hogy az ő receptje jobban ízlik majd, érdemes azt is kipróbálni.
márc. 10
11:32
Pusztító vihar tombol Angliában! (Életforma)
Az óceán felől betörő viharzóna óránként 110-130 kilométeres széllökésekkel érkezett. Hétfő reggelre hétezer háztartás maradt áram nélkül.
márc. 10
11:38
Rosszul lett a műsorvezető (NLC)
Kasuba L. Szilárd még nem járt orvosnál, pedig nehéz heteken van túl. Az egyébként energikus műsorvezető szervezete teljesen legyengült, és még az is lehet, hogy lábon kihordott egy szívrohamot.
márc. 10
11:40
Ez nem szerenád! (NLC)
Az önkormányzatok a kormány hathatós közreműködésével az elmúlt másfél évben egymás után záratták be az alternatív zenének és létformának helyet adó intézményeket.
márc. 10
11:42
Amikor csobban a család (NLC)
És ma már ez nem csak strandokon, aquaparkokban lehetséges. Elég, ha felkeresnek egy Suzuki márkakereskedést és kipróbálják a Suzuki legújabb modelljét, a Splasht. A név magyarul annyit jelent - csobbanás.
márc. 10
11:44
Várja Dubaj Pflum Orsit? (NLC)
Amr Mostafa és Pflum Orsi duettje, a Két táj, két szív nemcsak hazánkban, hanem Keleten is közkedvelt. Az énekesnő nem titkolja: nagyon tetszik neki az egzotikus arab világ.
márc. 10
11:46
Kötelező olvasmányok Somától (NLC)
Abban szeretném a segítségedet kérni, hogy szerinted mely alapvető könyveket lehetne elolvasni ahhoz, hogy egy nő igazán nő legyen, hogy megállja a helyét a munkahelyén, a baráti társaságban, a párjával szemben?
márc. 10
11:48
Napi horoszkóp (03. 07. péntek) (NLC)
márc. 10
11:50
Patrick Swayze nem táncol többé (NLC)
A Dirty Dancing sztárja haldoklik. Patrick Swayze súlyos betegségének végső stádiumában van, az amerikai National Enquirer magazin szerint a színésznek alig öt hete van hátra az életéből.
márc. 10
11:52
Vegyszerek helyett (NLC)
Gondoltad volna, hogy naponta érintkezel vegyszerekkel? Megmutatjuk, hogyan tudod helyettesíteni a különféle kemikáliákat természetes anyagokkal, akár takarításról, akár illatosításról legyen szó!
márc. 10
11:54
Termékvisszahívás (NLC)
Az IKEA arra kér minden vásárlót, aki 2008. januárban vagy februárban GULLIVER etetőszéket vásárolt, hogy hozza vissza azt a legközelebbi IKEA áruházba, ahol egy új GULLIVER etetőszéket vehet át helyette.
márc. 10
11:56
Sztárcsecsemők sztárnevekkel (NLC)
Még titok övezi, hogy Jennifer Lopez és Marc Anthony miért választották gyermekeik számára az Emme és a Max nevet. Szerencsére a februárban megszületett ikrek mit sem vesznek észre az őket körülvevő túlzott figyelemből. A szülők bizony nem csak a széltől óvják a csecsemőket.
márc. 10
11:58
Gyógyító számok (NLC)
A számmisztika alkalmas az egyes típusok betegséghajlamainak felismerésére, sőt terápiás ötleteket is tud adni. Ez a megközelítés a homeopátiás gyógyításhoz áll közelebb.
márc. 10
12:00
Jóslatok márciusra (NLC)
Az 1500-as években kezdett általánossá válni a naptár használata, s ugyanebben az évszázadban indult el a születések regisztrálása is. Persze a kor boszorkányainak és jósnőinek fantáziája is elindult, s a születési napok alapján is jóslatokba bocsátkoztak.
márc. 10
12:02
Hetedhét játékév a Skanzenben (NLC)
A szentendrei Skanzen a reneszánsz évben játékra hívja látogatóit! A Hetedhét játékévben hét hónapon át a hét tájegységben megújulnak a kiállítások, a múzeumi műhelyek és a játéklehetőségek.
márc. 10
12:04
Nagy Olasz Slágeralbum 2. (NLC)
Ismét itt egy hiánypótló, világslágereket tartalmazó válogatásalbum az olasz hangulat szerelmeseinek.
márc. 10
12:06
Katinka bizonyítani kíván (NLC)
Kunovics Katinkában erősebb a vágy, hogy bizonyítson, és megmutassa, milyen jó énekes, mint a félelem. Az énekesnő szeretné, ha nem csak a Romantic-beli szereplése miatt emlékeznének rá, ami az új albumát hallva minden bizonnyal sikerül is neki.
márc. 10
12:07
Ez nem szerenád! (NLC)
Az önkormányzatok a kormány hathatós közreműködésével az elmúlt másfél évben egymás után záratták be az alternatív zenének és létformának helyet adó intézményeket.
márc. 10
12:08
A Gerlóczy a 2007-es Év Kávéháza (NLC)
A Kávéházak.hu portál idén ötödik alkalommal teszi közzé a legjobb kávéházak listáját. A legjobb 100 magyarországi kávéház mellett a portál idén három díjat osztott ki.
márc. 10
12:09
Amikor csobban a család (NLC)
És ma már ez nem csak strandokon, akvaparkokban lehetséges. Elég, ha felkeresnek egy Suzuki márkakereskedést, és kipróbálják a Suzuki legújabb modelljét, a Splasht. A név magyarul annyit jelent – csobbanás.
márc. 10
12:10
Sztár lehetsz! (NLC)
Komoly lehetőséget kínál a Program a Nemzeti Kortárs Könnyűzenei Kultúráért (PANKKK) a kevésbé populáris műfajokban működő könnyűzenei előadóknak lemezkiadásra.
márc. 10
12:11
Várja Dubaj Pflum Orsit? (NLC)
Amr Mostafa és Pflum Orsi duettje, a Két táj, két szív nemcsak hazánkban, hanem Keleten is közkedvelt. Az énekesnő nem titkolja: nagyon tetszik neki az egzotikus arab világ.
márc. 10
12:12
Napi horoszkóp (03. 08. szombat) (NLC)
márc. 10
12:13
A nőnap a nőiesség ünnepe világszerte (HáziPatika)
A Nemzetközi Nőnap alkalmából szeretnénk mindenkivel megosztani azt az örömteli tényt, hogy minden eddiginél közelebb jutottunk a nőket fenyegető egyik leggyakoribb halálos daganatos betegség megelőzéséhez.
márc. 10
12:13
Kötelező olvasmányok Somától (NLC)
Abban szeretném a segítségedet kérni, hogy szerinted mely alapvető könyveket lehetne elolvasni ahhoz, hogy egy nő igazán nő legyen, hogy megállja a helyét a munkahelyén, a baráti társaságban, a párjával szemben?
márc. 10
12:14
Tényleg meggörbülnek a kanalak? (NLC)
Nem csak kanalakat fog görbíteni a világhírű parafenomén Budapesten. A magyar származású Uri Geller egy vetélkedősorozat főszereplőjeként az utódját kívánja megtalálni.
márc. 10
12:15
Napi horoszkóp (03. 07. péntek) (NLC)
márc. 10
12:16
Világsztárok gyerekként és most 2. - fotóval (NLC)
Miből lesz a cserebogár? Mindenki volt egyszer gyerek, még a sztárok is. Szerencsére vannak, akik vállalni merik a gyermekkorukat, sőt büszkék is rá. Hiszen õk is elindultak valamikor a sztárság felé.
márc. 10
12:17
Patrick Swayze nem táncol többé (NLC)
A Dirty Dancing sztárja haldoklik. Patrick Swayze súlyos betegségének végső stádiumában van, az amerikai National Enquirer magazin szerint a színésznek alig öt hete van hátra az életéből.

Keresés