2009. január 2. péntek

jan. 2
0:06
Érdekességek kebelbarátoknak (HáziPatika)
Ahány nő, annyiféle kebel, de felépítésükben megegyeznek: tejmirigy, kötő- és zsírszövet alkotja. Utóbbit alighanem csak itt látják szívesen a nők. Az emlők működése és változásai sokszor magukra vonják a figyelmet. Bőre alatt...
jan. 2
6:18
Legyőzhető az unalom az ágyban! (Blikk)
Szexuális gondjaid vannak, amelyeket senkivel sem mersz vagy akarsz megosztani? Ne csüggedj! A Blikk szexológus szakértője, Rusz Edit minden kérdésre válaszol
jan. 2
6:18
Stresszűző technikák az újévre (Életforma)
Úgy érzed szétrobbansz? A stressz már megszállta a testedet is? Szánj magadra egy kis időt, hisz néhány egyszerű technikával felszabadíthatod magad.
jan. 2
6:20
Mennyire vagy elégedett a szexuális életeddel? (Blikk)
jan. 2
6:22
Így marad friss az étel (Blikk)
A tömött hűtőszekrény télen is sok áramot fogyaszt. Hogyan spóroljunk?
jan. 2
8:06
Ha túl sokat gondolkodik, elhízhat (Infostart)
Kövérré válhatunk a túl sok gondolkodástól - derült ki egy friss felmérésből. Kiderült az is, hogy a gondolkodó emberek gyakran túleszik magukat.
jan. 2
8:24
Pihenje ki a szilvesztert! (Életforma)
A megerőltető ünnepnapok után muszáj regenerálódni. Hogy is lehetne jobban, mint egy kellemes fürdő közben.
jan. 2
8:42
Húsvéti tojásokat árul a hipermarket (Infostart)
Az egyik brit Tesco áruház akciósan árusítja a húsvéti tojásokat - négy nappal karácsony után.
jan. 2
10:12
Nem tesz jót az egészségnek az újévi fogadalom (Infostart)
Többet árthatunk magunknak az újévi fogadalmakkal, mint amennyit használunk - állítja egy, a mentális betegségekkel foglalkozó szervezet.
jan. 2
10:30
Ez a legegészségesebb "halál" - Próbáld ki! (Életforma)
Még emlékszem rá. Nagyanyám egy gőzölgő fazekat tett elém, amire én ráhajoltam, ő pedig betakarta a fejem, és azt mondta, most jó mélyeket lélegezzem. Rövid idő múlva éreztem az orromba felszippantott kamillagőz jótékony hatását. "Inhaláltam".
jan. 2
10:39
Diétás szabályok cukorbetegség esetén (WebBeteg)
A cukorbetegek diétájának összeállítását alapvetően a cukorbetegség fajtája (1-es vagy 2-es típus), valamint az egyéni adottságok (testsúly, életkor, társbetegségek) befolyásolják.
jan. 2
11:06
Nyolc természetes módszer a nyugodt alvásért (Infostart)
Nem tud aludni? Ne rohanjon azonnal a gyógyszertárba altatóért, vannak olyan természetes szerek, amelyek biztonságosabbak, kevesebb a mellékhatásuk - és nem csupán abban segítenek, hogy jól aludjon, hanem egyéb jótékony hatással is vannak a szervezetre.
jan. 2
11:24
Öltöztessük fel az arcbőrünket is! (Életforma)
Elővettük téli ruháinkat; előkerültek a bokacsizmák, zárt cipők, kendők, sálak, bélelt dzsekik. Mielőtt elhagynánk otthonunkat pulóvert húzunk és csak a kegyes időjárásnak köszönhetően pihentethetjük még egy kicsit a sapkát és a kesztyűt.
jan. 2
11:42
Paris Hilton, a világgazdaság megmentője? (Infostart)
A Hilton-örökös is kiveszi a részét a pénzügyi és gazdasági válság keltette problémák megoldásából, mégpedig úgy, hogy nem hagy fel kedvenc szokásával, vagyis vásárol, vásárol és vásárol.
jan. 2
12:18
Dráma a hegyen: nyolc barátjukat hagyták odaveszni (Infostart)
Három férfi nyolc barátját volt kénytelen a lezúduló hóréteg alatt hagyni, hogy legalább ők megmeneküljenek. Később hiába mentek vissza a mentőalakulatok, már csak a hóban rekedtek holttestét találták meg. Az egyik életben maradt barát szerint gyomorszorító érzés volt otthagyni a társait.
jan. 2
12:36
Gascoigne vallomása: "Ez az utolsó esélyem" (Infostart)
Az alkohol- és drogproblémákkal küszködő Paul Gascoigne volt futballsztárnak saját bevallása szerint már csak egyetlen esélye van arra, hogy kilábaljon a bajból.
jan. 2
14:03
Több százmilliós autó porosodott egy garázsban (Infostart)
Egy az autógyűjtők álmának tartott és közel egymilliárd forint értékű Bugattit rejtett egy brit férfi garázsa. A kincset Párizsban árverezik el.
jan. 2
14:51
Prolaktinhiány - Amikor a kismama nem tud szoptatni (WebBeteg)
A prolaktin az agyalapi mirigyben termelődő, anyatej termelésért felelős hormon. Szerepe az anyatej termelésének beindítása és fenntartása, így ha kevés termelődik, komoly gondok adódhatnak.
jan. 2
16:57
Az orvos válaszol - Miért van hasmenése a kisbabámnak? (WebBeteg)
Egy hónapos kisfiamnak egy hete van hasmenése naponta többször. Állaga folyós, színe sárga, szaga nincs. Csak anyatejet kap. - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatában feltett kérdések közül.
jan. 2
17:03
Nem sokáig volt rekorder a világ legidősebb embere (Infostart)
Elhunyt a világ legidősebb embereként nyilvántartott, 115 éves Maria de Jesus.
jan. 2
18:33
Ne reggelizz, ha szexelni akarsz! (Életforma)
Számtalan teória látott már napvilágot az étel és a szex közötti kapcsolatról, japán kutatók mégis vadonatúj eredménnyel tudtak előállni: azok a fiatalok, akik nem reggeliznek, általában fiatalabb korukban veszítik el a szüzességüket.
jan. 2
19:09
Mentőbaleset miatt nem járt a 4-es és 6-os villamos a fővárosban - képek (Infostart)
Mentőautó és személygépkocsi ütközött össze este Budapesten a József körút és a Baross utca sarkánál; a mentő beteget szállított.
jan. 2
20:03
Olajfaló mikrobák segítenek megmenteni a természetet (Infostart)
Olyan mikrobákat találtak a Bajkál-tóban, amelyek képesek felfalni a vízbe szivárgó kőolajat. Kutatók azt remélik, hogy a mikrobák segíthetnek a tankerbalesetek miatt kialakuló szennyeződés eltüntetésében is.
jan. 2
20:39
Halálba vitte kisfiát az ittas sofőr (Infostart)
Egy négyéves kisfiú meghalt, négyen súlyosan megsérültek, amikor egy autó lesodródott az 51-es útról Szalkszentmárton és Dunavecse között este - közölte a rendőrség. A gépkocsiban egy öttagú család utazott.
jan. 2
21:15
Borzalmas maffialeszámolás Olaszországban (Infostart)
Feltehetően maffialeszámolás áldozata lett Dél-Olaszországban egy 24 éves helyi fiatalember, akit elraboltak, összevertek, majd megkötöztek és felgyújtottak.
jan. 2
21:33
Nagyobb a fájdalom, ha akarattal bántják az embert (Infostart)
Jobban fáj, ha azt hisszük, hogy valaki bántani akar minket, mint ha meggyőződésünk, hogy csak véletlenül tett rosszat - amerikai kutatók egyszerű kísérlettel bizonyították be ennek az elméletnek az igazságát.

Keresés