2009. február 14. szombat

febr. 14
0:06
Itt az idő a szerelemre! (HáziPatika)
Vörös rózsacsokor, egy doboz csokoládé, ékszer vagy parfüm, gyertyafényes vacsora. Melyik legyen? Egy biztos: ez a nap pirosban és romantikában kell, hogy ússzon. Február 14-e - Valentin-nap, amikor minden kötelezően a szerelemről...
febr. 14
7:21
Most kötelező szerelmet vallanod! (Életforma)
A nap amikor párunk elvárja, hogy ne csak szavakkal bizonyítsuk, hanem ajándékkal is, hogy még mindig lángolunk érte. Sokan úgy gondolják, hogy ez az ünnep nélkülöz minden mondagyökeret, és hogy tulajdonképpen csak egy ügyes marketingfogás. Szó sincs erről, a Valentin nap története több mint ezer évre nyúlik vissza.
febr. 14
8:33
Saját magát maratta meg egy kígyóval az öngyilkos hajlamú férfi (Infostart)
Kilencszer harapott meg egy ausztráliai férfit egy kígyó, az "áldozat" azonban túlélte mindezt. Ő sajnálja, hiszen a marássorozat nem volt véletlen.
febr. 14
8:51
A nők nem igazán készülnek a terhességre (Infostart)
A nők többsége nem veszi figyelembe a terhesség előtt az egészséges táplálkozásra és életmódra vonatkozó tanácsokat, még akkor sem, ha tervezi a babát - derült ki egy brit vizsgálatból.
febr. 14
9:27
Nem kell félni a cápáktól! (Infostart)
Az ausztráliai parti életmentők azt állítják: a turistáknak nem kell aggódniuk a cápatámadások miatt, csak mert a Sydney-ben lévő Bondi Beach-en egy cápa megtámadta az egyik szörföst.
febr. 14
9:27
"...és február folyamán meghalunk" (Életforma)
"A tanítóbácsi megmonta, ha nem hagyunk abbaa: cigarettázással, gyárépitéssel, drogozással, gyilkosságokkal, megnézhetjük magunkat, mert az üvegházhatás többet nem mulik el a földről."
febr. 14
9:45
Lakásában égett egy idős asszony (Infostart)
Tűz ütött ki egy négylakásos sorházban a Nógrád megyei Bátonyterenyén szombaton hajnalban, az egyik lakásban egy idős nő holttestét találták meg a tűzoltók - közölte a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vezetője.
febr. 14
10:03
Valentin-napi SMS-ek (Blikk)
Olvasóink üzentek szeretteiknek Valentin-nap alkalmából. Nézd meg, hogy kaptál-e üzenetet!
febr. 14
10:24
Mi a jó szex titka? (WebBeteg)
A jó szex nem csak a bonyolult technikán múlik. Hogy növelni tudja az élvezetet a hálószobai játékokban, frissen kell tartania az agyát és a testét egyaránt! A jó szexuális élet egy újabb ok, amiért érdemes egészségesen élni!
febr. 14
11:15
Nézze meg a feleségeit lefejeztető uralkodó szerelmes levelét! (Infostart)
A történelem egyik legnagyobb szoknyavadászának, VIII. Henrik uralkodónak volt egy romantikus oldala is - legalább is kezdetben.
febr. 14
11:33
Bálint-nap: ahogy a sztárok csinálják (Infostart)
Egyeseket lázba hoz, mások idegenkednek tőle, de mindenki gondol rá február 14-én. Így vannak ezzel a sztárok is: sokan elárulták, hogyan lepik meg szeretteiket Bálint-napon.
febr. 14
12:30
Tojásevéssel remekül lehet a testsúlyt csökkenteni (WebBeteg)
Kiegyensúlyozott táplálkozásban a tojás rendszeres fogyasztása alig befolyásolja a vér koleszterin szintjét. Tojásételeket is tartalmazó egészséges koszt vizsgálatainak eredményeiről az angol Nutritional Bulletin számolt be.
febr. 14
13:03
Mit tehet, ha nincs pénze Bálint-napi ajándékra? (Infostart)
Még nem késő beszerezni a kedvesnek szánt Bálint-napi ajándékot, vagy programot találni egy romantikus estéhez. Akkor se keseredjen el, ha nincs pénze meglepetésre: szerelme e válságos időkben egy apró figyelmességnek is biztosan örül majd.
febr. 14
13:21
A paprikás csirke meghódította a Karib-tengert! (Életforma)
A Lucullus Baráti Társaság gasztronómiai egyesület 5. születésnapja alkalmából a Föld 5. jellegzetes pontján, ezúttal a Karib-tengeren készítette el legendássá vált ételét, a paprikás csirkét.
febr. 14
15:27
Gyógyító ivókúrák - minden betegségre (Életforma)
A balneoterápia egyik leghatékonyabb formája az ivókúra, amely ma, az étrend-kiegészítők korában egyre inkább háttérbe szorul, pedig számos betegség, kellemetlen tünet esetén enyhülést, vagy akár gyógyulást is hozhat. Alkalmazása egyszerű, és orvosi vizsgálatok bizonyítják gyógyító hatását.
febr. 14
16:21
Elfogták a 13 évest megkéselő fiút - galéria (Infostart)
Őrizetbe vette a rendőrség szombat délután azt a 15 éves fiatalkorút, aki pénteken este megkéselt egy 13 éves budapesti fiút úgy, hogy a sértett életveszélyesen megsérült - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.
febr. 14
16:42
Könnyebben könnyebb az élet (WebBeteg)
Túlsúlyban a rák rizikója. Akár szójáték is lehetne, de szó szerint veendő: a túlsúly valóban a daganatos megbetegedések egyik lehetséges és létező rizikófaktora.
febr. 14
17:45
Könnyebben könnyebb az élet (WebBeteg)
Túlsúlyban a rák rizikója. Akár szójáték is lehetne, de szó szerint veendő: a túlsúly valóban a daganatos megbetegedések egyik lehetséges és létező rizikófaktora.
febr. 14
20:15
Az ötös lottó 7. heti nyerőszámai - nyereményekkel (Infostart)
Az ötös lottó 7. heti sorsolásán a következő nyerőszámokat húzták ki: 4, 16, 22, 39, 69.
febr. 14
21:09
Nem sikerült megfejteni, milyen lehetett a középkor illata (Infostart)
Erfurt városának falai alatt találtak rá a régészek egy olyan üvegcsére, amely 650 évvel ezelőtt, a fél Európát kiirtó pestisjárvány idején még parfümöt rejtett. A kutatók azt nem tudták megállapítani, milyen összetevőkből készülhetett a kölni.
febr. 14
21:45
A joghurt újabb jótékony hatását fedezték fel (Infostart)
A joghurtról már sok minden pozitív kiderült, és most itt van egy nemrég felfedezett újabb jótékony hatása: aki sokat eszik belőle, elkerülheti a húgyhólyagrákot - legalábbis ezt állítják svéd kutatók.

Keresés