2009. február 15. vasárnap

febr. 15
0:12
Kókuszdió: test- és hajápolásra is (HáziPatika)
A kókuszpálma földünk egyik legjelentősebb kultúrnövénye. Szinte minden része felhasználható. A gyümölcs levét és húsát étkezési célokra használják, míg a termések rostos köpenyéből fonalat fonnak, csontos héjából pedig edényeket...
febr. 15
6:09
Csábítás világhálójában (Blikk)
Vigyázat, csúnya meglepetés érhet az első randin! Az interneten társat keresők 58 százaléka hazudik.
febr. 15
6:27
Bújjunk el, vagy bújjunk össze? (Életforma)
A testünk ingyen van - kéznél van, sőt mindig kínál olyan apróságokat, amiket időről időre érdemes ismételni.Összebújós élmény - a szerelmesek napján?
febr. 15
8:15
Biogáz ételmaradékokból (Életforma)
Biogáz készül a McDonald's éttermekben keletkező élelmiszerhulladékból és a nem értékesített selejtből. A tálcákon hagyott ételmaradékot a teljes körű szelektív hulladékkezelésnek köszönhetően hasznosítja újra a vállalat.
febr. 15
8:27
A megtört szív szindróma (WebBeteg)
A világirodalom, a film és zenevilág állandóan visszatérő témája a megtört szív fájdalma. Bármennyire is furcsán hangzik, de létezik ilyen betegség.
febr. 15
10:21
Egy család vesztette életét egy balesetben Miskolcon - képek (Infostart)
Egy család vesztette életét a miskolci balesetben, amikor egy személyautó megcsúszott és villanyoszlopnak csapódott, a kocsiban ülő három ember meghalt - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t vasárnap.
febr. 15
10:21
Operabál az Operaházzal (Életforma)
Az idei Budapesti Operabálon a hagyományos programok mellett főszerepet kap a báli divat és az etikett. A tizennegyedik alkalommal megszervezett bál idén a Magyar Állami Operaház 125. évadát ünnepli.
febr. 15
10:33
A Turner-szindróma (WebBeteg)
A Turner-szindróma csak lányokat sújtó, genetikai eredetű betegség. Normálisan az emberekben két nemi kromoszóma van. Férfiakban egy X és egy Y, nőkben pedig két X található. A Turner-szindrómás nőkben az egyik X kromoszóma nincs meg.
febr. 15
11:15
Egy felejthetetlen nap receptje (Életforma)
Ki ne tudná, hogy hogy lesz a salátás tálból atombomba, és hogy hogy védjük meg magzatunkat az idegenektől?
febr. 15
11:51
Újabb betegség előzhető meg aktív életmóddal (Metropol)
A bélrákok leggyakoribb formája ellen is védettebb, aki rendszeresen mozog.
febr. 15
12:09
Kövér a mama, kövér lesz a gyerek? (Metropol)
Az ismét rosszabbodó német étkezési szokásokat vizsgáló kutatók szerint az előregyártott élelmiszerek, az életszínvonal és a képzettség a felelős a rossz tendenciáért, aminek a visszafordítására viszont adnak tanácsokat.
febr. 15
12:39
Az arzénmérgezés tünetei és kezelése (WebBeteg)
Magyarországon az egyik legaggályosabb ivóvíz-szennyező kémiai anyag az arzén. Vegyületei vízben nehezen oldódóak, színtelenek, szagtalanok és igen mérgezőek. A Dél-Alföldön közel 150 település kútjaiban az arzén mennyisége meghaladja azt a határértéket, amelynek még nincs egészségügyi kockázata.
febr. 15
13:21
Hirdetőoszlopot tarolt le egy autós a fővárosban - képek (Infostart)
Oszlopnak ütközött, majd felborult egy személyautó Budapesten a belvárosban, a balesetben az autó vezetője megsérült - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.
febr. 15
13:21
Receptek szerelmeseknek! (Blikk)
A Receptklub készítői arra biztatnak, saját készítésű finomsággal kedveskedjünk párunknak Valentin-nap alkalmából.
febr. 15
14:15
Kiugrott a nyolcadik emeletről egy szegedi fiatal (Infostart)
Kiugrott a nyolcadik emeletről és életét vesztette egy tizenöt éves fiú vasárnap Szegeden - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
febr. 15
14:15
Mit kell tudni az infraszaunáról? (Életforma)
A nap energiájának nagy része az infravörös tartományból ered. Az infraszauna kabinjának működése ezen az infravörös sugárzáson alapszik. Használata kedvezően hat az egészségre és általában a jó közérzetre. Tesztekkel bizonyították, hogy az infravörös technológia optimális alkalmazása pozitív hatással van számos betegségre.
febr. 15
15:27
Nemzetközi Darwin-emlékév 2009 (Életforma)
200 évvel ezelőtt, 1809. február 12-én született Charles Darwin, akinek munkássága nyomán örökre megváltozott a világról és önmagunkról alkotott képünk. Fő művét, A fajok eredetét pedig 1859-ben, 150 éve adták ki először (november 24-én).
febr. 15
15:48
Az amnioszkópiás vizsgálat (magzatvízvizsgálat) célja és kockázata (WebBeteg)
Mikor indokolt, és mikor nem szabad elvégezni az amnioszkópiás vizsgálatot? Milyen szövődményei lehetnek? Hogyan zajlik a vizsgálat? Tényleg annyira fájdalmas? Objektíven a magzatvíz vizsgálatról.
febr. 15
17:15
Philip Kotler gondolatai a válságról (Életforma)
A Magyar Fogyasztó Platform (MFP), február 18-án rendezi meg MF Szabadidő Konferenciát, ahol az érdekfeszítő előadások mellett a résztvevők kézhez kapják Philip Kotler A marketing kihívásai 2009-ben - a globális válság kezelése című okfejtését.
febr. 15
18:57
Erotománia (WebBeteg)
A szexualitás az egészséges, teljes élet része. Azonban ha valaki olymértékű, állandó, ellenállhatatlan késztetést érez a szexuális aktusra, hogy az uralja a partnerkapcsolatát, munkáját és élete egyéb területeit, akkor komoly problémával küzd.
febr. 15
20:00
Erotománia, hiperszexualitás, vagy nimfománia (WebBeteg)
A szexualitás az egészséges, teljes élet része. Azonban ha valaki olymértékű, állandó, ellenállhatatlan késztetést érez a szexuális aktusra, hogy az uralja a partnerkapcsolatát, munkáját és élete egyéb területeit, akkor komoly problémával küzd.
febr. 15
21:09
Valentin-napi csókrekord: Mexikó legyőzte Angliát (Infostart)
Csókrekordot állítottak fel a mexikóiak Valentin-napon: 39.987 pár csókolózott egyszerre. Ezzel legyőzték a korábbi a rekordert, az angliai csókolózáson 32 ezer ember vett részt 2007-ben.
febr. 15
22:03
Eltörlik a vécépapír ingyenességét? (Infostart)
A vécépapír megfizettetését fontolgatja egy börtön az Egyesült Államokban.

Keresés