2009. február 21. szombat

febr. 21
0:06
Sohase mondd, hogy vége, merj újra szeretni! (HáziPatika)
Bárkinek alakulhat úgy az élete, hogy betegség, haláleset, válás, szakítás, tartós kiküldetés, stb. miatt hosszabb ideig nincs szexuális kapcsolata. "Kiesve a gyakorlatból", kell-e félnünk az újrakezdéstől?
febr. 21
6:09
Ördög vagy angyal? (Blikk)
Gyakran kezdeményez, kiszámíthatatlan és újító a szexben, vagy éppen ártatlanságával hódítja meg a férfiakat?
febr. 21
8:51
Kiszivárgott az új U2-album (Infostart)
Hivatalos megjelenése előtt csaknem két héttel felkerült az internetre a U2 új lemezének összes dala. A zenekar annyira óvatos volt, hogy még a kritikusoknak sem küldte el az albumot, a Universal Music Australiánál azonban hibáztak és feltöltötték a számokat online zeneboltjukba.
febr. 21
9:27
A legnagyobb projekt :az élet (Életforma)
Általános tendencia, hogy az életünket egy nagy projektnek tekintjük, és úgy tűnik lassan elfelejtünk kötöttségek nélkül létezni - derült ki a február 18-án megrendezett Magyar Fogyasztó Szabadidő konferencián.
febr. 21
9:28
Megműthetik a szemem állapotosan? Az orvos válaszol (WebBeteg)
A legutóbbi vizsgálaton kiderült, hogy a bal lencsém elmozdult a helyéről. Megműthetnek állapotosan? Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
febr. 21
10:39
Nézze meg a több tízméteres kígyószörnyet! (Infostart)
A borneói Baleh-folyó partján élők azt állítják, hogy egy több mint 30 méteres kígyó él a sötét vízben. A "szörnyről" már felvétel is készült.
febr. 21
11:15
Karda Bea könnyeivel ért véget a csokiszuflés hét! (Életforma)
Az "egyszer minden véget ér" nagy igazsága elérte a főzőcskés műsort is. De hogy Karda Bea még meg is sirassa, azt senki se hitte volna...
febr. 21
11:33
Liszt- és tejcukor-érzékenység (NLC)
Sokszor érzékelhetjük, hogy valami nincs rendben odabenn a hasunkban, ám nem tudjuk pontosan, mi okozhatja a kellemetlen tüneteket. Magyarországon ma egymillió ember szenved liszt- vagy tejcukor-érzékenységtől, amely gyakran gyerekkorban kialakul, és egy életen át elkísérhet.
febr. 21
11:34
Génmutációval függ össze az agytumor (WebBeteg)
Amerikai kutatók két genetikai mutációt azonosítottak, melyek a különösen nehezen kezelhető és nagy arányban halált okozó agydaganat, a glióma növekedését, kialakulását felügyelik.
febr. 21
13:40
Melaninnal szennyezett tejitalt találtak (WebBeteg)
Melaninnal szennyezett gyermek tejitalt találtak az élelmiszer ellenőrző hatóság szakemberei a szegedi Cora áruházban, még a hét közepén.
febr. 21
13:42
Vitaminkészítmények: sok hűhó semmiért? (WebBeteg)
Egy menopauzán átesett nők bevonásával készített amerikai tanulmány szerint a vizsgált alanyok által fogyasztott multivitamin-készítmények semmiféle hatással nem voltak a szív- és érrendszeri, vagy daganatos megbetegedések kialakulásának valószínűségére.
febr. 21
16:21
Farsangi misztikum, áhítat nélkül (Életforma)
Szorongásokkal, aggodalmakkal és félelmekkel terhes életünket, számolatlan hétköznapjainkat ünnepek fűszerezik, közösségi alkalmak teszik, vagy tehetik széppé, változatossá. Amikor kicsit más minden, amikor nem csak ünneplőbe, vagy kifejezetten az alkalomra készült ruhába öltözünk, hanem a lelkünk is készül az eseményre.
febr. 21
17:52
Tizenhat évesen Parkinson-kóros - az orvos válaszol (WebBeteg)
Testvérem 16 évesen Parkinson beteg. A kérdésem az lenne vajon, hogy lehet ilyen fiatalon Parkinson-kóros és lehet-e gyógymód a problémájára? - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
febr. 21
19:21
Hazánk még mindig a "Megfigyeltek listáján"! (Életforma)
Magyarország évek óta, javulás nélkül a "Megfigyeltek Listáján" található, és a 2009. február 17-én közzétett idei "SPECIAL 301" jelentés tanúsága szerint 2009-ben sem lesz ez másként.
febr. 21
20:15
Az ötös lottó 8. heti nyerőszámai (Infostart)
Az ötös lottó 8. heti sorsolásán a következő számokat húzták ki: 5, 19, 26, 62, 64.

Keresés