2012. január 15. vasárnap

jan. 15
8:06
Észre sem vesszük, hogy elhízunk? (Infostart)
A túlsúlyos felnőttek jelentős része alulbecsli elhízottsága mértékét - állapították meg brit kutatók. Mint kiderült, a többség hamarabb minősít más embert túlsúlyosnak, mint saját magát.
jan. 15
8:42
Mennyi csapvizet iszunk? (Infostart)
A magyar lakosság 85 százaléka fogyaszt csapvizet, és a felnőttek több mint háromnegyede elégedett is a víz minőségével - közölte a Magyar Víziközmű Szövetség (MaVíz) saját megbízásából készített felmérésének eredményét.
jan. 15
9:36
Mennyi idős az idős? (Infostart)
Kortól és nemtől is függ, mennyi idős személyt tekintenek idősnek az emberek - derült ki egy nemrég közzétett amerikai kutatási eredményből. Abban viszont minden korosztály egyet ért, hogy az általuk öregnek megjelölt kornál jóval tovább szeretnének élni.
jan. 15
12:00
Lehet síelni Eplényben (Infostart)
A hideg, kedvező időjárás miatt sikeres a hóágyúzás Eplényben, a Nordica Síarénában friss havon lehet síelni az 1-es pálya alsó szakaszán - tájékoztatta Molnár József pályafőnök vasárnap az MTI-t.
jan. 15
16:48
A hatos lottó e heti nyerőszámai és nyereményei (Infostart)
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 2. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
jan. 15
18:18
Receptek a Bibliából (Infostart)
A világ legolvasottabb művében, a Bibliában szereplő ételek receptjeit mutatja be az Egy asztalnál Ábrahámmal című olasz könyv. A szerzők az eredeti Ó- és Újtestamentum-beli alapanyagokat is felkutatták.
jan. 15
18:36
Mit tegyen az ember, ha érzékeny a foga? (Infostart)
Egyes ételek - főleg a meleg, a hideg, az édes és a savanyú - fájdalmat okozhatnak az érzékeny fogakon. Az érintés és a levegővel való érintkezés szintén kellemetlen lehet. Mi ennek az oka - és mi a megoldás?
jan. 15
20:42
Nem Magyarországon csapodott be az űrszonda (Infostart)
A meghibásodott orosz Fobosz (Phobos)-Grunt űrszonda el nem égett darabjai vasárnap a Csendes-óceánba zuhantak, közép-európai idő szerint este háromnegyed hétkor - közölte az orosz védelmi minisztérium illetékese.
jan. 15
21:18
Férfiaknak is szabad a fülbevalóviselés (Infostart)
Férfiak számára is engedélyezte a fülbevaló-viselést munkahelyen a francia semmítőszék egy frissen nyilvánosságra hozott határozatában.
jan. 15
21:21
Természetes és szintetikus vitamin - Nem mindegy! (WebBeteg)
Néhány alapvető fontosságú dologról sosem hallunk a szintetikus vitaminok reklámhirdetéseiben, pedig sok embert érdekelne bizonyára az a tény, hogy miközben egészségét óvni akarja, mennyire árthat szervezetének.

Keresés