2012. január 16. hétfő

jan. 16
0:39
Itt a síszezon: mire ügyeljünk, ha utasbiztosítást kötünk? (HáziPatika)
Ha a téli síeléshez külföldi úti célt választunk, a bőrönd, költőpénz és útlevél mellett fontos kellék az utasbiztosítás is, ami az utazás alatti kellemetlenségek (váratlan betegség, baleset vagy útipoggyászban esett kár) ellen...
jan. 16
6:00
Hasznos tanácsok a szülés utáni időszakra (Infostart)
A szülés utáni időszak nem csak testileg, de lelkileg is felemelő, ugyanakkor megterhelő időszak az anyukáknak. Hogyan lehet minél kellemesebben át élni ezeket a hónapokat?
jan. 16
10:30
Mágnesterápiát ajánl az Impulser Hungary (HáziPatika)
A mágnes gyógyhatása az európai orvoslásban évezredek óta köztudott volt, mindig része volt az orvosi alkalmazásnak. A természetes mágnesek ritkasága miatt persze inkább csak ismerték a jelenséget, de a gyakorlatban nem...
jan. 16
14:09
A gyógyszerrendelés és -kiadás változásai 2012-ben (WebBeteg)
A gyógyszerrendelést, kiváltást érintő 2012. március 1-jétől hatályba lépő változások - a sajtóban megjelent - téves értelmezése miatt a Nemzeti Erőforrás Minisztérium Egészségügyért Felelős Államtitkársága közleményt adott ki.
jan. 16
15:12
Életeket veszélyeztethet az oltásokról szóló megalapozatlan hírek terjesztése (WebBeteg)
A közelmúltban több tévéműsorban is megszólaltak betegek, akik állításuk szerint védőoltás okozta súlyos mellékhatásoktól szenvednek, többször tényként állítva be nem igazolt, vagy igazoltan téves feltételezéseket. Az ÁNTSZ ezért ezúton is szeretné felhívni a figyelmet arra, hogy a megalapozatlan megnyilatkozások, továbbá azok kritikátlan közzététele közvetve emberéleteket veszélyeztethet!
jan. 16
15:18
Pszichoterror a munkahelyen (Blikk)
Az úgynevezett mobbing vagy lelki erőszak gyakori jelenség a munkahelyeken. A terrorizálás súlyos pszichés és egzisztenciális következményekkel járhat az áldozatra nézve.
jan. 16
17:18
Tesztelje tudását a torokproblémákról! (WebBeteg)
Nyerje meg a Boiron Hungária Kft. és a WEBBeteg közös nyereményjátéka ajándékainak egyikét! A játékban 20 darab díszdobozos mézes tornyot és kézi festésű görbebögrét sorsolunk ki.
jan. 16
17:24
Vörösborpártiak a magyar borkedvelők (Infostart)
A vörösbort kedvelik leginkább a magyar borfogyasztók és főként otthoni fogyasztásra vásárolnak kedvenc italaikból.
jan. 16
20:24
Mire jó a magnéziumban gazdag étrend? (Infostart)
Ritkábban fordul elő szélütés azoknál az embereknél, akik sok magnéziumban gazdag ételt, például leveles zöldségeket, olajos magvakat, hüvelyeseket, teljes kiőrlésű gabonát esznek - állapította meg negyedmillió ember adatainak elemzésével egy nemzetközi kutatócsoport.
jan. 16
20:27
A foglalkozási tüdőbetegség (WebBeteg)
Nagyon sok olyan tüdőbetegséget okozó anyag létezik környezetünkben, amelyet munkánk során, munkánk miatt lélegezhetünk be. Az összes asztmás megbetegedés jelentős részét a foglalkozási asztma teszi ki.
jan. 16
20:42
Ma van az év legszomorúbb napja (Infostart)
E hét hétfője az idei év legszomorúbb napja - határozták meg immár hagyományosan brit kedélyszakértők.
jan. 16
23:36
Lézer vagy Botox? (WebBeteg)
Mivel a ráncok kialakulása már a harmincadik életév után elkezdődik, egyre többen igyekeznek minél tovább megőrizni vonzó, fiatalos külsejüket.

Keresés