2016. január 7. csütörtök

jan. 7
6:12
Meddig nőhet a testmagasság? (WebBeteg)
Sokszor jönnek az endokrinológiai szakrendelésre betegek azzal a panasszal, hogy alacsony termetűek. A növekedési hormont már mesterségesen előállították, a gyógyítás szolgálatában áll. De lehet-e mindenkin segíteni?
jan. 7
8:18
Segítik az orvosok, ápolók munkáját (Metropol)
A Semmelweis Egyetemen jelenleg nyolc klinikán hetven segítő van jelen.
jan. 7
12:30
Súlyos tüneteket okozhat a diétás smoothie (WebBeteg)
Az újévi fogadalmakat megtartva, januártól sokan kezdtek fogyókúrába. Az önsanyargatás üde színfoltja a minimális kalóriatartalmú smoothie, amit otthon is bárki elkészíthet reggelire, vacsorára. A gyümölccsel és zöldségekkel is jól variálható finomság azonban kellemetlen panaszokat is okozhat allergiásoknál, nem árt figyelni a tünetekre!
jan. 7
15:39
Ezt kapjuk a hétvégén! - A várható időjárás (Infostart)
A következő napokban enyhül az elmúlt napokban tapasztalt télies időjárás, a hétvégén inkább esőre kell készülni - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott előrejelzéséből.
jan. 7
16:15
Ez a kanizsai kutya kap most országos figyelmet (Infostart)
Mi a jobb? Szürke szamár a ködben vagy fehér kutya a hóban? Az MTI fotóját tanulmányozva most eldönthetjük ezt a kérdést.
jan. 7
21:03
Egészségesebb táplálkozásra buzdít az amerikai kormányzat (Infostart)
Új táplálkozási ajánlásokat tett közzé az amerikai kormányzat, a telített zsírok, a só és a cukor fogyasztásának csökkentését javasolja az amerikaiaknak.
jan. 7
21:21
Hétezer eurós kupont rejtett az ünnepi kalács (Infostart)
Hétezer eurót érő kupont talált az ünnepi kalácsba sütve egy fiatal pár az észak-spanyolországi Leónban - adta hírül a spanyol sajtó csütörtökön.
jan. 7
21:57
Veszélyesebb, mint a dohányzás: a mozgáshiány (WebBeteg)
Az inaktív életmód évente félmillió európait öl meg, következményei több mint 80 milliárd euróba kerülnek. Az angol Centre for Economic and Business Research (Cebr) a fizikai és mentális egészség megőrzésének mozgásszegény életmóddal összefüggést mutató költségeit térképezi fel Európában, Franciaországot, Németországot, Olaszországot, Lengyelországot, Spanyolországot és az Egyesült Királyságot…

Keresés