2018. január 7. vasárnap

jan. 7
1:24
Az alvás fázisai (WebBeteg)
Az alvás az ember életétől elválaszthatatlan folyamat, melynek zavarai jelentősen rontják az életminőséget, negatívan befolyásolják a társas kapcsolatokat, a munkabírást.
jan. 7
1:28
Kanyaró - Tünetek és szövődmények (WebBeteg)
A kanyaró lázzal és kiütéssel járó fertőző megbetegedés, Magyarországon a kötelező oltásnak köszönhetően 2002 és 2016 között csak behurcolt esetek fordultak elő. A kanyaró elleni védőoltást először 12-15 hónapos korban kapják a gyermekek, majd az emlékeztető oltást 11 éves korban.
jan. 7
3:06
Hogyan hat a szívünkre az A-vitamin? (Női NetCafe)
Egy friss kutatás szerint a szív reagál az A-vitaminra, illetve annak mennyiségére. Azt azonban egyelőre senki sem tudja, hogy a reakciók pozitívak vagy éppen negatívak-e…
jan. 7
3:54
A legszebb filmes menyasszonyi ruhák (Cosmopolitan)
A múltkori mozi alkalmával annyira beleszerettél a főszereplő ruhájába, hogy gondolatban már el is mentetted az inspiráció gyűjteményedbe? Segítünk az álmodozásban, és összeszedtük minden idők legdögösebb fehér rucijait a vászonról!
jan. 7
4:06
Melyik testmozgás csökkenti legjobban a korai halálozás veszélyét? (Női NetCafe)
Bár az Egészségügyi Világszervezet (WHO) ajánlása szerint hetente 150 percnyi mozgásra van szükség, egy friss kutatásból kiderül, hogy naponta több mint egy óra séta csökkenti a leginkább a korai halálozás veszélyét.
jan. 7
4:30
2018 lakberendezési trendjei (Utazómajom)
Lassan kezdjük megszokni, hogy már nem 2017-et, hanem 2018-at írunk, így épp itt az ideje sorra venni, hogy milyen lakberendezési ...
jan. 7
5:24
Iszapkezelések és ivókúrák (WebBeteg)
Az iszapkezelések történhetnek szerves vagy szervetlen iszappal, egész testet érintő, vagy részleges módon. A szerves iszapok esetén nem csupán a hőhatással és az iszap súlyából eredő hatással lehet számolni, hanem kémiai hatással is - a bőrön át felszívódó anyagok szervezetre gyakorolt hatásával.
jan. 7
5:27
A futás így lehet élvezetes (HáziPatika)
Sokan vannak, akiknek újévi fogadalma, hogy elkezdenek futni, de nagy részük néhány alkalom után feladja. Ha nem szeretnénk közéjük tartozni, akkor érdemes megfogadni az alábbiakat. ...
jan. 7
6:06
Én hálás vagyok ELŐRE az öreg éveimért (ridikul.hu)
Párszor végigszaladtak már a legnagyobb közösségi oldalon egy hölgy gondolatai az időskorral kapcsolatban, amelyekben kifejti, mennyire hálás a sorsnak az öregségért.
jan. 7
6:33
A legegészségesebb fűszerek (HáziPatika)
Ha a 2017-es év a probiotikumoké és a szuperélelmiszereké volt, akkor a 2018-as a fűszerekről fog szólni. A kömény, a fahéj, a kurkuma és a chili az egészségünkre is jó hatással van. ...
jan. 7
7:06
A vasas gyógyvizek hatásai (HáziPatika)
Magyarország rendkívül gazdag gyógyvizekben, fürdőhelyei rengeteg látogatót vonzanak. Mégis létezik olyan gyógyvíztípus, amelynek egészségügyi hatásairól népszerűsége ellenére is csak igen keveset tudunk biztosan. ...
jan. 7
7:06
Napi horoszkóp január 7.: a Kosok új kihívásra vágynak, a Halak a célegyenesbe érnek (Joy)
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak!
jan. 7
7:06
Bizonyos illatok hatására többet vásárolunk karácsonykor (Női NetCafe)
A tudósok és az üzletemberek már régóta tudják, hogy bizonyos karácsonyhoz köthető illatok, mint például a fenyő vagy a karácsonyi sütik illata felkelthetik az emberek vásárlási kedvét.
jan. 7
7:06
Úgy érezzük, romlik a memóriánk? Ezekkel a gyakorlatokkal élesíthetjük! (ridikul.hu)
A memóriaromlás ijesztő jelenség is lehet, de legtöbbször szerencsére azonkívül, hogy egyre öregszünk, semmilyen fizikai elváltozás nem áll a hátterében. Ahogyan haladunk a korral, nehezebb új kapcsolatokat kiépíteni az agyunkban a neuronok között, vagyis nehezebb belevernünk a dolgokat a fejünkbe. A memória azonban gyakorlatokkal javítható!
jan. 7
7:33
Az orvosok teljesen ledöbbentek: ez a növény elpusztítja a világ legfélelmetesebb baktériumait is (Blikk)
Az illóolajokban gazdag levendulát leginkább kis zsákokba töltik, és így akasztják szekrénybe, vagy a lakás különböző pontjaira illatosítóként, molyűzőként. Azt viszont már kevesen tudják, hogy belsőleg alkalmazva számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik.
jan. 7
7:35
Itt a teljes lista: a betegségek lelki okáról! Mentsd el magadnak (Blikk)
Minden betegség lelki eredetű.A betegség a lélek jelzése,egy intő jel ami elárulja hogy  a lélekben megszűnt a harmónia.Ezt ugyan mindannyian tudjuk,és érezzük még a fizikai tünet megjelenése előtt ,csak nem fordítunk rá figyelmet.
jan. 7
7:42
Ne dőlj be az átverésnek! Hamis gyógyszereket kínálnak a neten (Ripost)
Hamisítanak táskát, ruhát, elektronikai cikket és sajnos ennél sokkal veszélyesebb dolgokat is. A kis, távol-keleti laborok ontják magukból a hamis gyógyszereket, amiből Magyarországra is jut bőven.
jan. 7
7:51
Elképesztő oka van, hogy a néni megélte a 104. születésnapját. Szerinte azért élt eddig, mert ezt itta: (Blikk)
A néni szerint emiatt az ital miatt élt ilyen sokáig!
jan. 7
7:51
Te is elolvadsz az ölelkező négyes ikrek videójától! (NLC)
Ha csak egy videót nézel ma meg, mindenképpen ez legyen az, ennél cukibbat ugyanis biztosan nem fogsz látni!
jan. 7
7:53
Azok a terhes nők, akik ezt eszik, okosabb gyerekeket szülnek (Blikk)
A tudósok megtalálták, hogy melyik étel növeli az újszülött intelligenciáját!
jan. 7
7:55
Tudod, mit szeretnél 2018-tól? Így érheted el (Blikk)
Ha sikeres szeretnél lenni 2018-ben, akkor ezt kell tenned:
jan. 7
7:57
Így tudhatod meg, melyik vitamin hiányzik a szervezetedből, anélkül, hogy orvoshoz fordulnál (Blikk)
Szervezetünk nem tud harmonikusan működni, a megfelelő vitaminok jelenléte nélkül. A vitaminhiány, az egyoldalú táplálkozás eredményeként léphet fel, de nagymértékben befolyásolja a kevés zöldség és gyümölcs fogyasztása is.
jan. 7
7:59
Az eladónő a kocsijáig követi a bolti tolvajt, de amikor meglátja, mi van a zsebében, nem bírja visszatartani a könnyeit (Blikk)
Ez lett a legszebb karácsonya.
jan. 7
8:06
Időskori depresszió? Ez a játék segíthet! (Női NetCafe)
A San Diego-i Orvosi Egyetemhez tartozó Sam és Rose Stein Öregedéskutatási Intézet munkatársai szerint az időskori tünetszegény depresszió (SSD) tünetein javítanak olyan speciális videojátékok, melyek fizikai tevékenységeket igényelnek.
jan. 7
8:06
Előkelőek és szépek: a legszebb hercegek és hercegnők nyomában 2. (ridikul.hu)
Akik nemcsak a körülöttük lévő pompától csillognak, hanem azon túl (vagy éppen anélkül) is gyönyörűek. Merthogy vannak uralkodók és előkelőségek Katalin hercegnén túl is. Nem vitatjuk az érdemeit, de most azokat a hercegeket és hercegnőket gyűjtöttük össze immár a második körben, akik nemcsak előkelőek, de szépek is. Legalább annyira, mint Katalin…
jan. 7
8:09
Már hivatalos: átkerül a Barátok közt, hatalmas változás lesz holnaptól (Blikk)
Itt vannak a részletek.
jan. 7
8:12
Újabb segítség a lombikosoknak (HáziPatika)
Idén már több mint tízezer beültetést támogat a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK); a magánszolgáltatóknál négyezret, az állami kórházakban pedig több mint 6500-at. ...
jan. 7
8:12
6 esküvői fotó a múlt századból: meghatóbbnál meghatóbb a történetük (Retikül)
Régi fotókat nézegetni mindig izgalmas, még akkor is, ha nem ismered személyesen azokat, akiket ábrázol.
jan. 7
8:18
5 napig csak gyors kaját evett, ez történt (Cosmopolitan)
Január elseje óta még a közelébe sem mész a gyorséttermneknek? Ez a lány pont fordítva gondolkodott és hamarosan furcsa dolgot tapasztalt magán.
jan. 7
8:18
Ez a sport illik hozzánk a horoszkópunk szerint (ridikul.hu)
Természetesen bármelyik edzés nekünk való lehet, ha szívesen csináljuk és kedvünket leljük benne, de a csillagjegyünk szerint mégis megmondható, hogy melyik az a sportág vagy sportágak, amelyek különösen passzolnak hozzánk.
jan. 7
8:54
Emelkednek a lakásárak, éleződik a verseny (24.hu)
Egyre több új lakást adnak át.
jan. 7
8:54
Előtte-utána fotó: tökéletes testet gyúrt magának a sörhasú apa és fia (Femcafe)
Elképesztő átalakulás.
jan. 7
8:57
Kettészakad ma az ország (Infostart)
Nagy lesz a különbség az északi és a déli megyék között.
jan. 7
9:06
Kiderült, ki a hibás, ha a gyereket nem érdekli az iskola (Női NetCafe)
Nem biztos, hogy a gyerekeket hibáztathatjuk azért, ha nem érdekli őket az iskola: a tanulással kapcsolatos motiváció ugyanis öröklődik egy friss amerikai kutatás szerint, amely a Personality and Individual Differences című szaklapban jelent meg először.
jan. 7
9:06
Az aszalás modern változata: fagyasztva szárítás (ridikul.hu)
Sokféle módszerrel élhetünk, ha tartósítani szeretnénk valamit: lefagyaszthatjuk, megaszalhatjuk, de az a legjobb, ha e kettő megfelelő kombinációját alkalmazva fagyasztva szárítunk – mutatjuk is, hogy miért.
jan. 7
9:12
Szőrszálak az állunkon: ezek lehetnek az okai (ridikul.hu)
Az emberi test természeténél fogva szőrös, egyénenként különbözik, hogy kinél milyen mértékben jelentkeznek a szőrszálak. És persze azok színe is más és más lehet, ahogy az is egyénfüggő, hol vagyunk szőrösebbek, és hol kevésbé. A női arcszőrzet nem gyakori, mégis felbukkanhat néhány kellemetlen szőrszál az állunk környékén. Ezek lehetnek az okai!
jan. 7
9:18
Sok magyar lesz öngyilkos (HáziPatika)
A WHO 2016-os jelentése szerint Európában Magyarországnál csak Litvániának rosszabbak az öngyilkossági mutatói. ...
jan. 7
9:39
Sokkoló képet osztott meg 14 éves fiáról, hogy figyelmeztesse a többi szülőt (NLC)
A 14 éves skót fiú karácsony előtt került kórházba, miután amfetamintartalmú tablettát vett be otthon. Azóta az életéért küzd.
jan. 7
9:41
3 hajszín, amely mindent visz 2018-ban (NLC)
A blorange az új millennial pink, de a Nirvana-szőke és a blauburn is tarol.
jan. 7
9:48
Alvási nehézségek a vizsgaidőszakban - Az orvos válaszol (WebBeteg)
Az elmúlt három hétben krónikus alvászavarral küszködöm, olykor ólmos fáradtság mellett sem tudok elaludni egy-két napig. - Válogatás a WEBBeteg Orvos válaszol rovatának kérdéseiből.
jan. 7
9:48
Ezek voltak 2017 legrosszabb filmjei, te egyetértesz? (Hírstart)
Egy részüket mi is tűkön ülve vártuk, a moziból mégis olyan "Mi a fene volt ez?!" érzéssel távoztunk. Az IMDb értékelése alapján ez volt a top tíz legrosszabb film, ami nálunk is a mozikba került.
jan. 7
10:00
Meglepő: kiderült, mekkora mellű nőre buknak a férfiak igazából (Femcafe)
Megkérdezték őket, szerintük melyik az ideális kosárméret.
jan. 7
10:06
Spóroljunk játékosan 2018-ban – 5 kihívás, ami tényleg segít (ridikul.hu)
A spórolás játékosan is történhet. Még akkor is, ha már rég magunk mögött hagytuk a gyermekéveket.
jan. 7
10:18
Vízkereszt – több, mint a karácsonyfaszedés napja (Hírstart)
Vízkereszt az egyik legősibb keresztény ünnep, amely Jézus Krisztus megjelenésének momentumait kapcs
jan. 7
10:24
Nem mindegy, hol leszünk betegek (HáziPatika)
Átalakulás előtt áll a budapesti egészségügyi ellátás, kérdés azonban, hogy az Egészséges Budapest Program nyomán megvalósuló ellátórendszer hogyan illeszkedik az országos betegellátáshoz, a betegek vándorlásához. A fővárosban gyógyul az ország... ...
jan. 7
10:42
Szakértők elemezték Harry és Meghan testbeszédét, erre jöttek rá (Femcafe)
Még egy apró mozdulatból is sok mindent ki lehet olvasni.
jan. 7
10:54
Tökéletes csókok 50 felett: hiszen már mindent tudunk a csókról (ridikul.hu)
Minden kapcsolatban fontos az intimitás, a másik közel engedése magunkhoz, amikor megmutatjuk, hogy bízunk benne, hogy szeretjük, védelmezzük, és kitartunk mellette. Ennek megmutatására a csók az egyik legjobb eszköz. És 50 felett járva már valószínűleg mindent tudunk a csókról. A tökéletesről és a tökéletlenről is.
jan. 7
11:30
Még korszerűbb lesz a lombikprogram (HáziPatika)
Milliárdos beruházással korszerűsítik a lombikprogramot a Debreceni Egyetemen (DE), miután a klinikai központ szerdán visszavette a 2003-ban a Kaáli Intézetnek átadott meddőségi kezeléseket. ...
jan. 7
11:30
Előtte-utána képek egy család fogyásáról – galéria (ridikul.hu)
A fogyókúra kihívás, támogatás nélkül nehéz végigcsinálni. Többek között a család együttérzése és támogatása az, ami hasznos ilyenkor (is). És mi más lenne a legjobb bizonyíték arra, hogy a családunk támogat bennünket, mint amikor ők is velünk együtt fogyókúráznak. Így bármikor kéznél a segítség, az együttérzés és a közös élmény. Ez a család megcsi
jan. 7
11:45
Nem bírom, ha átjönnek a gyerekek barátai hozzánk (NLC)
Clint Edwards, háromgyermekes apuka írta le, miért nem szereti, ha vendégek érkeznek a gyerekeihez. Bár annak ellenére, hogy fenntartásai vannak, azért mindig megengedi, hogy áthívják magukhoz a kis barátaikat.

Keresés