2012. január 1. vasárnap

jan. 1
7:12
Itt az év első másnapja (Vezess)
Mivel felelős autóvezetők vagyunk, ma úgysem ülünk autóba, inkább nézzük, milyen trükkökkel küzdhetjük vissza magunkat egy háton fekvő, jajveszékelő puhatestűből az emberszabásúak közé. Ha Ön sosem iszik, akkor pedig derüljön a sok iszákos baján.
jan. 1
10:12
Mától drágul az üzemanyag és az autópálya (Vezess)
Vasárnaptól emelkednek az autópályák úthasználati díjai, és megszűnik a (D1-díjkategóriájú) személyautókra érvényes négynapos e-matrica. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) tájékoztatása szerint ugyanakkor a pótdíjfizetés határideje 30 napra nő.
jan. 1
11:06
Szalayék elrajtoltak a Dakaron (Vezess)
A hivatalos rajtceremóniával tegnap megkezdődött a 2012-es Dakar-rali. Ennek megfelelően a magyarok, így Szalay Balázsék is elrajtoltak.
jan. 1
11:08
Fokozott rendőri ellenőrzés az utakon (Vezess)
Újév alkalmából, a balesetek megelőzése végett ismét lehet számítani ittasság-ellenőrző akciókra az ország egész területén.
jan. 1
11:42
Elkezdődött a 2012-es Dakar (Vezess)
Az ünnepélyes rajtceremóniával kezdetét vette a 2012-es Dakar-rali Mar del Platán. Élő emberfalban vonultak fel a versenyzők.
jan. 1
18:54
Motoroshalál a Dakaron, Szalay 22. (Vezess)
Szalay Balázs a 22. helyen ért célba az autósok versenyében a Dakar-rali vasárnapi első mért szakaszán, melyen az orosz Leonyid Novickij volt a leggyorsabb. Máris megvan az idei első halálos áldozat.

Keresés