2012. január 21. szombat

jan. 21
7:12
Pajtafíling (Vezess)
Gyakran olvashatunk olyan híreket, amelyekben egy-egy, letűnt korból maradt automobil kerül elő elhagyatott épületek, félreeső, elfeledett pajták rejtekéből. Valami ilyesmi történt velem is nemrégiben.
jan. 21
8:06
Videós összefoglaló a Monte-Carlo-rali pénteki napjáról (Vezess)
Sebastien Loeb több mint két percre növelte előnyét Dani Sordóval szemben a Monte-Carlo-rali pénteki napján. A változó pályaviszonyok között a Citroën csapat ügyesen választotta ki a megfelelő gumikat. Nézze meg videón a pénteki eseményeket.
jan. 21
8:08
Videón a Monte-Carlo-rali pénteki napja (Vezess)
Sebastien Loeb több mint két percre növelte előnyét Dani Sordóval szemben a Monte-Carlo-rali pénteki napján. A változó pályaviszonyok között a Citroën-csapat ügyesen választotta ki a megfelelő gumikat. Nézze meg videón a pénteki eseményeket.!
jan. 21
10:12
Drámai autórablás Kínában (Vezess)
Fegyveres támadt egy autóra Kínában, lemásolva a GTA számítógépes játék egyik fő elemét. A drámai események minden mozzanatát rögzítették a biztonsági kamerák
jan. 21
10:30
A második teszten mutatkozik be az új Marussia (F1világ)
Pat Symonds, a Marussia nemrég kinevezett technikai igazgatója elmondta, hogy új autójuk csak a téli tesztek második állomásának helyet adó Barcelonában gördül majd pályára, és az első tesztet tavalyi autójukkal kezdi meg Jerezben. Tovább »
jan. 21
11:03
Betiltották Raikkönenék trükkös rendszerét (F1világ)
Bár január elején még zöld utat adott a Lotus által kifejlesztett rendszer előtt, az FIA péntek este értesítette a csapatokat, hogy a reaktív futómű, amely a fékstabilitást növeli, mégis szabálytalan, így nem lesz használható. Tovább »
jan. 21
12:36
F1: Betiltották az új felfüggesztést (Vezess)
A Nemzetközi Automobil Szövetség tegnap értesítette a csapatokat, hogy a Lotus Renault által kifejlesztett és némelyik rivális által másolni kezdett adaptív felfüggesztés nem szabályos, tilos használni.
jan. 21
16:12
A nap képe - Kabrió és hó (Vezess)
Aktuális, fájdalmas, kárörvendőknek csemege ez a kép. A tulajdonos vélhetően krónikus feledékenységben szenved, mert ilyen mértékű hanyagsággal élni lehetetlen. Sajnáljuk, vagy nevessünk?
jan. 21
23:24
Loeb szinte megnyerte a Monte-Carlo-ralit (Vezess)
Egyetlen szakaszt sem nyert szombaton, mégis újabb fél perccel növelte előnyét Sebastien Loeb a Monte-Carlo-ralin, ahol már csak egyetlen szakaszra van a hatodik hercegségbeli győzelemtől. Dani Sordo a második, Petter Solberg harmadik.

Keresés