2012. február 18. szombat

febr. 18
0:51
Ne ítélj elsőre! – vezettük a vadonatúj Honda Civic-et (Auto Pult)
Nagy reményekkel és várakozásokkal vág a Honda magyarországi importőre az idei esztendőnek, ugyanis ahogy azt kicsit több mint egy hónapja megírtuk, hazánkba is megérkezett a márka legfontosabb modellje, a Civic. Az Angliában gyártott, és direkt az európai igényekre fejlesztett ötajtós, illetve a Törökországban készülő - és csak egyes "szedánpárti" piacokon forgalmazott - lépcsőshátú verzió…
febr. 18
7:15
Egy nyerő Opel? (Vezess)
Nemrég még röhögőgörcsöt okozott az Opel középkategóriása - utódja ma a 200 lóerős dízelek vadászmezején portyázna.
febr. 18
9:21
Gyengült az uniós autópiac januárban (Vezess)
Gyengült az új autók piaca az Európai Unióban januárban. Spanyolországot kivéve valamennyi fontosabb piacon csökkent az értékesítés.
febr. 18
11:21
Testközelben - Szuperautók Magyarországon (Auto Pult)
Alig néhány éve még messzi tájakra kellett utaznunk ahhoz, hogy a szuperautóknak egyáltalán a létezésével tudatosulhassunk, így az is örömteli esemény volt, ha egy Jaguar XK a Trevi-kút tövében rabolta el a szívünket, de az is, ha egy Lamborghini látomásként tűnt fel az olaszországi autópálya benzinkútján.
febr. 18
13:15
Balesetmegelőző fék a Mazdánál (Vezess)
A Mazda is megkezdi a ráfutásos balesetek megelőzésére alkalmas biztonsági elektronika és fékrendszer alkalmazását. Az új CX-5-ben debütál a technika.
febr. 18
14:09
42 év után olasz nélkül az F1 (Vezess)
Jarno Trulli pénteki menesztésével több mint negyven év után első ízben olasz pilóta nélkül kezdődik az F1-es szezon. A veterán az elküldést lenyeli, de a nemzeti büszkesége tiltakozik. A Ferrarinál sem boldogok.
febr. 18
14:27
Tükröt tört a bosszúálló bringás (Vezess)
Egy felbosszantott bringás nem éppen keresztényi módon vesz elégtételt vélt sérelmei miatt, dalba illő módon töri le a Hyundai tükrét.
febr. 18
16:09
Sportos, és luxus 208-as a Peugeot-tól: bemutatkozik a GTi és az XY (Auto Pult)
Az oroszlános márka alig, hogy bemutatta a 207-es utódját, a divatos 208-ast, a franciák két hét múlva, a Genfi Autószalonon egyéb újdonsággal is szolgálnak a márka, valamint az izgalmas kisautók kedvelőinek: Svájcban debütál a típus sportváltozata, a háromajtós GTi.

Keresés