2012. március 4. vasárnap

márc. 4
10:54
Újra járnak a tiszai kompok Észak-Magyarországon (hvg.hu)
Hétvégétől ismét közlekednek a kompok a Tisza észak-magyarországi szakaszán - közölte a közútkezelő.
márc. 4
19:15
Räikkönen zárta az élen a téli teszteket (F1világ)
Kimi Räikkönen délelőtti idejét senki nem tudta felülmúlni, így a Lotus finn világbajnoka zárta az élen az e heti és egyben az utolsó téli tesztnapot Barcelonában. Tovább »
márc. 4
19:17
A HRT pályára viszi új autóját hétfőn Barcelonában (F1világ)
A HRT hivatalosan is megerősítette, hogy kihasználva a filmezési napok adta lehetőségeket, hétfőn pályára viszi idei versenygépét a spanyolországi Barcelonában. Tovább »
márc. 4
19:48
A Ferrari nem számít korai sikerekre (F1világ)
A Ferrari technikai igazgatója, Pat Fry bevallotta, hogy csapata egyelőre nem áll úgy, hogy felállhasson a dobogóra a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon. Tovább »
márc. 4
20:21
Kötelező gyakorlat – étvágytalan Hyundai i20 és turbós Veloster Genfben (Auto Pult)
A Hyundai a kötelező köröket mindenképp lefutja a kedden startoló Genfi Autószalonon, ugyanis mind a várva-várt Veloster Turbo, mind a frissített i20 ott lesz a svájci bemutatón. Az i20 külső-belső ráncfelvarráson ment át, míg a Veloster a hiányolt erőteljes erőforrással immáron tényleg ütős játékosként lép színre.
márc. 4
22:54
Top 10: a legjobb autók Amerikában (hvg.hu)
Az amerikai Consumer Reports magazin idén is összeállította a listáját az autópiac legjobb vételeiről. A top 10-ből öt autót a Toyota tudhat magáénak, 2003 óta először sikerült ezt a Toyotának elérnie.

Keresés