2017. január 22. vasárnap

jan. 22
3:27
Álomszerű rekorddal zárta a BMW centenáriumi évét (Auto Pult)
Olvasóink bizonyára pontosan tudják, hogy a 2016-os év a BMW számára igazi mérföldkőnek számított: a bajoroknál a tavalyi esztendő a szokásos újdonságdömping mellett az ünneplésről szólt, hiszen 2016-ban centenáriumát, vagyis 100. évfordulóját ünnepelhette a márka.
jan. 22
6:15
GT86, az elérhető élményautó (Vezess)
Nem maradtak el a faceliftnél kötelező újítások, de a Toyota GT86 frissítésekor a vezetési élmény fokozására koncentrált a japán vállalat. A sportkocsi továbbra is tiszta vezetési élményt nyújt.
jan. 22
10:09
Körözött BMW-t fogtak el a magyar határon (Vezess)
A nagy értékű személygépkocsit a német hatóságok körözték.
jan. 22
10:11
Hétfőn kitilthatják az öreg autókat Budapestről (Vezess)
Elrendelte a szmogriadó riasztási fokozatát Budapesten a főpolgármester; hétfő reggel 6 órától tilos olyan gépjárművel közlekedni a fővárosban, amelynek forgalmi engedélyében a környezetvédelmi osztályt jelölő kód 0, 1, 2, 3, 4, vagy amelynek forgalmi engedélye nem tartalmaz környezetvédelmi osztályt jelölő kódot.
jan. 22
10:45
Őrült autószerelő – videó (Vezess)
A rutin és az évek sok munkát könnyebbé tesznek. Az alábbi videón látható "szakember" valószínű, nem először cserél ékszíjat Volkswagen Bogáron. Azért senkinek nem javasoljuk, hogy utána csinálja.
jan. 22
11:03
Emlékeznek még erre: Geráppááá!? (Vezess)
Régi, emlékezetes autós reklámok után kutatva bukkantunk erre a műre. Annak idején, ha egyszer a gondolataink közé fonta magát, már lehetetlen volt onnan kitörölni.
jan. 22
11:05
Ámultba ejtő a világ legnagyobb traktora (Vezess)
Van akinek a piacon kapható technika és erő nem elég, kell egy kis plusz, hogy gördülékenyen menjen a munka. Azt hiszem, a most következő gigászi traktor mindkettőből eleget tud nyújtani szerető gazdájának.
jan. 22
11:36
Levágom a kezed, ha még egyszer autóhoz nyúlsz (Vezess)
Prestige Intimidator – így nevezi a Jeep Wranglerhez készített optikai átépítő csomagját a Voltron Motors. Félelmetesnek tényleg félelmetes, de hol marad a presztízs? És a jó ízlés?
jan. 22
11:54
Nálunk befagy a dízel! (Vezess)
Hogyan viselik, ha a szénhidrogén-származék ügyi szakmenedzser - magyarul benzinkutas - hülyének nézi Önöket? Én rosszul.
jan. 22
12:12
Tom Hanks különleges guruló ajándékot kapott (Vezess)
Tom Hanks budapesti tartózkodása alatt több Kispolskit és világhírűvé tett, előszeretettel fotózkodott a lengyel gyártású kisautóval. Ez a szokása most érdekes fordulathoz vezetett.
jan. 22
12:48
Nem kap új elnöki limuzint Donald Trump (Vezess)
Úgy tervezték, hogy a friss fejlesztésű Cadillac a beiktatással egy időben debütál, de most mégis úgy tűnik várni kell pár hónapot az elnöki szörnyeteg érkezésére.
jan. 22
13:42
Montoya lett a bajnokok bajnoka (F1világ)
A korábban a Forma-1-ben is megfordult Juan Pablo Montoya volt a legjobb a Bajnokok Versenyén (Race of Champions). Tovább »
jan. 22
13:44
A Forma-1-es autóbemutatók időpontjai (F1világ)
Gőzerővel készülnek a 2017-es idényre a Forma-1 csapata, 5 istálló autóbemutatójának időpontját pedig már most ismerjük! Tovább »
jan. 22
14:51
F1: Durva baleset a gálaversenyen – videó (Vezess)
Miamiban a hétvégén zajlik a Bajnokok tornája, a motorsport sztárjai szombaton a megküzdöttek a Bajnokok bajnoka címért. Meglepetésember nyert. Nagy balesetet is hozott a verseny.
jan. 22
15:45
Így indul egy 48 éves orosz helikopter, kell gépészkedni mire életre kel (Vezess)
A Kamov Ka-26 szinte minden magyar számára ismerős légi jármű, a mezőgazdasági területek permetezését még mindig ez az öreg orosz technika végzi országszerte.
jan. 22
16:24
Az orvosok nem engedik versenyezni Wehrleint (F1világ)
Szombati balesete miatt nem vesz részt a mai Nemzetek Kupáján Pascal Wehrlein. Tovább »
jan. 22
17:12
Itt tudhatod meg, hogy kitiltották-e Budapestről az autódat (Vezess)
Ha csak valamilyen hirtelen szél el nem fújja a fővárosra ült szmogfelhőt, akkor holnap életbe lép a szmogriadó riasztási fokozatát Budapesten. Ez a legfontosabb amit tudni kell.
jan. 22
20:45
Vettel egyedül is megnyerte a Nemzetek Kupáját (F1világ)
Bár Pascal Wehrlein visszalépése után egyedül képviselte Németországot a mai Nemzetek Kupáján, a négyszeres Forma-1-es világbajnok győzelemre vezette hazáját. Tovább »

Keresés