2008. január 5. szombat

jan. 5
6:09
Tóth Gabi mindenkiben Palcsó Tomit keresi (Blikk)
Tóth Gabi legutóbbi pasija, a titokzatos Lóri sem az igazi
jan. 5
6:11
Bolondozott Sas József (Blikk)
Visegrádhoz közeli szállodában ünnepelték meg a születésnapját
jan. 5
7:29
Palik: Gyávaság volt lefújni a Dakar ralit! (BorsOnline)
Tegnap vált hivatalossá, hogy nem rajtol el a jubileumi, 30. Dakar-rali. A mezőny zöme már sikeresen túlesett az adminisztráción és a gépátvételen, s csupán a mai startjelre várt, amikor a szervezők a mauritániai incidensek miatt lefújták a versenyt.
jan. 5
7:40
Dundika Mauritiuson esküszik (BorsOnline)
Január közepén elkel hazánk egyik legdögösebb nője, Dundika. A szexis Playmate öt éve él együtt szerelmével, akivel Mauritiuson, a tengerparton mondják ki a boldogító igent.
jan. 5
7:50
Pártfogója hisz a tiszavidi rémnek (BorsOnline)
A Bors megtalálta az az idős asszonyt, aki a legjobban ismeri a tiszavidi rémként elhíresült V. Árpád Pált. Ella néni több mint száz levelet váltott a férfivel, és biztos benne: Árpád nem ölt meg senkit Tiszaviden, hiszen a börtönben tiszta szívű hívő ember lett.
jan. 5
8:01
Bódi Sylvi sármos operaénekessel jár (BorsOnline)
Bódi Sylvi újra párra lelt. A szépséges modell Bertram Klamp LeMercier színész operaénekes oldalán találta meg a boldogságot. A 45 éves rendkívül sármos férfi Olaszországban él, ugyanis a milánói Scálában énekel.
jan. 5
8:12
Korábban halt meg Dominik? (BorsOnline)
Gondatlanságból elkövetett emberöléssel gyanúsították meg a Monorierdőn meghalt két és féléves kisfiú, Dominik anyját, Takács Máriát, míg élettársát, K. Pétert bűnpártolással vádolják.
jan. 5
8:38
Vaklárma volt, hogy leszakadt a jégtábla a biciklizőkkel (BorsOnline)
Hatalmas erőkkel, mentőcsapatokkal, helikopterrel kerestek tegnap három gyermeket és egy felnőttet, akik alatt állítólag beszakadt a Balaton jege Siófoknál. Ám a bejelentés kacsának bizonyult, a mentőcsapatok nem találtak senkit. Bár a mentés több millió forintot felemésztett, nagy kérdés: ha valaki tragédiát sejt, kell-e erre gondolnia.
jan. 5
9:09
Debreczeni Zita szülne milliárdos kedvesének (BorsOnline)
Szakmailag és magánéletileg is révbe ért Debreczeni Zita. A csinos modell, aki a napokban ünnepelte huszonhetedik születésnapját, fotósként is bizonyított, és úgy tűnik a szerelemben is szerencséje van, hiszen az ország egyik leggazdagabb férfija, Kedves Ferenc hordozza a tenyerén. Zita azonban gondol a jövőre is, a közeljövőben édesanya szeretne lenni.
jan. 5
9:42
Parádézzon az Oscar-gálán 70 ezer forintért! (BorsOnline)
Néhány száz dollárért Oscar-díj-átadáson, illetve jól kitömött zsebekkel akár új-zélandi borfesztiválon is részt vehet az, aki nem elégszik meg a Magyarország kínálta programokkal. Bár mélyen a zsebbe kell nyúlni, de idehaza nem valószínű, hogy világsztárba botlunk.
jan. 5
9:52
Rohammentő vitte kórházba Britney Spears-t - fotókkal! (Habostorta)
Négyórás huzavona után rohammentő vitte kórházba Britney Spears-t és kisebbik fiát. Állítólag a gyermekelhelyezés vita fajult el az énekesnő és Kevin Federline között
jan. 5
10:08
Vad Katit kísérti a múltja (BorsOnline)
Vad Kati pár éve szakított a pornós szakmával, és a Michelle Wild művésznévvel, ám egy most előkerült dal kéretlenül is a régi időkre emlékezetei. A MAHASZ kislemezlista második helyére tornászta fel ugyanis magát a Császár Előddel korábban készített erotikus produkciója.
jan. 5
10:10
Hargitai Bea máris megszegte az újévi fogadalmát (BorsOnline)
Mindent megígértünk újévkor magunknak és másoknak, aztán végül semmit nem tartunk be belőle. Ugye ismerős? A hazai sztárok többsége sincs ezzel másként, bár akadnak kivételek. Van aki meg sem próbál fogadkozni, hiszen tudja: teljesen felesleges.
jan. 5
10:24
Kuka mellé tegye a karácsonyfát! (BorsOnline)
Holnap, január 6-án köszönt be vízkereszt, a karácsonyi ünnepkör utolsó napja, és kezdetét veszi a farsangi időszak. Hagyományosan ekkor „bontják le” le a karácsonyfát is. Úgy illik azonban, hogy az ünnep szimbólumától méltón, de legalább is másokat nem bosszantva, mások portáján nem szemetelve válunk meg.
jan. 5
10:24
Ez történt január 5-én (Habostorta)
Megkezdték a Golden Gate-híd építését, elhunyt Sonny Bono, ünnepel Diane Keaton...
jan. 5
11:12
Segítség, potyautas vagyok! (BorsOnline)
Folyamatosan kerülnek elő "potyautasok" az orvosi rendelőkben: ők azok, akik nem fizették be a társadalombiztosítás díját, - vagy munkáltatójuk nem rendezte - ezért január elsejétől nem érvényes a TAJ kártyájuk. Bár a sürgős eseteket és az akut betegeket ellátják, később behajtják a kezelési költségeket.
jan. 5
12:07
Supernanny fellendítette a brit dadaexportot (Metropol)
Az Egyesült Államoktól a Közel-Keleten át Oroszországig világszerte divatba jöttek a brit nevelőnők és dadák, hála azoknak a filmeknek és újabban tévésorozatoknak, amelyek az általuk nyújtott példás, szigorú nevelést mutatják be.
jan. 5
12:11
Paris lánnyal smacizott - fotóval (BorsOnline)
Paris Hilton bulizással kezdte az új évet: a Pure nevű Los Angeles-i bárban nem sajnálta magától az alkoholt és üvegből itta a méregdrága pezsgőket.
jan. 5
13:10
Brosnan sörhasán röhög Craig (BorsOnline)
Méretes melleket és pocakot növesztett a hajdani legszexisebb James Bond, Pierce Brosnan. A színész ennek ellenére nem szégyenlős, sőt, boldogan szaladgált Hawaiin, a tengerparton.
jan. 5
14:10
Prostik Kelemen Anna ellen (Blikk)
Fizessen adót, ha pénzért szexel - követelik az örömlányok!
jan. 5
14:10
Balerina lett az elnök (BorsOnline)
Új elnöke van a ritmikus gimnasztikázók szövetségének, Bán Teodórát, az egykor ünnepelt balettművészt választották meg.
jan. 5
14:32
Az anyaszerep a legnehezebb (Blikk)
A színésznő húszéves fejjel ma már nem vágna bele a filmiparba
jan. 5
14:42
Két kézzel szórja a pénzt Paris Hilton (Blikk)
Nem zavarja, hogy nagyapja a Hilton szállodaláncból rá eső örökséget 2,5 millió dollárra redukálta
jan. 5
14:53
Jennifer Lopez is csendben szül (Blikk)
A szcientológiai egyház szabályai szerint, teljes csendben akarja világra hozni gyermekét az énekes-színésznő
jan. 5
14:58
Rácz Félix kitálal Südi Iringóról (Blikk)
Az egykori bokszmenedzser szerint nem volt szó semmilyen párkapcsolatról közte és a fiatal táncosnő között
jan. 5
15:09
Bódi Sylvi sármos operaénekessel jár (Habostorta)
Bódi Sylvi újra párra lelt. A szépséges modell Bertram Klamp LeMercier színész operaénekes oldalán találta meg a boldogságot
jan. 5
15:09
Csisztu Zsuzsától nem kérdezték, tervez-e gyereket (BorsOnline)
Család vagy karrier? Sok esetben nehéz a döntés, hiszen, miközben mindennél jobban vágynak a babára, nem szeretnék kettétörni a karrierjüket, vagy elveszíteni az állásukat. S, ha már pozitív a teszt, adódik az újabb nehézség: hogy közöljük a hírt a főnökkel?
jan. 5
16:08
Barack ütötte ki Hillaryt (BorsOnline)
Mindkét oldalon meglepetéssel zárult a csütörtök esti Iowában tartott elnökválasztás. A demokratáknál Barack Obama mosta fel Hillary Clintonnal a padlót, a republikánusoknál pedig Mike Huckabee integethetett győztesként a pulpituson az első előválasztáson.
jan. 5
17:08
2060-ra megszűnnek a világcsúcsok (BorsOnline)
Fél évszázad múlva nem születnek újabb világcsúcsok - legalábbis ezt állítják francia tudósok. Nehéz eldönteni, hogy – ha igaz – örömteli fejlemény-e, vagy bánkódásra ad okot.
jan. 5
19:23
Tömeges belga hidegfürdő az északi tengerben (Metropol)
A belga Ostende idegenforgalmi hivatala szerint mintegy 5900 ember vett hidegfürdőt  Északi-tengerben.

Keresés