2008. január 6. vasárnap

jan. 6
5:55
Náray Tamás a kutyáival ünnepelt (Blikk)
A divatkirály partit rendezett Totónak és Bobnak a különleges kutyalakosztályban
jan. 6
5:57
Britney nem láthatja két fiát (Blikk)
Ideiglenesen Kevin Federline-ra ruházták Sean Preston Federline és James Jayden Federline teljes felügyeleti jogát
jan. 6
5:59
Vavyan Fable megtalálta álmai otthonát (Blikk)
Az Őrségben lelte meg az írónő a helyet, ahol békében alkothat
jan. 6
6:01
Hernádi Judit röhögő - görcsöt kapott (Blikk)
Fergeteges hangulatban zajlott a Heti hetes felvétele
jan. 6
6:03
Farkasházi Réka újra Barátok Közt? (Blikk)
A színésznő tárgyalt a sorozat producerével a folytatásról
jan. 6
7:24
A Barátok közt Kingája a legszexisebb tévésztár (BorsOnline)
Balogh Edinát választották a Borsonline olvasói a legszexisebb tévés sztárnak. Szoros volt a verseny, a Barátok közt csinos pultoslánya mögött alig maradt le Várkonyi Andrea és Gregor Bernadett. Mindhárman elárulták szépségük titkát.
jan. 6
7:35
Pákó: 2,5 millióért lenyomnám Győzikét (BorsOnline)
A subba.blog.hu portál szerint az RTL Klub Győzike után Fekete Pákóval fog valóság show-t forgatni. Bár ennek a honlapnak eddig mindig bejöttek a jóslatai, az érintett felek erősen tagadnak
jan. 6
7:46
Mehmet Karcsi: fojtogatott a nagymamám! (BorsOnline)
Mehmet Karcsika vándorlása tovább folytatódik. Az évek óta húzódó és egyre cifrább ügy újabb fordulatot vett: a gyámügy döntése szerint Karcsika újra az édesapjával él. A hatóság úgy határozott, ameddig a fiú édesanyja börtönben van, nem a nagyszülők, hanem az apuka gyakorolhatja a felügyeletet.
jan. 6
7:56
Józsika: Ártatlan vagyok, a haver ütött az ólmos bottal! (BorsOnline)
Harminc napig biztos, hogy rács mögött marad Patai József. A Mortimer által a 21-es buszon, karddal megszúrt, Józsika néven elhíresült 18 éves fiatalembert előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság, mert három társával december 8-án brutálisan megvertek egy férfit. A bűncselekményt kamera is rögzítette.
jan. 6
8:12
Már idén eljöhet hozzánk a Dakar mezőnye (BorsOnline)
Szalay Balázs bravúros gyorsasággal, egy éjszakai bécsi járattal és onnan kisbusszal már szombat hajnalra hazaérkezett Lisszabonból. Arcán azonban nem csak a fáradtság, hanem a csalódottság is barázdákat húzott.
jan. 6
9:12
Vilmos le akarja bénítani Uri Gellert (BorsOnline)
Párbajra hívták Uri Gellert. A magyar származású parafenomén Binger Vilmos ismert boszorkánnyal kelhet birokra, már ha fölveszi a kesztyűt. A magyar mágus állítja, képes lenne lebénítani a világhírű csodatévőt, akinek elfogyott már a tudománya néhányszor abban a világraszóló tévéshow-ban, amivel Magyarországra jön
jan. 6
10:08
Elmaradhat az idei Oscar-gála (BorsOnline)
Sztárok nélkül marad az idei Golden Globe-gála – jelentette be a hollywoodi színészeket egyesítő társulat. A tévés és filmes díjátadó ünnepségre bojkottot hirdettek az amerikai színészek, mivel így akarnak szolidaritást vállalni a november eleje óta sztrájkoló forgatókönyvírókkal. Ezzel a lépéssel azonban az Oscar-gála is veszélybe került.
jan. 6
10:42
Feldobja a forró csokit az őrölt chili (BorsOnline)
A csoki élénkít, boldogabbá tesz, fokozza a szexuális étvágyat, sőt, ha forró ital formájában tálalják, akkor is megmelegíti a testet és a lelket, még akkor is, ha nem „csempésztek” bele egy korty whiskyt vagy likőrt. A pompás ital különösen jólesik kirándulás, sízés, szánkózás közben, de a hosszú, szobában töltött téli estéket is meghittebbé, bensőségesebbé varázsolja. Összeállításunkban annak…
jan. 6
11:11
Sírva fakadtak Aliz betegágyánál a hős mentősök (BorsOnline)
Könnyfakasztó jelenet játszódott le az Országos Kardiológiai Intézetben pénteken délután. Több hét után a két hős mentős meglátogatta azt a kétéves kislányt, akit ők hoztak vissza a halál torkából. A sokat látott életmentők szemébe könnyet csalt, hogy találkozhattak a kórházban fekvő Alizzal.
jan. 6
11:22
Elmaradhat az idei Oscar-gála (Habostorta)
Sztárok nélkül marad az idei Golden Globe gála - jelentette be a hollywoodi színészeket egyesítő társulat
jan. 6
12:09
Állatvédők támadtak az Olsen ikrekre (BorsOnline)
Rájár a rúd az Olsen ikrekre: nem elég, hogy anorexiával és drogproblémáikkal kell megküzdeniük, most még az állatvédőkkel is meggyűlt a bajuk.
jan. 6
13:07
Ez történt január 6-án (Habostorta)
A karácsonyi ünnepkör utolsó napja és a farsang kezdete van ma, Magyarország visszakapta a Szent Koronát, ünnepel Mr. Bean...
jan. 6
13:13
Halálos vírus írthatja ki a kétéltűeket (BorsOnline)
Riadót fújt a neves természetfilmes, David Attenboroug. Halálos vírus pusztítja ugyanis világszerte a kétéltűeket, amely a tudósok szerint akár teljes kihaláshoz vezethet. Hogy megelőzzék a katasztrófát, egy nemzetközi kampányt indítanak a kétéltűek megmentésére, hiszen ha a tragédia bekövetkezik, akkor az a dinoszauruszok eltűnése óta a legnagyobb tömeges pusztulás lenne.
jan. 6
14:07
A nap képe hétvégére - Égbolt (Habostorta)
Január 3-án Berkó Ernő halszemoptikás Geminida-kompozícióját választották a nap képének a NASA szakértői
jan. 6
14:33
Britney le akarta lőni a gyerekeket (Blikk)
Az énekesnő férje az ügyvédektől kért segítséget
jan. 6
15:12
Csomagterével hódít a négyajtós Astra (BorsOnline)
Szemmel láthatólag tovább tart a kelet eurpai országokban a négyajtós, klasszikus autó formájú modellek térhódítása, ennek is köszönhetõ, hogy egyre több modelnek jelenik meg a csomagteres változata. Így tett az Opel is, mikor legnépszerûbb típusuk, az Astra csomagtartós változatát dobták piacra. A leginkább felénk kelendõ autó a legkisebb, 1.6 literes motorral járt szerkesztõségünkben.
jan. 6
15:22
Időjárás előrejelzés (Habostorta)
Január 6., vasárnap délután és este
jan. 6
15:38
Sarkozy eljegyezte szerelmét (Blikk)
Szerelemben nincs akadály, akár ez is lehetne Nicolas Sarkozy jelmondata, akiről a Journal du Dimanche meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt írja, hogy a jövő hónap elején megnősül.
jan. 6
16:10
Egymillió amerikai maradt áram nélkül (BorsOnline)
Átok ül Kalifornián. A lakosság épphogy kiheverte az októberi erdőtűz okozta károkat, most újabb csapás érte őket. Egymillió ember maradt ugyanis áram nélkül a hóviharban az egyesült államokbeli Kalifornia északi és középső részén a napok óta tomboló ítéletidő miatt.
jan. 6
17:09
2012-ben nyit az első űrszálloda (BorsOnline)
Négy év múlva birtokba vehetik a vendégek a Xavier Claramunt építész tervei alapján készülő űrszállodát.

Keresés