2009. január 31. szombat

jan. 31
6:21
Kitől vár gyereket Gesztesi volt neje? (BorsOnline)
Gyereket vár Gesztesi Károly második felesége – tudta meg a Bors. Nikolett hasa már szépen gömbölyödik, hiszen a hatodik hónapban van. Az állapotos asszonynak sokat segít volt férje, akivel közös telken élnek, és akinek két fiút szült már.
jan. 31
6:39
Ophélie apja: a kislányom él, és szüksége lesz rám! (BorsOnline)
Édesapja beszélt utoljára telefonon Ophélie-vel. Francis Bretnacher szerint lánya vidáman cseverészett vele, hangjában kesergésnek nyoma sem volt. Az apa éppen ezért kizárja, hogy lánya pár óra múltán öngyilkosságot követett el. Arról viszont nem beszélt, hogy mit tárolt a munkájához elengedhetetlenül fontos laptopján, amit bécsi lakásából ismeretlenek elvittek.
jan. 31
6:41
Udvaros Dorottya 54 évesen lett szingli (BorsOnline)
Ezrek ünneplik a színházban, milliók szurkoltak neki a Szombat esti láz műsorában, hihetetlen szakmai sikerek állnak a háta mögött, ám Udvaros Dorottyának úgy alakult az élete, hogy ötvennégy évesen társ nélkül maradt.
jan. 31
6:57
8 órás szexszel edzi barátját Mary Zsuzsi (BorsOnline)
Véget nem érő szexmaratonon kényezteti huszonegy éves szerelmét Mary Zsuzsi. A táncdalénekesnő a Story Tv Esti Frizbi című műsorának felvételén, kamerák előtt beszélt a pikáns részletekről. A hatvanegy éves Zsuzsi elárulta: van mit mutatnia az ágyban kedvesének.
jan. 31
7:06
A színésznő alkalmatlan a boldogságra (NLC)
Renée Zellweger bevallotta, hogy szinte már semminek sem tud örülni. Barátai szerint kedélyjavítókat szed, és sosem látják nevetni.
jan. 31
7:15
Egymás mellé temették a Csepelen meggyilkolt tanárokat (BorsOnline)
Egymás mellé helyezték végső nyugalomra a csepeli temetőben a január elején brutálisan meggyilkolt Takács Józsefet és Papp Lászlót. A kerület két megbecsült pedagógusát több mint kétezren kísérték utolsó útjára.
jan. 31
7:15
Madonna: Jövök! (Blikk)
Még soha nem lépett fel nálunk a világsztár. Úgy tudni, budapesti koncertjére olcsóbban kapni a jegyeket, mint a külföldi fellépéseire.
jan. 31
7:17
Milliókat várnak Imruska rokonai? (Blikk)
Civódnak az örökösök, pedig a tét nem több, mint 200 ezer forint és néhány bútor.
jan. 31
7:19
Lapátra tették Caramelt (Blikk)
Fél év boldogság után, Lilla hazaköltözött a szüleihez.
jan. 31
7:21
Mesteri gitárt kapott Dávid (Blikk)
Megkapta a beígért gitárt Mester Tamástól (37) a Megasztár második helyezettje
jan. 31
7:23
Gombos Edina: Indul a zsírbom- bázás! (Blikk)
Gombos Edina felvette a kesztyűt az elhízás ellen. Speciális kezelésre jár.
jan. 31
7:25
Szépséges megnyitó (Blikk)
Szépségkirálynők a Diana hercegnő emlékére rendezett kiállításon
jan. 31
7:33
Bocsánatot kért az edző Dzsudzsáktól (BorsOnline)
Amint arról tegnapi számunkban beszámoltunk, a holland PSV magyar középpályása, Dzsudzsák Balázs a hét végi NAC Breda elleni mérkőzés szünetében összetűzésbe keveredett csapatának kapusával, Andreas Isakssonnal és kapusedzőjével, Hans Segersszel
jan. 31
7:35
Gyurcsány Ferenc új adón gondolkodik (BorsOnline)
Konkrétumokat nélküli adóprogramot hirdetett a kormányfő. Mennyire járható a Gyurcsány Ferenc által kijelölt legújabb út? A Bors adószakértőket kérdezett a tervezett átalakításról. Szerintük kiegészítésekre szorul, de alapjaiban véghezvihető a tervezet. Úgy vélik, a forint tegnapi, rendkívüli gyengülése nincs összefüggésben a részleteket mellőző adótervezet ismertetésével.
jan. 31
8:09
Füsttel akartak gyilkolni Pécsett (BorsOnline)
Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem fulladt meg a szén-monoxidtól az a három ember, akiknek a kéményét szándékosan tömték be Pécsett. A belvárosban két különböző helyen történt a bűncselekmény, a rendőrség szándékos emberölés kísérlete miatt nyomoz.
jan. 31
8:18
Halott egy csepeli lakástűzben (hirado.hu)
A lakás egy elhagyatott területek állt, a tragédia a hajnali órákban történt
jan. 31
8:20
Tanácsokat ad a volt miniszter (hirado.hu)
Horváth Ágnes egy olyan tanácsadó cégnél dolgozik, amelyet az egészségügyi tárca korábbi államtitkára vezet
jan. 31
8:36
Draskovics szíve vérzik, de kirúgta a miskolci kapitányt (hirado.hu)
A rendészeti miniszter a Nap-keltében azt mondta: Pásztor Albert a "cigányozásával" átlépett egy határt
jan. 31
8:36
Robbie milliós álomotthona (NLC)
Csekély hétmillió fontért vásárolt magának Robbie Williams új birtokot. Az angol popsztár romantikus lelkületéhez tökéletesen illik a wilshire-i majorság.
jan. 31
8:45
Szávay: vissza kell szereznem az önbizalmamat (BorsOnline)
Szávay Ágnes újra itthon van, és a Fed-kupa-küzdelmeire készül. A húszéves teniszező, aki az utóbbi egy évben tudása alatt játszott, a válogatott megméretésen már úgy lép pályára jövő héten, hogy nincs edzője, hiszen Kuhárszky Zoltánnal szakított. Ági tegnap a Fed-kupával kapcsolatos sajtótájékoztató vendége volt, de menedzsmentje azt kérte, másról ne beszéljen. Ági egy kicsit engedékenyebb volt.
jan. 31
8:54
Hőguta! 28 emberéletet követelt a forróság (hirado.hu)
Ausztrália egyes területein nem ritka a 48 Celsius fok, előrejelzések szerint még akár egy hétig is maradhat a rendkívüli hőség
jan. 31
8:56
Még nem döntöttek Boross utódjáról (hirado.hu)
A Népszava információi szerint Droppa Béla az MDF szigetszentmiklósi szervezetének elnöke kaphatja a volt miniszterelnök mandátumát
jan. 31
8:58
Palya Bea meghódította Amerikát (hirado.hu)
A népdalénekes a világ egyik vezető előadóművészeti központjában a Carnegie Hallban lépett fel, egy hét múlva pedig Washingtonban a Kennedy Centerben koncertezik majd
jan. 31
9:03
Hazaárulással vádolják Brunit (BorsOnline)
Alaposan felsült egy olasz televízióadásban Carla Bruni. A Nicolas Sarkozy francia államfő feleségeként Párizsban élő, torinói születésű egykori topmodell Olaszországhoz fűződő viszonyáról beszélt. Ekkor vágtak be egy részletet korábbi, az USA-ban adott interjújából. A show-műsor végén SMS-ező nézők pedig levonták a tömör konklúziót: Bruni hazaáruló. Mindeközben Sarkozyt az a vád érte, hogy…
jan. 31
9:12
Újabb szexbotrány egy iskolában! (hirado.hu)
A marcali diákok egy angoltanárnő pornóoldalára bukkantak a neten; M Eszternek azonnal távoznia kellett a Berzsenyi gimnáziumból
jan. 31
9:30
Közeleg a tavasz, mert a medve nem látja meg az árnyékát hétfőn (hirado.hu)
A hagyomány szerint, ha Gyertyaszentelő Boldogasszony napján a medve meglátja árnyékát, akkor hosszú télre lehet számítani
jan. 31
9:39
Helikopterrel táncoltatták meg Katit (BorsOnline)
Fantasztikus sikert ért el Koller Kati. A Miss Hungary cím birtokosa az Eosplay Icon 2009 modellversenyén a legjobb négy közé került, így egy hétig luxus körülmények között pihenhetett Las Vegasban. A másik három magyar lánnyal együtt többek között helikopterrel járták be a Grand Canyont. New Yorkban előttük landolt a Hudson folyóban egy repülőgép.
jan. 31
9:48
Szenzációs lelet! Megtalálták Edit királyné maradványait! (hirado.hu)
A régészek a magdeburgi székesegyház egy szarkofágjában találtak rá Nagy Ottó német-római császár feleségének csontjaira
jan. 31
9:48
Zséda Udvaros Dorottyáék ellen küzd (NLC)
Nyilvánosságra hozták az idei Fonogram díj jelöltjeinek névsorát. Kategóriánként öt-öt esélyesnek lesz oka izgalomra, hiszen az eklektikus névsorból nehéz lesz választania a zsűrinek.
jan. 31
9:57
Diana, ahogy még nem láttuk (Habostorta)
Budapesten Diana hercegnő kincsei!
jan. 31
10:06
Cicimustra! Lefagyasztatta melleit a Hilton-lány! (hirado.hu)
Paris Hilton a londoni cidriben egy kis vékony topban távozott szállodájából
jan. 31
10:08
Életveszélyes a Balaton jege! (hirado.hu)
A vízirendészet arra hívja fel a figyelmet, a néhány napos fagyos éjszaka alatt nem nőtt akkorára a jég, hogy sportolásra alkalmas legyen
jan. 31
10:15
Madonna mindent visz (Habostorta)
A popdíva ideiglenes engedélyt kapott, hogy két gyerekét az Egyesült Államokba vigye
jan. 31
10:15
Jövőbe látás (BorsOnline)
Laikusoknak és tudósoknak az idők kezdete óta egyaránt kedvelt témája, hogy mit hoz a jövő. Mondjuk az, hogy milyen lesz az élet ötven év múlva. Mondhatnám erre, hogy engem ez speciel nem érdekel, hiszen nagy valószínűséggel már alulról szagolom az ibolyát – legalábbis sokkal valószínűbb, mint az, hogy 98 évesen, férfierőm teljében, fiatal szőke lányokat fogok hajkurászni –, de nem mondom. Ugyanis…
jan. 31
10:17
Magyar orvos felel a plasztikázott osztrák nő haláláért? (BorsOnline)
Nyomozást rendelt el a kismartoni ügyészség egy plasztikai korrekciós műtét után meghalt 57 éves burgenlandi nő ügyében.
jan. 31
10:24
Süllyed egy hajó Bősnél (hirado.hu)
A Duna szlovák oldalán dőlt meg és süllyedt el félig egy német felségjelű teherhajó, a mentése tart
jan. 31
10:26
Újabb légitámadás! Rakéta csapódott Askelon városa mellé (hirado.hu)
A Grad típusú 122 milliméteres lövedék senkit sem sebesített meg
jan. 31
10:33
Pohár borral búcsúzott Boross a parlamenttől (BorsOnline)
Ebédre korhelyleves és kelkáposzta-főzelék, délutáni alvás, majd az unokákkal való beszélgetéssel telt Boross Péter (MDF) volt miniszterelnök utolsó napja a parlamentben. Lapunknak a 81 éves politikus azt mondta, nosztalgia nélkül lépett ki a T. Ház kapuján. Melyik döntését bánja leginkább? – többek között erről is beszélt a Borsnak.
jan. 31
10:33
Virágzik az ország egyetlen mimózafája (Habostorta)
A mediterrán országokban csak február elején nyitja virágait a mimóza
jan. 31
10:35
Megvédi az áfonya az influenzától (BorsOnline)
Már az 1500-as években felfedezték, hogy az áfonya valóságos csodaszere a természetnek. Szárított levelét, nyers, illetve aszalt gyümölcsét akkoriban alkalmazták először többek közt vesekő, epefájdalmak és a C-vitamin hiány okozta skorbut kezelésére. Mivel a növény általános immunerősítő hatású, most, az influenzaszezon kezdetén is tanácsos bevetni a szervezet védelmében.
jan. 31
10:42
Megint elindultak a sífelvonók Bánkúton (hirado.hu)
A héten annyi friss hó esett a Bükkben, hogy ismét sportolásra alkalmasak a sípályák
jan. 31
11:00
Áramkimaradás! Aggregátorokat működtet az E.ON (hirado.hu)
A Dunántúlon még mindig vannak olyan településrészek, ahol jelenleg sincs áram
jan. 31
11:02
Serena Williams negyedszer is bajnok! (hirado.hu)
Az amerikai teniszező Szafinát győzte le a fináléban
jan. 31
11:06
Katus ugráltatja az országot (BorsOnline)
Katus Attila a Szombat esti láz győzelme után sem pihen. Az aerobik bajnok fejébe vette, hogy tavasszal megmozgatja az országot, edzésprogramjával turnéra indul.
jan. 31
11:18
Tíz forinttal drágul a benzin! (hirado.hu)
Elemzők úgy vélik, hogy a kőolaj árának drágulása és a forint gyengülése miatt jövő héten jelentősen nőhet az üzemanyagok ára
jan. 31
11:42
Paris Hilton az első a legbutább celebek között (BorsOnline)
Rengeteg vicc született már a szőke nőkről, a rossznyelvek szerint a világos hajú hölgyek nem az eszükről híresek. A Sun című napilap rangsorolása szerint a világhíres szőkeségek rá is szolgáltak a nem éppen hízelgő címre, hiszen az elmúlt években meglehetősen ostoba hozzászólásokkal sokkolták a közvéleményt.
jan. 31
11:54
Az évszázad árverése! Kalapács alatt a divatcézár gyűjteménye! (hirado.hu)
A műtárgyak értékét 300 millió euróra becsülik, és ez csak a kikiáltási ár; a bevételből AIDS-kutatásokat is támogat majd Pierre Bergé Yves Saint Laurent örököse
jan. 31
12:00
Mickey Rourke becsajozott (Blikk)
A 35 évvel fiatalabb filmbéli partnernőjét csípte föl a nagy visszatérő
jan. 31
12:12
Fidesz: 600 milliárdot vesz ki a miniszterelnök az emberek zsebéből (hirado.hu)
Tállai András szerint családok százezrei kerülnek majd lehetetlen helyzetbe, a miniszterelnök kabinetfőnöke szerint nem lesz általános adóemelés
jan. 31
12:19
Pamelának leolvadt a sminkje a piától (BorsOnline)
Pamela Anderson pályafutása során számos jól sikerült és emlékezetes buli részese volt és máig nem képes lemondani a bulimacska szerepéről.

Keresés