2009. február 4. szerda

febr. 4
6:03
Keleti Anditól tanul táncolni Rippel Feri (Blikk)
BUDAPEST – Az erőművész semmit sem bíz a véletlenre. Az akrobata szinte percre pontosan megtervezte május eleji esküvőjét, a forgatókönyv pedig természetesen tartalmaz egy keringőt is. Mivel azonban mind Feri, mind menyasszonya, Vivi (21) is amatőr ezen a téren, egy igazi profit hívtak segítségül, és Keleti Andrea (37) versenytáncosra bízták magukat.
febr. 4
6:05
Felpofozta a lányát Joshi Bharatnál (Blikk)
BUDAPEST – Hatalmas anyai pofont kevert le lányának Joshi Bharat (54) mai vendége a TV2 kamerái előtt.
febr. 4
6:07
Szétlopják Bajor Imre éttermét (Blikk)
BUDAPEST – Bajor Imre döbbenten észlelte, hogy a Kicsihuszár faláról sorban tűnnek el a festmények és a relikviák.
febr. 4
6:09
Britney Spears Federline-nal turnézik (Blikk)
LOS ANGELES – Nemcsak fiait, Sean Prestont (3) és Jayden Jamest (2), de még volt férjét, Kevin Federline-t is elviszi magával tavasszal kezdődő amerikai turnéjára Britney Spears (27).
febr. 4
6:11
Király Viktor nem hagyhatja ki a Simply Redet (Blikk)
BUDAPEST – Király Viktor (24) már csak kapkodja a fejét: sorra válnak valóra az álmai. A Megasztár 4. nyertese ugyanis egy régi nagy kedvence, a Simply Red előtt léphet fel a júniusi Kapcsolat koncerten.
febr. 4
6:21
Nejei sodorták Karcsit válságba - Zsuzsa néni kiteregeti a család szennyesét (BorsOnline)
„Hiába imádom az összes unokámat és menyemet, ha ők nem mindig értik meg egymást – panaszolta el Gesztesi Károly édesanyja a Borsnak adott interjúban. Zsuzsa néni szomorúan szemléli fia magánéleti válságát, de nem akar beavatkozni életébe, pedig tudja, hogy Claudia szereti.
febr. 4
6:21
Alakul az önvédelmi cigánygárgda (hirado.hu)
A cigánygárdának nem lesz egyenruhája, s tagjai nem tartanak majd erőszakos vagy öncélú demonstratív fellépéseket, de ha ellenük masíroznak vagy demonstrálnak mások, akkor ők is az utcára vonulnak, hogy mindenki érezze összefogásuk erejét
febr. 4
6:39
Amy pelenkázta haldokló anyját (BorsOnline)
Fiatal, gazdag, tehetséges, élete mégis romokban hever. Kétszer hozták vissza a halálból, drog iránt éhségénél csak szexfüggősége pusztítóbb. De ki is valójában Amy Winehouse, és milyen mocskos titkai vannak még a mámor hercegnőjének? Sorozatunk második részéből kiderül, milyen betegségben szenved Amy anyja, és az énekesnő hogyan fogadta amikor megtudta, hogy szülője haldoklik.
febr. 4
6:39
Február 18-án évértékelhet Orbán (hirado.hu)
A budai Millenáris Parkban, február 18-án, a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület rendezvényén értékelheti az országos és az évet a Fidesz elnöke
febr. 4
6:41
Eljárást indítottak a fojtogató Győző ellen (BorsOnline)
Nyomoz a rendőrség Gáspár Győző fojtogatásos botrányának ügyében. A VIII. kerületi Rendőrkapitányság eljárást indított a showman ellen garázdaság vétke miatt, mert Győző egy premieren megfojtogatta a Tabu tévé riporterét. A showman mindent tagad, dacára annak, hogy tettéről felvételek tucatjai tanuskodnak.
febr. 4
6:41
Nagyot bukhat Szili a pécsi meccsel (hirado.hu)
A házelnöknek Pécsett ugyanakkor esélye van, mint fideszes ellenfelének. Ha azonban mást indítanak helyette, az MSZP jó eséllyel elbukik
febr. 4
6:43
Gusztos: puskaporos hordón ülünk (hirado.hu)
Európában sehol nem maradhatott volna a helyén - mondta a miskolci rendőrkapitányról a szabad demokrata politikus, aki szerint Pásztor Albert visszahelyezésével a kormány az előítéletes beszédet bátorítja
febr. 4
6:57
Baltával mészárolt H. Tibor (BorsOnline)
Kihallgatták tegnap a rendőrségen azt a 15 éves fiút, akinek édesapja hétfőre virradó éjszaka Baktalórántházán agyonverte volt feleségét, majd felakasztotta magát. Egyedül Tibi tartózkodott otthon a tragédia idején, ő azonban nem hallott semmit, s amikor reggel elindult az iskolába, még nem is sejtette, hogy mindkét szülőjét elveszítette.
febr. 4
6:57
Jogi védelem a jegyzőknek (hirado.hu)
A polgármesterváltás egyet jelent a jegyző leváltásával is, ám az sem ritka, hogy a jegyző idomul a megváltozott hatalmi viszonyokhoz
febr. 4
6:59
Itt a cukormókus-mánia! (hirado.hu)
Egyre többen térnek be a kisállat-kereskedésekbe megnézni az Ausztráliából származó állatot
febr. 4
7:15
Orbánék lakást vettek Budán Ráhel lányuknak (BorsOnline)
Elkészítették a képviselők a vagyonbevallásukat: többen tízmilliókkal kevesebbet vallottak be a tavalyihoz képest. Orbán Viktor 15 millióval szegényebb, igaz, feleségével lakást vett lányuknak, Kóka János pedig majd 100 millióval rövidebb.
febr. 4
7:15
Jó golyó a hógolyó (Metropol)
.
febr. 4
7:33
Öngyilkos szerelmét gyászolja Falusi Mariann (BorsOnline)
Falusi Mariannt a mai napig kísérti élete nagy tragédiája: szerelme egy veszekedés után öngyilkos lett. A halott fiút a barátok azonosították, mert Mariannak nem volt ereje hozzá.
febr. 4
7:33
Ismét a Sunday Timesban Budapest (hirado.hu)
A cikk célja, hogy a gazdasági recesszió idején felhívja a figyelmet az olyan célterületekre, mint Budapest
febr. 4
7:33
Scarlett Johansson öregedni akar (NLC)
Meglepő bejelentést tett Scarlett Johansson. A színésznő ugyanis már alig várja, hogy idősebb legyen legalább 10 évvel. Persze nem arról van szó, hogy a szőkeség megunta volna a fiatal éveit.
febr. 4
7:51
Borravalón spórolnak a magyarok (BorsOnline)
Évente százmilliárd forinttal hálálják meg a magyarok a jattolós szakmákban tevékenykedők munkáját. A becsült összeg tekintélyes, de idén aligha üti ennyi pénz a taxisok, fodrászok és portások markát: a gazdasági válság hatására csökkennek a borravalók. A pincérek azt mondják, egyre többen vannak, akik már egy fillért sem adnak a számlához.
febr. 4
7:51
A kardszárnyú delfineknél előny a késői anyaság (hirado.hu)
A kardszárnyú delfinek, vagy más néven orkák 15 éves koruk környékén válnak éretté
febr. 4
7:53
Az Arany Orsó-díjas Mátyássy Áron első pillanatai a díjkiosztón (hirado.hu)
febr. 4
7:55
Találkozási tilalomban utazik a BKV (hirado.hu)
Utasbiztonsági okokból volt szükség a Szabadság híd pályaszakaszainak átépítésére. Csakhogy így a villamostükrök könnyen találkoznak. Hát megtiltották nekik...
febr. 4
7:57
Hofi, Hernádi, Gálvölgyi - Önök kérték! (hirado.hu)
febr. 4
8:09
Tinik gyilkolták meg a rockzenészt (BorsOnline)
Gyilkosság, brutális kegyetlenség, és ami a leginkább elszomorító: ismét tinédzserek az elkövetők. A nyomozók elfogták Hemela Péter gyilkosait, a rockzenét kedvelők körében igen népszerű Alkoholica basszusgitárosával tavaly decemberben végeztek Pesterzsébeten. A zenészt a gyermekeinél is fiatalabb kamaszok, egy 13 és egy 16 éves fiú késelte halálra.
febr. 4
8:27
Már Victoria Beckham is a Milanra szavaz (Blikk)
Sokat sírt Victoria, aztán engedett férjének
febr. 4
8:27
Apró exobolygót talált a Corot (hirado.hu)
A Corot-Exo-7b átmérője kevesebb, mint kétszerese a Földének, Napszerű csillagát húsz óránként kerüli meg
febr. 4
8:27
Mélybe zuhant a forint (BorsOnline)
Történelmi mélyponton jegyezték tegnap dél után pár perccel a forintot az euróhoz képest: kicsivel ugyan, de a lélektani határnak tartott 300 forint fölé kúszott a közös valuta. Sovány vigasz ugyan, de nemcsak a forint, de a régió valutáit is elérte a gyengülési hullám. A Bors Török Zoltán, a Raiffeisen bank elemzőjét kérdezte a jövőbeni kilátásokról.
febr. 4
8:27
Kate Hudson keménypornóra gerjed (NLC)
A bájos Kate Hudsonról senki nem gondolná, hogy kedveli a pornófilmeket. Azt meg főleg nem, hogy a szőke színésznő ezt a műfajt a szexuális problémáinak leküzdésére használta.
febr. 4
8:29
Tragédia Kaliforniában! Bemászott egy kislány a mosógépbe, testvére pedig bekapcsolta azt (hirado.hu)
A négyéves kislány teste több mint két percen át forgott az elöltöltős mosógép dobjában, a gyermek meghalt
febr. 4
8:45
Győzike botrányolt a filmszemlén - videóval! (Habostorta)
Dulakodás és erőszakos csók - ki más, ha nem Győzike?
febr. 4
8:45
Csúcsgázsija a legjobban fizetett magyar sportolóvá teszi Husztit (BorsOnline)
Gigantikus összeg, évi csaknem félmilliárd forint üti a Hannoverből Szentpétervárra szerződő Huszti Szabolcs markát az orosz Zenitben. Noha pénzügyekben meglehetősen nehéz pontos információkhoz jutni, a Bors utánajárt, mennyit keresnek a legjobb, a legelismertebb magyar sportolók. Összeállításunkból kiderül, a 900 millió forintért eladott válogatott focista csúcsgázsijával alighanem veri majd a…
febr. 4
8:45
Tökön lövi magát Bajor Imre (hirado.hu)
Sorra tűnnek el a Kicsihuszárból a festmények és a relikviák
febr. 4
9:03
Szerencse fiai a magyarok? (BorsOnline)
Van tető a fejem felett, két kezem amivel dolgozhatok, mi kell még? Egyeseknek már ennyi is elég ahhoz, hogy szerencsésnek tartsák magukat, mások meg az úszómedencés villában ücsörögve is panaszkodnak. A TÁRKI és az Image Factory legfrissebb kutatása szerint minden harmadik magyar szerencsésnek érzi magát, főként a fiatalok tekintenek optimistán a jövőbe.
febr. 4
9:03
Suchman: nem lehet ezerféleképp ráncigálni a társadalmat (hirado.hu)
Ha nem születnek közös döntések, akkor ez az ország veszített. Szükség van a reformokra, de kérdés, hogy ki fogja ezeket végrehajtani, finanszírozni - nyilatkozta a korménybiztos
febr. 4
9:05
Obama bevallotta: "elcsesztem" (hirado.hu)
Az amerikai elnök visszavonta Tom Daschle egészségügy-miniszteri jelölését
febr. 4
9:07
Híradó, 2009. február 4. 8:00 (hirado.hu)
Hírek röviden
febr. 4
9:09
A szárazföldön adtak életet az ősi bálnák (hirado.hu)
Az első – úgynevezett Protocetidae - bálnák nem teljesen ölelték magukhoz új, óceáni élőhelyüket
febr. 4
9:21
Különcködik Obama a Fehér házban (BorsOnline)
Barack Obama amerikai elnök alaposan felrúgta a protokollt a Fehér Házban. Obama törölte a szigorú öltözködési szabályokat, felesége, Michelle azonban bekeményített. Megszabja például, hogy kikkel barátkozhatnak lányai, de még azt is, hogy a személyzet nem készítheti el reggelijüket.
febr. 4
9:21
Megvannak a Filmszemle nyertesei! (Habostorta)
A fődíjat Mátyásy Áron Utolsó idők című alkotásának ítélték, de nyert a Valami Amerika 2 is
febr. 4
9:21
Kaotikus a helyzet Ausztráliában! Krokodilokat mosott az árvíz az útra (hirado.hu)
A heves esőzések miatt Queensland állam hatvan százalékát katasztrófa sújtotta területté nyilvánították
febr. 4
9:39
Amerikai foci helyett pornót láttak a tv-nézők (BorsOnline)
Az egyik amerikai kábelszolgáltató televíziónézői megdöbbentő képsorok szemtanúi lehettek az NFL-döntő, a Super Bowl közvetítése közben. Nem sokkal a Pittsburg Steelerstől végül vereséget szenvedő Arizona Cardinals utolsó touchdown-ja után a képernyőn egy vad csípőmozgásba kezdő férfi jelent meg, kinek farmercipzárját egy nő lehúzta, majd a páros élénk szexbe kezdett.
febr. 4
9:39
Az elmaradt ványvilágjárvány kiütötte a Roche-t (hirado.hu)
A gyógyszergyár profitja 8 százalékkal csökkent
febr. 4
9:39
Szekeres Nóra: Várandós lettem, és akkor lehúzták a rolót (NLC)
Tudom, meseszerű, de Hamupipőkeként kezdett. Gyerekszínjátszók között figyeltek fel rá, úgy került a képernyőre. Üvegcipőről nem beszélt, de szóba került a férje, a két gyereke, a Kölyökidő és a Megasztár, de leginkább mégis az, amiről a legkevesebbet tud: a jövő.
febr. 4
9:41
Csodálatos gyógyulás! Túlélte egy hároméves kislány a madárinfluenza-vírust (hirado.hu)
A kislány a betegség legfiatalabb túlélője Kínában
febr. 4
9:43
Villanyoszlopnak hajtott egy mentőautó - egy halott, két sérült (hirado.hu)
A baleset szerda reggel a 85-ös számú főúton történt Pereszteg közelében
febr. 4
9:45
A diagnózis: izomsorvadás, de Fanny akkor is megvalósítja az álmait! (hirado.hu)
febr. 4
9:47
Hitelmankó az agráriumnak (hirado.hu)
Hitelprogramot dolgoznak ki az élelmiszer-ipari feldolgozók forgóeszköz-finanszírozására és az integrátor szervezeteknek
febr. 4
9:49
Váratlanul Afganisztánba érkezett az ENSZ-főtitkár (hirado.hu)
A látogatását biztonsági okokból nem jelentették be előre

Keresés