2010. február 19. péntek

febr. 19
2:42
Fabianski kapus volt az Arsenal veszte (Blikk)
PORTO – Duplán bánhatta Arséne Wenger (60), az Arsenal futballcsapatának francia menedzsere, hogy a Porto elleni Bajnokok Ligája nyolcaddöntő előtt megsérült Manuel Almunía (32).
febr. 19
2:46
Szerb válogatott focista a Fradinál (Blikk)
BUDAPEST – Djordje Tutorics személyében szerb válogatott futballistát igazolt a Ferencváros.
febr. 19
3:00
Lindsay Vonn első aranyérme (Blikk)
WHISTLER – Megkezdte nagy olimpiai menetelését Lindsey Vonn (25). Néhány nappal korábban egy sípcsontsérülés miatt még az is kérdéses volt, hogy az amerikaiak alpesi sízője egyáltalán szerepelhet-e a vancouveri ötkarikás játékokon, most pedig már első aranyérmének örülhet. Szerdán ő volt a leggyorsabb lesiklásban.
febr. 19
3:04
Ők a téli játékok legszexisebb pasijai (Blikk)
VANCOUVER – Tegnap bemutattuk a téli olimpia legvonzóbb sportolónőit. Ezúttal hölgy olvasóinknak kedveskedünk: íme itt vannak az ötkarikás játékok legszexisebb férfijai.
febr. 19
4:30
Németh Kristóf: Csábítóként feldúltam egy házasságot (Blikk)
Szereti a sört, vágyik még két babára, gyógyul a lába, nézi a Jóban rosszbant, egyetemista korában volt egy zaklatója, és ha egyszer távozik, akkor látványosan lépne le a Barátok köztből Németh Kristóf (34). A Blikk vendégeként olvasóink kíméletlenül faggattak a sorozat Kertész Gézáját, aki tűrt, ámult, vagy mosolyogva válaszolt, s persze a sör nagyköveteként néhány kortyot elfogadott a keserű…
febr. 19
4:34
Finn őrültet másol S. Ábel? (Blikk)
BUDAPEST – A finn iskolai mészáros, Matti Juhani Saari (†22) volt a példaképe a tömegmészárlásra készülő S. Ábelnek (22). Saari két évvel ezelőtt fogott fegyvert egy felnőtteket képző szakközépiskolában.
febr. 19
4:48
Feljelenti a zsarukat az orrbavert rektor (Blikk)
BUDAPEST – 30  napra  letartóztatta tegnap a bíróság Szabó Jánost, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem rektorát,  valamint Dejcző Lászlót, a DHL Freight ügyvezető igazgatóját. Szabó tagadta bűnösségét, és azt mondta, mindössze jó szándékból hívta fel a DHL csomagküldő szolgálatot, hogy figyelmeztesse őket a cégen belül zajló visszásságokra.
febr. 19
4:52
Havi húszezret játszik el az átlagos szerencsejátékos (Blikk)
MAGYARORSZÁG – Balázs vagyok, és kényszeres szerencsejátékos – mutatkozott be Balázs (35), a névtelen szerencsejátékosok önsegítő csoportjának egyik tagja.
febr. 19
4:56
Átvert a szélhámos dzsigoló! (Blikk)
BUDAPEST – Szélhámos dzsigolót fogott a rendőrség! G. Gyula (52) abból élt, hogy nőket szédített, majd miután a szeretetre éhes asszonyokat az ujja köré csavarta, elszedte a pénzüket és az ékszereiket.
febr. 19
5:06
Hihetetlen! Modellé fogyott egy év alatt (Blikk)
NORTH YORKSHIRE – Egyetlen év alatt eredeti, 120 kilós súlyának a felére fogyott le a brit Linda Ralph (49), aki ma alig több mint 60 kg, és a legcsinosabb, 38-as ruhaméretet hordja.
febr. 19
5:42
Meglepő eredmény: az amerikaiak a legszexisebbek! (Blikk)
LONDON – Az amerikai sztárok a legszebbek a világon – derült ki az e-poll internetes közvélemény-kutató felméréséből.
febr. 19
5:44
Kulka: Én is iszom, mint House (Blikk)
BUDAPEST – Kulka  János (51) imádja magát. No persze nem arról van szó, hogy a Kossuth-díjas  színész  narcisztikus személyiség lenne, hanem hogy a Dr. House című sorozatban, az általa szinkronizált, általa megszólaltatott Gregory House a kedvence.
febr. 19
5:46
Vírusfertőzés miatt kórházban marad Eperjes Károly (Blikk)
BUDAPEST – Szívinfarktustól  tartottak,  de  szerencsére csak egy vírusfertőzés és a kimerültség verte le a lábáról Eperjes Károlyt.
febr. 19
5:48
Pamela Anderson megmutatta még nagyobb keblét (Blikk)
NEW YORK – Pamela Anderson (42) váratlanul vonult végig a New York-i divathét alkalmából Ritchie Rich kifutóján, bár senki sem tűnt túl meglepettnek, hisz minden évben megteszi ezt.
febr. 19
6:00
Détár Enikő: Köszönöm, jól vagyok! (Blikk)
BUDAPEST–KESZTHELY – Még csak néhány napja lábadozik otthon Détár Enikő (45), de szemmel láthatólag sokkal jobb kedvű, gyógyulása tagadhatatlan.
febr. 19
6:00
Palcsó Tamás, a lejtők ura (Blikk)
GERLITZEN – Élete első síelésén vett részt Palcsó Tamás (23). Az énekesnek még soha életében nem volt síléc a lábán, ennek ellenére a telelés második felére már egészen jól csúszkálgatott.
febr. 19
6:02
Hajdú Péter összebalhézott Szinetárékkal (Blikk)
BUDAPEST – Sértődötten, egyetlen szó nélkül távozott a Frizbi szerda délutáni felvételéről a Bereczki–Szinetár házaspár. Bosszankodásuknak az volt az oka, hogy  Hajdú Péter (34) úgy döntött, kihagyja műsorából produkciójukat.
febr. 19
6:36
Másodszor hívtak mentőt Eperjes Károlyhoz (BorsOnline)
A népszerű színész mostanában nincs jól, a múlt héten Veszprémben, szerdán pedig Pesten szorult azonnali orvosi ápolásra. Először még félvállról vette a bajt, de másodszorra kórházba került. Kollégái és rajongói bíznak a felgyógyulásában.
febr. 19
6:42
Kórházak a válság szélén - Szabad a vásár (hirado.hu)
Még három napig lehet pályázni a Svábhegyi Gyermekkórház ingatlanjaira, az OPNI-t a második félévben adhatják el, akárcsak az Országos Gyógyintézeti Központ ingatlanjait
febr. 19
6:44
Kilyukadt a külügy büdzséje (hirado.hu)
Majd' 3 milliárdos lyuk tátong a büdzsében, ennek a kétharmadát a tárca a 2011-es magyar uniós elnökségre való felkészülésre fordíthatná
febr. 19
6:46
A tíz beborozott diáklány esete (hirado.hu)
Egy szakképző iskola igazgatója szerint merénylet volt 16-ról 18 évre emelni a tankötelezettséget. Szerinte így a szakiskolákba kényszerítenek egy réteget, mely motiválatlan
febr. 19
6:54
Barátok közt: kivágták Miki durvulását (BorsOnline)
Berényi Miki elindult a lejtőn. Hetek óta alkoholmámorban él, és a pia felülkerekedett rajta. Agresszívvá vált, és családja ellen fordult. A sorozat készítői mégsem akarják túl rossz fiúnak beállítani.
febr. 19
6:56
Futball-botrány: manipulálták a tavalyi Magyar Kupa-döntőt (BorsOnline)
A Nemzeti Nyomozó Iroda hamarosan konkrét nevekkel is előállhat a bundabotrány kapcsán. Lapunk biztos forrásból tudja: a rendőrségnek bizonyítéka van arra, hogy a tavalyi Győr– Honvéd mérkőzést manipulálták.
febr. 19
7:00
Bérben főzetjük a pálinkát (hirado.hu)
Tavaly közel 13 millió liter, ötven fokra számolt pálinkát főzhettek bérfőzdékben
febr. 19
7:12
Kényeztette Kiszel Tündét a mulatós masszőr (BorsOnline)
Fiatal masszőrfiú kezei alá feküdt Kiszel Tünde. A díva nagyon élvezte, ahogy gyúrják és az különösen jól esett neki, hogy Roberto, a mulatós masszőr bókokkal illette.
febr. 19
7:14
Bors-recept - e heti ajánlat: cukkinis csirkés tészta - videóval! (BorsOnline)
A hétvégi ebédet készítők gyakran nehéz helyzetben vannak, ugyanis minden alkalommal valami újjal szeretnék meglepni szeretteiket. Péntekenként jelentkező sorozatunkban ebben nyújtunk segítséget.
febr. 19
7:18
Középiskolás fokon: brutál volt a matek (hirado.hu)
Matematikából mind a négy, mind a hat évfolyamos középiskolába felvételizők rosszabb eredményt értek el a tavalyinál, a magyar eredmények azonban jobbak lettek
febr. 19
7:18
Öngyilkosság a TV2 képernyőjén! (NLC)
Újabb tragédia a Jóban Rosszban sorozatban.
febr. 19
7:20
Schiffer szerint sci-fi Bokros LMP-be igazolása (hirado.hu)
Az LMP listavezetője szerint meglepő és mulatságos az a laphír, miszerint Bokros Lajos az MDF-SZDSZ helyett az LMP felé orientálódna. Schiffer András úgy véli: a volt pénzügyér felélte a hitelét
febr. 19
7:30
Susan Boyle szüzességét elvette a menedzsere? (BorsOnline)
Susan Boyle végre szerelmes. A probléma csak az, hogy házas menedzserét, Andy Stephenst szemelte ki magának, aki a pletykák szerint már ágyba is bújt vele.
febr. 19
7:30
Így mentettek a tűzoltók a harmadik emeletről (Blikk)
febr. 19
7:36
Kínában kiverte a biztosítékot Obama és a dalai láma találkozója (hirado.hu)
Durván megsértette a nemzetközi kapcsolatok normáit Washington - így reagált Kína arra, hogy Barack Obama amerikai elnök csütörtökön a Fehér Házban fogadta a száműzetésben élő tibeti vezetőt
febr. 19
7:38
Híradó, 2010. február 19. 7:00 (hirado.hu)
Híradó reggel
febr. 19
7:48
Tüdővérzés vitte el az ötgyermekes kismamát (BorsOnline)
Kiderítette a Bors Molnárné Marianna halálának okát: az ötgyermekes kismama tüdővérzés miatt halt meg a szülés előtt négy nappal.
febr. 19
7:48
Nevesincs budapesti kisgorilla (Blikk)
febr. 19
7:54
George Clooney Az Egek uráról (Metropol)
A színész arca ma már a világ minden táján ismert, de nagyon jól emlékszik még azokra az időkre, amikor nem úgy nézett ki, hogy karrierje ilyen irányba halad majd.
febr. 19
8:06
Gyárfás az Út elején (Blikk)
Út Tv címmel indítana csatornát Gyárfás, de nem adottak a technikai feltételek.
febr. 19
8:12
Megfejtették a szupernóva robbanások természetét (hirado.hu)
A csillagászok egyfajta űrbéli mérföldköveknek tekintik a szupernóva-robbanásokat
febr. 19
8:14
Tömeges karambol az M5-ösön (hirado.hu)
A Szeged felé vezető oldal le van zárva a 104-es kilométernél
febr. 19
8:24
Várkonyiéknak tilos a szerelem (Blikk)
Budapest — Nem venné jó néven a TV2, ha a Tények két új arca, Azurák Csaba (33) és Várkonyi Andrea (35) között több is kialakulna, mint munkakapcsolat.
febr. 19
8:24
Felállok a tolószékből – ígéri Szabó Fédra (BorsOnline)
Szabó Fédrával két nap alatt megfordult a világ. Az örökmozgó kislány egy szombaton elkezdte húzni az egyik lábát, másnap már nem tudott felállni. Fédra azonban nem hagyja magát.
febr. 19
8:26
Műtét után a Kaláka bőgőse (Blikk)
Budapest - Három hétre be kell feküdnie a balatonfüredi szanatóriumba Becze Gábornak, miután sikeres szívműtéten esett át.
febr. 19
8:28
Tabáni megkérte Judy kezét (Blikk)
Budapest - Volt nagy meglepetés a Vacsoracsata forgatásán, amikor a Csillag születik nyertese benyúlt a zakója belső zsebébe, és elővett egy ékszerdobozt, amelyből csodaszép köves gyűrű került elő.
febr. 19
8:30
Megszólalt Détár Enikő! (hirado.hu)
"Köszönöm a nézők aggódását, szerencsére jobban vagyok" - nyilatkozta a művésznő
febr. 19
8:30
Tabáni István megkérte Judy kezét! (NLC)
A ma esti Vacsoracsatában csókok csattannak, és leánykérés is lesz!
febr. 19
8:32
Gyengült a forint (hirado.hu)
Péntek reggel a bankközin 272 forintért adtak egy euró
febr. 19
8:34
Ganz Acél: 13 százalékra számíthatnak a hitelezők? (hirado.hu)
A felszámolás alatt lévő Ganz Acél Zrt. vagyonának becsült értéke 2,2 milliárd forint, a felszámoló azonban csak 570 millió forintos piaci értéket rögzített
febr. 19
8:42
Ez nem átverés! MC DC műsort vezet (Blikk)
Budapest — Óriási lehetőséget kapott a Csillag születik sztárja, Veres Robi (28), azaz MC DC.
febr. 19
8:42
Mit csináltak Veresék Makaóban? (Blikk)
Ez nem stimmel! A szocialisták állítják: ők senkit sem küldtek Kínába.
febr. 19
8:44
Szerelmeit adja ki Szűcs Judit (Blikk)
Szerelmeim címmel hamarosan új lemeze jelenik meg az 1972-es Ki mit tud? győztesének.

Keresés