2012. február 10. péntek

febr. 10
3:21
Csenge és Peti pénteken összeházasodnak (Blikk)
Budapest - Elérkezett Csenge (23) és Peti (25) nagy napja, az ÖsszeEsküvők győztes párosa pénteken törvényesen is összekötik az életüket. A Blikk elkísérte őket utolsó napjukon, amit még mint menyasszony és vőlegény töltöttek.
febr. 10
4:51
Pózolni akart a fegyverrel Dominik (Blikk)
Szigetszentmiklós—Halásztelek — Valószínűleg barátai előtt akart felvágni L. Dominik (†13), ám felesleges vagánykodása egy pillanat alatt tragikus véget ért.
febr. 10
4:54
Árfolyamgát - itt vannak a legfontosabb tudnivalók (hirado.hu)
A devizaalapú jelzáloghitel-adósok, valamint a deviza alapú lízingszerződéssel rendelkezők 2012 végéig még beléphetnek az árfolyamvédelmi-rendszerbe.
febr. 10
5:09
Eltűnt a tengeren a magyar evezős (Blikk)
Atlanti-óceán - Három napja nem lehet elérni műholdas telefonján Rakonczay Gábort (31), aki a világon elsőként egyedül vágott neki az Atlanti-óceán átevezésének egy speciális kenuval.
febr. 10
5:12
Nem bírják egymás nélkül: újra együtt az álompár (hirado.hu)
Négy hónappal szakításuk után újra kéz a kézben jelent meg Hollywoodban az álompárnak kikiáltott Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger.
febr. 10
5:27
Elege lett a férfiakból Onyutha Juditnak (Blikk)
Budapest — Fogalma sincs Onyutha Juditnak (36), hogy ki miatt hagyta magára a férje két gyerekkel több mint tízévnyi házasság után, de azt mondja, nem is érdekli.
febr. 10
5:29
Kern vérszegény! Vasat kell szednie (Blikk)
Budapest - Javult az állapota Kern Andrásnak (64), ám orvosai szerint továbbra sem lehet tudni, hogy Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművészünket mikor láthatjuk újra a színpadon.
febr. 10
5:30
Kórházbezárások jönnek? (hirado.hu)
Az intézmények nevükben nem szűnnének meg, de az átszervezéssel az aktív fekvőbeteg-ellátás helyben gyakorlatilag leállna - írja a Népszava.
febr. 10
5:45
Bochkor Gábor: Egyke marad Nóri (Blikk)
Budapest — Nem lesz esküvő, és nem lesz még egy gyerek! Bochkor Gábor (47) egyszer és mindenkorra tisztázni szeretné, hogy így boldog kis családjával, ahogy van.
febr. 10
5:48
Rengeteg madár pusztul el a kemény fagyban - így segítheti túlélésüket (hirado.hu)
A vastag hótakaró miatt a madarak nem találnak élelmet; az állatvédők szerint ilyenkor különösen fontos, hogy figyeljünk rájuk.
febr. 10
5:50
Moszkvai mentőkötél a Malévnak? (hirado.hu)
Az orosz fejlesztési bank az ott tárgyaló magyar küldöttséggel már a Malév újraindítását lehetővé tévő újabb hitelről egyeztetett.
febr. 10
5:52
Ítéletet jöhet a Geréb-perben (hirado.hu)
A másodfokon zajló per tárgyalásán a vádlottak előzőleg felszólalhatnak az utolsó szó jogán a Fővárosi Ítélőtáblán.
febr. 10
6:21
VV Vera filmjét pornó-Oscarra jelölték (BorsOnline)
Vera még azt sem sejti, hogy fény derült a szexiparban tett szárnypróbálgatásaira, de máris pornó Oscar-díjra jelölték. Így egy aranyszobrocska lehet a vigaszdíja, ha nem nyeri meg a VV-t.
febr. 10
6:24
Szerenád Göncz Árpádnak (hirado.hu)
A budapesti Vérhalom téren beszédek nem lesznek, csak egy dalt énekelnek a ma 90 éves volt volt államfőnek, írónak, műfordítónak.
febr. 10
6:39
4 ruhamérettel lesz vékonyabb az árammal fogyó Szulák (BorsOnline)
Szulák Andrea kemény fogyókúrába kezdett. A speciális edzésforma és az átgondolt táplálkozás nem is maradt eredmény nélkül: hat hét alatt két számot fogyott, de a végcél az, hogy négy mérettel kisebb ruhát hordjon.
febr. 10
6:39
Szex helyett is autóznak az olaszok (Metropol)
A La Stampa a kudarc okát is megkereste, az olaszok szenvedélye a gazdasági válság miatt lanyhult volna, az anyagi szegénységet érzelmi szegénység kísérte.
febr. 10
6:41
Aranka 17 milliót csalt ki a paptól (BorsOnline)
A kecskeméti Lajos atya végtelennek tűnő keresztényi türelmével, jó szándékával és örökségével élt vissza Aranka, aki 17,6 milliót húzott le 27 hónap alatt a káplánról. A csaló asszony összesen 109 alkalommal kért eredményesen kölcsön a paptól.
febr. 10
6:42
5 dollárt fizet a Google a felhasználónak, ha kémkedik önmaga után (hirado.hu)
Nem újdonság, hogy a keresőóriás intenzív érdeklődést mutat minden adatunk iránt. Váratlan fejlemény, hogy már fizet is érte, ha jelentéseket küldünk neki.
febr. 10
6:57
Norbi futógépre parancsolta a kislányát (BorsOnline)
Schobert Norbi mindent megtesz azért, hogy gyermekeiből ne váljanak felelőtlen, újgazdag gyerekek. Ezért óriási hangsúlyt fektet a sportra. Nyolcéves kislányának a tenisz mellett napi félórát kell futnia.
febr. 10
7:00
A Bakot ma hagyjuk békén! - napi horoszkóp (hirado.hu)
A Bikát megviseli a lelkizés, tovább kellene lépnie. Az Ikrek otthonában feszült a légkör, a Mérleget sérelem emészti, a Vízöntőnek nincs egy perc megállása sem.
febr. 10
7:15
Orbán még a pápától is kölcsönzött és egy puccsot is levert (BorsOnline)
Obama és II. János Pál pápa mondatai is visszaköszöntek Orbán Viktor évértékelő beszédében. A jelenség nem egyedülálló: a politikusok előszeretettel alkalmazzák mások már bevált szófordulatait.
febr. 10
7:17
Tömegbunyó volt a szülészeten (BorsOnline)
Pénzügyi tartozás miatt robbant ki a tömegverekedés a SOTE I. számú szülészeti klinikáján szerda este – tudta meg a Bors.
febr. 10
7:33
Megszűnhet a profi foci Zalaegerszegen (BorsOnline)
Meglehet, a patinás múltú ZTE az eddiginél is nagyobb bajba kerül, hiszen több labdarúgója távozhat, mivel tavaly november óta képtelen fizetni a klub. Úgy tudjuk, ma dől el az egerszegiek sorsa.
febr. 10
7:33
Megások sikere a határon túl (Blikk)
Budapest - Szép számmal zsebeltek be nemzetközi sikereket a Megasztár felfedezettjei, Rúzsa Magdinak (26) az Eurovíziós Dalfesztivál valaha elért második legjobb magyar eredményét köszönhetjük, Hien (17) és Pflum Orsi (39) külföldi országokban aratott sikereket. Kállay-Saunders András (27) pedig egy igazi világsztárral duettezhetett.
febr. 10
7:36
Vallott a kanadai magyar embercsempész (hirado.hu)
A 43 éves Kolompár Gizellát a helyi sajtójelentések szerint Kanada történetének legnagyobb embercsempészési ügyében ítélték el.
febr. 10
7:38
Szerdán dőlhet el a görögök sorsa (hirado.hu)
Jövő hétre halasztották a döntést az euróövezeti pénzügyérek az újabb görög mentőcsomagról, még 325 millió euró megtakarítás várnak Athéntól.
febr. 10
7:40
Gyengülve kezdett a forint (hirado.hu)
Az eurót 292,250, a svájci frankot 241,43, a dollárt 220,40 forinton jegyezték péntek reggel.
febr. 10
7:51
VV Kingát a hisztije űzi ki a villából (BorsOnline)
Vasárnap este a két szőke bombázó kíméletlennek ígérkező csatában dönti el, melyikük maradjon a villában. A nagy kérdés az, hogy a nézők bírják-e még a Cselszövő hisztizését.
febr. 10
8:09
Csak a Balkánon több meló a benzin (BorsOnline)
Egy átlagos magyar autósnak háromszor annyit kell dolgoznia, hogy megszerezze egy liter benzin árát, mint egy osztráknak. Litvániával és Szlovákiával vagyunk egy szinten az összehasonlításban.
febr. 10
8:11
Tank (BorsOnline)
febr. 10
8:27
Vonattal ütközött Lázárék busza (BorsOnline)
Ijesztő balesetet szenvedett a török élvonalbeli Samsunspor futballcsapata, amikor a játékosokat szállító buszt egy vasúti kereszteződésben oldalról telibe vágta egy mozdony.
febr. 10
8:27
Ajzószerrel bukott le Olivér és Gombi (Blikk)
Budapest - Szexuális ajzószerrel akarták feldobni a hangulatot a villában az egykori lakók.
febr. 10
8:30
Jól pörögnek a használt kocsik (hirado.hu)
Tavaly 5,1 százalékkal több használt személyautó talált új gazdára, mint 2010-ben, a kicsiket és a közepeseket keresik leginkább.
febr. 10
8:32
Miért csíkosak a zebrák? (hirado.hu)
Régóta viták tárgyát képezi a tudományos világban, hogy mi is lehet a szerepe a zebrák testmintázatának
febr. 10
8:34
Göncz Árpád 90 éves - fotókon az elmúlt évtizedek (hirado.hu)
Ma ünnepli kilencvenedik születésnapját Göncz Árpád író, műfordító, 1990 és 2000 között Magyarország köztársasági elnöke.
febr. 10
8:45
Hiába könyörgött apja öleléséért a négyéves kisfiú - megrázó videóval (BorsOnline)
Hatalmas felháborodást keltett az az internetre feltöltött video, melyen a négyéves Ho Ji-tö sírva kérleli apját, hogy ölelje át, mert nagyon fázik.
febr. 10
8:48
Rekordalku az adósokért az USA-ban (hirado.hu)
26 milliárd dolláros jelzálogadós-mentő megállapodás született az állam és öt amerikai bank között.
febr. 10
8:50
Tűsarkúban és mosolyogva vette az első akadályt a hercegné (hirado.hu)
Katalin bebizonyította, férje nélkül is jól boldogul. Első hivatalos megjelenésén egyetlenegyszer sem bakizott.
febr. 10
9:03
Csonkolta Szilárd kezét a petárda (BorsOnline)
Túl lassan dobta el a kezében tartott petárdát, ezért az egész jobb kézfejét amputálni kellett a 26 éves P. Szilárdnak. A fiúnak a legrosszabbkor jött a baleset: külföldi munka várt volna rá. Édesapja szerint élete csak a szerencsén múlott.
febr. 10
9:06
Korrupciótúrákat kínál az utazási iroda (hirado.hu)
A cseh cég a tematikus túrákat azoknak kínálja, akiket behatóan érdekelnek a napilapok címoldalaira került korrupciós ügyek.
febr. 10
9:08
Lencsevégen a Spirit landolási egysége és a Phoenix (hirado.hu)
A fotókat a Mars Reconnaissance Orbiter szonda készítette, mely 2006 óta kering a bolygó körül
febr. 10
9:10
Megvannak az év menedzserei (hirado.hu)
Birgés Tibor az Év Menedzsere, Hernád Ágnes az Év Fiatal Menedzsere elismerést kapta meg a Menedzserek Országos Szövetségétől.
febr. 10
9:21
Gerendás: nem pojácák, seggfejek a játékvezetők (BorsOnline)
Újra sarkosan fogalmazott Gerendás György, az egri pólócsapat edzője, aki a Szeged elleni 10-9-re elveszített BL-meccs után a tudósítások szerint pojácáknak nevezte a horvát, török játékvezető kettőst.
febr. 10
9:42
Új választásokat akar a lemondott elnök (hirado.hu)
Az országban a rendezésről tárgyal az ENSZ-főtitkár politikai ügyekben illetékes helyettese.
febr. 10
9:44
A vakolat is leszakadt: fotókon a víz áztatta iskola (hirado.hu)
Több osztálytermet is le kellett zárni a nagykanizsai Batthyány gimnáziumban, mert a padláson eltört egy cső, több helyen a vakolat is leszakadt.
febr. 10
9:46
Adele visszavág: na és, ha kövér vagyok? (hirado.hu)
Csak néhány nap telt el azóta, hogy a divatguru egyszerűen lekövérezte a fantasztikus hangú brit énekesnőt. Adele azonban felvette a kesztyűt.
febr. 10
9:57
Öngyilkos lehetett a szíven szúrt férfi (BorsOnline)
Elképzelhető, hogy önkezével végzett magával az a férfi, aki vasárnap hajnalban szívtájéki szúrással, de saját lábán ment be a soproni Erzsébet Otatókórházba. Azonnal megműtötték, de nem sokkal később belehalt sérüléseibe – írta az Index.
febr. 10
9:59
Bochkor Gábor feltétellel ült be a zsűribe (BorsOnline)
Bochkor Gábornak egyik vágya már teljesült, tegnap hókotróval járhatta Budapest utcáit, de a másikra sem kell már sokáig várnia: ma zsűritagként mutatkozik be a Megasztárban. A bumerángos sokáig nem mondott igent a TV2 felkérésére.
febr. 10
10:00
Ízekre szedni és lealázni - puccs Orbán ellen? (hirado.hu)
A politológus szerint kommunikációban legyőztük azt az oldalt, mely Magyarország ellen támadást indított.
febr. 10
10:02
Németország csak a görög megállapodás után foglalkozik Portugáliával (hirado.hu)
A német pénzügyminiszter ezt közölte Vitor Gaspar portugál pénzügyminiszterrel.

Keresés