2012. február 23. csütörtök

febr. 23
0:06
Koránégetés: nyugalomra int az afgán elnök (hirado.hu)
Hamid Karzai emellett arra kérte a tüntetőket és a biztonsági erőket, hogy hagyjanak fel az erőszakkal, amely eddig legalább hat, más források szerint kilenc ember halálát okozta.
febr. 23
4:33
Tabáni István visszamegy teremőrnek? (Blikk)
Budapest - Visszatér korábbi munkahelyére, a múzeumba Tabáni István (34)? A Csillag Születik felfedezettje két évvel ezelőtt nyerte meg az RTL Klub tehetségkutatóját, ám akkor még bele sem mert gondolni abba, hogy mi vár rá ezután.
febr. 23
4:37
Ausztriából kapott új szívet Fanni (Blikk)
Budapest - Csodás segítség! Az ausztriai Grazból érkezett új szív egy magyar kislánynak, tudta meg a Blikk. Információink szerint a 400 kilométerről érkezett szervet Ambarus Fanni (8) kapta.
febr. 23
4:51
Elindult a milliárdos borász (Blikk)
Las Palmas — Idő előtt befejezték a javításokat, ezért tegnap már este kifutott Las Palmas kikötőjéből az Elisabeth nevű vitorlással Szeremley Huba borász, aki megpróbál segíteni az Atlanti-óceánon 17 napja eltűnt kenus, Rakonczay Gábor (31) felkutatásában.
febr. 23
5:09
Pszichológus segítette Nagyváradi Erzsébetet (Blikk)
Budapest - Keményen megküzdött a boldogságért Nagyváradi Erzsébet (40). A Jóban Rosszban Ekler Kláráját négy évig alakító színésznő a Blikknek őszintén mesélt arról, hogy kudarcba fulladt házassága után megtalálta, de majdnem el is veszítette élete párját. A helyzet komoly volt, pszichológusok segítségére szorultak.
febr. 23
5:09
4 méteres gödörbe zuhantak autójukkal (Blikk)
Pásztó - Nagy árat fizetett Szabó Rudolf (62) azért, hogy saját bőrén tapasztalja, mit is jelent a semmibe autózni. A férfi a 21-es úton haladt gyanútlanul Salgótarján felé, amikor Daciája kerekei alól eltűnt az aszfalt. Rudolf és felesége autója egy csaknem öt méter mély munkaárokba zuhant. Rudolf arcát megégette a kinyíló légzsák, felesége feje csúnyán megsérült.
febr. 23
5:11
Blikk szépe: Apu keltett a jó hírrel (Blikk)
Mány — Még Németországban élő barátai is gratuláltak tegnapi címlaplányunknak! Greznár Renátát (25) édesapja ébresztette a hírrel, hogy ezúttal ő a Blikk szépe.
febr. 23
5:12
Nyilvánosságra került: elszólta magát Katalin hercegnő (hirado.hu)
Eddig ez az információ szigorúan titkos volt, hiába próbálta újságírók hada kideríteni a titkot, a hercegi pár hajthatatlan maradt.
febr. 23
5:27
Kinga kiborult, haza akar menni (Blikk)
Budapest - Óriási balhék közepette telnek a villalakók mindennapjai, pedig nem erre számítottak, amikor arra vállalkoztak, hogy a finálé hetében visszaköltöznek a ValóVilágba. A többség azt hitte, hogy egy jó buli lesz újra együtt.
febr. 23
5:29
Csaba azonnal ráhajtott Kingára (Blikk)
Úgy tűnik, Csaba számára valóban hatalmas feltöltődést jelent, hogy az utolsó pár napra visszaköltöztek a többiek.
febr. 23
5:30
Valami füstölt a Gellért szállóban (hirado.hu)
A hotel pincéjében egy 10 négyzetméteres területen füstölt valami késő este, de még most sem tudni, mi. Senki nem volt veszélyben.
febr. 23
5:45
Részegen tombolt Vastag Csaba (Blikk)
Budapest — Botrányos felvétellel dőlt meg Vastag Csaba (30) jófiú imázsa! A 2010-es X-Faktor győzteséről napok óta kering az interneten egy házi videó, amelyen káromkodva pálinkázik két barátjával.
febr. 23
5:48
Bolgár György műsorát vizsgálja a médiahatóság (hirado.hu)
A Klubrádió adásában Schmitt Pál köztársasági elnök likvidálása volt a téma, a műsorvezető nem szakította meg a beszélgetést.
febr. 23
5:50
Elhervadt a bioetanol piac (hirado.hu)
Nincs már meg az a 30 százalék körüli árkülönbség, amely versenyképessé tenné a bioüzemanyagot.
febr. 23
5:52
Nyárra kész a jelöltlista a Fideszben (hirado.hu)
Áprilisig javasolhatnak jelölteket 2014-re a választókerületi tanácsok, pedig rendeznék a vitás jelölésekkel kapcsolatos ügyeket
febr. 23
6:06
Űrruhát kapnak a futók Londonra (hirado.hu)
A hosszútávfutókat egy mindössze 160 grammos cipő, a sprintereket egy testre tapadó, "23 századmásodperccel gyorsabb" ruha segítheti.
febr. 23
6:08
Eladó egy francia falu (hirado.hu)
Tizenkilenc ház, uszoda, az irányár 100 millió forintnyi euró.
febr. 23
6:21
Paudits nem meri elfogadni a segítséget (BorsOnline)
Paudits Béla sanyarú sorsáról írt cikkünk számos olvasónkat késztette arra, hogy felajánlja segítségét a bajba jutott művésznek. Ő azonban nem kér a segítségből, mert megijedt a szeretethullámtól.
febr. 23
6:24
Mínuszban a Magyar Telekom (hirado.hu)
A cég 7,457 milliárd nettó veszteséget jelentett 2011-ről a 2010-es 64,378 milliárd nyereség után, egyszeri tételek rontották az eredményt.
febr. 23
6:26
A videokonferenciákat páholyból figyelik a hackerek (hirado.hu)
Nemrég egy hacker világ körüli útnak indult: egy tucat videokonferencia-termet látogatott sorra, kihasználva az oda rendszeresített készülékek gyenge pontjait.
febr. 23
6:33
Nyerd meg a 2 db Kémes hármas póló egyikét! (Joy)
Ha szeretnéd megnyerni a 2 db női Kémes hármas póló egyikét, válaszolj helyesen a következő két kérdésre!
febr. 23
6:39
Vastag Csabát részeg videóval alázzák - videó (BorsOnline)
Kompromittáló videó került fel a legnagyobb videómegosztó portálra Vastag Csabáról. Az első X-Faktor győztes énekese korábban állította, hogy sohasem iszik alkoholt, a közzétett kétperces képsor ennek ékes cáfolata.
febr. 23
6:41
Péter boszorkánnyal csalja Veronikát (BorsOnline)
Veronika hülyének nézi Pétert és Cristofelt is – állítja a Valóságshow veterán barátja, aki azt is elmesélte, hogy a köpcös fiú is megcsalta a felfújt szájú lányt, ráadásul egy boszorkánnyal.
febr. 23
6:57
Betegen is színpadra áll Kern András (BorsOnline)
Kern András ma este visszatér a színpadra. A színészt több hét kihagyás után láthatja újra a közönség a Vígszínházban. Az orvos szerint éppen a színpad gyógyíthatja meg igazán a művészt.
febr. 23
7:00
Kos, kifelé a zsákutcából! - napi horoszkóp (hirado.hu)
A Bika őrizze meg a humorérzékét - szüksége lesz rá! A Rákot ezernyi apró akadály fékezi, az Oroszlán figyelmét titkos szerelem tereli el, a Skorpió meghúzza a határokat.
febr. 23
7:02
Mérgezik a parlagi sasokat - az NNI is bekapcsolódott a madárvédelembe (hirado.hu)
A Magyar Madártani Egyesület még 2008-ban kereste meg az NNI-t, amikor egyetlen év alatt 35 parlagi sas pusztult el szándékos mérgezés miatt.
febr. 23
7:15
Mai napig gyászolja megölt rokonait a Csorba család (BorsOnline)
Csorba Róbertet és kisfiát három éve gyilkolták meg Tatárszentgyörgyön. Rájuk és a romagyilkosság másik négy áldozatára emlékeznek csütörtökön Magyarországon és a világ nagyvárosaiban. Lapunk a Csorba szülőknél járt.
febr. 23
7:17
Véres verekedéssé fajult a vita Eszter és a taxis között (BorsOnline)
Futótűzként terjed a világhálón L. Eszter bezúzott arcú fotója, amelyen – állítása szerint – az őt szállító taxis bántalmazásának nyomai láthatóak. Feljelentést mégis a fuvarozó tett, szerinte a lány lökte fel és harapta meg.
febr. 23
7:33
Ezer euró miatt juhat börtönbe L. Ákos (BorsOnline)
Ha beigazolódik a nyomozók gyanúja, L. Ákos a hazai fogadási csalások legnagyobb lúzere. A diósgyőriek előállított focistája mindössze ezer eurót kapott, mégis évekre börtönbe kerülhet.
febr. 23
7:33
Eladó egy egész falu Franciaországban (Metropol)
Eladó egy teljes falu Franciaországban 19 házzal, uszodával. Írányára 100 millió forintnyi euró. A település neve Courbefy, Limousin vidékén van, valamikor 200 lakosa volt.
febr. 23
7:35
Csak bokáig érő vízből menthetnek a tűzoltók (Metropol)
Csak bokáig érő vízből menthetnek a közönséges tűzoltók Nagy-Britanniában, derékig érő vizű tóhoz külön csapatot kell küldeniük a munkavédelmi szabályzat előírásai szerint.
febr. 23
7:36
EU-büntetés - "Ha minket felmérgelnek, mi sem leszünk elnézőek" (hirado.hu)
Ilyen sorozatban, ennyi fenyítést egyetlen egy ország sem kapott mint Magyarország az EU történetében, ezt bízvást állíthatom – mondta a Közbeszédben Boros Imre.
febr. 23
7:38
Merényletek Irakban, sok halott és sebesült (hirado.hu)
A reggeli pokolgépes robbantásoknak legalább 32 halottja és több tucat sebesültje van.
febr. 23
7:40
Adóellenőrzés - a busójáráson is csalt sok árus (hirado.hu)
A kiszabott bírságok összege esetenként a több millió forintot is elérheti.
febr. 23
7:51
Zsaruval prostizott a bankár (BorsOnline)
Szorul a hurok Dominique Strauss-Kahn nyaka körül. Az IMF korábbi vezére tavalyi szexbotrányát még megúszta, most viszont újabb bűncselekményekkel vádolják. Strauss-Kahnt lecsukták, mert állandó résztvevője volt a prostituáltakat felvonultató partiknak.
febr. 23
7:53
Alig lehet felismerni Nikolettet, a nyuszilányt (BorsOnline)
A két hét múlva induló Éden Hotel 2-ben Nikolett, az egykori playmate is ringbe száll a nyereményért. A fekete démon korábban máshogy nézett ki, azóta átalakító műtétek során esett át.
febr. 23
8:09
144 milliárd forinttal kevesebb jut Magyarországnak (BorsOnline)
Javaslatot tett az Európai Bizottság a kohéziós támogatások befagyasztására tegnap. A döntés hatásai tragikusak lehetnek: a hitelezés leállításával és az uniós pénzek nélkül gazdaságunk padlót foghat.
febr. 23
8:12
Korrigált a forint (hirado.hu)
A magyar pénz valamennyi fontosabb nemzetközi devizával szemben erősödött reggelre: az euró 288,90, a frank 239,80, a dollár 218,01 forint.
febr. 23
8:27
Kulcsár szerint csúnyán megalázták (BorsOnline)
A négyszeres olimpiai bajnok, Nemzet Sportolójának választott Kulcsár Győző úgy döntött, ha a vívószövetség nem tartja méltónak a MOB-tagságra, akkor szövetségi kapitánykodni sem kíván tovább.
febr. 23
8:30
Állatvédők harcolnak az epéjükért tartott medvékért Kínában (hirado.hu)
Kínában 68 hivatalosan működtetett medvefarm létezik, területükön 10 ezer állattal
febr. 23
8:45
49 ember lelte halálát a vonatbalesetben (BorsOnline)
Legkevesebb 49-en meghaltak, és 600-an megsérültek tegnap, amikor Buenos Airesben a reggeli csúcsforgalomban egy vonat túl gyorsan futott be a helyi pályaudvarra, és a zsúfolt peronon állt csak meg.
febr. 23
8:45
VV5: Latin-amerikai szappanopera a villában (Habostorta)
Kusza szerelemi szálak bonyolítják a villalét mindennapjait Cristofel, ahogyan ő mondaná, nem hazudtolja meg kubai "temperamentusát", akár egy brazil szappanoperában, úgy alakul viszonya Veronikával, ami idő közben szerelmi háromszöggé csapott át. Fél évvel ezelőtt Cristofel nem indított túl jól Veronikánál, miután kijelentette, a lány egyszer biztosan az ő ágyában köt majd ki. Ám alig telt el…
febr. 23
8:48
Leáll az aktív belgyógyászat Bonyhádon (hirado.hu)
Májustól megszűnik az aktív belgyógyászati fekvőbeteg-ellátás a kórházban, helyette krónikus betegek ellátását végzi az intézmény.
febr. 23
8:50
Lebukott: a finn elnök férje a hercegnő dekoltázsát bámulta (hirado.hu)
A finn köztársasági elnök férje csúnyán lebukott: lefilmezték, amint teljesen belefeledkezett a dán hercegnő dekoltázsába.
febr. 23
9:03
Iszak Eszter nem lehet többé modell (BorsOnline)
Iszak Eszter nem váltja aprópénzre tehetségét. Ismertsége miatt lezárta modellkarrierjét, s eztán már csak a műsorvezetésre koncentrál, hiszen minden álma, hogy egyszer egy stábbal beutazza a világot.
febr. 23
9:06
Megolajoznák az akadozó bérkompenzációt (hirado.hu)
A munkavállalók és a munkaadók is üdvözölték a 180 percben a Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fórumának megalakulását.
febr. 23
9:08
Előjelet vált az Európai Bizottság? (hirado.hu)
Egy olasz lap szerint a testület negatívra rontja idei prognózisát: 0,3 százalékos mínusz jöhet a 0,5 százalékos növekedés helyett.
febr. 23
9:21
Tüntettek a BKV-sok (BorsOnline)
Több ezren maradhatnak munka nélkül, a bérek is csökkennek.
febr. 23
9:23
Aczél Zoltán újra munkába állhat (BorsOnline)
Felmentette a felfüggesztés alól Aczél Zoltánt az MLSZ fellebbviteli bizottsága, vagyis a fogadási csalással gyanúsított edző ismét dolgozhat. A döntését a grémium elévülés okán hozta meg.
febr. 23
9:24
Köd nehezíti Ferihegy életét (hirado.hu)
Több gép nem tud fel-, és leszállni a Liszt Ferenc repülőtéren, néhány repülő ezért Bécsben landolt, vagy visszafordult, más járat késik.

Keresés