2012. február 24. péntek

febr. 24
5:09
Nem nevelheti kisfát Lázár (Blikk)
BUDAPEST — Kovács Lázár (38) nem viheti haza féltestvéreihez házasságon kívül született kisfiát. Tegnap a bíróságon döntöttek a sztárszakács volt szeretőjének, Bíró Andreának (22) és közös gyereküknek, Lázárkának (3) a sorsa felett.
febr. 24
5:11
Retroparti a villában (Blikk)
Jelmezt öltöttek magukra a lakók az utolsó közös estjükön, majd, hogy összegezzék az elmúlt fél évet, oklevelet adtak át.
febr. 24
5:11
Bereczki élvezi, hogy ostromolják a nők (Blikk)
Budapest — Gyerekkorában még csak álmodni sem merte volna Bereczki Zoltán (35) azt a népszerűséget, amelyben most szinte fürdik. Valósággal ostromolják a nők, az énekes-színész a szerkesztőségünk vendégeként is számos ajánlatot kapott.
febr. 24
5:12
Nem fog rajta az idő: a 71 éves díva ma is vonzó nő - fotók (hirado.hu)
Mintha nem fogna az idő a csodás színésznőn, ma is épp olyan gyönyörű, mint csaknem 50 évvel ezelőtt, amikor bikinis képeit világszerte csodálták a férfiak.
febr. 24
5:27
Gyermeke lesz Király L. Norbinak! (Blikk)
Budapest - Apa lesz Király L. Norbi (22)! Az első X-Faktor talán legmegosztóbb versenyzője januárban mesélt lapunknak arról, hogy megtalálta a nagy őt, Nikit (19).
febr. 24
5:29
Kikészült Sehi öccse (Blikk)
Budapest – Belerokkant a család Seherezádé (21) játékába. A ValóVilág szőkesége ugyan bizonyos értelemben már most is győztes: utolsó hölgy játékosként ő lett a VV ötödik szériájának First Ladyje.
febr. 24
5:30
Apa és fia égett benn a debreceni házban (hirado.hu)
Ketten meghaltak egy leégett családi házban Debrecenben az éjszaka, egy nő is súlyosan megégett.
febr. 24
5:30
Sokkot kapott Liptai Claudia (NLC)
A brutális jelenet, amely a péntek esti részben látható, a színésznőt is kikészítette. Képtelen újranézni a végzetes baleset képsorait. Szebb távozásra gondolt, amikor kiíratta magát a sorozatból – írja a Bors.
febr. 24
5:48
Hirtelen mindenki örökös lett (hirado.hu)
Mióta a hagyaték megszerzése közvetlen rokoni kapcsolatban illetékmentes, a vagyonosodási vizsgálatokkor majd mindenki örökölt.
febr. 24
5:50
Vesztésben a nyerőgépek (hirado.hu)
November óta a nyerőautomaták száma ötödére csökkent az ötszörösére emelt játékadó miatt, az emelés végül adóbevétel-kiesést okozhat.
febr. 24
6:06
Semjén: a mi kezünk ki van nyújtva a szlovákság felé (hirado.hu)
A kettős vagy többes állampolgárság kizárása ellentétes minden ország érdekével és a világban zajló folyamatokkal.
febr. 24
6:08
Vízi naperőmű Olaszországban (hirado.hu)
A napelemek a tó fenekéhez rögzített, tutajszerű platformokon állnak, követik a nap járását, így a legtöbb energiát alakíthatják át.
febr. 24
6:21
Mariann a Megasztár miatt bújtatja a szerelmét (BorsOnline)
Évek óta egymás mellett tempózik az uszodában, de csak egy hónapja melegedett össze Falusi Mariann és új párja, egy titokzatos cégvezető. A pár bujkál a nyilvánosság elől, ezért csak éjszaka turbékol.
febr. 24
6:24
Cáfol a "kanos kisember" (hirado.hu)
A brazíliai barlangban felfedezett, kőbe vésett emberábrázolás megkérdőjelezheti mikor telepedett meg az ember az amerikai kontinensen.
febr. 24
6:39
Alekosz az RTL-nek adja gázsiját (BorsOnline)
Alekosz hamarosan új műsort kap a TV2-nél. Ám az ott keresett milliókból egy fillért sem élvezhet, ugyanis amiért beköltözött az ÖsszeEsküvők rezidenciájára, az RTL Klubnak kártérítést kell fizetnie.
febr. 24
6:41
Tolvajok fújták meg a motoros mûkarjait (BorsOnline)
Betörők jártak Koleszár Balázs budapesti otthonában, és többek közt elvitték a saját fejlesztésű, különleges művégtagjait. A félkarú motoros így képtelen folytatni a sportolást.
febr. 24
6:57
Kovács Lázár elvesztette a pert (BorsOnline)
Kovács Lázár harmincezernél többet nem tud fizetni.
febr. 24
7:00
Két férfi zaklatott egy nőt egy közösségi honlapon (hirado.hu)
A rendőrség eljárást indított a két kellemetlenkedő férfi ellen.
febr. 24
7:02
A Nyilas zűrös szerelmi ügye - napi horoszkóp (hirado.hu)
A Bikának legnagyobb ellenségét kell legyűrnie, az Ikrek saját feladataikra koncentráljanak! A Szűz kerülje a féltékenységi jeleneteket,a Bak végre kimozdulhat a holtpontról.
febr. 24
7:15
Király L. Norbi: babát várunk (BorsOnline)
Alig fél évvel ezelőtt szeretett egymásba Király L. Norbi és Niki, de a pár máris első közös gyermekének érkezését várja. Úgy döntöttek, a nyárra tervezett esküvőt elhalasztják.
febr. 24
7:15
Óriás bombázók és tenyérnyi kémgépek (Blikk)
Rövidesen eljön a Terminátor kora, amikor robotok vívják majd a háborúkat, reméljük, a népszerű akciófilmmel ellentétben nem az emberek ellen. A haditechnika fejlődésével ugyanis egyre több katonai feladatot lehet átpasszolni a robotoknak és gépeknek.
febr. 24
7:17
Kislányokat árult R. Lajos (BorsOnline)
Modelljeit futtatta R. Lajos, több neves hazai szépségverseny, köztük a Miss Hungary szervezője. A gyanúsítás szerint 25 százalékos árréssel dolgozott. A férfit letartóztatták.
febr. 24
7:17
Lebukott a magyar szexmaffia! (Blikk)
BUDAPEST - Szexmunkára közvetített nőket és lányokat R. Lajos, a Miss Hungary szépségversenyek főszervezője – ezzel gyanúsította meg az ismert üzletembert a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI), írta meg a Hír 24.
febr. 24
7:18
Restiből kormányablak - nagyszabású fejlesztések a pályaudvarokon (hirado.hu)
Az egykori Utasellátó hálózat egységeit még 1992-ben privatizálták, a tulajdonossal pedig nem tudtak megegyezni a fejlesztésekről.
febr. 24
7:33
Melegek panaszkodnak Mourinho megjegyzésére (BorsOnline)
Louise Englefield „méltatlan gyalázatnak” nevezte Mourinho megnyilvánulását.
febr. 24
7:33
Visszahozzák a Malév gépeit Budapestre (Metropol)
Virtuálisan visszahozzák a Malév korábbi, 22 gépből álló flottáját repülőszimulátor-rajongók vasárnap Írországból, Izraelből és Svédországból.
febr. 24
7:36
Kofi Annan az ENSZ és az Arab Liga szíriai különmegbízottja (hirado.hu)
A volt ENSZ-főtitkár segíti az erőszak és az emberi jogok megsértésének megakadályozását, előmozdítja a szíriai válság békés rendezését.
febr. 24
7:38
EU-büntetés - ki a leggyengébb láncszem? (hirado.hu)
Az elemző szerint Magyarország meggyengült a folyamatos politikai nyomás következtében.
febr. 24
7:51
Éva elismerte a piálást (BorsOnline)
A ValóVilág 4 fetrengője a Facebookon ismerte be, hogy fogyasztott alkoholt, mielőtt bement a stúdióba.
febr. 24
7:54
Erősödött a forint reggelre (hirado.hu)
Az eurót 288,89, a svájci frankot 239,57, a dollárt 216,13 forinton jegyezték péntek reggel.
febr. 24
8:09
Csak öt évet kapott fia haláláért (BorsOnline)
Különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolták, de halált okozó testi sértésért ítélték öt év börtönre azt a dunakeszi apát, aki agyonverte tízéves kisfiát. Feleségére segítségnyújtás elmulasztása miatt felfüggesztett börtönt szabtak ki.
febr. 24
8:12
Soha nem tartozott ennyivel az állam (hirado.hu)
Az államigazgatás "nyakába szakadtak" a megyei önkormányzatok tartozásai, a költségvetési intézmények lejárt adóssága 49,9 milliárd forint.
febr. 24
8:14
Virtuálisan visszajönnek a Malév-gépek (hirado.hu)
Repülőszimulátor-rajongók vasárnap visszahozzák a korábbi, 22 gépből álló flottát Írországból, Izraelből és Svédországból.
febr. 24
8:16
Bírálja a NAT tervezetét Takaró Mihály irodalomtörténész (hirado.hu)
A szakember szerint a XX. század első felének magyar irodalmát nem mutatja be teljes egészében az új Nemzeti alaptanterv, mert például olyan, a XX. század első felében alkotó, nemzetközileg elismert írók, mint Herczeg Ferenc, Tormay Cécile, Wass Albert, Gyóni Géza, Reményik Sándor, Tompa László, Kós Károly, Nyírő József vagy Szabó Dezső nem szerepelnek a tanítandó kötelező törzsanyagban.
febr. 24
8:18
Marylandi igen a melegházasságokra (hirado.hu)
A képviselőház után az állam szenátusa is jóváhagyta az azonos neműek házasságának legalizálását, már 8 tagállam döntött így.
febr. 24
8:27
Kert a városban (Metropol)
Tavasszal indulhat Budapest első nyilvános közösségi kertje a Millenárison. Jelentkező bőven akadt a parcellákra, a héten sorsolással döntöttek arról, ki lehet városi földműves. Aki lemarad, annak sem kell elkeserednie, hiszen a közeljövőben más kerületekben is beindulhatnak közösségi kertek. Paprika, paradicsom és fűszernövények a város foghíjtelkein.
febr. 24
8:30
Tragikus tűz – fotók az oltásról (hirado.hu)
Egy apa és fia meghalt csütörtök éjjel Debrecenben, amikor családi házukban tűz ütött ki - értesült az MTI.
febr. 24
8:32
A nemzetközi piacról is megélne a Malév-leány (hirado.hu)
A repülőgép-karbantartó Aeroplex spanyol, norvég és orosz megrendelésre dolgozik, bevételeinek csak 17 százaléka jött tavaly a Malévtól.
febr. 24
8:34
Giró-Szász: nem nálunk pattog a labda (hirado.hu)
A kormányszóvivő elmondta: megtették a megfelelő lépéseket, válaszoltak az Európai Bizottságnak, és a határozatok már meg is jelentek a Magyar Közlönyben.
febr. 24
8:45
Kómában is kosarazott (BorsOnline)
Egy betegség folytán Maggie Meier kómába esett, a kosárra dobás mozdulatát azonban akkor is reflexszerűen végezte. Ébredése után pedig ez volt az egyetlen, amit nem kellett újratanulnia.
febr. 24
8:48
Budapest 80 milliárdos mínusszal nyit (hirado.hu)
A 2012. évi költségvetés tervezetét 299,5 milliárd bevétellel, 377,7 milliárd kiadással és 78,2 milliárd forint hiánnyal terjesztik be.
febr. 24
8:50
Két pasival kavar egyszerre a csábító szőkeség (hirado.hu)
A csinos filmsztár szemrebbenés nélkül randizik egyszerre két férfival is. De mit szól ehhez magyar származású férje?
febr. 24
9:03
Egy év hat hónap börtön Hunvaldnak (Blikk)
Pénteken kihirdették az ítéletet Hunvald György, volt Erzsébetvárosi polgármester perében. A többek között ingatlancsalással vádolt MSZP-s politikust több vádpontban felmentették, egy év hat hónap börtönbüntetést kapott és 21 milliós kártérítést kell kifizetnie az önkormányzatnak. Gál Györgyöt nyolc év hat hónapra ítélték és 236 milliós fizetési kötelezettséget szabtak ki rá.
febr. 24
9:03
VV5: Fecó Attilával vívja az utolsó párbajt (Habostorta)
A Dumagép elérkezettnek látja az időt egy Attila-Fecó háborúra Tegnap Seherezádé és Gergő, illetve Kinga és Attila is lehetőséget kapott, hogy megbeszéljék a dolgokat. Gergő már a beszélgetés első percében elvesztette a fonalat, nem értette miről beszél Seherezádé, nyers és flegma stílusban válaszolt minden egyes kérdésre, majd mikor úgy érezte, vége a beszélgetésnek felállt és kivonult. Attila…
febr. 24
9:06
A 24 éves Rihanna 24 legnagyobb botránya (NLC)
24 éves lett a héten a zenei ipar botrányfelelőse, Rihanna. A jeles alkalomra mi egy 24 szálból álló botránybokrétával készültünk.
febr. 24
9:21
A végsőkig kitartanak a szellemfalvak lakói (BorsOnline)
A végsőkig ragaszkodnak egykori lakóik a megszüntetett kis településekhez. Az évtizedekkel ezelőtt virágzó falvakból a lakóknak szinte mindenüket hátrahagyva kellett elköltözniük.
febr. 24
9:23
Ribéry bepöccent a cseréjén (BorsOnline)
Valóban óriásölő a Man. Unitedet is megfricskázó Basel, hiszen a BL-nyolcaddöntő első meccsén 1-0-ra legyőzte a Bayern Münchent. A svájciakhoz hasonlóan egygólos előnyt szerzett a Marseille is.
febr. 24
9:24
Hunvald másfél évet kapott, már leülte - fotókkal (hirado.hu)
Gál György volt erzsébetvárosi szabad demokrata politikus 8 és fél, Hunvald György volt szocialista polgármester és országgyűlési képviselő másfél évet kapott első fokon, nem jogerősen az erzsébetvárosi korrupciós botrányok ügyében a Fővárosi Törvényszéken. Hunvald összesen mintegy két és fél évet, Gál hármat töltött előzetesben.
febr. 24
9:26
Macskaméretűvé váltak a legkorábbi lovak egy melegedés során (hirado.hu)
A vizsgálat szerint minél melegebb lett, az első lovak annál kisebbé váltak
febr. 24
9:42
Titkos szerelmes vallott az utolsó VV-párbaj előtt (NLC)
Fecó a régi lakók látogatásának utolsó napján váratlan levelet kapott. „Villalétem során elkezdtem vonzódni Fecóhoz, és amíg kint voltam, addig is sokat gondoltam rá. Szerelmes vagyok belé!” – áll a levélben, melyen nem szerepel aláírás.

Keresés