2012. február 25. szombat

febr. 25
0:03
VV Attila lesz ott a döntőben! (Blikk)
febr. 25
0:03
Attila legyőzte Fecót (BorsOnline)
Nagy meglepetésre Attila legyőzte a szívével küzdő Fecót. Seherezádé átka nem hatott.
febr. 25
4:51
Pályán a bundagyanús focista (Blikk)
Miskolc ― A bundagyanú ellenére is pályára lépett a Diósgyőr egyik labdarúgója a Videoton elleni szerdai Ligakupa-mérkőzésen. A kérdéses focista néhány órával a negyeddöntő előtt olvashatott arról, hogy a nevét összefüggésbe hozták a hazai fogadási botránnyal.
febr. 25
5:09
MM önvédelemből terítette le támadóját (Blikk)
Gyöngyössolymos - Összevarrt kézfejjel lépett fel a Papp László Budapest Sportarénában tartott Összefogás jótékonysági koncerten a magyar Justin Bieberként ismert MM, azaz Márton Máté (16).
febr. 25
5:27
Két hónapot várt a pénzére Kocsis Tibi (Blikk)
Budapest - Két hónappal a 2011-es X-Faktor fináléja után kapta meg nyereménye töredékét Kocsis Tibor (30). Az RTL Klub tehetségkutatójának aranytorkú győztese az év hangja címmel együtt egy álomutazással, egy luxus­autóval és egy éven keresztül havi egymillió forinttal lett gazdagabb, legalábbis papíron mindenképp.
febr. 25
5:27
Kifutón árulták a modelleket (Blikk)
Budapest - A résztvevők szerint valóságos húspiacként üzemeltek R. Lajos szépségguru szépségversenyei. Információink szerint az Olaszországba szervezett táborok idején luxusdiszkókban válogathattak tehetős üzletemberek a magyar modellek közül.
febr. 25
5:30
Megmutatjuk: ő az Oscar-gála legnagyobb nyertese (hirado.hu)
Az idei díjátadók egyik legnagyobb sztárja a magas, karcsú szőkeség. Pedig tulajdonképpen semmi mást nem csinál, csak mosolyog és fogja a pasija kezét.
febr. 25
5:45
Angéla: Sokkolt Dya vallomása (Blikk)
Budapest – Kiakadt VV Fecó (28) felesége. Angéla a Blikktől tudta meg, hogy párja egykori játékostársa, Dya (22) halálosan beleszeretett a villa dumagépébe, érzelmeit ráadásul meg is vallotta neki.
febr. 25
6:21
Fecó neje kiborult Dya nyomulásán (BorsOnline)
Felháborodott Fecó családja azon, hogy Dya szerelmet vallott a családos férfinak. Fortyogó dühvel ígérik, hogy móresre tanítják, mert el akarja szakítani a férfit Angélától és a gyerekektől.
febr. 25
6:39
Hunvald tízmilliókat kereshet a rabságon (BorsOnline)
Sok pénzre számíthat az államtól Hunvald György volt erzsébetvárosi polgármester annak ellenére, hogy börtönre ítélte a bíróság. Hunvald disznótoros mellett vigasztalódik és a fellebbezését írja.
febr. 25
6:41
Ellopták Tallós Rita ötletét? (BorsOnline)
Felháborodott, amikor egy cikkből értesült arról, Kéri Kittyvel valósították meg a balatonfüredi önkormányzathoz beadott és kidolgozott ötletét: legyen színház a településen.
febr. 25
6:57
Sonkával ütötte le Rezső a rablót (BorsOnline)
Soós Rezső egy győri diszkontban pont egy rablás közepébe csöppent. A kőműves nem habozott: a nála lévő sonkát hozzávágta a késes rablóhoz, s feltartóztatta, amíg a rendőrök megérkeztek.
febr. 25
7:00
Itt a figyelmeztetés - viharral érkezik a "tavasz" (hirado.hu)
Nem élvezhetjük zavartalanul a több órás napsütést.
febr. 25
7:02
Állva ünnepelték a Carnegie Hall-ban Schiffet és a Muzsikást (hirado.hu)
Állva ünnepelték a Bartók-darabokat előadó magyar zenészeket a New York-i koncertteremben.
febr. 25
7:04
Janukovics dönthet Timosenkóról (hirado.hu)
Ha Timosenkó az igazságszolgáltatás valamennyi lépcsőjét végigjárta lesz lehetősége kegyelmet kérni – mondta Viktor Janukovics egy interjúban.
febr. 25
7:15
Alekosz millióira pályázik Jerzy (BorsOnline)
Az egykori villalakó úgy gondolja, amit elvesznek Alekosztól, azt neki kell odaadni.
febr. 25
7:17
Könnyebb lesz esküdni és elválni is (BorsOnline)
Megkönnyíti a házasságkötést és a válást az új Polgári Törvénykönyv tervezete. A társadalmi egyeztetésre bocsátott tervvel a lapunk által megkérdezett szakértők vitába szállnak
febr. 25
7:18
Három éve veszteségesek a pénzügyi vállalkozások (hirado.hu)
Közel hét százalékkal csökkent 2011 végére a pénzügyi vállalkozások követelésállománya.
febr. 25
7:20
Nyilas, a társad ellenőriz! - napi horoszkóp (hirado.hu)
A Bika végre egy igazi hétvége elé néz, a Rák sebeit nyalogatja, a Szűz viszont jobban teszi, ha kerüli a mai flörtöt. Vízöntő, vállald végre a kihívást!
febr. 25
7:51
Oscar-díjért szorítanak a magyar színmûvészek (BorsOnline)
Ritka, hogy hazai színészek olyan filmben szerepelnek, amit három Oscar-díjra jelöltek. A magyar mûvészek igazi világsztárokkal: Colin Firthszel és Gary Oldmannel osztoznak a játékidőn.
febr. 25
8:09
Becsapós a repülőjegyes árverseny (BorsOnline)
Nem biztos, hogy a legolcsóbb a legolcsóbb – derül ki az utazási árak összevetésekor. Sok olyan költséget rejtve tüntetnek fel, ami nélkül pedig a szolgáltatás nem vehető igénybe.
febr. 25
8:12
Nincs több kompromisszumos ajánlat a bírók nyugdíjkorhatára ügyében (hirado.hu)
Lapinformáció szerint csütörtök este titokban hazánkba érkezett az Európai Bizottság négyfős tárgyalódelegációja.
febr. 25
8:27
Pirlo elnémítaná a San Sirót (BorsOnline)
Bajnoki döntőnek beillő derbi vár ma a Milanra és a Juventusra. Az olasz bajnoki táblázat élén a két csapatot egyetlen pont választja csak el. Emlékezetessé tenné milánói visszatérést Andrea Pirlo.
febr. 25
8:30
64 gyerek betegedett meg - ólommérgezés Kínában (hirado.hu)
A felelős minden valószínűség szerint egy közeli olvasztóüzem.
febr. 25
8:30
Attila nyerte az utolsó párbajt! (NLC)
Hosszas, de botrány nélküli párbajon vérzett el Fecó, Így Attila, Sehi és Csaba küzd meg vasárnap este a VV fődíjáért. Nekik, hármójuknak van már csak esélyük az 50 milliós összértékű nyereményre.
febr. 25
8:32
Így csúfolták Claudiát (NLC)
Liptai Claudia már korábban elárulta, hogy vörös haja és szeplői miatt gyakran pulykatojásnak csúfolták az iskolában. Az azonban csak most látott napvilágot, hogy ducisága miatt is kapott hideget-meleget kis társaitól.
febr. 25
8:34
Kocsis Tibor hónapokig várt millióira (NLC)
Már két hónap eltelt az X-Faktor vége óta, Kocsis Tibornak azonban még csak most utalták át az első millióját. A lakást és az autót sem kapta még meg a szerencsés nyertes.
febr. 25
8:48
Védelem a Parkinson-kór ellen (hirado.hu)
Egy furcsa hangzású betűszó – a PACAP - jelölte fehérje lehet a Parkinson-kór vagy akár a stroke elleni védelem kulcsa
febr. 25
8:50
Rihanna újra együtt expasijával, aki három éve szétverte az arcát (hirado.hu)
A megbocsátás szép dolog, mégis érthetetlen, az énekesnő miért vonzódik végzetesen ahhoz a férfihoz, aki pár éve brutálisan megverte.
febr. 25
9:03
VV5: Befutott a harmadik finalista (Habostorta)
Az idei dobogósok: Attila, Csaba és Seherezádé Az utolsó párbaj előtti Összefoglalóban egy újabb titokra derült fény, melyet elhallgatója, ki tudja milyen okokból, mindenképpen meg kívánt osztani a többiekkel is. Kiderült, hogy Dyuska nem múló szerelmet táplál Fecóka irányába és az érzés oly erős, hogy még a Shadival töltött napok sem tudták ezt vele elfeledtetni. Hab a tortán, hogy Dyus…
febr. 25
9:06
Védőnő fecsegte ki Király L. Norbi titkát! (NLC)
Király L. Norbi és kedvese gyermeket várnak. A pár egyelőre szerette volna titokban tartani a nagyszerű hírt, de mint kiderült, egy hozzájuk közel álló, egészségügyben dolgozó mesélt örömükről. Nem ők az egyetlenek, akik így jártak: korábban Dundika terhességéről és Dobó Kata gyermekének neméről is közvetlen környezetükből szivárgott ki az információ.
febr. 25
9:21
38 milliót költ óránként Obama (BorsOnline)
Az amerikai ABC News értesülései szerint egyetlen órányi út 179 750 dollárba kerül. Ebbe még nem tartozik bele a pilóták, a személyzet, a testőrség fizetése, a szállítógépek költsége, amelyek az elnöki autókat viszik és még egyéb tétel sem.
febr. 25
9:24
10.500 milliárd forintot kell beszednie az adóhatóságnak (hirado.hu)
Teljesítette a tavalyi 9.500 milliárd forintos bevételi tervet a NAV.
febr. 25
9:26
Itt minden eladó, amiről csak álmodtunk - videóval (hirado.hu)
A Petőfi Csarnok bolhapiacán minden a múltra emlékeztet. Megsárgult tévéújság, gyűrött könyv, lyukas csipketerítő, mégis mindez van akinek értéket hordoz.
febr. 25
9:39
Csalira hajtanak a cetek (BorsOnline)
A Fülöp-szigeteki halászoknak nincs könnyű dolguk, meg kell küzdeniük a csalijukra ácsingózó hatalmas cetcápákkal is, amelyek óriási erővel lökdösik a csónakjaikat, ők azonban barátkoznak velük.
febr. 25
9:57
Apuka lesz az Éden Levi (BorsOnline)
Annyira boldog, hogy már válogat a babacipôk között.
febr. 25
9:57
VV Dya szánalmas VV Fecó felesége szerint! (Blikk)
VV Fecó felesége Angéla szánalmasnak tartja VV Dya férjéhez való viszonyulását. Dya a feleség szerint egy csinos fiatal lány, de nem érti miért fut olyan busz után ami nem veszi fel. Fecó annak ellenére mellőzi Dyát, hogy korábban kétszer is megcsalta Angélát, aki ezeket a félrelépéseket simán elnézte a fiúnak.
febr. 25
9:57
Kiderült Demi Moore sötét titka (Habostorta)
Nehéz időszakon megy keresztül a népszerű színésznő Az elmúlt hetekben Demi Moore többször szerepelt címlapokon viharos válása, és többszöri kórházba kerülése miatt, ám most fény derült arra mit rejteget még a híres színésznő. Demi évtizedeken keresztül őrizgette brutális öccse titkát. A Zimbio információi szerint Demi Moore testvére börtönben ül. James Craig Harmon, aki együtt játszott a…
febr. 25
10:00
Túlélés -40 fokban - részletek az autójában rekedt férfi történetéről (hirado.hu)
A világsajtó szenzációként tálalta a hihetetlennek tűnő sztorit.
febr. 25
10:15
Szexszel törlesztett R. Lajos? (BorsOnline)
Nyolc -tíz évre visszamenőleg, de lehet, hogy még régebbre is visszaásnak a múltba a nyomozók a kerítéssel meggyanúsított R. Lajos ügyében. Úgy tudjuk: a lányok többsége hallgatott a dologról, hisz jó pénzt kaptak.
febr. 25
10:33
Aczél és Tusori is visszatámad? (BorsOnline)
Harcolni akar azért, hogy újra edzősködhessen, habár a szövetség elismerte, jogszerűtlenül függesztette fel a sporttevékenységét.
febr. 25
10:36
Tűzveszély fenyegette az ellenőrző katasztrófavédelmiseket (hirado.hu)
Ellenőrizték a polgári repülőterek tűzvédelmi biztonságát, volt olyan hely, ahol túl messze volt az oltóvíz, de a legtöbb helyen nem tartanak speciális habképző oltóanyagot.
febr. 25
10:51
Nagy Alexandra a bárpultnál szedte fel német barátját (BorsOnline)
A Barátok közt Alizára egy bárpult mellett talált rá a szerelem.
febr. 25
10:54
Fokozott figyelmet kér az M0-áson a rendőrség (hirado.hu)
Szombaton az autóúton több helyen javítási, illetve tisztítási munkákat végeznek.
febr. 25
10:56
A Fotex részvényeit a luxemburgi tőzsdén is jegyzik (hirado.hu)
A Fotex Holding SE részvényeit február 23-án bevezették a Luxemburgi Értéktőzsdére 1,06 euró bevezetési árfolyamon - közölte a társaság a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
febr. 25
10:58
Az új hullámvasút végtagokat vágott le tesztelése során (hirado.hu)
A legújabb brit hullámvasút olyan félelmetes és veszélyes, hogy még a sokat edzett vadászpilóták is megrémültek tőle.
febr. 25
11:00
Vizsgálóbizottság elé kerülhet a Volánbusz-ügy (hirado.hu)
A több mint ötmilliárd forint értékű vagyon eladását parlamenti vizsgálóbizottság elé vinné Budai.
febr. 25
11:09
Jerzy szívesen átvenné Alekosz millióit (Habostorta)
Mint második helyezett, igényt tart a nyereményekre A ValóVilág 4 szépfiúja úgy véli, mivel Alekosz méltatlanná vált a főnyereményre, el kell venni tőle a milliókat, a lakást és az autót. Azt is tudja, hogy kire kellene átruházni: a második helyezettre, vagyis rá.Jerzy úgy gondolja, nagy butaságot követett el Alekosz azzal, hogy a konkurenciához igazolt át. "Ez olyan, mintha a játék közben…
febr. 25
11:12
Kórházba került a 93 éves polgárjogi harcos (hirado.hu)
A dél-afrikai elnöki hivatal egyelőre csak annyit közölt, hogy Nelson Mandelának hasi fájdalmai vannak.
febr. 25
11:14
Bővül a világ legnagyobb számítástechnikai szakvására (hirado.hu)
A többéves visszaesés után tavaly elért pozitív fordulatra építve a hannoveri CeBIT számítástechnikai vásár az idén a kiállítók számának további növekedésére számít.

Keresés