2012. február 27. hétfő

febr. 27
2:09
Ezt ígérik a csillagok a hétre! (Blikk)
A hét elején a Nap-Plútó rezgéseknek köszönhetően elemzői, ellenőrzői, irányítói adottságainkat kamatoztathatjuk.
febr. 27
3:03
Aczél Zoltán a kispadtól is el van tiltva (Blikk)
Budapest - Hiába vannak ajánlatai, úgy tűnik, egyelőre nem ülhet le egyetlen hazai focicsapat kispadjára sem Aczél Zoltán (44).
febr. 27
3:57
Ártatlanul ült férjgyilkosságért Etelka (67)! (Blikk)
Ónod - Férjgyilkosnak kiáltották ki, majd 740 napot töltött különböző börtönökben Kiss Etelka (67), aki 20 év után, most azért küzd, hogy hivatalosan nyilvánítsák ártatlannak.
febr. 27
4:15
Új földesurak a parlamentben (Blikk)
Budapest - Jókora földbirtokot is magukénak tudhatnak a parlament képviselők. A Blikk kiszámolta: mintegy 1805 hektár szántót, rétet, erdőt, gyümölcsöst, szőlőt tüntettek fel a honatyák a vagyonnyilatkozataikban.
febr. 27
5:09
BB Évit volt párja látogatta meg? (Blikk)
Kaposvár - Férfi járt BB Évinél a kaposvári kórház pszichiátriai osztályán! Az ott lakók rögtön találgatni kezdtek, ki az a titokzatos ember, aki meglátogatta őt, és akinek láttán Párkányi Évi egy kis erőre lelt.
febr. 27
5:12
Pletykák szerint sokkal több van köztük, mint barátság (hirado.hu)
Ha lehet, most egy lépéssel még közelebb került Pippa Middleton új barátjához - s ezzel a grófnő címhez is.
febr. 27
5:30
Félmilliárd forint a lefolyóban (hirado.hu)
Debrecennek 500 milliót kell visszafizetnie az EU-nak, mert szabálytalanságot találtak egy 22 milliárdos ISPA-szennyvízberuházásnál.
febr. 27
5:32
Simor: a Scalába sem fürdőnadrágban megyünk (hirado.hu)
A jegybankelnök abban bízik, múlt heti, "egyforintos" felajánlása után megkezdődhet végre a lényegi vita a jegybanki függetlenségről.
febr. 27
5:45
Szépségversenyről hozattak lányokat Attilának (Blikk)
Budapest - Erre a pillanatra várt VV Attila (32)! A ValóVilág összeférhetetlenje nemcsak megnyerte az 50 milliós fődíjat a vasárnap esti nagydöntőben (először Seherezádé búcsúzott a hármas fináléban, majd Csabát is könnyedén legyőzte a szavazatokkal), de barátja, Péter jóvoltából csajozni is indulhatott az éjszakába.
febr. 27
5:48
Oscar: Meryl Streep harmadszor, nagyot szólt A némafilmes - fotók (hirado.hu)
A némafilmesé lett a legjobb film, rendezés, a férfi főszereplő (Jean Dujardin) díja, Scorsese Hugója öt technikait kapott a 84. Oscar-gálán.
febr. 27
5:50
Világszenzáció - négyes végtagátültetést hajtottak végre (hirado.hu)
Egy húsz órán át tartó műtét során egy fiatalember kapott két-két kezet és lábat az ankarai Hacettepe Egyetem klinikáján.
febr. 27
6:06
Újra robbant a Wikileaks (hirado.hu)
A portál közzéteszi a Stratfor amerikai biztonságpolitikai elemzőintézet elektronikus leveleit, több mint ötmillió küldeményt.
febr. 27
6:21
Krisztit születésnapi ajándéka ölte meg (BorsOnline)
Megfagyott a levegő a gyerekzsivajtól hangos gerlitzeni sípályán. A tanulólejtőn egy 12 éves magyar kislány, Krisztina nem tudott lefékezni, a jegypénztár falának csapódott, és életét vesztette.
febr. 27
6:24
Facebook nélkül kell böjtölni, mondja az atya a Facebookon (hirado.hu)
A számítógéptől való önmegtartóztatást szorgalmazza a húsvéti böjt heteiben egy toszkánai plébános, aki ezt Facebook-profilján is közölte.
febr. 27
6:39
Bereczkit megverték, mert énekelt (BorsOnline)
Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán a színpadon és az életben is egy pár. Útjuk a közös sikerekig és az egymásra találásig nem volt akadályoktól mentes. Sorozatunk első részében Zoli gyermekkoráról olvashatnak.
febr. 27
6:41
Júliát betegebbé tette a védőoltás (BorsOnline)
Három évig harcolt Gudics Andrea a különböző hatóságokkal, hogy beteg kislányát ne kelljen beoltatnia – mindhiába. Júliánál az oltás végül idegrendszeri szövődményekhez vezetett.
febr. 27
6:42
A Halakat hatodik érzékük vezeti - napi horoszkóp (hirado.hu)
Az Ikrek megnyugtató eseménytelenségben kezdik a hetet, a Rák álmai hatása alatt áll,az Oroszlán titkos szerelmi viszonyba kezd.
febr. 27
7:00
Késik a lakásmentés (hirado.hu)
Csak a második negyedévtől menekülhetnek az eszközkezelő védelme alá az ingatlantulajdonosok.
febr. 27
7:15
Műnővel kell újraélnie Damunak a szörnyű éjt (BorsOnline)
Damu Roland ügyvédje el akarja játszatni az esetet, amikor ügyfele állítólag megerőszakolta kedvesét, amiért első fokon hat év börtönt kapott. Az egykori sorozatsztárnak egy bábun kellene bemutatnia, mi történt közte és Tímea között.
febr. 27
7:17
Családja hazahívja a csavarnyelő szökevényt (BorsOnline)
Jelentkezz a rendőrségen, vagy gyere gyorsan haza, fiam! – üzeni a rendőrök elől a kórházból megszökött fiának Jónás Béla. Szerettei aggódnak a 23 éves férfi életéért, mivel lenyelt egy radiátorcsavart.
febr. 27
7:33
Détári: csak az arany elfogadható (BorsOnline)
Pénteken folytatódik az NB I-es labdarúgó-bajnokság. Felvezető sorozatunkban azzal az FTC-vel foglalkozunk, amelyet lehet nem szeretni, de az vita nélküli: az ország legnépszerűbb együttese.
febr. 27
7:36
Reggel vagy este jön a szívhalál (hirado.hu)
A végzetes szívritmuszavart a biológiai óra működésének felborulása okozhatja egy nemzetközi kutatócsoport új tanulmánya szerint.
febr. 27
7:51
Anyja nem tudott szavazni Sehire (BorsOnline)
Seherezádé édesanyja szerény körülmények között él a kisfiával, ezért egyetlen forintot sem tudott félretenni arra, hogy a párbajon segítse a lányát. Csak abban bízott: a rajongók versenyben tartják és diadalra segítik gyermekét.
febr. 27
7:54
Merénylet készült Putyin ellen? (hirado.hu)
Az ukrajnai Odesszában letartóztattak több embert, a gyanú szerint közvetlenül a március 4-i elnökválasztás után léptek volna akcióba.
febr. 27
7:56
Sikkasztás: 8 millió szociológiai kutatásért egy grillcsirke-árusnak (hirado.hu)
Papíron egy vállalkozó végzett kutatást a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem számára. Az intézmény kancellárját sikkasztással vádolják.
febr. 27
8:09
41 milliót kockáztat a tőzsdéző képviselő (BorsOnline)
Tóth Csaba (MSZP) fektette a legtöbb pénzt tőzsdei papírokba az országgyűlési képviselők közül. Tóth az olajiparban és a távközlésben látja a jövőt. A második helyen Bánki Erik (Fidesz) áll.
febr. 27
8:12
Stabil a forint (hirado.hu)
Az árfolyam nem változott jelentősen hétfő reggelre, az euró 290,48, a svájci frank 241,34, a dollár 216,02 forint volt hétfő reggel.
febr. 27
8:14
Aknamentesítés tartalékosokkal (hirado.hu)
A HM El Zrt. keretein belül dolgozó tűzszerészek külföldön is vállalhatnának munkát.
febr. 27
8:30
Egyre népszerűbbek a határon túli magyar egyetemek (hirado.hu)
A felsőoktatási keretszámok átrendeződésével, az államilag finanszírozott helyek csökkenésével mind népszerűbbé válnak a határon túli magyar, vagy magyar nyelven is oktató egyetemek.
febr. 27
8:45
Porig rombolták bin Laden villáját (BorsOnline)
Az éj leple alatt végeztek a buldózerek az Oszama bin Laden rejtekhelyéül szolgáló erődítménnyel a pakisztáni Abbottabad külvárosában.
febr. 27
8:45
Egymilliárd kell az aranyhoz (Blikk)
BUDAPEST - Magyarországon legalább egymilliárd forint szükséges a futballbajnoki címhez! A legutóbbi két aranyérmes, a 2010-es első, a körülbelül 1,3 milliárdból gazdálkodó Debrecen, valamint  a tavalyi győztes, a hírek szerint évente 3,5 milliárdot költő Videoton is a leggazdagabb NB I-es klubok közé tartozik.
febr. 27
8:47
Oscar megnémult! (Blikk)
A némafilmes című francia fekete-fehér némafilm alkotói aratták a legnagyobb diadalt a 84. Oscar-díjátadó ceremónián: a produkció összesen öt Oscart nyert, többek között a legjobb film, a legjobb rendezés és a legjobb színész díját is megkapta
febr. 27
8:48
Tavasszal drágulhat a baromfi (hirado.hu)
A csirke- és pulykamellfilé kilónkénti ára legalább 40-50, a combé 20-30 forinttal emelkedhet.
febr. 27
8:50
Csúszik az ócsai szociális lakópark építése - a tervek már készülnek (hirado.hu)
A lakóparkba azokat a devizaadósokat költöztetik majd, akik ingatlanát tartozásuk miatt elárverezték.
febr. 27
8:52
Üdültetés, étkeztetés közérdekű piackorlátozással (hirado.hu)
Az átalakítás fedezete az Erzsébet-utalvány, a szakember szerint az állam arányosan és jogszerűen avatkozik be a piaci viszonyokba.
febr. 27
8:54
Megnyílt az unió a Richter-gyógyszer előtt (hirado.hu)
Az Esmya a méhmióma enyhébb és súlyosabb tüneteinek műtét előtti kezelésére jó, és már EU-szerte forgalmazható.
febr. 27
8:56
Lázár: ennek a csatának nincs vége - teljes interjú (hirado.hu)
A 180 percben nyilatkozó frakcióvezető szerint nem kell irányt váltani a magyar kohéziós pénzek felfüggesztésére tett uniós javaslat miatt.
febr. 27
8:58
Fogy a remény: a herceg már soha nem lesz önmaga (hirado.hu)
Hiába küzd az első perctől kezdve az életéért a herceg, úgy tűnik, agya túl sokáig nem kapott oxigént, és maradandó károsodásokat szenvedett.
febr. 27
9:03
Gyilkos játék volt a VV5! (Blikk)
Ezzel az anyaggal búcsúzunk a ValóVilág 5 stúdiójából. Megszólal benne Lilu és Balázs, akik végig követték a valóságshow 163 napját. Szerintük egy humorban nem, de játékban annál gazdagabb széria végén nyert Knap Attila.
febr. 27
9:03
Oscar-díj 2012: A némafilmes a legjobb film (BorsOnline)
A némafilmes című francia fekete-fehér némafilm alkotói aratták a legnagyobb diadalt a 84. Oscar-díjátadó ceremónián: a produkció összesen öt szobrot nyert, többek között a legjobb film, a legjobb rendezés és a legjobb színész díját is megkapta.
febr. 27
9:03
VV5: Attila lett az, aki mindent vitt! (Habostorta)
Az aranyhal teljesítette az Összeférhetetlen fiú kívánságát Közel fél éven keresztül veszekedtek, küzdöttek, sírtak, nevettek a "nappalinkban", vasárnap este azonban eljött a finis. A két műsorvezető Lilu és Balázs bevonultak a stúdióba, köszöntötték a nézőket, és elmondták, hogy milyen izgalmak várnak ránk a Finálé alatt, madj bekapcsoltak a Villába. Balázs és Lilu köszöntötte a finalistákat és…
febr. 27
9:06
Már a modern ember előtt kihalás fenyegette az európai Neander-völgyit (hirado.hu)
A kutatók igen alacsony genetikai variációt mutattak ki az emberősök között az eltűnésüket megelőző tízezer évben.
febr. 27
9:08
Rontott a cseh T-Mobile (hirado.hu)
A legnagyobb csehországi mobilszolgáltató bevétele 8, nyeresége 10 százalékkal csökkent tavaly.
febr. 27
9:15
Oscar 2012 - A nyertesek és a legszebb vörös szőnyeges ruhák (Joy)
Néhány órája ért véget a 84. Oscar-gála, ahol kiosztották az év legrangosabb filmes díjait. Idén tarolt a A némafilmes (The Artist) és A leleményes Hugo című filmek. Lássuk a részletesebb listát és természetesen a gyönyörű vörös szőnyeges ruhákat!
febr. 27
9:21
Ledobta a textilt: szőrös mellű a szépségkirálynő - fotó (BorsOnline)
Többféle és többrétegű aranyfestékkel, aranyfüsttel bevont hungarocellel öltöztette aranyba Bertók Mariann szépségkirálynőt Dudás Barbara többszörös testfestő világbajnok.
febr. 27
9:23
Babos döntőbe jutott Mexikóban (BorsOnline)
Igazán nem sok hiányzott egy kivételes magyar teniszbravúrhoz, azaz a magyar döntőhöz a mexikói Monterrey-ben zajló női kemény pályás WTA-tornán.
febr. 27
9:24
Kgfb: február 29-ig fizetni kell (hirado.hu)
A bónuszfokozat nem vész ugyan el, ha eddig valami miatt nem került be a központi rendszerbe, de igyekezni kell rendezni a dolgot.
febr. 27
9:26
Az ág is húzza a BKV-t - a telephelyen vesztegelnek a modern trolik (hirado.hu)
A társaság hiába vett egészen modern, használt trolikat a németekről, a járművek azóta egy telepen állnak, nincs rajtuk vizsga, mert nem lehetett eldönteni, hogy kötöttpályás vagy gumikerekű járműnek számítanak-e.
febr. 27
9:42
Szijjártó Simor fizetéséről: Orbán Viktor majd elolvassa a levelet (hirado.hu)
A miniszterelnök szóvivője felhívta a figyelmet arra: az Európai Unióban miénk a nyolcadik legalacsonyabb költségvetési hiány.
febr. 27
9:57
Bébipolipot főz kislányának Bochkor (BorsOnline)
Egyetlen nap alatt kétszer fekszik és kétszer kel Bochkor Gábor. A Megasztár ítésze hajnalban rádiózik és délben alszik. Szabadidejében pedig kislányának főz.

Keresés